09:01 - 09/11/2018

Χθες στο Σταθμό της Ομόνοιας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Χερετε σε όλους ! Χθες μετά από καιρό (επειδή έλειπα εκτός Αθήνας ) χρειάστηκε να πάρω το τραινο από το σταθμό Ομόνοιας !

Εκεί που περίμενα να βγάλω εισιτήρια στο μηχάνημα με κόσμο γύρω είχαν μαζευτεί παιδιά προσφύγων τα οποία με τσαμπουκά πήγαιναν στον κόσμο μπροστά στις οθόνες και έδειχναν και καλά πως να κάνουν τις συναλλαγές !

Εγώ σκέφτηκα θα θέλουν τα ρέστα αλλά που !

Αφού έφτασε η σειρά μου έρχονται δυο παιδάκια αφού είχα βάλει τα λεφτά κ μ λένε πατά αυτό !τους κάνω ξέρω !

Και ενώ είχα γυρίσει πατάει το ένα ακύρωση συναλλαγής μου παίρνει το χαρτονόμισμα κ τρέχουν !

Ο παππούς πίσω μου μου λέει τώρα πάει το δεκάρικο !

Υπάρχει σπείρα από εκπαιδευμένα παιδάκια τα οποία έχουν εκπαιδευτεί να κλέβουν εντέχνως τον κόσμο !

Εγώ ένοιωσα τελείως αμήχανα κ ήμουν μεταξύ λύπης κ οργής !

Μετά αφού βγήκα έξω καλούσα στο τηλέφωνο την ΣΤΑΣΥ αε γιατί αυτοί φταίνε που επικρατεί αυτό το χάος στο σταθμό τους που χρυσοπληρωνουμε και δεν απανταγε εννοείτε κανεις ! Φυσικά αστυνομία απούσα !

Έχουμε γίνει οι χειρότεροι των χειρότερων και δυστυχώς η πλειοψηφία το ανέχεται !

Μόνο αναγούλα Νοιώθω κ αηδία για την κατάντια μας ! Χεραιτω καλή δύναμη !

Εμαιλ Αναγνωστη

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Αν έχουμε λίγο φιλότιμο, πρέπει να πάμε όλοι στην Ομόνοια, στα εκδοτήρια και να πράξουμε καταλλήλως. Ο νοών νοήτο.

 2. Εγώ θα αναδείξω και πάλι την …πολυλογία μου:
  Από τη στιγμή που όλοι αυτοί οι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες, ήρθαν στη χώρα μας και τους αποδέχτηκαν οι κυβερνώντες μας (νυν και πρώην, όλοι ίδιοι είναι) οφείλουν μα σεβαστούν τους νόμους, τα ήθη και τα έθιμά μας.
  Να αποδεχτούν πλήρη και ανεπιφύλακτα τις αξίες και τον πολιτισμό μας, αυτό που έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Σουηδία, στη Γερμανία…
  Αφού οι λαθρομετανάστες αυτοί μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή δεν πήγαν και καθόλου σχολείο, αφού μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμάς, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.
  Και δεν αναφέρομαι μόνο στα συγκεκριμένα παιδάκια, αναφέρομαι και στους γονείς τους, γενικά σε όλους τους λαθρομετανάστες.

  Δε θέλω λοιπόν τέτοιους στην πατρίδα μου. Μακριά από την Ελλάδα.

  Και όποιος με κατηγορίσει για …φασίστα και …ρατσιστή επειδή δε τους θέλω στην Ελλάδα, θα τον ενημερώσω ότι εγώ δεν πιστεύω ούτε στην ισότητα.
  Πιστεύω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι, όπως λανθασμένα μας λέει ο χριστιανισμός.

  Μόνο αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στην ισότητα, είναι ίσοι μεταξύ τους.
  Εγώ λοιπόν, δεν είμαι ίσος με αυτόν που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από εμένα, επειδή εγώ δεν πιστεύω στον ίδιο θεό με αυτόν.
  Δεν είμαι ίσος με κάποιον επειδή θέλει να με αποκεφαλίσει, αφού όπως ανέγερα πιστεύω σε άλλον θεό και το κάνει όπου μπορεί.
  Δεν είμαι ίσος με κάποιον που βιάζει παιδάκια, επειδή είναι άντρακλας και πιστεύει στο μουσουλμανικό “έθιμο” Bacha Βazi.
  Δεν είμαι ίσος με κάποιον που παντρεύεται και βιάζει εξάχρονα κοριτσάκια.
  Δεν είμαι ίσος με κάποιον που θεωρεί τον άντρα ανώτερο είδος από τη γυναίκα, την οποία θεωρεί κατώτερη και από ζώο.
  Σε αντίθεση με κάτι τέτοιους εγώ πιστεύω πως δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, μεγάλος ή μικρός, αρκεί που είναι άνθρωπος.

  Πως θα συνδυάσουν λοιπόν αυτοί οι …καημένοι μουσουλμάνοι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες, τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με τη χριστιανική, με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα;
  Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν καν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν (όταν γίνουν πλειοψηφία) να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία.
  Είδαμε στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αγγλία, ότι οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν, δεν τους αφήνει το κοράνι να ενσωματωθούν.
  Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ. Ο βομβιστής μουσουλμάνος ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.
  Αλλά εμείς είμαστε ποιο …πολιτισμένοι. Θα πράξουμε σωστά.

  Θα ολοκληρώσω το …κατεβατό μου, αναφέροντας την ελληνική νομοθεσία.
  Ο νόμος μας ορίζει ότι όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται.
  Εάν η Ελλάδα όλους αυτούς τους λαθραία εισερχόμενους, τους φυλάκιζε ή τους συγκέντρωνε (λόγω μεγάλου όγκου) στη Γυάρο ή και στη Μακρόνησο που υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις, πόσοι θα μας έρχονταν μετά;
  Πρέπει λοιπόν όλοι αυτοί να φυλακιστούν για ταυτοποίηση μέχρι την ενδεχόμενη απέλαση και ας μην είμαστε τόσο …ανθρωπιστές.
  Όπως έχει δικάωμα κάθε κυρίαρχο κράτος να το κάνει, βλέπε Λαμπεντούζα στην Ιταλία ή και το νησάκι της Αυστραλίας.-

  • Μητσος εξ Αγγλίας 11/09/2018 @ Νοέμβριος 9, 2018 11:48 πμ

   Αγαπητέ φιλε καλα τα έγραψες; Να σε πληροφορήσω για να ξέρεις οτι το 90% αυτόν ειναι εντελώς αγράμματοι Ενα 5% που γνωρίζουν γράμματα ειναι το μυαλό τους σούπα λόγο θρησκείας και ενα 5% ειναι αυτοί που έχουν ξεφύγει απο την θρησκεία και κατ επέκταση απο τον τρόπο ζωής που επιβάλει αυτη και ειναι στην άλλη όχθη. Επειδή γνωρίζω πολλούς ανθρώπους εδω που ανήκουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες σου τα λέω αυτά . Καθημερινά δέχομαι προσκλήσεις σε viber Skype για μελέτη του Κορανίου ον λάιν .

  • Μοναχικό προβατο 11/09/2018 @ Νοέμβριος 9, 2018 3:44 μμ

   ΟΛΟΣΩΣΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ 80% Θεωρώ ότι έχει την ίδια άποψη περί του θέματος απλά το σύστημα έχει πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα όποτε ένα πραμα κυριαρχεί και δεν ειναι άλλο από τον φόβο.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ

 3. Γιατι δεν ενσωματωνονται οι μωαμεθανοι ;
  Γιατι ειναι νεγροειδεις. (Οπως το λεει ο kalergi…)
  Οποιος νομιζει οτι οι διαφορες ειναι απλα στο χρωμα του δερματος , πολιτιστικες-θρησκευτικες κλπ , ειναι πλανεμενος.
  Οι πρωτεινες που παραγουμε στο αιμα μας ειναι υπευθυνες για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των συναισθηματων μας .Οι νεγροειδεις ανθρωποι δεν παραγουν τις ιδιες με εμας πρωτεινες.
  Τι δεν καταλαβαινετε ;;;;;
  Δεν ειναι τυχαιο οτι το πολιτικο συστημα του Ισλαμ εχει απηχηση σε αυτες τις φυλες, τις οποιες αναφερει και ο kalergi ως ιδανικο χειραγωγησιμο οχλο .
  Γιαυτο προωθειται η μιξη με τους καφρους.
  Για να γεννιουνται περισσοτεροι.

 4. Τα δικαιώματα του Ζακ έχουν προτεραιότητα 11/09/2018 @ Νοέμβριος 9, 2018 2:01 μμ

  Αυτές οι κλοπές γίνονται εδώ και πολλά χρόνια. Όπως δεν λύνεται το πρόβλημα με τους πορτοφολάδες έτσι δεν λύνεται και αυτό. Γιατί; Γιατί οι κυβερνώντες δεν θέλουν να λυθεί ή είναι ανίκανοι ή απλά δεν ασχολούνται.
  Τα παιδιά έχουν γονείς, οι γονείς έχουν ευθύνες και πρέπει να συλληφθούν. Επίσης αυτοί που είχαν συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για κλοπές στα τρένα, αλβανοί κυρίως, είναι πάλι ελεύθεροι και συνεχίζουν να κλέβουν. Τους συλλαμβάνουν και τους αφήνουν ελεύθερους. Γιατί; Ρωτήστε τον υπουργό δημ. τάξης ή τον κ. Λώλη αν έχουν χρόνο να απαντήσουν λόγω σημαντικότερων υποχρεώσεων όπως π.χ. τα δικαιώματα του Ζακ και πως να φιλιέστε με όποιον θέλετε μπροστά στη σημαία.
  Για τον πρώτο που είπε να πάμε στα εκδοτήρια, έχει σοβαρό πρόβλημα λογικής. Οι εκδότες δεν φταίνε σε τίποτα, αντίθετα έχουν καταγγείλει το θεμα πολλές φορές. Αν δεν το κατάλαβε το ξαναλέω, είναι ευθύνη της υπουργείου δημ. τάξης γιατί αυτά που γίνονται τα γνωρίζει ή οφείλει να τα γνωρίζει.

 5. Κάτι κλοτσομπουνιδια που θα τρώγανε…μικρά μεγάλα.Μη λυπάστε κανέναν.

 6. Εγκρινω και Επαυξανω 11/10/2018 @ Νοέμβριος 10, 2018 12:57 πμ

  και υπαρχει και ενα σωρο κοσμος διαταραγμενος που ακουει “φωνες”….
  ….. και που δεν εχει παρει τα χαπια του τα αντιψυχωτικα…..
  χαμος, σου λεω !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*