19:09 - 13/08/2017

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

ΕΣΥ ΡΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ;
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Εβραϊκό κιπά (σκουφάκι), είναι το θρησκευτικό σύμβολο της θρησκείας των Εβραίων, όπως το τουρμπάνι στο κεφάλι είναι το θρησκευτικό σύμβολο των Ινδών σιχ και το σημείο του Σταυρού, είναι το θρησκευτικό σύμβολο των Χριστιανών.

Όποιος κάνει τον Σταυρό του , δηλώνει την πίστη του στον Ιησού Χριστό και όποιος φοράει το Εβραϊκό κιπά, δηλώνει την πίστη του στην θρησκεία των Εβραίων, δηλαδή στον αναμενόμενο «Μεσσία» των Εβραίων, δηλαδή στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Αν τα κάνει και τα δύο, όπως ο εικονιζόμενος Γαλλο-Εβραίος Παυλόπουλος, που εδώ στην Ελλάδα, κάνει σαν «ματσαβιόλα» υποτίθεται τον σταυρό του, ενώ στο Ισραήλ πάει και φοράει το κιπά, τότε σε κάποιους ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ και κάποιους ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ.
Ή ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τους Έλληνες κάνοντας τον Ορθόδοξο, ή κορόιδεψε τους Ισραηλινούς, υποκρινόμενος τον Εβραίο.
Εσείς έτσι από διαίσθηση, ΠΟΙΟΥΣ λέτε ότι κοροϊδεύει;;

Για να δούμε τώρα από κοντά, αυτό το νέο Π/Δ για την παιδεία που υπέγραψε και να στιγματίσουμε αυτά που πρέπει και για να καταλάβουμε ποιούς ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ αυτό το σκουπίδι. Γιατί αν ως πρόεδρος κράτους κοροϊδεύεις, όποιους και να κοροϊδεύεις, ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Καταρχήν ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι γνώστης και του Συνταγματικού δικαίου και του Δημοσίου δικαίου, αφού είχε διατελέσει από επιμελητής, μέχρι τακτικός καθηγητής στην αντίστοιχη έδρα, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Άρθρο 16 του Συντάγματος
2. H παιδεία απoτελεί βασική απoστoλή τoυ Kράτoυς και έχει σκoπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τoυς σε ελεύθερoυς και υπεύθυνoυς πoλίτες.
Ακριβώς εναρμονισμένος στο ίδιο «μήκος κύμματος» περί του ΣΚΟΠΟΥ της Ελληνικής εκπαιδεύσεως είναι και ο νόμος 1566/1985.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κυρώνουμε και εκδίδουμε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Άρθρο 1
Σκοπός – Γλώσσα
1. Σκοπός της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι….. …….. Ειδικότερα να υποβοηθεί τους μαθητές:
α) Να γίνονται ελεύθεροι, υπεύθυνοι, δημοκρατικοί πολίτες, να υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τη δημοκρατία, ……………….. …. και να διακατέχονται από πίστη προς την πατρίδα και τα γνήσια στοιχεία της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης. Η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνείδησης είναι απαραβίαστη.

Βλέπουμε λοιπόν, πως κατά βάση το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και κατά δεύτερον και ο νόμος, να ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ και τα δύο, πως στα Ελληνικά σχολεία, πρέπει τα Ελληνόπουλα να αποκτούν, ΕΘΝΙΚΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ συνείδηση, να αποκτούν ΠΙΣΤΗ προς την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…..

Αυτά από μόνα τους, δίνουν και το ΣΤΙΓΜΑ της Ελληνικής πατροπαράδοτης ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και δίνουν και την απάντηση, στα βοθρολύματα που εξτόμισε κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων, αυτός ο ΟΧΕΤΟΣ που τον λέτε …. ΒΟΥΤΣΗ.. Ή . ΠΟΥΤΣΗ… Όπως και να τον πείτε όμως, τα ίδια σκ@τ@ είναι.

Ας παραδώσουμε λοιπόν τον ΟΧΕΤΟ στην ιστορία, για να δούμε, τι λέει τελικά αυτό το Π/Δ που εξέδωσε αυτός ο Εβραιο-προσκυνημένος πρόεδρος, και αν βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση, με την επιταγή του Συντάγματος και του νόμου.

Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα ανούσια και διαδικαστικά θέματα. Ούτε για το αν υπάρχουν αλλαγές στις μεταθέσεις, μετατάξεις, ή το κολατσιό των εκπαιδευτικών. Ούτε για το ποιός θα κρατάει τελικά την σημαία στις παρελάσεις, γιατί για μένα δεν θα έπρεπε να την κρατάει ο πιο «καλός» μαθητής, ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ μαθητής. Έτσι θα είχαμε αποφύγει και όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με τους άριστους αλλά αλλοδαπούς μαθητές και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Γιατί το ΕΘΝΙΚΟ σύμβολο δεν είναι αριστείο μαθηματικών και φιλολογίας, αλλά αριστείο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ. Οι βαβμοί, είναι τα αριστεία των μαθημάτων. ΟΧΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Και στο κάτω κάτω, οι αγράμματοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Τουρκοκρατία και οι αγράμματοι υπερασπίστηκαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ με το αίμα τους, στην Πίνδο και στο Ρούπελ. Οι άριστοι των γραμμάτων ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ. Έτσι για να τελειώνουμε σε δέκα σειρές με το ποιος τελικά πρέπει να κρατάει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στην παρέλαση.

Όλοι όμως οι συστημικοί παπαγάλοι, ασχολήθηκαν με αυτά τα διαδικαστικά θέματα, για να περάσει στο «ντούκου» και χωρίς να το καταλάβει κανένας, το ΜΕΓΑΛΟ και ΒΑΡΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ που έριξε στην ΠΑΙΔΕΙΑ μ’ αυτό το διάταγμα, αυτός ο Εβραιο-προσκυνημένος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, που μας τον έχουν βάλει οι Εβραίοι, για ΒΙΤΡΙΝΑ προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Και δεν μιλάμε για την ΠΡΟΣΕΥΧΗ στα σχολεία, που ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ όλοι οι παπαγάλοι να την … «καταργήσουν», ενώ δεν συντρέχει κανένας λόγος κατάργησής της, αφού προβλέπεται και σε αυτό το διάταγμα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, όπως ακριβώς και στο προηγούμενο διάταγμα του 1998.

Αυτό όμως που προβλεπόταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο προεδρικό διάταγμα του 1998 και το ΑΦΑΙΡΕΣΕ αυτός ο Εβραίος από το νέο διάταγμα, είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ και Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ στα ΣΧΟΛΕΙΑ..

Εδώ βλέπετε, τι ακριβώς έλεγε το προεδρικό διάταγμα 201 /1998 για την ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ στα ΣΧΟΛΕΙΑ.
Άρθρο 13 παρ.5 , β. Η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κατά τις εργάσιμες ημέρες.
Επίσημη έπαρση της σημαίας γίνεται:
1) Την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα (από το σχολείο της πρωϊνής βάρδιας
2) Στις εθνικές επετείους και τις τοπικές εθνικές εορτές
3) Όταν κρίνεται σκόπιμο από τον σύλλογο διδασκόντων ή ορίζεται από τις αρμόδιες αρχές

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ψάλλεται ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ από τους μαθητές και μπορεί να συνοδεύει και ανάκρουση από τα μεγάφωνα του σχολείου.

Και εδώ τώρα βλέπετε, τι αναφέρει για το θέμα της ΣΗΜΑΙΑΣ, το διάταγμα Παυλόπουλου.
Άρθρο 3. 7. Η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Δεν προβλέπει ο Εβραίος Παυλόπουλος, να υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ μετά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ, ούτε την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, ούτε στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ.

Με λίγα λόγια, με αυτό το διάταγμα, ικανοποιείται ο Κίσινγκερ και οι Εβραίοι, που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ξαναακουστεί στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σχολεία, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ.

Ποιούς λοιπόν εξυπηρετεί αυτό το διάταγμα;;;
Τα Ελληνόπουλα;;;; Που το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ο νόμος επιτάσουν την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΕΘΝΙΚΗΣ τους ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ;;;
Ή ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;
Ποιούς εξυπηρετεί Παυλόπουλε;;;

Είναι πολύ «καραμπινάτη» η ΑΛΗΤΕΙΑ του Παυλόπουλου και επειδή στρέφεται κατά των ανήλικων Ελληνόπουλων, δεν πρόκειται να του χαριστώ. Γιατί όταν έγραψε πάλι στα @@@@ του τον Ελληνικό λαό και υπέγραψε το πραξικόπημα της αλλαγής του Δημοψηφίσματος , δεν του μίλησα όπως του άξιζε. Αλλά τώρα δεν θα του χαριστώ του ΑΛΗΤΗ.

Και ας ξέρω πως αυτός ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ δεν ενεργεί από μόνος του, αλλά είναι απλά ένα πιόνι των Εβραίων και μία ΒΙΤΡΙΝΑ πρόεδρου, που ότι του δώσουν το ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ…

Γιατί θα δούμε στην συνέχεια, πως με αυτό το διάταγμα παραδίδει ουσιαστικά όλη την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στο λεγόμενο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Ακούστε το Ελληνίδες και Έλληνες και πάρτε τα μέτρα σας για να προστατέψετε τα παιδιά σας, γιατί πρέπει να ξέρετε πως οι διευθυντές των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων, δεν είναι Έλληνες Πατριώτες και τα πιστεύω τους ταυτίζονται με τους ανθέλληνες και τους Εβραιόδουλους.
Ακούστε λοιπόν τι άλλους πονηρούς και βρώμικους δρόμους, ανοίγεικατά των παιδιών αυτό το διάταγμα, δίνοντας εξουσία και ισχύ σε ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ μηχανισμούς.

Τον φετεινό Απρίλιο που μας πέρασε, έγινα μάρτυρας ενός πρωτοφανούς και αισχρού περιστατικού, που συνέβει στο 19ο Νηπιαγωγείο Χανίων και αφορούσε (άκουσον άκουσον) «μάθημα» σεξουαλικής «διαπαιδαγώγησης» σε παιδιά του Νηπιαγωγείου.

Και έγινα αντικειμενικά μάρτυρας, διότι μετά από καταγγελία του γονέα προς εμένα, μίλησα και με κάποιες «κυρίες» που προωθούσαν στα κρυφά αυτά τα «μαθήματα» στο Νηπιαγωγείο και με την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου όταν έγινε τελικά το «μάθημα» στα νήπια και φυσικά με τον γονέα που τελικά έκανε και μήνυση κατά των Νηπιαγωγών. Είμαι και μάρτυρας στην μήνυση που κατέθεσε ο γονέα ς και περιμένω την κλήση του Εισαγγελέα Χανίων.

Είχα γράψει και άρθρο τότε, που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: https://katohika.gr/ellada/frikson-ilie-stenakson-gi-apoliti-kseftila-tis-seksoualikis-diapaidagogisis-sta-paidia-tou-nipiagogiou-ginetai-dialeksi-sto-pne/
Αυτό που προέκυψε από τα στοιχεία που μάζεψα τότε, είναι το εξής τραγικό και πολύ βρώμικο:

Αυτό το αισχρό και αδιανόητο για νήπια «μάθημα», το προωθούν με διάφορα «επιμορφωτικά» σεμινάρια και ημερίδες, κάποιες εγκάθετες «κυρίες», που παρουσιάζονται με τον απροσδιόριστο τίτλο: «σχολικοί σύμβουλοι»…!!!!
Αυτές δεν ανήκουν στο επίσημο Υπουργείο παιδείας, και δεν έχουν προϊσταμένη αρχή του Υπουργείου. Παρ’ όλα αυτά και χωρίς να έχουν σχέση εξάρτησης από το Υπουργείο Παιδείας και την αρμόδια διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά.

Πρόκειται για κάποιον ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, που είναι απροσδιόριστης ευθύνης, αρμοδιότητας και προϊσταμένης αρχής. Και όπως είπαμε, με τον απροσδιόριστο τίτλο του «σχολικού συμβούλου» επιβάλουν στα Νηπιαγωγεία «μάθημα» σεξουαλικής «αγωγής»…!!!!!

Οι «σύμβουλοι» κανονικά, μπορεί να «συμβουλεύουν» ότι σκ@τ@ θέλουν, αλλά μέχρι εκεί. Δεν αποφασίζουν. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ πρέπει να αποφασίζει. ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» όμως για τους οποίους μιλάμε, αποφασίζουν και διατάζουν ….!!!!!

Και τώρα με το διάταγμα αυτό του ΑΛΗΤΗ του Παυλόπουλου, τους δίνεται ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, αφού με αυτό το διάταγμα τους κάνει …. «άρχοντες» Κοιτάξτε τι λέει το διάταγμα στο Άρθρο 10:
2. Ο Διευθυντής του σχολείου, αποστέλλει προς ενημέρωση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του κάθε σχολικού έτους στον Σχολικό Σύμβουλο , τον ετήσιο ή τον τριμηνιαίο προγραμματισμό των σχολικών δράσεων και προς έγκριση το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα, την κατανομή τμημάτων/τάξεων και το πρόγραμμα εφημεριών.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΚΑΙ «ΕΓΚΡΙΣΗ», ΣΤΟΝ «ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ».!!

Όχι δηλαδή στην αρμόδια προϊσταμένη αρχή των σχολείων, που είναι η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά στον ΕΓΚΑΘΕΤΟ υπάλληλο του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ….

Ποιός είναι αυτός «σχολικός σύμβουλος» που θα ενημερώνεται και θα «εγκρίνει» όλη την λειτουργία του σχολείου;;; Και σε ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ανήκει;;;;;;;

Και όταν λέει το διάταγμα «Ο διευθυντής του σχολείου», εννοεί τον κάθε διευθυντή του κάθε Δημοτικού και του κάθε Νηπιαγωγείου.

Με λίγα λόγια, όλη η επίσημη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι μία ΒΙΤΡΙΝΑ που ασχολείται με μεταθέσεις, μετατάξεις, ασθένειες και άδειες των Δασκάλων, ενώ αυτός που θα ενημερώνεται και θα «εγκρίνει» το πρόγραμμα λειτουργίας στο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο, είναι ο……απροσδιόριστης ευθύνης, αρμοδιότητας και προϊσταμένης αρχής, …. «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»…
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Έχει όμως και συνέχεια. Κοιτάξτε τι λέει στο Άρθρο 17:
1.Με απόφαση του Σχολικού Συμβούλου και χωρίς να απαιτείται άδεια άλλης αρχής μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι δύο (2) εργάσιμες ημέρες τον χρόνο ανά τάξη, για την πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων.
Όπως βλέπετε, ο «σχολικός σύμβουλος» με αυτό το διάταγμα, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΖΕΙ, χωρίς να χρειάζεται να πάρει από κανέναν άδεια. Και οι ημέρες που του δίδονται για να χρησιμοποιήσει, είναι όσες θέλει. Γιατί είναι δώδεκα μέρες συνολικά , ΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ. Όσο για τα «επιμορφωτικά» σεμινάρια και τις ημερίδες, ένα παρόμοιο σεμινάριο «επιμόρφωσης» , ήταν και αυτό με το οποίο προώθησαν το «μάθημα» σεξουαλικότητας, που έκαναν στα νήπια του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων.

Εδώ δείτε ένα αντίγραφο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ, σε μία «επιμορφωτική» ημερίδα, από αυτήν την … απροσδιόριστη «σχολική σύμβουλο» στα Χανιά.

ΠΟΠΗ ΚΑΣΣΩΤΑΚΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ημερίδα με θέμα:” Η προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη στην προσχολική ηλικία-η σεξουαλική αγωγή στο νηπιαγωγείο”

Σας γνωρίζουμε ότι, ύστερα από σχετική έγκριση του Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Περ/κής Δ/νσης Κρήτης (Αρ.Πρ. 1522/6-03-2013), θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Η προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη στην προσχολική ηλικία-η σεξουαλική αγωγή στο νηπιαγωγείο», με εισηγήτρια την κ. Μαργαρίτα Γερούκη PhD, Σχ.Σύμβουλο Δημ. Εκπ/σης 4ης Περιφέρειας Ν.Χανίων.

Εδώ βέβαια όπως βλέπετε χρειαζόταν «έγκριση» του «Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης» Π.Ε. Περ/κής Δ/νσης Κρήτης…..!!!!!! Ένας γενικός και απροσδιόριστος ΤΊΤΛΟΣ «επιστημονικού» προϊσταμένου της …. «περιφέρειας», που προωθούν την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ στα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, χωρίς να έχουν καμία σχέση με το Υπουργείο παιδείας…!!!! Εισηγήτρια είναι μία … άλλη… «σχολική σύμβουλος», επίσης αγνώστων λοιπών στοιχείων, η Μαργαρίτα Γερούκη…

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΔΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ @ΡΧΙΔΙ@…!!!!

Με το διάταγμα βέβαια αυτού του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ του Παυλόπουλου, δεν χρειάζεται τώρα να παίρνει έγκριση από κανέναν ο ….. «σχολικός σύμβουλος»….!!!! Αποφασίζει και διατάζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…

Αυτό που διαπιστώνουμε Ελληνίδες και Έλληνες Πατριώτες, εμείς που κατοικούμε σ’ αυτήν την ευλογημένη πατρίδα που λέγεται Ελλάδα και που αποτελούμε τον Ορθόδοξο λαό των Ελλήνων, που τόσο ενοχλεί τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ζώα της Εβραίας ράτσας ΒΟΥΤΣΗ, είναι το εξής:

Τα σκ@τ@ πλέον έφθασαν μέχρι την κορυφή και έπνιξαν και το προεδρικό μέγαρο. Έχουν πνίξει τώρα, όλους τους Εβραιοπροσκυνημένους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ προέδρους που έχουμε, Δημοκρατίας, Κυβέρνησης, Βουλής….!!! Τι και αν φοράνε ή δεν φοράνε γραβάτες, όλοι τους μέσα στα σκ@τ@ κολυμπάνε.

ΠΙΟΝΙΑ και ΒΙΤΡΙΝΕΣ είναι, ενός ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ που από την ΑΦΑΝΕΙΑ κυβερνάει την Ελλάδα, με τους …. διάφορους «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ»…

Και βάζει τα ΠΙΟΝΙΑ του, όπως ο Παυλόπουλος, να υπογράφουν και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Οι Έλληνες Πατριώτες, να ακολουθήσετε την επιταγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και του ΝΟΜΟΥ και να γράψετε στ’ @@@@@@ σας αυτό το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΙΟΝΙ των Εβραίων και τα ανθελληνικά του διατάγματα.

Και οι γονείς που έχετε παιδιά στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό, τα παιδιά σας και τα μάτια σας και προσοχή στους ανθέλληνες ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ και στους «σχολικούς συμβούλους» του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

Αυτό το δημοσίευμα οι Έλληνες να το διαδώσετε ΠΑΝΤΟΥ και όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά να το εκτυπώσετε και να το προωθήσετε σε γονείς που έχουν παιδιά στο δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο, αλλά και σε Έλληνες Πατριώτες.
Η φετινή χρονιά προβλέπεται πολύ ΘΕΡΜΗ και γεμάτη ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

 1. ο ρουμανοβλαχος 13 Αυγούστου 2017 @ 20:53
  7
  18
  …..τσαμπα μιλας με πακιστανους αφημενους απο τον Ιμπραημ τον γιο του Καβαλιωτη …ακου ρε πουστη καβαλα….ονομασια πολις!!!
  • 19
   3
   εδώ είσαι πάλι μαρή λούλα; να δώσουμε και την καβάλα και το βελούχι στο πακιστάν και την ήπειρο στη ρουμανία και να στείλουμε τους ορθόδοξους στην ασία; να μείνεις εσύ και οι προαγωγοί σου που είστε οι “πραγματικοί” έλληνες να πίνετε πίνα κολάδα στις παραλίες; α φτύς´τα μπούτια σου μαρή τιτίκα… βρε τι πάθαμε με τον κάθε πούστη, πουτάνας γιο που μας στέλνουνε οι μυστικές εδώ μέσα…
   • Ο Αρκουδιαρης ο Ρουμανοβλαχος 14 Αυγούστου 2017 @ 09:09
    2
    9
    Ρουμανοβλαχε με αποστομωσες παλι , και βλεπω οτι ζεις μες την πουτανια και την διακρινεις τελικα ευκολα …Ρουμανοβλαχε ολες οι ρουμανες καραπουτανες ολκης , τα παιδια των αρχικα κωλομπαραδες και μετεπειτα αρχιπουστηδες …και βλεπω οτι επιμενεις ακομη και σημερα για την μεγαλη βλαχια της βαλκανικης , δεν ξεχνατε εσεις της κεντρικης ασιας , γιαυτο κανετε τα μαζωματα στο περτουλι και αλλου γαμω την βλαχια σας τσομπαναραιοι των στεππων Λουλιτσα 14 αυγ 01”21
 2. 4
  2
  μαλλον τους εβραίους , πώς ανέχονται να φοράει κιπά και να κάνει σταυρό στον Ιησού Χριστό;
 3. 25
  1
  Λαμπροπουλε τα ειπες ολα ….
 4. 27
  1
  κ. Λαμπροπουλε δυστυχως πολιορκουμεθα νυχθημερον απο τους τηςΝ.Τ.Π. ,με υπογεια (παλαιοτερα) και ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ πλεον τωρα..,καταμουτρα !! ————Η ιστορια εχει δειξει οτι , (θα πω κρητικη μαντιναδα).., ΠΕΣε ΠΕΣε ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ , ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ !!!!—————Τα παιδια μας τα εχουμε στην παιδαγωγηση μας ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ (αν υπαρχουν και αυτες), ΕΝΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ‘ΧΕΡΙΑ’ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ..,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!! Εκει λοιπον , ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,να σεβονται την ξενη νοοτροπια , ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ την δικη τους !!!!—————-ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ – ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΙ ,που θα αιματοκυλισουν καθε συμπατριωτη τους που ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ !!!!————–ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕΡΗΣΗ , ΜΕ …’ΝΟΜΙΚΕΣ’ ΨΕΥΤΟΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!! Εδω υπεγραψε ο ανωτατος αρχων (τρομαρα του μπινε) ,…ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ; …..ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ;———–ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ..,ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ …,ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ..ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ …,ΣΚΑΤΟΝΟΜΟΙ κλπ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!!—————ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ …ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ..ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ !!!!————-ΝΑΙ !!!..ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!!…………..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (μη αναστρεψιμη) ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!
 5. 13
  2
  1998,μέσα σε ταξί,συζήτηση …αναφέρθηκε απο εκπαιδευτικο-επιβατη:στον 5ο όροφο του υπουργείου,κουμάντο κανουν οι εβραίοι…αρα..έχει δίκιο ο Πλεύρης πατέρας,τι θέλουν οι εβραίοι απο τον ελληνισμό και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ;απλα..εμειναν οπαδοί της κρονιας λατρείας και οτι έχει σχέση με ΕΛ-ΛΑΣ το μισούν,χωρια οτι οι χάζαροι,ασπάσθηκαν την ιουδαϊκή θρησκεία και αρχισαν οι ενδογαμιες….πως τους ονόμαζαν τους χαζάρους ;φιδανθρωπους και οι ιρανοί και οι ρως,έτσι τους ονόμαζαν,που πήγε κατατρεγμένος ο Κωνσταντίνος ο ε’;στην χαζαρική φυλή,ποια σύζυγο νυμφεύθηκε ;την χαζαρα κόρη του χαγάνου την επονωμασθεισα Όλγα,αν θυμάμαι καλά,πως τον έλεγαν τον υιό του αυτοκράτορα;Λέων ο δ’,εδώ σου έφεραν Κιμμέριο για βασιλια και προσπαθουν να τον κανουν απόγονο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ντραγκατς,μου μιλάς τώρα για το τσουτσεκι το μασονοποδιτσα,τον σαχλοκουδουνιαρη πάκη που τσιριζε:καλώς ηλθατε μετανάστες αδέλφια μας ,ξεχνιομαστε ;έχουν χωθεί σε όλα τα κόμματα και στην θρησκευτική κρατούσα ιεραρχία και στον στρατό και στο δικαστικό σωμα ,ξεγελούν τους ελληνοφωνους γηγενείς,αλλά όχι εμας !τα στρατόπεδα είναι:κρονιοι και δράκοι εναντιον ΕΛΛΗΝΩΝ,έτσι είναι Λαμπροπουλε,τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη,τώρα…οποίος έχει αντερα …να μην είναι μαζί τους ! και οτι βλεπεις απο συμβουλατορες ινστρουχτορες είναι μαζί τους ξέρεις πόσοι προσκυνούν τον μαμμωνα ;πόσοι άραγε έχουν ελληνόφωνα ονόματα ;πόσοι έχουν χαζαρικες και γοτθικές καταγωγές ;ξέρεις ;δρεπάνια,γαιδαροι,κύβοι,διαβήτες,ματια στις πυραμίδες,τατουάζ και δαχτυλίδια με δράκους και φίδια,ποδιές,αντίχειρες σηκωμενοι,δάχτυλα ,η εβραϊκή εξουσία διέλυσε την κρατική μηχανή,γιατί αυτό ήθελε,αλλά δεν μπορεί να διαλυση ΕΜΑΣ,γιατί ;γιατί μας μιλάει στο αίμα μας !
 6. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 13 Αυγούστου 2017 @ 22:03
  10
  4
  Ο μόνιμα μεθυσμένος υποτακτικός του Κωστα Καραμανλή, ο ασήμαντος αλλά πάντα πρόθυμος των εβραίων που επιλέχθηκε απο τη μασονία για την πιο σημαντική χρονική περίοδο της “τελικής λύσης” κατά των Ελλήνων. Ο εκλεκτός του Axel Cipra και του Κο-Πανου Κα-η-μμένου. Ηθελα να ήξερα αυτά τα ζώα που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τη δευτερη φορά εχουν καταλάβει τι έκαναν; Αντε την πρωτη φορά πες δεν το περίμεναν, τη δευτερη όμως μετά την εκλογή Παυλόπουλου, το δημοψήφισμα απάτη και τα λεφουσια των λαθρο πως το έκαναν; Δεν λεω ότι υπήρχε εναλλακτική… ολοιτο ίδιο είναι αλλά αφού ειχαμ δείξει τι εβραιοδουλοι προδότες είναι πως πήγε το χερι τους παναθεμα τους;Οσο δεν ασχολείστε με τα κοινά τοσο θα μας εξοντώνουν οι μασονοι… η επιλογή δικη σας…
  • 7
   2
   Αρνηση,μηχανισμος αμυνας.Δεν μπορουσαν να δεχτουν οτι τους κοροιδεψε.Φαινοταν ειλικρινης και καλο παιδι,δεν μπορει καποιον ασσο θα βγαλει απ’το μανικι,ετσι πιστευαν.Και δεν ηταν μονο με τον Τσιπρα,ποσες φορες εχουμε δωσει και ξαναδωσει ευκαιριες σε αχρηστους,γιατι δεν μπορουμε να δεχτουμε την αληθεια.Φαινεται πως ειναι το κουσουρι μας.
   • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 14 Αυγούστου 2017 @ 14:47
    2
    1
    Στο παρακάτω λίνκ θα βρεις μια μικρή λίστα από γεγονότα που έβαζα σαν σχόλιο σε μερικά μπλόκς πριν την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ και που αποδείκνυε πολύ απλά και ορατά στον κάθε ένα ότι και αυτοί ήταν μασόνοι και υπόδουλοι στον σιωνισμό. Τα γεγονότα ήταν γνωστά και ορατά σε ΟΛΟΥΣ. Δεν υπάρχει δικαιολογία φίλε μου… απλά η συντριπτική πλειοψηφία αδιαφορεί και ψάχνει για εύκολες λύσεις του ποδιού …. Δες: olympia.gr/2014/05/12/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B4-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CF%84/ 1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ said Μαΐου 13, 2014 στις 12:33 πμ
    • 3
     0
     Φανηκε,απο τοτε που εκανε ταξιδακι στον Παπα και στην Αμερικη,αλλα οι Ελληνες εγιναν αργοστροφοι.Πολλοι ενημερωνονται ακομα απο την τηλεοραση κυριως οι μεγαλης ηλικιας.Το πραγμα φωναζε,κυριως μετα το δημοψηφισμα αλλα…που μυαλο.
 7. 7
  19
  Απο το υβραιολογιο σαs φαινετε ποσο χριστιανοι ειστε.
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 15 Αυγούστου 2017 @ 01:33
   3
   0
   ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΙ’ ΟΛΑΣ. . ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ. . ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ . .ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ή ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ….. ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ…. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ …. ΑΤΥΧΗΣΑΝ…!!!!
 8. 17
  1
  Και μια και μιλάμε για τον εθνικό ύμνο, ας τον δούμε από κοντά. Ας εξετάσουμε πως κερδίζεται η ελευθερία. Κερδίζεται μήπως με συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, και ότι άλλο έχει γίνει μέχρι τώρα; Μάλλον όχι. Τι λέει ο πρώτος στίχος του Εθνικού Υμνου? “Σε γνωρίζω από την κόψι του σπαθιού την τρομερή”. Δηλαδή ταυτίζει την ελευθερία με το σπαθί. Και το σπαθί συμβολίζει όπλο φυσικά, έτσι συμπεραίνουμε ότι η ελευθερία κερδίζεται με πολεμικό αγώνα και μάχη, και όχι με ότι έχουμε αναφέρει πιο πάνω, δηλαδή με διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις έξω από την βουλή και άλλα τέτοια. Τώρα αρχίσατε να ξυπνάτε μερικοί και καταλαβαίνετε γιατί δεν θέλουν τον εθνικό ύμνο να ακούγεται;
 9. Ραυτόπουλος Σ. 14 Αυγούστου 2017 @ 00:55
  2
  34
  Κανονικά θα έπρεπε να σας τραβήξει μια αγωγή ξεγυρισμένη το Ισραηλητικό συμβούλιο και ο ΠτΔ για τα όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά αναφέρετε στο κατάπτυστο δημοσίευμά σας. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων που στοχοποιούν θρησκευτικές ή εθνικές-φυλετικές ομάδες με στόχο την ανακίνηση μίσους εναντίον τους είναι ποινικά κολάσιμη και διώκετα. Είναι απαράδεκτο ιδεοληπτικοί και ηλίθιοι σαν εσάς και αυτούς που σας διαβάζουν και σας πιστεύουν να μένουν ατιμώρητοι. Καλά ξεμπερδέματα με την ελληνική δικαιοσύνη.
  • 19
   1
   Ενώ οι Εβραίοι για τούς Έλληνες έχουν πει λίγα ε; Και κάτι ακόμα. Για ποιον λόγο οι Εβραίοι που ζουν στην Ελλάδα είναι απαλλαγμένοι από τούς φόρους; Εμάς μάς πίνουν το αίμα καθημερινά και μάς στραγγίζουν και αυτοί που ζουν σε μια ξένη χώρα απαλλάσσονται από όλα; Και μιας και ανέφερες την ελληνική δικαιοσύνη, στον πρώτο που θα έπρεπε να τα πεις είναι στον στρατηγό Αϋφαντή. Αυτός τόσα και τόσα έχει πει για τούς Εβραίους. Δεν αναφέρω τον Πλεύρη γιατί εκείνος είναι γνωστός αντισημίτης.
   • 12
    0
    ισα μωρη εβραια που θα μας απειλησεις κιολας,αλλα μαλλον ποναει η αληθεια…
    • 6
     0
     Εμένα αποκαλείς Εβραίο; Μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες να απευθυνθείς στον πιο πάνω; Μάλλον αυτό θα συνέβη γιατί μίλησες περί απειλών.
  • 13
   0
   Πουστρα ,λουγκρα ραυτοπουλε ‘η οπως αλλιως σε λενε…,βγαλε το αγγουρι απο τον κωλο σου να βγουνε τα σκατα ..ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ !!!!…….ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!!
  • Τσομπανογιδοβοσκός 14 Αυγούστου 2017 @ 09:33
   9
   1
   Ιεσύ πιαιδάκι μ’ γιατί θιίχτικες ιέτσι? Γδιατί τιόση φανατίλα? Μήπ’ς τυχόν είναι ο Πρόεδρος ο μπαμπάκας σου? Μηπ’ς εισ’ ΕΒΡΙΑΊΟς? Ειν’οι πριοθέσεις σου αγνιές? Ημείς είμαστ’ ηλιίθιοι βλιάχοι, ιεσύ γδιατί ασχουλήσε? Κι μιε το σκεπτικ’ σου κι εσύ πιου μας βρίζεις παρανομείς κι ιεσύ nest pas? Κι ιεπειδή σε κόβω για μούτρο το μόνο που ιέχω να σου ειπώ είναι ΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
 10. 4
  2
  πώς πουλησαν μερικοι την ψυχη τους στον διαολο…κριμα
 11. 4
  1
  Olo parapona eimaste!!Kai omos akoma mas kyvernoun kai akoma tous ANEHOMASTE,kai synehizoume na koimomaste..Tessera hronia Syriza isos kai 8.. Tha doume!! Polla logia kai prakseis TIPOTA!!
 12. χριστιανος ορθοδοξος 14 Αυγούστου 2017 @ 11:58
  7
  3
  ΨΩΦΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
 13. ροφιας arkentia 15 Αυγούστου 2017 @ 00:32
  1
  1
  ρε ουρακοταγκο πακη ρε ιποκομε γλειφτη του ανωμαλου τουρκογενη καραμαν αλη οσφυοκαμπτη του τσιπουρα των εβραιων και των παχυδερμων πουστοκατσαπλιαδων φτουσου πηθηκε,,,,,,ευτυχως που δεν σηκωθηκες τοτε και γλιτωσε ο κασιδιαρης …….λιγη πετσα ρε αθλιο ερπετο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί