Αυτός ο προδότης μας έχει στείλει στα τάρταρα σαν χώρα… Τούρκικος χάρτης αναγνώριζε την Ελληνική κυριαρχία στα Ίμια, μέχρι που ήλθε ο πράκτορας Σημίτης!

Μία ιστορική αποκάλυψη του έγκριτου διπλωματικού συμβούλου, Σταύρου Σταθουλόπουλου έρχεται να αποκαλύψει για πρώτη φορά το μέγεθος της προδοσίας του γερμανο-εβραιο πράκτορα Σημίτη, την οποία εξαργύρωσεμε μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από το ράλι των εξοπλιστικών που ακολούθησε. Σύμφωνα με τον έγκριτο διπλωματικό σύμβουλο, η ίδια η Τουρκία αναγνώριζε την ελληνική κυριαρχία στα Ίμια, αφού στους επίσημους χάρτες της οι νησίδες αναφέροντο με το ελληνικό τους όνομα, και την ένδειξη «Νήσος» (N.). Αντίθετα στις τουρκικές νησίδες, υπήρχε η τουρκική ονομασία και το πρόθεμα «Ad».

Έτσι, στον χάρτη τα Ίμια αναφέρονται με την Ελληνικότατη και ορθή ονομασία N. Limnia, το 1994 όπου είναι και η ημερομηνία εκτύπωσης του χάρτη. Χάρτη τον οποίο κατείχε επισήμως και η κυβέρνηση του πράκτορα Σημίτη και όμως δεν χρησιμοποίησε ποτέ, παρότι η χρήση του ως επίσημο τουρκικό έγγραφο θα δικαίωνε αυτόματα τις ελληνικές θέσεις και θα απέτρεπε το αίσχος τον «Γκρίζων ζωνών» τις οποίες θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του εθνοπροδότη Σημίτη!

Αντίθετα μετά το ανέλπιστο δώρο από τον εθνοπροδότη Σημίτη, οι τούρκοι φρόντισαν απ’ ευθείας να αλλάξουν τον επίσημο τους χάρτη το 1997! Στον καινούριο χάρτη λοιπόν, η «N. Limnia» έχει μετονομαστεί ως «Ad. Kardak»!! ενώ η «N. Zouka» δίπλα στα Ίμια, απλώς έμεινε αβάφτιστη επειδή δεν έβρισκαν τουρκικό όνομα να της δώσουν, στο άγχος τους να πλαστογραφήσουν τον χάρτη!

Φυσικά ούτε τότε η κυβέρνηση του εθνοπροδότη Σημίτη έβγαλε άχνα, αφού ήδη άρχιζε το μεγάλο φαγοπότι. Πόσοι δεν πλούτισαν τότε εκτός απ’ τον έγκλειστο απατεώνα τσοχατζόπουλο??? Γιατί κάτι λαλιώτιδες, κάτι βασούλες παπατζήδικες και κάποια άλλα της σημιτοπαρέας λαμογοπαίδια χάθηκαν απ’ τη πιάτσα έτσι ξαφνικά ;;; Γιατί;;;

Η αποκάλυψη αυτή του χάρτη που τεκμηριώνει τις Ελληνικές θέσεις αρκεί για να ρίξει την διεφθαρμένη συμμορία του γερμανο-εβραίου πράκτορα Σημίτη στα τάρταρα της ιστορίας, αφού ψηφίζοντας τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών (απ’ τον κολλητό του φίλο Βενιζέλο) φρόντισαν να ξεπλυθούν από τις κακουργηματικές ευθύνες τους. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους τότε δικούς του υπουργούς που έχουν βρεθεί με αδήλωτες καταθέσεις στην Ελβετία σε ονόματα συζύγων και κουμπάρων. Γεγονός που καθιστά το αδίκημα συνεχές, άρα δεν προκύπτει παραγραφή.

Όπως ακριβώς καταδικάστηκε ο απατεώνας Τσοχατζόπουλος, έτσι θα πρέπει να σαπίσουν μέσα στα λαγούμια των φυλακών και οι υπόλοιποι κλέφτες «εκσυγχρονιστές» πασόκοι τους οποίους η Δικαιοσύνη γνωρίζει, αλλά κωλυσιεργεί γιατί παίρνει πολιτικές εντολές από το εκάστοτε πολιτικό τσογλάνι που προΐσταται στο υπουργείο δικαιοσύνης! Τους προφυλάσσουν διότι ξέρουν ότι αν τους καταδικάσουν θα κελαηδήσουν και τότε, θα πάρει η μπάλα κι άλλους πολλούς, φίλους και κολλητούς των ημετέρων….


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

cretanpatriot

Loading...

7 thoughts on “Αυτός ο προδότης μας έχει στείλει στα τάρταρα σαν χώρα… Τούρκικος χάρτης αναγνώριζε την Ελληνική κυριαρχία στα Ίμια, μέχρι που ήλθε ο πράκτορας Σημίτης!

 1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Μεγαλύτερος και πιο σιχαμερος προδότης η μαλλον οχι προδότης, γιατι δεν ειναι Ελληνας, αλλα μεγαλύτερος πράκτορας δεν υπάρχει. Ενα ανθελληνικο σκουλίκι ειναι, που γεννήθηκε στην Ελλαδα, μεγάλωσε εδω, ενοιωσε τον Ελληνικό ήλιο να τον ζεσταίνει, τον έθρεψε η Ελληνικη γη κι αυτος την μίσησε. Ενα τιποτα ειναι, για μένα ο πιο μισητός, ακομα και απο τον ΓΑΠ.

 2. Ανώνυμος says:

  Φυσικά ούτε τότε η κυβέρνηση του εθνοπροδότη Σημίτη έβγαλε άχνα, αφού ήδη άρχιζε το μεγάλο φαγοπότι. Πόσοι δεν πλούτισαν τότε εκτός απ’ τον έγκλειστο απατεώνα τσοχατζόπουλο??? Γιατί κάτι λαλιώτιδες, κάτι βασούλες παπατζήδικες και κάποια άλλα της σημιτοπαρέας λαμογοπαίδια χάθηκαν απ’ τη πιάτσα έτσι ξαφνικά ;;; Γιατί;;;

  ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ?????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΡΦΙ???? ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ ΧΟΡΤΑΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ.

  • Ανώνυμος says:

   Όλοι αυτοί που περιγράφεις έχουν «εξαφανισθεί» γιατί ξέρουν ότι υπάρχουν πλέον κάποιοι τρελλοί (όχι μόνο στην Ελλάδα) που αν τους πετύχουν κάπου τους έχουν στην κυριολεξία ξεσκίσει αυτούς και την οικογένειά τους και αυτούς που τους φυλάνε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *