Χιλιάδες προβατάκια κάνουν βόλτα στον ουρανό της Μεσαράς!

Τα σύννεφα είναι ένα πολύ συνηθισμένο αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο. Κάθε σχηματισμός νεφών είναι όμορφος αλλά μερικές φορές τα παιχνίδια της φύσης ξεπερνούν ακόμη και τον πιο εμπνευσμένο καλλιτέχνη. Ανάλογα με την επίδραση κλιματολογικών παραγόντων, όπως η θερμοκρασία, ο αέρας και η υγρασία μπορούμε να θαυμάσουμε μοναδικούς σχηματισμούς.

Tα χρώματα και οι σχηματισμοί από τα σύννεφα που παίρνει ο ουρανός της Μεσαράς, όλες τις εποχές και ώρες της ημέρας, δημιουργούν ένα σκηνικό ανεπανάληπτης ομορφιάς, σαν βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής.

Στην καρδιά του Μεσσαρίτικου κάμπου, στις Μοίρες, ο φακός του Apopsilive απαθανάτισε σήμερα το πρωί χιλιάδες προβατάκια (σύννεφα) να κάνουν βόλτα στον ουρανό της Μεσαράς!

apopsilive.gr

Loading...

5 thoughts on “Χιλιάδες προβατάκια κάνουν βόλτα στον ουρανό της Μεσαράς!

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ [ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ] ΕΧΕΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ [ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΕΡΑ ΤΟΥ, Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ «ΛΥΚΟ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ…. Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.
    ΕΝΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΕLLINIKA HOAXES»[!!!]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *