18:07 - 08/04/2021

Δήλωση-βόμβα για τα μονοκλωνικά αντισώματα από Έλληνα πνευμονολόγο που εργάζεται σε κλινική Covid στη Γερμανία!

Για τα μονοκλωνικά αντισώματα και την εφαρμογή τους στη Γερμανία μίλησε στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο κ. Αθανάσιος Αρσενόπουλος, Έλληνας πνευμονολόγος που δραστηριοποιείται εκεί.

Η χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ξεκίνησε λίγο μετά τα φετινά Χριστούγεννα στη Γερμανία και τα αποτελέσματά της είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με τον κ. Αρσενόπουλο, παρατηρήθηκε μείωση των εισαγωγών στις εντατικές και γενικότερα χειροτέρευση της υγείας των ασθενών κατά περίπου 70-80%.Το κόστος της εν λόγω θεραπείας ανέρχεται σε περίπου 2.000 ευρώ, σημείωσε ο κ. Αρσενόπουλος τονίζοντας παράλληλα ότι την κάλυψη των εξόδων αναλαμβάνει το κράτος. Οι πολίτες δεν πληρώνουν τίποτα, υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο η Ελλάδα δεν προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες, στάθηκε στο κόστος της εφαρμογής των μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Τέλος, αναφέρθηκε στο lockdown που υφίσταται στη χώρα μας εκφράζοντας την αντίθεσή του στα ισχύοντα μέτρα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:

Loading...
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh