12:29 - 15/03/2017

Αύριο Πέμπτη, ώρα 12, ετοιμαστείτε για χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Αθήνα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα τέσσερα μαχητικά θα πετάξουν και πάνω από Χαλκίδα, Βόλο και Πάτρα – Η πτήση θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παρέλαση της 25ης ΜαρτίουΤέσσερα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας θα πετάξουν αύριο Πέμπτη, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι, πάνω από το κέντρο της Αθήνας.

Η χαμηλή πτήση ενός Mirage, δύο F-16 και ενός F-4 θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Πρώτο θα πετάξει το Mirage, θα ακολουθήσει ένα F-16, τρίτο θα κινηθεί ένα F-4 και τελευταίο θα περάσει πάνω από τον αττικό ουρανό ακόμη ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16.

Κατά την επιστροφή τους, τα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη θα πραγματοποιήσουν χαμηλή πτήση και πάνω από τις πόλεις που βρίσκονται κοντά στις βάσεις τους. Συγκεκριμένα, το Mirage θα πετάξει πάνω από την Χαλκίδα (πριν μετασταθμεύσει στην Τανάγρα), το ένα F-16 θα περάσει από την πόλη του Βόλου (πριν προσγειωθεί στη Νέα Αγχίαλο) και το ζευγάρι του F-4 με το δεύτερο F-16 θα περάσουν από την πόλη της Πάτρας, επιστρέφοντας στην Ανδραβίδα όπου βρίσκεται η βάση τους.

protothema.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*