Άρχισαν τα μεγάλα λουκέτα στα Σούπερ Μάρκετ

Άρχισαν τα μεγάλα λουκέτα στα Σούπερ Μάρκετ

Το πρώτο μεγάλο λουκέτο σε σούπερ μάρκετ είναι πλέον γεγονός.

Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι από την περιοχή Φρεαττύδας του Πειραιά, σήμερα το πρωί που πήγαν να ψωνίσουν στο Καρφούρ Μαρινόπουλος το βρήκαν με λουκέτο.

Από το Σεπτέμβρη ακούγονται συζητήσεις για μαζικό λουκέτο καταστημάτων της αλυσίδας (τότε μιλούσαμε για 20-25 καταστήματα και 250 υπαλλήλους στην ανεργία).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση της εταιρείας, για το θέμα αυτό.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

2 thoughts on “Άρχισαν τα μεγάλα λουκέτα στα Σούπερ Μάρκετ

  • Μκ says:

   Συγνώμη που κάνω πολλά σχόλια, αλλά έχω λουμπάγκο στη μέση , μια βδομάδα στο κρεβάτι και γω (αθήνα, αεροψεκασμοί, τα γνωστά)και δε ξέρω τι να κάνω να περάσει η ώρα. Θα κατεβάσω και καμιά ταινία torrent.
   Οσο για τα lidl, νομίζω έχουν αυξήσει κατα πολύ την πελατεία τους, εντάξει πουλάνε και πολύ τρόφιμα σαβούρα , ειδικά αλλαντικά και κρέατα σε στέλνουν αδιάβαστο, αλλά ρούχα και εργαλεία είναι πολύ καλα.
   Στο Μαρινόπουλο είμουνα από τους καλύτερους πελάτες αλλά μου κάνανε πολλά, και ξέκοψα δύο μήνες τώρα. Η πλάκα είναι ότι τους έκανα παράπονα πολλές φορές, τότε σκέφτηκα μαυτά που κάνουν θα το κλείσουν το μαγαζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *