Ο κ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με έντονη την δυσαρέσκεια τους τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα την Deutsche Welle στην εκπομπή της στα τουρκικά, μετέδωσαν την είδηση ότι με πρωτοβουλία του επιτρόπου για την μετανάστευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ Αβραμοπούλου, ιδρύθηκε ένα καινούργιο στρατιωτικό σώμα που θα προστατεύει τα ευρωπαϊκά σύνορα στην συνοριακή γραμμή Βουλγαρίας Τουρκίας, καθώς και στις θαλάσσιες περιοχές της Βουλγαρίας όπου έχει παρατηρηθεί ρεύμα λαθρό από Τουρκία.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο κ Αβραμόπουλος βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Βουλγαρία όπου είχε συνεργασία με τον διοικητή του νέου στρατιωτικού σώματος προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων, κ Fabrice Leggeri, για την καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας του.

Στη συνέχεια παρέστηκε σε τελετή στην συνοριακή γραμμή Βουλγαρίας Τουρκίας, στην οποία παρέστηκε και ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Boyko Borisov, για την έναρξη των περιπολίων του νέου αυτού σώματος προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων και την ανέγερση μεγάλου φράκτη. Έτσι οι λαθρό θα κατευθυνθούν τώρα προς την Ελλάδα από τον Έβρο.

sinora

Αλήθεια στην Βουλγαρία εντείνονται τα μέτρα προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων από τον κ Αβραμόπουλο.

Στην Ελλάδα…μπέστε σκύλοοι αλέστε ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

Διώξε τα παράσιτα σήμερα:


Detoxic

To Detoxic είναι μια αξιόπιστη μέθοδος κατά των παράσιτων!

Εξαφανίζει τα παράσιτα από την πρώτη θεραπεία χάρη σε τανίνες

βελτιώνει την υγεία σας και προστατεύει το συκώτι, την καρδιά, τους πνεύμονες, το στομάχι και το δέρμα κατά των παράσιτων

Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα βιο-υποβάθμισης στο έντερο και καταστρέφει τα αυγά που παράγονται από τα παράσιτα χρησιμοποιώντας τα ενεργά συστατικά του,ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ4 thoughts on “Ο κ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

 1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Απο τον Αβρααμο…δεν περιμέναμε κατι καλύτερο.
  Τζαμπα πηρε την θεση που πηρε;;;; Αν δεν εξυπηρετήσει τα σχεδια των αφεντικών του, ποιανού τα σχεδια θα εξυπηρετήσει;;;;; Της πατριδας;;;; Αυτοι ουτε την λέξη πατριδα δεν ξερουν, απλως την χρησιμοποιούν κάπου κάπου για τα πρόβατα.

 2. Άγγελος says:

  Κάποια στιγμή, όταν τον διώξουν από εκεί, θα έλθει στην Ελλάδα να παριστάνει τον πολιτικό παράγοντα.
  Τότε θα τον υποδεχτούμε με «σεβασμό” και «εκτίμηση” όπως του αξίζει για την μεγάλη «βοήθεια” που έχει προσφέρει στην Ελλάδα ως επίτροπος μετανάστευσης.

 3. ΛΕΦΤΕΡΟΣ says:

  Είστε κακοί!!! Ο άνθρωπος το κάνει για να μην τον κατηγορήσουν πως είναι «φιλέλληνας”. Είναι τόσο …ευρω-παίος που έχει ξεχάσει τον τόπο του. Δεν γίνεται να είσαι ευρωπαίος επίτροπος αν δεν πουλήσεις πρώτα τη χώρα σου. Να τον θυμόμαστε μόνο όταν θα …επαναπατριστεί να τον περιμένουμε με …ντομάτες, τον μεγάλο …πατριώτη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *