Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά; Κάτι τέτοιο πιστευόταν, παλιά. Όμως, τον Δεκέμβριο του 1945, μία ανακάλυψη στην Αίγυπτο τα ανέτρεψε όλα. Ειδικότερα μετά το 1947, όσοι γνώριζαν το μυστικό, πάγωσαν…

Όταν, το 1945, ο Γάλλος λόγιος Jean Doresse εντόπισε στην Αίγυπτο σπάνια Γνωστικά κείμενα, γνωστά ως Χειρόγραφα Ναγκ Χαμαντί, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το περιεχόμενο που γράφτηκε πριν από σχεδόν 1600 χρόνια ή και περισσότερο, θα μπορούσε να διασταυρωθεί μόλις δύο χρόνια αργότερα, στην περίπτωση του Rosswell…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Το υλικό του Nag Hammadi, που αν και είναι γραμμένο στα κοπτικά πιθανότατα αποτελεί μεταφράσεις από αρχαιότερα ελληνικά κείμενα, περιέχει αναφορές από εμπειρίες μυημένων οραματιστών.

Συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις από πρώτο χέρι με ανόργανα όντα που ονομάζονται Άρχοντες (Archons). Σύμφωνα με την Γνωστική Διδασκαλία, οι οντότητες αυτές προέκυψαν στο αρχικό στάδιο του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος, πολύ πριν σχηματιστεί η Γη.

Οι Άρχοντες ζουν και κατοικούν στο ηλιακό σύστημα, στο «διάστημα του εξωγήινου βασιλείου», χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να εισβάλλουν στη Γη.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η Γνωστική αντίληψη συμφωνεί πολύ στενά με την άποψη του Jacques Vallee, ο οποίος υποστηρίζει ότι εξωγήινοι και cyborgs πιθανότατα ανήκουν στο τοπικό πλανητικό σύστημα. Ο Vallee, επιπλέον, στο βιβλίο του «Αγγελιοφόροι της Απάτης» προτείνει ότι το «αίνιγμα» των UFO δεν είναι παρά ένα «σύστημα πνευματικού ελέγχου», ένα φαινόμενο που «συμπεριφέρεται σαν μια διαδικασία προετοιμασίας» για κάτι…

Οι Γνωστικοί έγραψαν ότι οι Άρχοντες μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας με υποσυνείδητες τεχνικές. Κύρια τακτική τους είναι να προκαλούν ψυχικά σφάλματα (να στέλνουν «πνευματικούς ιούς», δηλαδή κάτι σαν να «φυτεύουν» ψευδείς ιδεολογίες, κυρίως θρησκευτικά δόγματα) και η προσομοίωση. Οι Άρχοντες είναι αρπακτικά, σε αντίθεση με ένα ευρύ φάσμα μη ανθρώπινων όντων και όντων από άλλες διαστάσεις -που είναι επίσης γνωστά στους Γνωστικούς-, όντα που όμως είναι καλοπροαίρετα ή ουδέτερα προς την ανθρωπότητα.

Περιγραφές για την φυσιογνωμία των Αρχόντων θα βρείτε σε πολλούς Γνωστικούς κώδικες. Δύο τύποι προσδιορίζονται με αρκετή σαφήνεια: α) το νεογνό ή εμβρυϊκός τύπος, και β) ο δρακονιακός ή ερπετεοειδής τύπος. Προφανώς, αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με αυτό που στις μέρες μας ονομάζουμε Greys (Γκρίζοι) και Reptilians (Ερπετοειδή).

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψάχνοντας το υλικό των Γνωστικών, είναι αρκετά σοκαριστικό να ανακαλύπτει κανείς ότι οι αρχαίοι μάντεις εντόπιζαν και διερευνούσαν το πρόβλημα των ξένων εισβολέων κατά τη διάρκεια του πρώτου αιώνα, αλλά και σίγουρα πολύ πριν…

Αυτό που εκπλήσσει σχετικά με την Γνωστική θεωρία της Αρχόντων δεν είναι το κοσμολογικό υπόβαθρο (που εξηγεί την προέλευση αυτών των οντοτήτων και την εμπλοκή τους με την ανθρωπότητα). Είναι η ιδιαιτερότητα της πληροφορίας του πως λειτουργούν και του τι θέλουν οι Άρχοντες από εμάς…

Οι Γνωστικοί δίδασκαν ότι αυτές οι οντότητες μας ζηλεύουν και τρέφονται με το φόβο μας. Πάνω απ ‘όλα, προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από τη διεκδίκηση του εξελισσόμενου «εσωτερικού φωτός», το φωτεινό δώρο της θείας νοημοσύνης μέσα μας.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όσοι άνθρωποι ή λαοί έχουν εκ γενετής ή καταγωγής ή ακόμα και καταβολής στοιχεία «φωτός» μέσα τους, τότε αυτομάτως είναι και ο Νο 1 εχθρός των Αρχόντων. Πόσο μάλλον όταν εμείς, σαν Έλληνες, έχουμε επουράνια καταγωγή από Όντα του Φωτός, ο Προμηθέας έφερε επιπλέον Φως μέσα μας, ζούμε σε έναν τόπο που ονομάζεται Ελ-λας (=Φως-Λάας = Λαός του Φωτός) ο οποίος σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δέχεται την Φωτεινή Ενέργεια του Ήλιου Σείριου ! ! !

Αυτοί οι Άρχοντες έχουν πραγματικά φρικάρει μαζί μας! Ο Πόλεμος ανάμεσά μας είναι αιώνιος και κάθε φορά που οι περίοδοι στρέφονται υπέρ μας, γίνεται εντονότερος προκειμένου να μας εμποδίσουν να διεκδικήσουμε ή να μην χάσουμε αυτό που μας ανήκει… το Φως.

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΡΙΞ

Κανείς, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι γνωστικές διδασκαλίες σχετικά με τους Άρχοντες, ή ό,τι απέμειναν από αυτές, έχουν όλες τις απαντήσεις σχετικά με τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους. Αλλά, ένα πράγμα είναι σαφές: παρουσιάζουν μια συνεκτική και ολοκληρωμένη ανάλυση των εξωγήινων εισβολέων, καθώς και ειδικές πρακτικές για να αντισταθούμε. Τα συγκεκριμένα κείμενα είναι πολύ πιο πλήρη και εξελιγμένα από οποιαδήποτε άλλη θεωρία που έχει τεθεί υπό συζήτηση, ως σήμερα.

Τα Γνωστικά κείμενα χρησιμοποιούν μυθολογική γλώσσα για να περιγράψουν τα πραγματικά γεγονότα της προϊστορίας καθώς και τις μακροπρόθεσμες εξελίξεις στην ανθρώπινη ψυχή. Σύμφωνα με τους αρχαίους μάντεις, οι Άρχοντες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο γενετικό μας γίγνεσθαι, αλλά μπορούν να προσποιηθούν μία ψεύτο-παρέμβαση. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύγχυση της ανθρωπότητας στη σύγχρονη εποχή, μια φαλκιδευμένη παρέμβαση θα φαινόταν τόσο καλή όσο και η πραγματική. Αυτό χαρακτηρίζει την τακτική Αρχόντων: να μας οδηγούν να φανταστούμε αλλά και να πιστεύουμε πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δηλαδή να δεχτούμε μία προσομοίωση, μία εικονική πραγματικότητα, ένα matrix ως αληθινά.

Με αυτό τον τρόπο της εξαπάτησης, μας λένε οι Γνωστικοί, μπορούν οι Άρχοντες, τα Ερπετοειδή και οι Γκρίζοι να καταφέρουν και να αποκλίνουν το ανθρώπινο είδος από την αληθινή και σωστή πορεία της εξέλιξης που προβλέπεται.

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟ ΦΩΣ

Οι Γνωστικοί δίνουν μία μοναδική έμφαση στην Θεά Σοφία. Οι αρχαίοι μάντεις δίδαξαν ότι μέσα από μια ειδική σύνδεση με την Θεά -ή με την θηλυκή ενέργεια η οποία φαίνεται πως διεκδικεί την επιστροφή της– το είδος μας μπορεί να ξεπεράσει τους Άρχοντες και να εξασφαλίσει ένα ανθρώπινο μέλλον για το ίδιο και τον πλανήτη Γη.

Γι’ αυτό, λοιπόν, όσοι Έλληνες έχουμε απομείνει ενεργοί, με το φως να λάμπει μέσα μας, πρέπει να αφυπνίσουμε τους υπόλοιπους, να ανάψουμε το φως μέσα τους και να δουν, να αντιληφθούν, να κατανοήσουν…

diadrastikaΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (82)

 1. Ναι, υπάρχουν οι Άρχοντες και είναι γνωστοί ως Voladores, Strigoi Morte, Undead Gods, Alien Gods, επίσης ως Γκρίζοι εξωγήινοι, ως Απέθαντοι Θεοί και φυσικά ως Λυκάνθρωποι και ως Βρικόλακες!!! Υπάρχουν τελετές σε αποκρυφιστικά τάγματα, όπου καλούνε τους Άρχοντες με την βοήθεια ενός Μαύρου Καθρέφτη (είναι η πύλη για τον αστρικό κόσμο) και θυσιάζουν σε αυτούς αστρική ζωτική ενέργεια (Life-force). Ο σκοπός της τελετής είναι να λάβεις στο τέλος μια ανταπόδοση της δικής τους συχνότητας ενέργειας, με σκοπό να αρχίσει το Αστρικό σου Σώμα να αλλάζει σε αθάνατο και έτσι να νικήσεις τον Δεύτερο Θάνατο (Second Death). Οι Άρχοντες έχουν αυτή τη στιγμή τουλάχιστον τέσσερις οργανώσεις στη Γη (τουλάχιστον αυτές γνωρίζω εγώ με την έρευνα που έκανα από το 2005 μέχρι σήμερα) και με αυτές διδάσκουν και μυούν τα νέα μέλη στις μυστικές διδασκαλίες τους. Διδάσκουν τον Βαμπιρισμό της ενέργειας, το πώς να γίνεις Μόρα, τα μυστικά της μαγείας, την αλήθεια και την πραγματική δόμηση του Κόσμου των Ονείρων στον οποίο ζούμε όλοι σαν ένα μάτριξ και άλλα πολλά.

  • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 7:29 ΠΜ

   δηλαδη η μορα ειναι ανθρωποι οι οποιοι με καποιο τροπο ερχονται και καθονται πανω στο στερνο σου?(π.χ βγαινουν απο το σωμα τουσ και ειναι σε σωμα αστρικο που λενε?)
   εχω παρατηρησει οτι η μορα δεν ερχεται με αναμμενο το φως,ισχυει αυτο η ειναι τυχαιο?γτ ειχα συνεχεια προβληματα με αυτην την ερμη την μορα.
   συνηθως αγριευω και προσπαθω να κουνηθω λεγοντασ φυγε και μετα απο λιγο φευγει,υπαρχει καποιοσ αλλος τροπος αντιμετωπισης?

   • “Εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, ξεκουμπίσου μωρή!”

    Δουλεύει.

    Ακόμα καλλίτερη όμως είναι η πρόληψη. Επικαλείσαι προστάτες πριν αποκοιμηθείς και τους ζητάς να σε προσέχουν όσο κοιμάσαι. Ξέρουν αυτοί.

   • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 4:39 ΜΜ

    ΟΧΙ,Η ΜΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!

 2. Μην μπλεξετε με αυτα.

  Οι Γνωστικες διδασκαλιες ειναι ενα προιον της αριστερης ατραπου μεσα στα πλαισια του οποιου ο απλοικος νους του απλου ανθρωπου το πιθανοτερο ειναι να χαθει και να σχηματισει λανθασμενες εντυπωσεις.

  Οι διδασκαλιες σε σχεση με τους 7 αρχοντες που σχετιζονται με τους 7 πλανητες μπορει να λειτουργησουν ως οι 7 σφραγιδες στα 7 chakras αμα δεν μπορεις να ελιχθεις οπως ο Οφις και να ξεγλυστρησεις μεσα απο τις παγιδες του μυαλου.

  Τα μυστηρια των Οφιτων ειναι επικινδυνα, καθως θα πρεπει πρωτα να κατεβεις κατω και μετα να βρεις τον τροπο να διαστραυρωσεις τις πολικοτητες για να γινεις Χριστος δηλαδη Χρισμενος Διδασκαλος.

  Οι Γνωστικοι επαιζαν τον ρολο τους οπως και αυτοι που τους κυνηγουσαν οπως για παραδειγμα ο Κλημης ο Αλεξανδρευς καθως θα πρεπει να υπαρχει η αντιθεση για να μπορει να προκυψει η συνθεση.

  Η ασφαλης οδος ειναι να εισαι ταπεινος σε σχεση με αυτα τα θεματα και να μην σου μπαινουν ιδεες να τα βαλεις με τους θεους και τους δαιμονες. Για καποιους φυσικα που εχουν ηδη μπλεξει δεν υπαρχει επιλογη.

  • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 4:00 ΠΜ

   Όποιος φοβάται τους δίνει ενεργειακή δύναμη…
   Όποιος δεν Αφυπνιστεί θα παραμείνει παγιδευμένος σε εκείνους…
   Αν θες την συμβολή μου, βάλε σε μια άκρη ότι μας έμαθαν μεγαλώνοντας κ ξεκίνα την έρευνα…

   • Ασε μας ρε τυπε να πουμε που θα δωσεις εσυ συμβουλη σε εμενα. lol Εσεις που απορροφατε αλογιστα οτι μαλακια σας σερβιρουν. Οι αρχοντες των Γνωστικων δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με εππετροειδη και γκριζους. Αυτα ειναι μαλακιες του new age ομοια με τις μαλακιες που σερβιρει ο Λιακοπουλος

    • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 2:36 ΜΜ

     Το έχω γράψει πολλές φορές, δεν πιστεύω ούτε τον Λιακόπουλο, ούτε τίποτα άλλο στο εμπορικό σύστημα… Αυτά που γράφω δεν έχουν σχέση με τα εμπόριο… Αυτό σημαίνει ότι δεν λέω ότι μου σερβίρουν… Έχω βιώσει αρκετά από μικρός κ δεν περιμένω τα εμπορικά παραμύθια να μου πούνε την ιστορία…

    • Πλατανιάς αντίπαλος του ΟΦΗ 02/22/2016 @ 8:52 ΜΜ

     Τελικά ρε σεσημασμένε, την γνώση την κατέχεις από θαύμα όπως λένε, όταν εγλυψες το πετσάκι από την περιτομή που πιστεύεις ότι έκανε ο Ιησούν!
     Τελικά ο Χριστός ήταν θεός ή μύστης διδάσκαλος;

     • Ο Χριστός ήταν Θεάνθρωπος. Ο Θεός έχει τριαδική σύσταση Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα.

      Στην έκατσε ο Αλέκος όφι τρισκατάρατε.

 3. Στηλιος 02/21/2016 @ 11:47 ΜΜ

  Λοιπόν θα το πω απλά.. ΔΕΝ ήμαστε το κέντρο του πλανήτη δεν ήμαστε οι καλύτεροι.δεν μας μισή ολόκληρος ο πλανήτης. Πολύ λιακο διαβάζετε και πάρα είστε μέσα στα καβούκια σας.Ο χριστός είναι αγάπη και Σεβασμός δεν χωράει ο εγωισμος και ο ρατσισμός μέσα στον χριστιανισμο.. Φτάνει πλέον

  • ΉΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ
   ΗΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
   ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!
   ΕΣΥ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 4:42 ΜΜ

    ΚΟΙΤΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ CALM!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ,Η ΣΟΦΙΑ,ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ!!!ΕΕΕ;;;

  • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 3:49 ΠΜ

   Ο Χριστός κ οι Ολύμπιοι αγαπάνε την Ανθρωπότητα, όχι τα ερπετά που μας έχουν σκλαβωμένους… Να δεις με τι Αγάπη κ Ειρήνη θα πληρώσουν τα ερπετά αν αφυπνιστούμε κ συνειδητοποιήσουμε της πραγματικές μας ρίζες (από κει που προερχόμαστε)… Δεν πρέπει να καθόμαστε, για αρχή πρέπει να αφυπνιστούμε…

   Κ κάτι άλλο, ο κάθε λιακο του εμπορικού συστήματος, κάνει το κομμάτι του για να μας προσανατολίζει… Μην πιστεύεις τίποτα στο εμπόριο, ότι κ να παριστάνει ο καθένας… Πίστευέ αυτό που πιστεύεις μέσα σου, κ άσε της θρησκείες, από εκεί μας διχάζουν…

 4. Νομιζα οτι ελ λας σημαινει φωτεινη πετρα….

 5. Archons are Demons 02/22/2016 @ 12:41 ΠΜ

  Οι Άρχοντες είναι οι άγγελοι που ακολούθησαν τον Σατανά (Ιμπλίς) σύμφωνα με την Αγία Γραφή, αλλά και με το κοράνι. Άρα για δαίμονες μιλάτε βρε παιδιά!! Εεε, οι μεγάλες θρησκείες λένε ότι υπάρχουν, αυτές ξέρουν. Τώρα το επαληθεύουμε και από τον γνωστικισμό. So What???

  • Αυτο εμαθες εσυ απ τον γνωστικισμο?
   Μήπως είσαι ο Ελληνας βιβλιοθηκαριος το 1750 του βατικανουπου αριθμησε 12.5 χιλιάδες ελληνικά βιβλία?
   ααα και για τον μπιμπιμπλις….
   ΑΡΧΟΝΤΑΣ=ΑΡΧΟ ΟΝ= ΑΡΧΩΝ ΤΑ ΌΝΤΑ…?.ΟΝ~ΟΜ

   • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 3:13 ΜΜ

    ΑΡ ΧΩΝ = ΑΡ+ΕΧΩΝ =ΓΗ +ΕΧΩΝ

    Αρχων λοιπον ειναι αυτος που εχει γη ….

    Αλλα ομοριζα….αροτρο ,αγρος

    Αθηνα

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/22/2016 @ 7:26 ΜΜ

     ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΝΑΜΑ. ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΑΝ ΠΕΔΙΟΝ ΚΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΑΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΚΟΝ ΑΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ.
     ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΑΟΣ, [ΔΑΝΑΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ], ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ”ΓΑ” Η ”ΔΑ”= ΓΗ [ΛΕΜΕ ΔΑΠΕΔΟ, Η ΓΗΠΕΔΟ] ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ ”ΝΑΙΩ”= ΚΑΤΟΙΚΩ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΙΚΑΖΩ ΠΑΝΤΩΣ.

  • κεφαλονιτης 02/22/2016 @ 5:22 ΠΜ

   Δεν ακολούθησαν όλοι. Οι 6 με αρχηγό τον Ιαβραώθ προσκύνησαν και αποκατασταθηκαν. Οι άλλοι έξι με αρχηγό τον Ιαλδαβαώθ δεν προσκύνησαν και είναι ακόμη στη σκοτεινή πλευρά…

   • ΧΑΧΑΧΟΥΧΑ 02/22/2016 @ 9:53 ΜΜ

    Άγγελοι είναι. Σκοτεινά Ξεσκοτεινα παραμένουν άγγελοι, πνευματικά όντα. έχετε ιδέα με τι δυνάμεις τα βάζετε;

 6. V ΑΝΤΙ ΓΙΑ Λ 02/22/2016 @ 12:47 ΠΜ

  ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΛΑΜΔΑ, ΤΟ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΛ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ Λ ΓΙΝΕΤΑΙ V.
  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ V.
  1) VAMPIRES
  2) VOLADORES

  ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ Λ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΧΝΑ ΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ V.

  • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 3:54 ΠΜ

   Πολύ σωστά, αλλά δεν είναι μόνο οι Βολαδόρες, απλά οι βολαδόρες είναι οι ποιο επικίνδυνες ερπετοειδή οντότητες…

 7. Κατερίνα 02/22/2016 @ 1:11 ΠΜ

  Κάτι τέτοια κουφά και γραφικά λένε ο David Icke και ο Λιακόπουλος…

  • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 4:26 ΠΜ

   Κατερίνα, αν τα πράγματα δεν ήταν σοβαρά, δεν θα υπήρχε λόγος να αναφέρονται αυτά… Ερεύνησε τα πάντα μέσα σου όσο κουφά κ να σου ακούγονται, αλλά με μια συμβουλή, άσε τι λέει ο Λιακόπουλο, είναι του εμπορικού συστήματος, κ λέει ότι του δίνουν να πει για να προσανατολίζει όσους ασχολούμαστε με αυτά, κ μια αλήθεια να πει, την λερώνει με μπόλικη λάσπη…

 8. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 02/22/2016 @ 1:39 ΠΜ

  ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ. ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

 9. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 02/22/2016 @ 1:46 ΠΜ

  Οι επιθέσεις γίνονται κατά κόρων από τριάδες “αρχοντων” και κυρίως κατά των παιδιών, πανε κατα τριάδες γιατί κατά μόνας είναι κότες λυρατες…

  • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 9:25 ΠΜ

   παρακαλω μπορεις να το αναλυσεις περισσοτερο ;Οταν εφυγε απο την ζωη αυτη ενα προσφιλες μου προσωπο μου ειπε κατι που φαινεται πως εχει σχεση με αυτο που υποστηριζεις.Εσυ απο που εχεις αυτη τη πληροφορια;

 10. The Deaths of Ian Stone 02/22/2016 @ 2:09 ΠΜ

  Σας προτείνω μια ταινία θρίλερ που απεικονίζει πλήρος το τι είναι αυτοί οι αναθεματισμένοι ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  Η ταινία λέγεται:
  The Deaths of Ian Stone (2007)

  Εδώ δείχνει απόλυτα ότι τρέφονται με ενέργεια και με φόβο και έχουν δυνάμεις στο να αλλάζουν όπως επιθυμούν το “μάτριξ”. Στην ταινία τους ονομάζει Θεριστές, Harvesters. Με λίγο ψάξιμο υπάρχει η ταινία σε ποιοτητα DVD στο Pirate Bay ή σε άλλες αντίστοιχες σελίδες.

  Ορίστε επιπλέον πληροφορίες από το IMDB.
  http://www.imdb.com/title/tt0810823/

  • The Deaths of Ian Stone 02/22/2016 @ 5:51 ΜΜ

   Στο Pirate Bay η καλή έκδοση της ταινίας λέγεται:
   The.Deaths.Of.Ian.Stone[After.Dark.HorrorFest]DvDrip[Eng]-aXXo

   Υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι αν ψάξετε στις αντίστοιχες σελίδες.

 11. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 3:33 ΠΜ

  Αφήστε στην άκρη ότι μας έμαθαν μεγαλώνοντας, κ επεξεργαστείτε μέσα σας τα παρακάτω… Δεν τα γραφώ χαριτωμένα, προσπαθώ να ταρακουνήσω κ να προβληματίσω…

  Οι Έλληνες κάποτε μαθαίναμε όλον τον κόσμο γράμματα, διδάξαμε την Ανθρωπιά, δεν υπήρχαν τότε σύνορα, δεν πολεμάγαμε μεταξύ μας, δεν υπήρχαν χρήματα η ανταλλακτικές αξίες, δουλεύαμε όλοι για έναν κ ένας για όλους, δικαιούμασταν τα πάντα (μέχρι κάποιο όριο), φροντίζαμε την Γαία με σεβασμό μέχρι κ για την επόμενες γενιές που ερχόντουσαν, διδάξαμε παντού τα πάντα για τον τρόπο ζωής… Αναφέρομαι πάρα πολύ πριν ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος, πριν έρθουν τα ερπετά στην Γαία… Όταν επισκέφτηκαν τα ερπετά την Γαία, ξεγέλασαν τους Ολύμπιους, μας αιχμαλώτισαν κ τους ανάγκασαν να αποχωρίσουν… Αν ήθελαν οι Ολύμπιοι μπορούσαν να τους είχαν καθαρίσει αλλά δεν το έκαναν επειδή θα χανόντουσαν κ πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές, κ έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν επειδή τους έδιωξαν τα ερπετά (που μας είχανε όμηρους) με την απειλεί ότι θα σκότωναν ανθρώπους…

  Από τότε είμαστε σκλαβωμένοι από τα ερπετά (είναι διάφορες οντότητες οι οποίες μπορούν να μεταλλαχτούν σε ανθρώπινοι μορφή), κ από τότε μας έχουν αλλάξει τελίος μέσα σε όλο αυτό το μάτριξ που ζούμε… Βάλανε σύνορα παντού για να μας διχάσουν κ να μας φανατίσουν, δημιούργησαν πιο μετά κ θρησκείες για τον ίδιο λόγο, δημιούργησαν χρήματα, κάνανε πολέμους κ αλλά πολλά για να μας σοκάρουν, κ μέσα από τον έλεγχο μέσο του φόβου σκλάβωναν τους πάντες… Δημιούργησαν πολλά παρακλάδια παντού για να νομίζουμε ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, αλλά όλα αυτά τα παρακλάδια κατέληγαν στην σκλαβιά, μας έχουν πιόνια, μας κάνουν μέχρι κ να πολεμάμε μεταξύ μας για τα σχέδια του θεού τους Γιαχβέ, για να περιπλέκουν την ιστορία, κρύβοντας την αληθινή…
  Τα σχέδια τον ερπετών σχεδιάστηκαν με έναν τρόπο που δεν έπρεπε να φαίνονται, γιαυτό μας κάνανε να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν… Παραχάραξαν την ιστορία με έναν τρόπο που μας έκαναν να εστιάζουμε μόνο εδώ στην Γαία, να μην ξέρουμε ούτε από που ήρθαν εκείνοι (οι εχθροί), ούτε που ανήκουμε εμείς, κ γενικά δεν ήθελαν να μας πούνε ότι υπάρχει κ αλλού ζωή, έτσι έχουμε χάσει πλήρως την Ανθρώπινη ταυτότητα, κ είμαστε παγιδευμένοι εδώ επειδή δεν εξελιζόμαστε όπως πρέπει…
  Με τον καιρό οι εχθροί, μας κάνανε να ξεχάσουμε την αλήθεια καθώς το μάτριξ άρχιζε να μας αποσυντονίζει της ζωές μας, μας έκαναν από τότε να δίνουμε κατά βάθος δύναμη στον θεό τους μέσα από πάρα πολλές παγίδες ειδικά της θρησκευτικές, δεν μας αφήνουν να εξελιχτούμε σωστά επειδή μας παγιδευθούν της ψυχές…

  Για να μην αναρωτιέσαι κ ο πραγματικός Χριστός είναι με το μέρος μας, γιαυτό τον σταύρωσαν, επειδή τον πήρανε χαμπάρι ότι δίδασκε την εξέλιξη κ την ελευθερία… Ο πραγματικός Χριστός δεν έχει καμία σχέση με αυτά που μας προσανατολίζει η εκκλησία η οποία σκλαβώνει κ παγιδεύει τους πιστούς στον θεό τους Γιαχβέ, κ όχι στον Χριστό…

  Το κακό έχει έρθει από εκεί που πιστεύουν οι περισσότεροι, κ δεν πάει το μυαλό τους…
  Το κακό κάνει πολλά θαύματα για να τραβάει τα βλέμματα…
  Φανταστείτε, μας δείχνουν το κακό με το δάχτυλο να το περιμένουμε από αλλού, κ εκείνοι είναι αυτοί που μας το έχουν ήδη φέρει…
  ——————————
  Το πραγματικό όνομα του Χριστού είναι “Απολλώνιος” και όχι “Ιησούς”, στο υπόλοιπο σύμπαν είναι γνωστός με το όνομα Απολλώνιος… Οι κωλοφάρα που τον σταύρωσε, έχει παραγράψει την πραγματική ιστορία, μέχρι κ το όνομα του…

  Από πολύ πριν ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος, είμαστε σκλαβωμένοι από ερπετά που μεταμορφώνονται σε ανθρώπινη μορφή, κ μέχρι κ σήμερα δεν έχουμε ελευθερωθεί ακόμα… Έχουν γίνει πάρα πολλά κ μας έχουνε φτάσει σε αυτό το σημείο που είμαστε σήμερα, τα πράγματα είναι πάρα πολύ πιο σοβαρά από όσο φαίνονται, κ αν δεν αφυπνιστούμε θα παραμένουμε καταδικασμένοι, κ αν βάλουμε το τσιπάκι δεν θα υπάρξει πια ελπίδα για ελευθεριά… Μόνο αν ελευθερωθούμε θα μάθουμε την πραγματική ιστορία με λεπτομέρειες στα πάντα…

  Όταν έφτασε η ώρα που κατέβηκε ο Χριστός ήταν για να μας Αφυπνίσει, κ κατέβηκε με την ανθρώπινη σάρκα για να μας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε με αυτήν… Οι κωλοφάρα που μας έχει σκλαβώσει (την Ανθρωπότητα), κατάλαβαν ότι ο Χριστός δεν είναι δικός τους, κ τον σταύρωσαν… Μετά την σταύρωση του, οι κωλοφάρα τον έκανε θρησκεία για να παγιδέψουν τους πολλούς πιστούς του Χριστού στον δικό τους θεό που ονομάζετε Γιαχβέ… Έτσι υποδουλώνουν τους πιστούς μέσο της θρησκείας, κ παγιδεύουν της ψυχές στον θεό τους…

  Η θρησκεία δεν έχει σχέση με τον πραγματικό Χριστό, τον εκμεταλλεύεται σαν δόλωμα… Η θρησκεία μας παρουσιάζει έναν χαρακτήρα που θέλουν να τον έχουμε παράδειγμα (εκμεταλλεύοντας το όνομα του Χριστού = παγίδα)… Ο χαρακτήρας που μας παρουσιάζει η θρησκεία κ μας υποδουλώνουν, εκείνος που μαθαίνουν τον κόσμο να έχει σαν παράδειγμα, είναι ο Αντί-Χριστος, κ είναι φυτεμένος σαν χαρακτήρας μέσα στους πιστούς που έχουν παγιδεύσει μέσο τον τρόπο που πιστεύουν…

  Τον Χριστό εντόπισε τον μέσα σου, είναι «Το Όλον Φως», είναι παντού… Για να τον εντοπίσεις μέσα σου, πρέπει πρώτα να ξεχάσεις όπως σε μεγάλωσαν, αλλά κ ότι σου είπε ο καθένας ότι είσαι, κ ξεκίνησε να κάνεις αυτοκριτική εαυτό σου…
  ——————————

  Ο πραγματικός Χριστός κ οι Αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν τον τρόπο ζωής της Ελευθέριας, γιαυτό τους αγάπαγε οι Ανθρωπότητα… Όταν ήρθε η ώρα κ κατέβηκε ο πραγματικός Χριστός ήρθε για να μας Αφυπνίσει, δεν ήρθε ούτε για να μας κάνει απολωλότα πρόβατα του, ούτε να μας κάνει να καθόμαστε να σταυρωνόμαστε σκλαβώνοντας την ψύχη μας με το σύμβολο που τον σταύρωσαν, ούτε να φτιάξει θρησκείες για να μας πουλάει κ να αγοράζουμε την πιστή του μέσα στο εμπόριο… ‘Όταν κατέβηκε πραγματικός Χριστός η ανθρωπότητα ακόμα κ τότε ήταν σκλαβωμένοι από εκείνους που τον σταύρωσαν… Δίδασκε την εξέλιξη, γιαυτό κατέβηκε με την ανθρώπινη σάρκα, για να μας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε με αυτήν… Δεν ήθελε τον κόσμο σκλαβωμένο, ήρθε να αφυπνίσει την Ανθρωπότητα… Είπε «πίστευε η μη, ερεύνα» (το οποίο το αφαίρεσε η εκκλησία από της γραφές) ακριβός γιατί ήξερε ότι θα τον εκμεταλλευτούν εκείνοι που τον σταύρωσαν (επειδή όταν δεν συνεργάστηκε μαζί τους, κατάλαβαν ότι δεν είναι δικός τους)… Εκείνοι που τον σταύρωσαν έστησαν την εκκλησία σαν δόλωμα για τους πιστούς (τους παγιδεύουν της ψυχές), τους οποίους μετατρέπουν σε σλάβους του δικού τους θεού Γιαχβέ (ο θεός που έχει σκλαβώσει κ παγιδέψει την ανθρωπότητα, κ δεν αφήνει την εξέλιξη μας)… Της πραγματικές γραφές του Χριστού της έχουν παραγράψει έτσι όπως θέλουν για να μας σκλαβώνουν, αυτά που μας διδάσκουν δεν αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό Χριστό, αλλά κάτι Αντίθετο…
  ——————————

  Τον Χριστό δεν τον ξέρουν σχεδόν όλοι όσοι τον πιστεύουν… Είναι κάποιοι που πιστεύουν απλά στο όνομα του βισματικά, σαν να γλείφουν για να πάνε στον παραμυθένιο παράδεισο που τους έχει δημιουργήσει ο χριστιανισμός στο μυαλό… Εκείνοι πιστεύουν τον χαραχτήρα του Ιησού που διδάσκει η εκκλησία, στέλνουν την ενέργεια της δύναμη τους σε άλλον, κ όχι στον Χριστό… Ο χριστιανισμός έχει προσανατολίσει τους πιστούς εκμεταλλεύοντας το όνομα του Χρίστου, κ μετάλλαξαν τον χαρακτήρα του όπως ήθελαν, παρουσιάζοντας τον Αντί-Χριστο (Ιησού = δοξάζοντας έτσι τον θεό τον εβραίων Γιαχβέ, ο οποίος είναι εκείνος που διάταξε για να σταυρωθεί ο Χριστός)…

  Μέσο του χριστιανισμού δείχνουν με το δάχτυλο ανά καιρούς να περιμένουμε τον Αντί-Χριστο να έρθει από αλλού, κ εκείνοι τον έχουν φυτέψει μαγικά μέσα σε εκείνους που πιστεύουν στης παραγραφές της εκκλησία, δηλαδή, προσανατολίζουν τους πιστούς ανά καιρούς για να κοιτάτε αλλού, κ συνχρόνος παριστάνουν ότι τους προστατεύουν, έτσι οι πιστοί δίνουν την ενέργεια τους (μέχρι κ με της προσευχές) στον θεό που υποδουλώνει κ καταστρέφει την Ανθρωπότητα, κ έτσι παγιδεύετε η ψυχή τους στον Γιαχβέ, που τα έχει όλα γραμμένα (σχεδιασμένα), κ εκείνοι περιμένουν να βάλει το χέρι του ο θεός για να τους σώσει, κ εκείνος ανενόχλητα φροντίζει για τα ερπετά του, κ καταστρέφει την Ανθρωπότητα… Τα έχει σχεδιάσει τόσο μελετημένα, που αν κατέβαινε ο αληθώς (Χριστός), όταν θα γκρέμιζε της εκκλησίες κ της θρησκείες, οι Χριστιανοί θα στρεφόσασταν εναντίον του επειδή θα τον περνάγανε για τον Αντίχριστο… Δεν πάει το μυαλό τους που έχουν μπλέξει οι περισσότεροι, κ καταδικαζόμαστε όλοι εξαετίας τους… Μέτα την εποχή του Βυζαντίου, γενικά μετά της σταυροφορίες που επέβαλαν με το δόγμα του μαχαιριού στο λαιμό για το πως θα πιστεύουμε, από τότε οι Έλληνες μειωνόμαστε κ έχουμε χάσει την πραγματική μας ταυτότητα… Εκείνοι που ήταν τότε πίσω από της σταυροφορίες, είναι η ιδιά κωλοφάρα που είναι πίσω από τον παρακλάδι ISIS τώρα…

  Ο Χριστός δεν ήθελε να τον εκμεταλλευτούν εμπορικά, ήθελε να κάνουμε αυτά που δίδαξε, ζήτησε ελευθερία αλλά η εκκλησία δημιουργεί σκλάβους του θεού τους εκμεταλλεύοντας το όνομα του αληθούς (Χριστού)…
  ——————————

  Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ένα σημαντικό πράγμα που δεν θα μας το πει το εμπόριο, οι Αρχαίοι Έλληνες με τον πραγματικό Χριστό είναι στο ίδιο «στρατόπεδο», θέλουν να μας ελευθερώσουν, δίδασκαν την ελευθέρια, αλλά όλοι στο εμπόριο μας έχουν σκλαβώσει…

  Οι Έλληνες πάντα ελευθέρωναν την Ανθρωπότητα από την κωλοφάρα… Τώρα δεν έχουμε σπαθιά, δεν έχουμε τα καταλληλά όπλα, αλλά αρχίζουμε κ ξυπνάμε, κ αυτό είναι πολύ πιο χρήσιμο, είναι το κλειδί την Ελευθέριας… Η Νέμεση για την Ελευθερία θα έρθει από ψηλά… Η Νέμεση θα ξεκινήσει όταν οι περισσότεροι Έλληνες θα αφυπνιστούμε κ ενώσουμε την ενέργεια μας για να τους καλέσουμε… Εμείς κρατάμε το κλειδί στο DNA μας, εμείς θα επιλέξουμε τι θα κάνουμε για όλοι την Ανθρωπότητα, για το μέλλον της Ιστορίας…
  ….Λοιπόν Έλληνες, τι θα αποφασίσουμε, σκλαβιά η Ελευθερία…?
  ——————————

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΤΡΙΞ…
  Εκτός από το εξωτερικό μάτριξ που βλέπουμε, ακούμε, κ γενικά βιώνουμε απ’ την γέννηση μας (είναι ο τρόπος που λειτουργεί το εμπορικό σύστημα), υπάρχει κ ένα άλλο τύπου μάτριξ (το εσωτερικό μάτριξ) που μας έχουν φυτέψει μέσα μας (είναι ο τρόπος που μας προγραμμάτισαν πνευματικά οι εχθροί, για να παγιδέψουν την ψυχή κ την ενέργεια μας στον θεό τους)… Το εσωτερικό μάτριξ λειτουργεί σαν ένας χαρακτήρας του σκότος μέσα μας, ο οποίος λειτουργεί σαν παράσιτο στην συνείδηση μας, εμπόδιο στην εξέλιξη μας, μας επηρεάζει στην αφύπνιση μας…

  [Παράδειγμα] Σκέψου ότι κάποτε είχες έναν φωτεινό άνθρωπο μέσα σου που σε συμβούλευε με σωστό τρόπο κ βοήθαγε στην εξέλιξη σου… Τώρα φαντάσου έναν χαρακτήρα του σκότους που σου φύτεψαν μαγικά με πλύση εγκεφάλου, το έβαλαν μέσα σου για να σε επηρεάζει, δελεάζει, κοροϊδεύει, κ με διάφορους τρόπους δεν σε αφήνει να εξελιχτείς, επειδή οι δικές του συμβολές (που νομίζεις ότι είναι σωστές) είναι λάθος, αυτό συμβαίνει επειδή σε επηρεάζει με συνδυασμό με τον τρόπο που λειτουργεί το εξωτερικό μάτριξ, κ έτσι επηρεάζεσαι να νομίζεις το κακό για σωστό… Αυτός ο σκοτεινός χαρακτήρας, με την βοήθεια του εξωτερικού μάτριξ, είναι έτσι στημένο να φιμώνεις τον φετινό άνθρωπο μέσα σου, κ συσσωρεύει την ενέργεια σου στον θεό τους, κ όχι σε εκείνο που πιστεύεις…

  Η παγίδες της κωλοφάρας που μας σκλαβώνουν, είναι πάρα πολλές, κ όσο ζούμε με τον τρόπο τους, κατά βάθος τους δίνουμε την ενέργεια… Εκείνοι οι κωλοφάρα που μας μεγαλώνει έτσι, μας έχει καταντήσει χρηματολάτρες, εγωιστές, ψεύτες, ρατσιστές, μας έχουν κάνει υπόδουλους να τους γλείφουμε για μια εύκολη ζωή, αλλά κ πάρα πολλά άλλα που δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπιά που είχαμε πριν μας σκλαβώσουμε… Αυτόν τον σκοτεινό χαρακτήρα μας πρέπει να τον ξεριζώσουμε από μέσα μας, να τον καταλαβαίνουμε όταν πάει να μας ξεγελάσει, έτσι θα το βγάλουμε ενεργειακά από μέσα μας (όταν δεν θα μπορεί πλέον να μας ξεγελάσει)… Έτσι θα αφυπνιστούμε πιο εύκολα κ θα ξαναδούμε το φως μέσα μας…
  ——————————

  Το φως είναι μέσα μας, απλά πρέπει να το ενεργοποιήσουμε στο DNA μας με τον κατάλληλο τρόπο, με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα που θα πολεμήσει τον σκοτεινό χαρακτήρα που μας έχουν παγιδεύσει της ψυχές…

  ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ…
  Είναι η εσωτερική ερευνητική επεξεργασία (διάστασης, συχνότητες, αυτοσυγκέντρωση, εστίαση της εσωτερικής έρευνας, μέσα σου)…
  Είναι η απάντηση σε μια λύση (η λύση που θα προέρχεται από μια εσωτερική ερεύνα όταν εστιάζουμε σε κάποιο θέμα)…
  Είναι η πνευματική εσωτερική επικοινωνία (τηλεπαθητική επικοινωνία μέχρι κ με άλλες οντότητες)…
  Είναι η εξέλιξη προς το καλύτερο…
  Είναι η ευθύνη των πράξεων σου…
  Είναι να μην κάνεις αυτά που δεν σου αρέσει να σου κάνουν…
  Είναι το σωστό, κ όχι το λάθος…
  Είναι το καλό, κ όχι το κακό (Το να θυμώσεις κ θα αντίδρασης όταν κάποιος σου κάνει κακό, είναι επιλογή σου)…
  Είναι να είσαι αληθινός, κ όχι ψεύτης
  Είναι η αλήθεια, κ όχι το ψέμα (Ιστορίες με ψέματα δεν είναι αληθινές, όσο χαριτωμένες κ να είναι)…
  Είναι η εσωτερική αξία, κ όχι η υλική αξία…
  Είναι η βοήθεια, κ όχι η αδιαφορία…
  Είναι η συνεργασία, κ όχι η απομόνωση…
  Είναι το εμείς, κ όχι το εγώ…
  Είναι ελευθερία, κ όχι η σκλαβιά…
  Είναι γενικά η φώτιση, κ όχι το σκοτάδι…

  Την ενέργεια μας πρέπει να προσέχουμε που την δίνουμε, πρέπει να ενώσουμε ξανά την ενέργεια μέσα μας, μεταξύ μας, όλοι οι άνθρωποι, όπως είμασταν κάποτε…
  ——————————

  Δεν μας μεγάλωσαν σαν Ανθρώπους… Δεν θέλουν να μας εξελίξουν, μόνο μας σκλαβώνουν… Μας κρύβουν την πραγματική μας ταυτότητα…

  Το ποιους θα ακούς, το πως θα τα λαμβάνεις, το πώς θα τα επεξεργάζεσαι μέσα σου, κ τι θα επιλέγεις, για την ψύχη σου είσαι υπεύθυνος εσύ… Το τι ήσουν, το τι είσαι, κ τι θα επιλέξεις να είσαι, σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις, να αφυπνιστείς, να εξελιχτείς…
  Στο βάθος είναι η ελπίδα, όχι η δική σου, αλλά όλης της ανθρωπότητας, οποίος θέλει να ενωθεί κ να συμμετέχει ας κάνει πρώτα μια επανεκκίνηση μέσα του, ας κάνει μια θυσία πρώτα για τον εαυτό του…

  ΘΥΣΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ…
  Πριν την αφύπνιση για την ελευθέρωση της ψυχής σου, θα περάσεις κάποια στάδια…
  Το να φτάσεις από την σκλαβιά της εικονική πραγματικότητας, στην ελευθέρωση της αφύπνισης, δεν γίνετε ούτε σαν να πατάς ένα κουμπί, ούτε είναι ένα ήσυχο πέρασμα από μια μεριά στην άλλη, δεν είναι κάποιο όμορφο παραμυθάκι, θα έρθεις στην πραγματικότητα… Πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή από αντιλήψεις, μέχρι την αλλαγή προσωπικότητας, κ κρατάει ανάλογος ποσό γρηγορά θα αφυπνιστείς, αν αφυπνιστείς, είπαμε δεν είναι παραμυθάκι… Να μην κοιτάς την πάρτι σου, αλλά το σωστό για το γενικό σύνολο της ανθρωπότητας… Να μην βλέπεις τα πράγματα με χρηματικές αξίες, αλλά την μελλοντική ουσία… Να ερευνάς αντικειμενικά πολυδιάστατα, κ όχι αυτά που σου μάθανε μονοδιάστατα…

  Δεν είναι δυνατόν να αφυπνιστείς αν πιστεύεις ότι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν… Δεν είναι δυνατόν να αφυπνιστείς αν πιστεύεις ότι δεν υπήρχε ζωή κ προτού ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος… Απλά να θάμασε να μην επηρεάζεσαι από εκείνους που σου δείχνουν ότι είναι καλοί κ άγιοι, αλλά να αναλύεις μέσα σου καλά ότι συμβαίνει, από της πράξεις, χωρίς να επηρεάζεσαι από λόγια… Ο οδηγός σου πρέπει να είναι η αλήθεια, χωρίς να σε επηρεάζει μέχρι κ αυτό που σου είπαν ότι είσαι…

  Θα περάσεις από στάδια που μπορεί να σε φοβίσουν, να σε πληγώσουν, να σε θυμόσουν… Το κεφάλι σου θα πονάει κ η ψυχή σου θα κλαίει, η εικονικές συνήθειες θα αλλάξουν κ θα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την πραγματικότητα, κ όχι αυτό που σε έχουν κάνει να νομίζεις ότι είναι το σωστό…

  Θα νιώθεις 2 χαρακτήρες μέσα σου να παλεύουν να σε πείσουν για το ποιον θα ακούς στην κάθε απόφαση, για το ποιος σου λέει την αλήθεια, θα είναι λες κ παλεύει μέσα σου Ο Χριστός με τον αντίχριστο, ο Άνθρωπος με το ερπετό, το σωστό με το λάθος, η αλήθεια με το ψέμα, θα περάσεις από την φάση της διπλής προσωπικότητας…

  Όταν Αφυπνιστείς, με τον καιρό ο χαρακτήρας σου λίγο η πολύ θα αλλάζει προς της Ανθρώπινες αντιλήψεις… Ανάλογος σε πιο στάδιο αφύπνισης θα είσαι, τόσο δύσκολα δεν θα ξεγελιέσαι, σαν να έχεις ασπίδα κ δεν θα μπορεί να μπει μέσα σου το ψέμα για να σε διχάζει… Θα καταλάβεις τι σημαίνει πραγματικός Άνθρωπος, κ όταν το καταλάβεις θα ενώσεις την ενέργεια σου με τους υπόλοιπους Ανθρώπους…

  • Καλημέρα. Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω. Κάπου γράφεις * Πίστευε η μή, ερεύνα*. Μέσα στο μυαλό μου το θυμόμουν *Πίστευε και μή ερεύνα*. Ποιο είναι το σωστό? Γιατί αν είναι έτσι οι δύο προτάσεις απέχουν παρασάγγας. Αν θες απάντησέ μου και μέσω fb ή email

   • ΑΡΤΕΜΗΣ 02/22/2016 @ 12:06 ΜΜ

    Το περίφημο ρητό «πίστευε και μη ερεύνα» δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά στα πατερικά κείμενα. Στην θέση του όμως υπάρχεί το παρακάτω

    «Δυσκολότερά σου μη αναζητάς, και ισχυρότερά σου μην εξετάζεις αυτά που σου έχουν προσταχθεί, μ’ αυτά να ασχολείσαι. Δεν σου χρειάζονται τα κρυμμένα. Μ’ εκείνα που σε ξεπερνούν μη βασανίζεσαι, όσα σου φανερώθηκαν είναι ήδη περισσότερα απ’ όσα το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να καταλάβει, και πολλούς εξαπάτησε ο μάταιος στοχασμός τους». Ιουδαιο-χριστιανική Βίβλος: Σοφία Σιράχ 3.21-24.

   • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 2:23 ΜΜ

    Το «Πίστευε η μη, ερεύνα», είναι αυτό που δίδαξε ο Χριστός… Κ είναι το πιο σωστό, επειδή η αλήθεια ποτέ δεν κρύβει την έρευνα…

    Το «Πίστευε και μη ερεύνα» κ το «Ερευνάτε τας γραφάς (Ερευνάτε της γραφές)», το γράψανε εκείνοι που παραγράψανε την ιστορία, κ την έχουν γράψει στα πρακτικά όπως τους συμφέρει… Όποιος φοβάται μην ερευνήσουμε κάτι μας κρύβει, κ δεν θέλει να αφυπνιστούμε… Έτσι προσπαθούν να φοβίζουν τους πιστούς για να μην ανοίξει το μυαλό τους, δηλαδή, τους κάνουν να φοβόνται να ερευνήσουν, γενικά προσπαθούν να μας ελέγχουν μέσο του φόβου σε πολλά…

   • “πιστευε”
    “μη ερευνα”
    είναι και τα δυο ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ !!!

    Όποιος έχει βάλει κόμα και το ερμηνεύεσαι αλλιως, είται είναι ο σουπερ ντουπερ αγραμματος ή απλα εχει τον σκοπο του πατωντας πανω στην ασχετοσυνη και αμορφωσια των άλλων!
    ==========================================

    Το πιστευε και μη ερευνα” δεν είναι πουθενα γραμμενο, σε κανενα ευαγγελιο, σε κανενα εδαφιο!!!
    Ειναι προέλευσης “Ιησουϊτών” και πρεπει να απορρίπτεται ως αιρετικό!

  • Λακωνικός…

  • Ανώνυμος 02/23/2016 @ 2:07 ΠΜ

   εξαιρετικο κειμενο. μεγαλες αληθειες. θα ηταν πολυ χρησιμο σαν αυτουσιο αρθρο. προτεινω στους διαχειριστες αν ακουνε να το ανεβασουν

 12. Λοιπον αυτες οι θεωριες με τους 7 αρχοντες που σχετιζονται με τους 7 πλανητες της αλχημειας προερχονται απο τους Οφιτες οι οποιοι πιστευαν τοσο στον Ιησου οσο και στους αποστολους, εκει οπου αλλωστε τα αποκρυφα αποδιδονται στους αποστολους και μαλιστα πιστευαν οτι η εκκλησια ειναι δημιουργημα της Σοφιας ασχετως αν τους/μας πεταξαν εξω απο την εκκλησια και μας εβαζαν παντα στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ κατι που ειναι και παλι ενα προιον της αναγκης γιατι ο απλος κοσμος δεν επρεπε να μπλεξει με αυτα οπως αλλωστε υπονοησε και ο Κλημης ο Αλξανδρευς οτι δηλαδη υπαρχει μια μυστικη διδασκαλια του Ιησου η οποια δεν απευθυνεται στην μαζα δειχνοτας επι της ουσιας προς τους Γνωστικους τους οποιους κυνηγουσε γιατι αυτος ηταν ο ρολος που του ειχε επιφυλαξει η Αναγκη.

  Αμα μελετησετε πραγματικα αυτα τα κειμενα και οχι αυτα που κυκλοφορουν αποο διαφορους new agers θα διαπιστωσετε οτι ολα αυτα που σας εχουν βαλει μεσα στο μυαλο ειναι κουταμαρες.

  Ενα απλο παραδειγμα και σε σχεση με τις ανοησιες που πουλαει ο Λιακοπουλος ειναι το γεγονος οτι οι Γνωστικοι/Οφιτες απο τους οποιους προερχονται αυτες οι διδασκαλιες θεωρουσαν τον Ιαλνταμπαωθ πατερα του Μεσσια (συμφωνα και με την δικη τους αντιληψη) Ιησου!

  Οσοι ψαχνουν να βρουν οντολογικες απολυτοτητες μεσα στα λογια των Γνωστικων σαν αυτες που πουλαει η εκκλησια εκαναν καποιο σοβαρο λαθος, καθως η αριστερη ατραπος δεν απευθυνεται στην μαζα για αυτο αλλωστε και αυτοι που τους κυνηγουσαν φερουν ενα μερος της αληθειας σε σχεση με αυτα τα θεματα, καθως η Αναγκη τους καθοδηγησε προς την κατευθυνση της προστασιας του απλου κοσμου και της εκκλησιας του κυριου.

  • Ανώνυμος 02/22/2016 @ 4:45 ΜΜ

   Ιαλνταμπαωθ, Γιαλνταμπαωθ, Γιαχβέ. Ο όφις ο τρισκατάρατος.

   • Συμφωνα με αυτες τις διδασκαλιες οι οποιες ειναι φανερο απο το σχολιο σου οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ο Οφις-Χριστος που εδωσε στους ανθρωπους το μηλο απο το δεντρο της γνωσης (Da’at) και ειναι αυτος που επαναστατησε κατα του Ιαλνταμπαωθ/Γιαχβε και αυτο ειναι αναλογο της αλληγορικης σχεσης του Δια με τον Κρονο.

    Εχετε μπλεξει τα αρχιδια με τα μυδια και ψαχνετε να βρειτε για απολυτοτητες στην αριστερη ατραπο που ειναι απλα μια σειρα απο μυητικες δοκισμασιες και οχι καποιο ευκοολοχωνευτο δογμα της δεξιας ατραπου.

    Μιλαμε για την ΑΝΤΙΘΕΣΗ προς την επικρατουσα θεωρηση περι του Οφι που εδωσε το μhλο στην Ευα και για αυτο αλλωστε οι Σατανιστες προεκυψαν μεσα απο την επιφανειακη αντιληψη σε σχεση με τις διδασκαλιες των Οφιτων.

    Οι Σατανιστες ειναι αυτοι που δεν περασαν το BEAST TEST = 666 για να μπορεσουν μετα να προσεγγισουν μεσα απο την διασταυρωση των πολικοτητων το THE MIDDLE PILLAR = 888 μεσα απο το οποιο ανεβοκατεβαινουν οι Χρισμενες οντοτντητες οπως αλλωστε διδασκουν και οι Ροδοσταυροι οι γνησιοι απογονοι δηλαδη των Οφιτων.

  • Φυσικά και ο Ιησούς Χριστός έχει ως Πατέρα τον Δράκο Σατανά (Ιαλδαβαώθ), όπως τον ίδιο πατέρα έχουμε όλοι οι άνθρωποι αν διαβάσεις το Απόκρυφο βιβλίο του Ιωάννη. Η χριστιανική θρησκεία μετά το θάνατο του αποστάτη Ιησού δημιουργήθηκε όχι για να σας σώσει, αλλά για να σας παίρνει συνεχώς την ζωτική ενέργεια. Στο βιβλίο Bloodlines (πρώτος τόμος) του Ναού των Βαμπίρ, υπάρχει η αληθινή ιστορία του Ιησού στο άρθρο Dracula of Nazareth. Ο Ναός μισεί τον Ιησού διότι επαναστάτησε και θέλησε με τη γνώση του να γίνει η κεφαλή του Δράκου και να ηγηθεί πολιτικά και θρησκευτικά όπως λένε αυτοί, αλλά δεν λένε όλη την αλήθεια σωστά, διότι ο Ιησούς μυήθηκε στις μυστικές διδασκαλίες της Hekal Tiamat και ήταν μέλος της οικογένειας τους, με λίγα λόγια ήταν ένα αρχαίο βαμπίρ Voladore. (Και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ήταν μέλος, αλλά για αυτόν λένε μόνο καλά λόγια και τον τιμούν ακόμη) Ο Ιησούς Χριστός έλεγε αλήθεια ότι είναι ο Υιός του Θεού (Δράκου Ιαλδαβαώθ), διότι ο κάθε άνθρωπος που θα λάβει την “Αφύπνιση του Δράκου” αναγνωρίζει ότι είναι στην ουσία ο ίδιος ο Θεός που έχει στην κατοχή του το σώμα αυτό το ανθρώπινο! Εγώ πιστεύω ότι ο Ιησούς είχε διαφορετική ηθική από τους υπόλοιπους ενεργειακούς βρικόλακες και θέλησε να αφυπνίσει τους ανθρώπους με την γνώση του Κρόνιου Ιερατείου στο οποίο είχε μυηθεί, για αυτό και τον θεωρούν τον μεγαλύτερο αποστάτη τώρα. Δεν ήθελε οι άνθρωποι να είναι τροφή για τους άρχοντες αυτούς του κόσμου. Πρόδωσε την ίδια του την οργάνωση και ήθελε να οδηγήσει τους ανθρώπους στον αρχικό θεό, έξω από αυτό το μάτριξ. Μάλιστα έχουν διασωθεί κείμενα σήμερα, όπως το “Βιβλίο του Ιεού” στο οποίο υπάρχει η διδασκαλία του Ιησού προς τους μαθητές του. Βέβαια η γνώση της αληθινής σωτηρίας κρύφτηκε, αφού τον δολοφόνησαν έφτιαξαν τον χριστιανισμό όπως ήθελαν και είπαν απλά στους ανθρώπους ότι η πίστη στο θεό θα τους σώσει… Η οργάνωση Hekal Tiamat δεν φοβάται τον χριστιανισμό με τη σημερινή του μορφή, μάλιστα έχουν μέλη και σε θέσεις του χριστιανικού ιερατείου! Είναι υπέρ όλων των θρησκειών διότι στέλνουν το Lifeforce σε αυτούς!!

   • Παρε και φορα να μου κλασεις τα αρχιδια και δες απο τι πασχεις.

    ILLUSION = 666

    666 = INSNANITY

    Εσυ ολοι οι παρανοικοι εισαστε ξεφτυλισμενες πουτανες της υπαρξης και δεν ξερετε τι σας γινετε και τι σας περιμενει.

    • Έγραψες λάθος την δεύτερη αγγλική λέξη, αν σκεφτούμε ότι ακόμη και ένα γράμμα θα σου αλλάξει το άθροισμα, ελπίζω να έκανες σωστά τον υπολογισμό σου στη Gematria.

     Τώρα κάνε τους υπολογισμούς σου και για το TEMPLE OF THE VAMPIRE.

     • INSANITY = 666

      http://www.esophoria.org/gematria-and-the-number-666/

      Φυσικα το 666 μπορει να εχει διπλο νοημα αναλογα με την πολικοτητα καθως επισης CHRISTOS = 666 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

      Ειδα ενα οραμα με κατι Βρυκολακες που αναμεσα τους ξεχωριζαν καποιοι επωνυμοι της μουσικης βιομηχανιας (δεν θυμαμαι να ειδα εκει και τον Σφακλανακη) της Αμερικης που απορροφουν την ζωτικη ενεργεια απο το ποιμνιο τους (fans) να προσπαθουν πανικοβλητοι να κρατησουν την Σοφια (δηλαδη την ζωη) μεσα στην φωλια τους (πιθανοτατα καποια κλιφωθικη παραισθηση ILLUSION = 666) καθως ηρθε η ωρα να τους εγκαταλειψει η Dragon Mother και καθως ολοκληρωσαν την αποστολη τους με απολυτη αποτυχια οπως αλλωστε ηταν προβλεπομενο.

     • ΟΦΗ ξανά στην Α' Εθνική 02/24/2016 @ 11:49 ΠΜ

      Σου την έχει πονέσει πολύ τη σουφρίτσα ο Νότης βλέπω! Πρέπει να σου την ξέσκισε και σου την καταμάτωσε φουκαριάρα βαβυλώνια!
      Μετανάστρια είσαι; Γιατί δεν μας λες επιτέλους την καταγωγή σου; Ντρέπεσαι για αυτήν; Ποιός ξέρει από ποιό γυφταριό καταγεσαι κακομοίρη μου και για αυτό θέλεις και τους άλλους λαούς σαν τα μούτρα σας, αφού η γάτα η κολοβή τις θέλει όλες κολοβές!
      Άκου γυφτάκο, ξεκίνα από τους άλλους λαούς που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους λιγδιάρηδές σου και μετά πρέπει να εξελιχθειται πολύ για να αγγίξετε την κορωνίδα της γης που είναι η ΕΛΛΑΣ!
      Αντε γυφτάκο, τα κουβαδάκια σου, τον ψυχανώμαλο Γιαχβεδάκο σου, τον συρφετό σου και σε άλλη παραλία!
      Συγνώμη σε στέππα ήθελα να πω! Βρε ουουουστ!!!

 13. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 02/22/2016 @ 10:06 ΠΜ

  Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να διαβασουμε περσσοτερες πληροφοριες για αυτα τα θεματα;

 14. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 4:32 ΜΜ

  EVIL CHAOS
  ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΛΥΚΑΩΝΕΣ)ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ!!

  • Στο Αστρικό Πεδίο ότι σκέφτεσαι γίνεσαι. Έτσι μπορείς να πάρεις τη μορφή λύκου, άρα γίνεσαι λυκάνθρωπος και αν γουστάρεις μπορείς ως λύκος να κυνηγήσεις την ζωτική ενέργεια από τους ανθρώπους που κοιμούνται και είναι χαμένοι στον αστρικό κόσμο. Άρα είναι το ίδιο. Αν τώρα θέλεις αλλάζεις ξανά μορφή σε εξωγήινο και πάς πάλι σε έναν που κοιμάται, έτσι όταν ξυπνήσει θα νομίζει ότι τον απαγάγαν οι εξωγήινοι ενώ στην ουσία έπεσε θύμα της Μόρας… Το Συλλογικό Όνειρο στο οποίο ζούμε γεννήθηκε από το χάος και στο χάος τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται.

   • Ανώνυμος 02/24/2016 @ 2:20 ΜΜ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΕΚΜΙΡΙΩΣΩ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΥΣΧΗΡΟΧΝΩΜΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ. ΣΕΝΑ!!!

 15. Με αυτά που προσφέρουν οι Άρχοντες, αξίζει να αρνηθεί κανείς και τον ελληνισμό. Αν συνεργαστείς μαζί τους γίνεσαι κι εσύ Άρχοντας μέσω των τελετών μαύρης μαγείας. Τι να μου προσφέρει ο ελληνισμός όταν μπορώ να είμαι ένας ζωντανός θεός;;; 😀

  • ΧΑΧΑΧΟΥΧΑ 02/22/2016 @ 9:17 ΜΜ

   Θα έχεις και τα κονέ με Αρχόνισες σα τη αρχονοτυπισα της ταινίας του deaths of Ian stone, τι άλλο θες;…τι κάθεσαι ακόμα;…βουρρρ!!!

   Υγ δυνατή η αρχονισα αλλά πρόσεξε γιατί φοβάμαι τη σπαθοχερουκλα της!!!

   Καλή η ταινία deaths of Ian stone…

   • Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τις αληθινές προθέσεις ή την αληθινή φύση κάποιου απο εδώ μέσα… Όμως μου αρέσει το χιούμορ σου! Χαίρομαι που απόλαυσες την ταινια! 😀

 16. Συμφωνα με αυτες τις διδασκαλιες οι οποιες ειναι φανερο απο το σχολιο σου οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ο Οφις-Χριστος που εδωσε στους ανθρωπους το μηλο απο το δεντρο της γνωσης (Da’at) και ειναι αυτος που επαναστατησε κατα του Ιαλνταμπαωθ/Γιαχβε και αυτο ειναι αναλογο της αλληγορικης σχεσης του Δια με τον Κρονο.

  Εχετε μπλεξει τα αρχιδια με τα μυδια και ψαχνετε να βρειτε για απολυτοτητες στην αριστερη ατραπο που ειναι απλα μια σειρα απο μυητικες δοκισμασιες και οχι καποιο ευκοολοχωνευτο δογμα της δεξιας ατραπου.

  Μιλαμε για την ΑΝΤΙΘΕΣΗ προς την επικρατουσα θεωρηση περι του Οφι που εδωσε το μhλο στην Ευα και για αυτο αλλωστε οι Σατανιστες προεκυψαν μεσα απο την επιφανειακη αντιληψη σε σχεση με τις διδασκαλιες των Οφιτων.

  Οι Σατανιστες ειναι αυτοι που δεν περασαν το BEAST TEST = 666 για να μπορεσουν μετα να προσεγγισουν μεσα απο την διασταυρωση των πολικοτητων το THE MIDDLE PILLAR = 888 μεσα απο το οποιο ανεβοκατεβαινουν οι Χρισμενες οντοτντητες οπως αλλωστε διδασκουν και οι Ροδοσταυροι οι γνησιοι δηλαδη απογονοι των Οφιτων.

  —-

  Συμπληρωνω:

  Υπαρχουν πολλοι ανοητοι που μεταφραζουν καποια μεμονομενα αποσπασματα των Γνωστικων διδασκαλιων μεσα απο οντολογικες απολυτοτητες και λενε για παραδειγμα οτι ΟΛΑ οσα γραφει η Π.Δ ειναι λανθασμενα γιατι ο Γιαχβε ειναi εξ ορισμου κακος γιατι απαγορευσε στους ανθρωπους να φανε απο τον καρπο του δεντρου της γνωσης και καποιοι Σατανιστες εχουν και την αρρωστημενη εντυπωση οτι μπορουν να εισελθουν στα μυστηρια του Da’at και προκαλουν αυθονο γελωτα σε αυτους που δεν πιαστηκαν σε αυτη την ΠΑΓΙΔΑ που απευθυνεται αρχικα στους ασχετους τους μωρους και στους ηλιθιους που ελκονται απο το σκοταδι.

  Οι Οφιτες ειχαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διφωνιες με την Π.Δ και καλως κατα την αποψη μου προσπαθουσαν να την διαχωρισουν απο την Κ.Δ αλλο ομως αυτο και αλλο η ολοκληρωτικη απορριψη της παραδοσης απο την οποια προηλθε τοσο ο Ιησους οσο και οι Αποστολοι και εκει οπου μαλιστα μεσα στην Π.Δ υπαρχει και το ενεργειακο αποτυπωμα του βασιλεα των μαγων Σολομωντα το ναο του οποιου αλλωστε επιχειρησε να αναγειρει ο Κυρος ο Μεγας ο εκλεκτος βασιλεας του Μαρντουκ αλλα και ο τελευταιος εθνικος αυτοκρατορας ο Ιουλιανος ο παραβατης που ηταν μυημενος στα Χαλδαικα μυστηρια απο τον γνωστο μαγο της τοτε εποχης Μαξιμο. Οταν μιλαμε για τον Σολομωντα μιλαμε για τον πρωοαινιο βασιλεα των Οφιτων ειτε αυτοι ειναι Ελληνες, ειτε Χαλδαιοι, ειτε Βαβυλωνιοι, ειτε οτιδηποτε.

  Σε σχεση τωρα με τον απαγορευμενο καρπο την απαντηση μου την εδωσε η Ισταρ/Σοφια οταν την ρωτησα σχετικα. Μου ειπε οτι αμα διναμε ελευθερα την γνωση των μυστηριων στους ανθρωπους θα ηταν σαν να διναμε σε μια μαιμου τον πυροκροτητη μιας πυρηνικης βομβας. Ποιος εξυπνακιας θα μπορουσε να διαφωνησει με την ΣΟΦΙΑ;

  Ετσι λοιπον ειναι ευκολο για καποιον που εχει την ΕΛΑΧΙΣΤΗ σοφια να καταλαβει οτι αυτος ο περιορισμος σε σχεση με το δεντρο της ζωης και την αορατη σεφιρα του Da’at ειναι δημιουργημα και παραγογο της ΣΟΦΙΑΣ που προβλεπει και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μεταξυ αλλων για να διασταυρωσουμε αυτη την πραγματικοτητα με την χρεοκοπια του σημερινου πολιτισμου.

  Ετσι λοιπον σε αυτη την πραγματικοτητα ισχυει το εξης:

  THE FORBIDDEN FRUIT = 1104

  1104 = THE KNOWLEDGE OF DAATH

  Εδω ειναι ενα ενδιαφερον link ενος σχετικου μεν Γνωστικου υπερφιλοδοξου δε παπαρα:

  gnosticteachings.org/courses/daath-the-tree-of-knowledge.html

  1104 = THE LIGHT OF LUCIFER

  1104 = THE LIGHT OF JESUS

  1104 = THE LIGHT OF THE KING

  1104 = THE CROSS OF LIGHT

  I am the whole who brings the Cross of Light.
  I am the complete cycle and the joiner of polarities.

  Quote from: esophoria.org/liber-rose/

  1104 = THE ABSOLUTE LIGHT

  1104 = THE HOLY SPIRIT

  1104 = WHO IS THE CHRIST

  1104 = JESUS THE CHRIST

  1104 = HE IS THE LORD OF MAYA

  1104 = JESUS THE CHRIST

  1104 = THE SON OF THE LORD

  1104 = THE LORD OF HOSTS

  1104 = THE LUCIFER CHRIST

  1104 = THE MASONIC CHRIST

  1104 = THE STARGATE KEEPER

  1104 = I AM THE LORD THY GOD

  1104 = THE MIGHTY JEHOVAH

  1104 = I PUNISH THE WICKED

  1104 = THE SEAL OF SATURN

  Μιλαμε δηλαδη για την σφραγιδα του Κρονου (την σφραγιδα δηλαδη του Σολομωντα) που σχετιζεται με το crown chakra εκει δηλαδη οπου βαζουν το γνωστο καπελακι οι Ιουδαιοι και εδω βλεπουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΦΙΑ του the Mighty Jehovah που ειναι αλλωστε ενας θεος πολεμιστης οπως το πρωτοτυπο του ο Μαρντουκ που εχει στησει καρτερι μεσα στους αιωνες και περιμενει ολους τους μαυρους μαγους για να τους ξεφτυλισει και να τους καψει εκει οπου για παραδειγμα ο παιδεραστης σεξομανης Διας των Ελληνων στην καλυτερη περιπτωση να τους εκλανε μια μαντρα @@ καθως ειναι δικος τους. Ετσι λοιπον μπορουν ολοι να καταλαβουν οτι η Σοφια του Θεου ειναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ προς τους βλακες, ειτε ειναι Εβραιοι, ειτε ειναι Ελληνες, ειτε Βαβυλωνιοι δεν εχει καμια σημασια.

  Εμενα η δουλεια μου ειναι απλα να σπαω σφραγιδες. Ειμα απλα ενας αμνος του Θεου.

  • Ο Δράκος 02/22/2016 @ 11:50 ΜΜ

   προαιωνιος.

   Sorry αυτη η λεξη μου ξεφυγε τελειως.

  • ΟΦΗ - Λίβερπουλ 02/24/2016 @ 11:29 ΠΜ

   Εσύ το μόνο που μπορεί να είσαι είναι τα ΑΧΑΜΝΑ του βρωμιάρη θεου σου, του δολοφόνου, τιμωρού, ανώμαλου Γιαχβεδάκου, που έβαζε ο διεστραμένος τους μπράβους του που εσείς οι ψυχικά άρρωστοι ονομάζετε “αγγέλους”, να βάζουν τους… τριαντάποντους “Κρίνους” τους στο Μαράκι και να το βιάζουν κατεπανάληψη αφού πρώτα το ξεπαρθένιασαν!
   Το καημένο παράγωγο του βιασμού του χρέωσαν την παρουσία του στη γη ως Χριστό, αντικαθιστώντας στις συνειδησεις του τότε κόσμου τον πραγματικό Χριστό με τον ταλαίπωρο εβραιάκο!
   Ο ανώμαλος αλλά ανίκανος (γιαυτο εβαζε άλλους να πηδάνε) βρωμιάρης μεσανατολίτης θεος σου που προτιμούσε παρθένες μαζί με την κουράδα τον προπάτορά σου που εξέδιδε την πόρνη προπατόρισα σου, ο Εγκληματίας Δαυίδ που πιστεύεται ότι από τους όρχεις του προέρχεται ο δήθεν θεός σας (εκ σπέρματος Δαυίδ) κι εσύ η βρωμερή εβραική κουράδα, αποτελείτε ένα θρησκευτικό συνοθύλευμα αηδίαστικού ανώμαλου θεολογικού κατασκευάσματος ενώ νομίζετε ότι έχετε πιάσει τον παπά από τα @ρχιδι@ στη γνώση με τα παραμυθάκια που αναμασάτε!
   Ουστ στη βρωμερή πατρίδα σου ελεεινη γυφτοσαύρα!!!

   • Ο Δράκος 02/24/2016 @ 12:35 ΜΜ

    Σας λυπαμαι δαιμονισμενα υπρσουργελα. Απαξιω να συνεχισω να ασολουμε με τα σκουπιδα. Αμα νομιζετε οτι μπορειτε να μιλησετε σας ανθρωποι και οχι σαν γνησιοι μαλακες κυνηγοντας δαιμονες τις φαντασιας μανιακοι δαιμονισνεοι υπανθρωποι σκατοπανιβλακες τοτε τα λεμε. Μεχρι τοτε καλο ψοφο ψωφιμια.

 17. Οι ξεφτυλισμενες που εχουν καει στην αριστερη ατραπο ειναι απλα οι σκιες των πραγματικων μυστων και εχουν ηδη τελειωσει απο αυτο το συμπαν απλα ειναι τοσο ηλιθιοι και τοσο χαμενοι μεσα στην μαλακια που τους δερνει που δεν μπορουν να το κατανοησουν.

  Αυτες οι ξεφτυλισμενες ειναι τα μεγαλυτερα και τα πιο αχρηστα και ξεφτυλισμενα σκατοσουργελα στο συμπαν και ΟΛΑ οσα εχουν μεσα στο κατεστραμμενο και ΑΡΧΡΗΣΤΟ κεφαλι τους ειναι ΚΟΥΡΑΔΕΣ καθως επι της ουσιας ειναι ΤΥΦΛΟΙ και δεν μπορουν να δουν τιποτα περα απο το ψευδες/αστρικο φως και απλα μετρανε τις ωρες της αχρηστης τους σκατομπουρδελουπαρξης και νομιζουν οτι θα γλυτωσουν γιατι ειναι καλες στον νοητικο αυνανισμο. lol

  Εδω ενας μασονος 33ου βαθμου εξηγει πως εχουν τα πραγματα με τους καμμενους της αριστερης ατραπου που νομιζουν οτι υπαρχουν και οτι οι κουραδες που εχουν μεσα στα αχρηστα κεφαλια τους εχουυν καποια πραγματικη αξια και υποσταση:

  The black magician cannot use the symbols of white magic without bringing down upon himself the forces of white magic, which would be fatal to his schemes. He must therefore distort the hierograms so that they typify the occult fact that he himself is distorting the principles for which the symbols stand. Black magic is not a fundamental art; it is the misuse of an art. Therefore it has no symbols of its own. It merely takes the emblematic figures of white magic, and by inverting and reversing them signifies that it is left-handed. –Manly Palmer Hall

 18. Ο Δράκος 02/23/2016 @ 12:36 ΠΜ

  Ασφαλως δεν ειναι εντελος ατοπο να πεις οτι ο Ιησους ειναι ο βασιλεας των Βρυκολακων καθως μιλαμε για τον αβαταρα του Bel Μαρντουκ που ηταν ο βασιλεας των IGIGI = 264 = DAMNED = BLIND που ειναι γνωστοι και ως οι γιοι του BELial καθως μιλαμε για τους προαδαμιτες γιους του Μαρντουκ που επαναστατησαν κατα του συμβουλιου των θεων και ειναι γνωστοι και ως οι εκπτωτοι αλλα και ως οι watchers καθως επισης Igigi σημαινει to watch.

  Αυτα ομως που πιστευουν αυτοι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα αν και ασφαλως υπαρχουν ομαδες Βρυκολακων που επεστρεψαν πισω στο big dαddy και τωρα δουλευουν για αυτον για να μην τους αφανισει δηλαδη.

  Ο Μαρντουκ γινεται και ο Μιχαηλ της Χριστιανικης παραδοσης που ειναι αυτος που τιμωρει τους εκπτωτους οπως εχει ισχυριστει και η Μπλαβατσκυ που ειναι και αυτος αλλωστε που τιμωρησε τους Igigi και αυτος που τους τυφλωσε και αυτος που τους σφραγισε κλπ. Ειναι δηλαδη ο Σολομωντας.

  Βασικα ο Ιησους ειναι το Αλφα και το Ωμεγα η αρχη και το τελος και αμα παρουν φορα ολοι οι βρυκολακες του πλανητη θα του κλασουν μια μαντρα αρχιδια.

  • Ο ΔΑΚΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΦΥΤΑ 02/24/2016 @ 3:41 ΜΜ

   Να πεις στον ψυχίατρό σου ότι τα παλιά φάρμακα που παίρνεις δεν σε πιάνουν πλέον!
   Πρέπει να πάρεις καινούρια ισχυρότερα για να αποφύγεις τη νοσηλεία!
   Τελευταία φορά που νοσηλεύτηκες έκανες τον αρχιερέα του Δια στη Βαβυλώνα (θα μου πεις καλύτερα από τον Γιώργο Κωνσταντίνου που έκανε τον κόκορα).
   Παλιότερα νόμιζες ότι είσαι αρχάγγελος!
   ΤΩΓΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΓΑΚΟ και βλέπω να χέζονται πάνω τους οι υπόλοιποι τρελοί στο νοσοκομείο!
   Άντε και θεός!

 19. Η Τελική Συγκομιδή της Ζωτικής Ενέργειας 02/23/2016 @ 3:58 ΠΜ

  Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προειδοποιεί: «Όλοι πρόκειται να πεθάνουν».

  Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Obraz, στο τραγούδι του με τίτλο «Everybody gonna die», «Όλοι πρόκειται να πεθάνουν». Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα σύμβολα της Νέας Τάξης Πραγμάτων βρίσκονται παντού με τον πανεπόπτη οφθαλμό να κοιτάζει τα πάντα από ψηλά.

  Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε δει υποσυνείδητα μηνύματα και σύμβολα, να εμφανίζονται σε ταινίες και βίντεο κλιπ. Αυτή τη φορά, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. «Όλοι πρόκειται να πεθάνουν». Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στη γη καταφθάνουν λευκές σφαίρες φωτός, που σαν κεραυνός πέφτουν σε διάφορες πόλεις της γης. Από τη λάμψη τους ξεπροβάλει ένας μαυροντυμένος νεαρός, ο οποίος στην κυριολεξία σκανάρει το περιβάλλον γύρω του (κοιτάξτε το σκάνερ που φαίνεται μπροστά από τα μάτια του σα δέσμη μαύρου φωτός) και στέκεται μπροστά από μαύρες σφαίρες. Την εμφάνισή του δε φαίνεται να παρατηρεί κανείς από τους ανθρώπους που κινούνται σε fast-forward, πολύ απασχολημένοι καθώς φαίνεται, ενώ ο ίδιος παραμένει ατάραχος και δυναμικός.

  Σύντομα, οι μαύρες σφαίρες μεταβάλλουν το σχήμα τους δημιουργώντας σε πολλές γλώσσες τη λέξη φόβος, η οποία πλανάται πάνω από τα ανυποψίαστα κεφάλια των γκοϊμ. «Check Ur speech. Watch Ur thoughts.
Someone always log the words.
Makin’ truth of global lie.
Everybody gonna die», μας ενημερώνει ο Obraz, μέσα από τους στοίχους του τραγουδιού του. Δηλαδή, «Πρόσεχε τι λες και τι σκέφτεσαι, κάποιος τα πάντα καταγράφει. Δημιουργώντας αλήθεια από ένα παγκόσμιο ψέμα. Όλοι πρόκειται να πεθάνουν.»

  Ο πανεπόπτης οφθαλμός όμως δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Σύντομα, κατακεραυνώνει τις μαύρες σφαίρες, οι οποίες μετατρέπονται σε σύννεφα, μέσα από τα οποία εμφανίζονται λευκές σφαίρες, που καταλαμβάνουν τη θέση τους πάνω από τα κεφάλια του παγκόσμιου πληθυσμού. Τώρα ο μαυροντυμένος νεαρός, έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή του, επιστρέφει με τη μορφή αστραπής πίσω στην πηγή του.

  Το τραγούδι τελειώνει με το στίχο: «Making nonsense highest sense.
Giving evil second chance.
 Wait a moment see the sky.
Everybody’s gonna die.», Δηλαδή, «Κάνοντας την ανοησία να μοιάζει λογική. Δίνοντας στο κακό δεύτερη ευκαιρία. Κοίτα μια στιγμή τον ουρανό. Όλοι πρόκειται να πεθάνουν».

  Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι μαύρες σφαίρες αποτελούν τα σχέδια Μαύρης αδελφότητας, τα οποία ανατρέπει η Λευκή αδελφότητα του Σαμαέλ-Σατανά, την οποία αντιπροσωπεύουν οι λευκές σφαίρες; Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

  Όμως αδέλφια μου ένα είναι σίγουρο. Η λέξη φόβος, γράφεται σε πολλές γλώσσες μέσα στο βίντεο κλιπ. Όχι όμως και στα Ελληνικά. Ίσως πρέπει να κοπιάσουν στη γη των Ελ για να δουν όχι μόνο πώς γράφεται η λέξη φόβος αλλά και τι σημαίνει.

  Πηγή: prisonplanet.gr

  Ορίστε και το σχετικό βίντεο:

  Obraz – EveryBody Gonna Die

 20. Φωσφόρος 02/23/2016 @ 9:15 ΠΜ

  Ο Ο Λιακοπουλος ειναι εκτος πραγματικοτητας και αποδειξη ειναι η ιδια η λογικη των πραγματων. Απο την μια θεωρει αξιοπιστη πηγη τους Οφιτες σε σχεση με το μυθολογημα περι του Ιαλνταμπαωθ και απο την αλλη μεσα στα πλαισια της τεχνητης πολωσης της εκκλησιας μιλαει επι της ουσιας του Σατανιστες/Οφιτες της λευκης αδελφοττας or whatever και η αποτυχια του να διαστραυρωσει τις πολικοτητες και να παντρεψει την πιστη με την γνωση ειναι καθολικη.

  Εχει μπλεξει τα αρχιδια με τα μυδια και ειναι μια πηγη συγχυσης που συμβαλει στην τεχνητη πολωση με το να αναπαραγει και να ενδυναμωνει επι της ουσιας της δοξασιες των μαυρων μαγων που απλα ψαχνουν για δυναμη μεσα στο σκοτος και για αυτο παιρνουν και τον Ιαλνταμπαωθ και οτιδηποτε τους βολευει και δημιουργουν δαιμονες του αστρικου εκει οπου για παραδειγμα οι Οφιτες απο την αντιθετη πολικοτητα απο αυτη της εκκλησιας μιλουσαν επι της ουσιας για τον Εωσφορο Οφι που επαναστατησε κατα του Θεου των παπαδων τον οποιο προσδιορισαν ως Ιαλνταμπαωθ και αυτο ειναι ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ της αληθειας καθως:

  “Everything is Dual; everything has poles; everything has its pair of opposites; like and unlike are the same; opposites are identical in nature, but different in degree; extremes meet; all truths are but half-truths; all paradoxes may be reconciled.”

  Quote from: The Kybalion.

  Αυτο που πρεπει να καταλαβει ο απλος κοσμος σε σχεση με τους μαυρους μαγους ειναι οτι ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που πιστευουν δεν ειναι πραγματικο. Ειναι απλα σκιες που δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ δικο τους και ολα οσα λενε ειναι απλα διαστροφες πραγματων που ποτε δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν.

  Ξεχαστε τους δαιμονες. Διαγραψτε τους απο την συνειδηση σας και φορτιστε το αρχετυπο του σφαγεα του δρακου (πεστε τον Ιησου Χριστο) μεσα στο σκοταδι μεσα απο την ΠΙΣΤΗ χωρις να παιζετε με τις σκεπτμορφες και να ταιζετε επι της ουσιας την παραισθηση ILLUSION = 666 = INSANITY.

  The black magicians use these INVERTED SPIRITS in their efforts to attain their nefarious ends, but in time the demon destroys those who bind themselves to it. Manly Palmer Hall

  O Βεελζεβουλ για παραδειγμα ειναι το αντεστραμμενο πνευμα του Πρωινου Αστερα/Εωσφορου οπως για παραδειγμα ο BELial = 246 ειναι το αντεστραμμενο πνευμα του Bel Marduk για αυτο ειναι και δεν ειναι ο Διας των Ελληνων οπως λενε αλλοι.

  Ολα τα δογματα και ολες οι Γνωστικες διδασκαλιες θα τερματιστουν και ολα αυτα θα καταληξουν στο δεντρο του θανατου και η Σοφια θα τα κανει ολα καινουργια. Μην ταυτιζεστε με την επιφανειακη γνωση επι αυτων των θεματων και επικεντρωθειτε στο εσωτερικο σας κεντρο και απλα να γελατε σαν παιδια με αυτα που σκεφτεστε και αυτα που λετε γνωριζοντας οτι αν οχι ολα τα περισσοτερα απο αυτα που σκεφτεστε και λετε ειναι μπουρδες μεχρι να ερθει η αυγη της ημερας και ο Φωσοφορος να ανατειλει στην καρδια σας.

  Β’ Επιστολή Πέτρου 1. 18-19
  18 ΚΑΙ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΗΜΕΙΣ ΗΚΟΥΣΑΜΕΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΛΘΟΥΣΑΝ ΟΝΤΕΣ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΟΡΕΙ ΤΩ ΑΓΙΩ
  19 ΚΑΙ ΕΧΟΜΕΝ ΒΕΒΑΙΟΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΤΕ ΩΣ ΕΙΣ ΛΥΧΝΟΝ ΦΕΓΓΟΝΤΑ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩ ΤΟΠΩ ΕΩΣΟΥ ΕΛΘΗ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΦΟΡΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΗ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΥΜΩΝ

 21. Ο Δράκος 02/23/2016 @ 2:45 ΜΜ

  Σε σχεση με τις βλακειες που λεει ο Λιακοπουλος για τους Ελ και τους Νεφελιμ προκειται για θεοκαπηλια.

  Δηλαδη μιλαμε για ενα φαινομενο αρκετα γνωστο στην κοσμοπολιτικη αρχαια Ελλαδα που ηταν κατι σαν την Αμερικη του τωρα οπου ειχαν και αυτοι το δικο τους star system που παρηγαγε καθημερινα “θεους”.

  Οι Ελληνικοι θεοι δεν ειναι Νεφελιμ. Ειναι εθνικες εκκδοσεις των Φοινικιων θεων-El (-Elohim που ειναι οι Anunnaki) απο οπου προερχεται και ο σχετικος ορος και αντι να ταιζει την τεχνητη πολωση στην οποια εχει συμβαλει και η εκκλησια και τωρα εχει εδραιωσει το μαυρο Ατλαντειο ιερατειο μεσα απο τους αρχαιοκαπηλους θα μπορουσε πολυ ευκολα να ξεκαθαρισει αυτο το θεμα μεσα απο την κατανοηση των δεδομενων που περιγραφονται στους παρακατω συνδεσμους και χωρις τις Ελληνικεντρικες μπουρδες που απλα αποπροσαντολιζουν απο την ουσια των πραγματων:

  https://en.wikipedia.org/wiki/El_(deity)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Divine_Council

  Ενα απλο παραδειγμα του γιατι οι Γνωστικες διδασκαλιες ειναι επικνδυνες για τους πανηλιθιους (και ακομα περισσοτερο) “εξυπνακιδες” ειναι οι τραγελαφοι του terrapapers που θα τα βαλουν και καλα με τους θεους και τους δαιμονες και απλα ελκουν μεγαλυτερα προβληματα στο εθνος μπλεκοντας και αυτοι τα αρχιδια με τα μυδια παριστανοντας τους Γνωστικους και ταιζοντας την αρρωστια τους με το αστρικο-ψευδες φως μεσα στα πλαισια ενος κωμικοτραγικου παραλογισμου.

  • Ανώνυμος 02/23/2016 @ 3:15 ΜΜ

   Ταξιάρχη,Δράκε,blood of the serpent,Δικτάτορα,Αρχάγγελε κλπ κλπ έχεις καταντήσει εγω-μανιακός και εγω-κεντρικός.Θνητό σαρκίο είσαι κακομοίρη όπως όλοι μας, ο “απλός κόσμος”, που λοιδωρείς και ειρωνεύεσαι.Ξεκαβάλα το..καλάμι,ή όπου αλλού… κάθεσαι τέλος πάντων,ελληνόφωνε αυνανάκι (και όχι ανουννάκι).

   • Δεν λοιδορω και δεν ειρωνευομαι κανενα απλο κοσμο καραγκιοζακι. Σιγα να μην ειμαι και γνησιος Ελληνας και να ειρωνευομαι τους Χριστιανους γιατι ειναι απλοι ανθρωποι. Κοψε το τακα τακα κανει ζημια στον εγκεφαλο.

    Τωρα αμα εισαι τοσο ηλιθιος που θεωρεις οτι λοιδορω με το να λεω να μην μπλεκετε τα αρχιδια με τα μυδια και οτι αυτα τα θεματα ειναι επικινδυνα τοτε ππαρε φορα και βαρα το κεφαλι σου στον τοιχο.

 22. Ο Δράκος 02/23/2016 @ 7:04 ΜΜ

  Ετσι λοιπον οι καημενοι που μπλεκουν τα αρχιδια με τα μυδια και εχουν φτιαξει ενα κωμικοτραγικο Ελληνοκνετρικο παραληρημα που μοναδικο στοχο εχει να ταισει την αρρωστημενη αλαζονεια και υπεροψια τους τωρα εχουν προβλημα γιατι παιρνουν μια αναλογη απαντηση.

  Σοβαρα τωρα ξεχαστε τα ολα αυτα και βγαλτε τα ρουχα σας και πεταξτε μακρια το αστρικο-ψευδες φως και δεστε την γυμνη πραγματικοτητα σας σαν ενα τριτο προσωπο σαν καποιος δηλαδη παρατηρητης χωρρις να βλεπετε Ελληνες η Χριστιανους.

  Δεστε τον εαυτο σας γυμνο απο ταμπελες και ιδεοληψιες και αποφασιστε απο μονοι σας αν υπαρχει τελικα καποιος θεος για τους μαλακες και πως αυτος θα επρεπε να αντιμετωπισει το κωμικοτραγικο θεμα σας. Εδω υπαρχουν αναμεσα σας υποκειμενα που συνεχιζουν να βριζουν τον Ιησου λογω της καταγωγης του και να μιλανε για καποιον Χριστο της φαντασιας τους και ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ φτανει να ταισουν την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ τους και το προβλημα σας ειμαι εγω; lol

  Επι τους θεματος που υπαρχει για παραδειγμα καποια ειδικη αναφορα στην “ανωτερωτητα” των Ελληνων (περα δηλαδη απο τις κλανιες για τους ερπετοειδεις και τους γκριζους κλπ);

  Σε σχεση και με το τελευταιο αρθρο που ανεβηκε σε σχεση με το Βυζαντιο. Οι μανιακοι δαιμονιμενοι του terrapapers που την ειδαν και αυτοι υπερελληνες, ελεγαν οτι πρεπει και καλα να βριζουν και να επιτιθενται σε οσους διαφωνουν μαζι τους και αυτο το βιωσα οταν αυτο το δαιμονισμενο πραγμα ο Ιων Μαγγος μου επιτεθηκε μαζι με το δαιμονισμενο επιτελειο του γιατι τους μιλουσα για τον Χριστο και του θεους στους οποιους και καλα πολεμο αυτο το ασχετο υπεροπτικο βλαμμενο που απλα μπλεκει τα αρχιδια με τα μυδια και που γεμισε το κεφαλι του με ΣΚΑΤΑ και με ΑΧΡΗΣΤΕΣ πληροφοριες σε σχεση με θεματα που δεν μπορει κανενας να προσεγγισει μονο με το διανοητικο καθως αυτη η προσπαθεια απο μονη της ειναι μαυρη μαγεια.

  Αυτο που λεει οτι αυτα που εσπειρες θα θερισεις το γνωριζετε;

 23. Προμηθέας 02/23/2016 @ 7:58 ΜΜ

  Για να επανελθουμε και στο θεμα των Γνωστικων αυτο ειπε ενας απο τους πλεον γνωστους Γνωστικους βοσκους της εποχης μας:

  Το διανοητικό από μόνο του, συμβάλλει μονάχα στο να κατευθύνει τους ανθρώπους προς τη μαύρη μαγεία. Σαμαέλ Αούν Βεόρ

  Ειναι και θεμα απλης λογικης καθως μιλαμε για το αριστερα και το αριστερο ημισφαιριο του εγκεφαλου το οποιο παραγει την λογικη.

  Οταν υπερφορτωσεις το κεφαλι σου με αχρηστες πληροφοριες τις οποιες μαλιστα ταυτιζεις με το εγω σου και τις οποιες δεν μπορεις να διασταυρωσεις με την πνευματικη τους ουσια τοτε σε απορροφα το ψυχος της αριστερης ατραπου και οι χαμηλες συχνοτητες οι οποιες ελεγχονται απο αυτους που ασκουν μαυρο Ταντρισμο για αυτο αλλωστε εξηγηται και η ΜΑΝΙΑ ορισμενων κατα των Χριστιανικων μυστηριων καθως αυτα εχουν να κανουν με το πυρ και την φωτια της δεξιας ατραπου οπως εξηγησε και ο Βεορ αλλωστε. Αν και δεν συμφωνω σε ολα καθως επισης θεωρω αστειους ορισμενους απο τους ισχυρισμους του συμφωνω στα περισσοτερα που λεει εδω:

  Η Ιερή Φωτιά

  Κατά τις στιγμές αυτές της παγκόσμιας κρίσης και της χρεωκοπίας όλων των ηθικών αρχών, οι γνωστικοί οφείλουν να παραμείνουν σε κατάσταση συναγερμού και άγρυπνοι όπως ο φρουρός σε καιρό πολέμου.

  Είναι ανάγκη να είμαστε πάντοτε επί ποδός για να προφυλαχτούμε κατά των εφόδων, οι οποίες μας έρχονται από παντού. Έτσι, υπάρχει στις ΗΠΑ μαύρη στοά μεταμφιεσμένη με τov τίτλο “Γνωστική Εκκλησία” και η οποία διδάσκει το τελείως αντίθετο αυτού του οποίου εμείς διδάσκουμε.

  Γνωρίζουμε καλά ότι ο Χριστός είναι η φωτιά της φωτιάς, η φλόγα της φλόγας, η αστρική υπογραφή της φωτιάς. Eν τούτοις, η στοά αυτή μισεί τη φωτιά και μας απεχθάνεται, χαρακτίρίζοvτάς μας μαύρους μάγους διότι εργαζόμαστε με τη Ιερή Φωτιά. Πάνω στο σταυρό του Λυτρωτή του κόσμου είναι γραμμένη η Ιερή λέξη ΙΝRΙ: IGNE NATURA RENOVATUR ΙΝTEGRAM = με τη φωτιά η φύση ανανεώνεται ολοκληρωτικά. ΙΝRΙ είναι η φωτιά, ΙΝRΙ είναι ο Koσμικός Χριστός ο ηλιακός Λόγος, τέλεια πολλαπλή Μονάδα. Αυτοί που ξεσηκώνονται εναντίον της λατρείας της φωτιάς, ξεσηκώνονται στην πραγματικότητα εναντίον του Koσμικoύ Χριστού.

  Κανένα αντικείμενο διαλογισμού δεν αναδεικνύεται τόσο ωφέλιμο στον αληθινό γνωστικό όσο αυτό της Ιερής Φωτιάς.

  Η Φωτιά μας περιτυλίγει και μας διαβρέχει από από παντού, μας έρχεται από τον αέρα, το νερό, και από την ίδια την γη, τα οποία είναι οι συντηρητές και διάφορα οχήματά του.

  Η γέννησή μας είναι το συγκεκριμένο και εξειδικευμένο αποτέλεσμα της επανεσάρκωσης του, ο θάνατός μας, μοιραία συνέπεια της απενσάρκωσής του.

  Ο Προμηθέας έκλεψε την φωτιά από τον ουρανό για να ζωοποιήσει τον άνθρωπο τον οποίο είχε σχηματίσει, σαν Θεός στην Βίβλο, με την λάσπη της γης.

  Ο Ήφαιστος δημιούργησε την Πανδώρα, την πρώτη γυναίκα, την οποία η Αθηνά προίκισε με κίνηση εμφυσώντας σ’ αυτήν πολύ επιτήδεια την ζωτική φωτιά.

  Ένας απλός θνητός, ο διάσημος γλύπτης Πυγμαλίων επιθυμώντας να παντρευτεί την Γαλάτεια, το έργο των ίδιων του των χεριών ικετεύει την Αφροδίτη να ζωοποιήσει, χάρη στην ουράνια φωτιά, το υπέροχο μαρμάρινο άγαλμά του.

  Το να προσπαθήσετε να βρείτε την φύση και την ουσία της φωτιάς είναι το ίδιο με το να προσπαθείτε να βρείτε τον Εσωτερικό Χριστό, του οποίου η πραγματική παρουσία εκδηλώνεται πάντοτε με διάπυρη μορφή.

  Η φλεγόμενη βάτος (Έξοδος 2-2) και η πυρκαγιά του Σινά την στιγμή κατά την οποία ο Θεός παρέδωσε στο Μωυσή τον Δεκάλογο (Έξοδος 19-18) είναι δύο διάπυρες εκδηλώσεις του Θείου.

  Στην Αποκάλυψη, ο Εσώτερος Θεός καθενός από μας εμφανίζεται με το πρόσωπο όντος από ίασπη και σαρδόνιο χρώματος φλόγας, καθισμένος πάνω σε διάπυρο και αστραποβόλο θρόνο (Αποκ. 4, 3-5). Το όραμα του Λόγου στην αρχή της Αποκάλυψης είναι επίσης πολύ κτυπητό.

  “Τα μάτια του είναι σαν διάπυρη φλόγα… και το πρόσωπό του είναι σαν τον Ήλιο που λάμπει με όλη του την λάμψη” (Αποκ. 1, 14-16).

  ”Ο Θεός μας είναι Πυρ αναλίσκον” γράφει ο Παύλος ο Ταρσέας στην προς Εβραίους επιστολή του (12,29).

  Οι Πέρσες θεωρούσαν την φωτιά σαν την πιο τέλεια εικόνα του ηλιακού Λόγου. Ο Ζωροάστρης, παρ’ όλο που δεν εισήγαγε την λατρεία της φωτιάς κατά την διάρκεια της βασιλείας του Πέρση βασιλιά Ιστάπη, διεύρυνε κατά πολύ τις λειτουργείες της (τελετές της Φωτιάς).

  Ο Πρεταχέος των Ελλήνων ήταν μία αδιάκοπη Εστία. Στα ιερά, Eτpoύσκοι, Σαβίνοι και Ρωμαίοι αφιερωμένοι στην υπέροχη Βέστα Θεά της Εστίας, διατηρούσαν μία αδιάκοπη φωτιά. Οι διάφοροι αυτόχθονοι πολιτισμοί της προϊσπανικης Αμερικής απέδιδαν λατρεία στην φωτιά.

  Ο Μωυσής διατήρησε την πρακτική της διαρκούς φωτιάς στον Ιερό τόπο μεταξύ των εορτών τις οποίες παράγγειλε στους Ισραηλίτες και των οποίων καθόρισε με απόλυτη ακρίβεια τις λεπτομέρειες.

  Η Ιερή Φωτιά συνεχίζει να ακτινοβολεί ένδοξα πάνω στους χριστιανικούς βωμούς παρ’ όλο το μίσος το οποίον αισθάνονται οι σκοτεινοί κατά αυτής της λατρείας. ΙΝRΙ, η φωτιά δεν είναι ποτέ το αποτέλεσμα της καύσης αλλά η πρωταρχική του αιτία.

  Όταν η φωτιά αποδευσμεύεται από την ύλη, που τη κρατά κλεισμένη, εκδηλώνεται και τότε εμφανίζεται το γνωστό φαινόμενο με το όνομα καύση. Η καύση είναι διάπυρη εκπόρευση, ποτέ η πρωταρχική αιτία της φωτιάς, όπως το υποθέτουν οι μορφωμένοι αδαείς.

  Οι εχθροί της φωτιάς έχουν εγκατασταθεί παντού, και η απειλή που βαραίνει την στιγμή αυτή όλους μας καθιστά απαραίτητη την μεγαλύτερη δυνατή επαγρύπνηση εκ μέρους μας πάνω σε όλες τις περιστάσεις της ζωής.

  Σαμαέλ Αούv Βεόρ

  • – ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ –
   Samael Aun Weor (Σαμαέλ Αούv Βεόρ)
   Θρησκεία: Γνωστικισμός
   Γέννηση: 6 Μαρτίου 1917
   Θάνατος: 24 Δεκεμβρίου 1977
   Αιτία θανάτου: Καρκίνος του στομάχου

   ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ: Ωραίο ονοματάκι είχε ο κύριος Samael. 😀

   • Ναι και αυτο ειναι ενας απο τους γελοιους ισχυρισμους του που σχετιζετε με το interpertation της δικης του προσωπικης εμπειριας εκει οπου προφανως ειδε σε καποια φαση τον εαυτο του καθηλωμενο απο τις ενεργειες της Λιλιθ και αποφασισε να παρει διαζυγιο.

    Οπως και να εχει θεωρω επικινδυνη την ολη προσπαθεια του να μεταστοιχειωσει τις ενεργιες της Λιλιθ μεσα απο αυτο το σχημα αν και σε καποιο επιπεδο ασφαλως και θα μπορουσε να λειτουργησει.

    Βασικα μεσα απο αυτο το σχημα περνανε οι περισσοτεροι που ειχαν σχεση με ανηθκες γυναικες Λιλιθικου τυπου που τους εβλαψαν τον εσωτερικο τους κοσμο.

    Το θεμα φυσικα ειναι οτι ο Βεορ προσπαθουσε να μεταστοιχειωσει τις αρνητικες ενεργειες της Λιλιθ μεσα απο διαφορα τεχνασματα σεξουαλικης μαγειας και αρα ο συμβολικος τιτλος Σαμαελ θα μπορουσε να του εχει δωθει και απο την λευκη αδελφοτητα στην οποια αλλωστε ισχυριστηκε οτι ηταν μελος μεσα στα πλαισια ενος συστηματος που προβλεπει την μεταστοιχειωση τοσο των ενεργειων της Λιλιθ οσο και του Σαμαελ.

    Για αυτο σας λεω οτι αυτοι που βλεπουν τα θεματα των Γνωστικων αλχημιστων μεσα απο οντολογικες απολυτοτητες ειναι βαθια νυχτωμενοι.

    • ΟΦΗ Κρήτης 02/24/2016 @ 12:31 ΜΜ

     Άντε καιρός είναι να πάρεις κι εσύ διαζύγιο με τη βλακεία!

     • Ο Δράκος 02/24/2016 @ 12:38 ΜΜ

      Εισαι γνησιος Ελληνας δηλαδη ενας αχρηστος σκατομαλακας υπερπρρωκταθλητης στο τακα τακα.

   • Μεσα στο δικο μου αλχημικο συστημα-προγραμμα ειδα τον Σαμαελ (οχι τον Βεορ) να κλειδωνεται στα μποουντρουμια της κολασης και να προσπαθει μεχρι την τελευταια στιγμη να σμιξει το αιμα του με το αιμα των αγιων μεσα στο ιερο δισκοποτηρο για να σωθει απο το αιωνιο του μαρτυριο.

    Αυτη η αλληγορικη παρασταση θα μπορουσε να μεταφραστει με διαφορους τροπους και θα μπορουσε για παραδειγμα να αφορα μονο την δικη μου διαδρομη.

    Το ιδιο συμβαινει και με τους Οφιτες για τους οποιους ο Χριστος ειναι ο Οφις ο οποιος εκφραζει το ενεργητικο-φαλλικο στοιχειο και οχι μονο ο αμνος που εκφραζει το παθητικο στοιχειο.

    Αυτη η διδαδρομη αφορα αυτους και οχι τους αμνους και ουτε καν τους ευνουχισμενους βοσκους των αμνων και δεν αφορα φυσικα ουτε και τις κατσικες του αριστερα που τρεφονται απο τις εικονικες παραστασεις και γεμιζουν το κεφαλι τους με αχρηστες ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ επι της ουσιας πληροφοριες.

    Οι διδασκαλιες των Οφιτων αφορουν ασφαλως την αρχουσα ταξη και τους ηγετες που καλουνται να γινουν οι γαμπροι της Σοφιας για αυτο υπαρχει και μια συγχυση σε σχεση με την κοσμικη εξουσια των παπαδων καθως αυτοι θα πρεπει κανονικα να υπαγονται στον Βυζαντινο αυτοκρατορα και οχι στον πατριαρχη και για αυτο επι της ουσιας μετα την καταρρευση της Βυζαντινης αυτοκρατοριας ειναι ακεφαλοι και απλα βολοδερνουν περα δωθε.

 24. The Perfect Cult 02/27/2016 @ 11:55 ΠΜ

  Deathstars: Ένα συγκρότημα αφιερωμένο στους Άρχοντες. Απολαύστε το άλμπουμ “The Perfect Cult”.

 25. Μάλλον δεν διστάζουν να το παραδεχτούν και μόνοι τους. Διαβάστε εδώ τι βρήκα!!! http://www.forums.gr/forum/επιστήμες/θρησκειολογία/2102967-η-νέα-εποχή-του-τυφώνα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*