Αύριο Πέμπτη, ώρα 12, ετοιμαστείτε για χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Αθήνα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Τα τέσσερα μαχητικά θα πετάξουν και πάνω από Χαλκίδα, Βόλο και Πάτρα – Η πτήση θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παρέλαση της 25ης ΜαρτίουΤέσσερα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετάξουν αύριο Πέμπτη, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι, πάνω από το κέντρο της Αθήνας.

Η χαμηλή πτήση ενός Mirage, δύο F-16 και ενός F-4 θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Πρώτο θα πετάξει το Mirage, θα ακολουθήσει ένα F-16, τρίτο θα κινηθεί ένα F-4 και τελευταίο θα περάσει πάνω από τον αττικό ουρανό ακόμη ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16.

Κατά την επιστροφή τους, τα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη θα πραγματοποιήσουν χαμηλή πτήση και πάνω από τις πόλεις που βρίσκονται κοντά στις βάσεις τους. Συγκεκριμένα, το Mirage θα πετάξει πάνω από την Χαλκίδα (πριν μετασταθμεύσει στην Τανάγρα), το ένα F-16 θα περάσει από την πόλη του Βόλου (πριν προσγειωθεί στη Νέα Αγχίαλο) και το ζευγάρι του F-4 με το δεύτερο F-16 θα περάσουν από την πόλη της Πάτρας, επιστρέφοντας στην Ανδραβίδα όπου βρίσκεται η βάση τους.

protothema.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *