18:20 - 30/09/2017

Με άρθρο έφεδροι ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και σύμπραξη λαού – στρατού. Εκτακτη σύσκεψη στον Αρειο Πάγο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Συναγερμό σήμανε στη Δικαιοσύνη η ανάρτηση σε ιστολόγιο στο Διαδίκτυο ενός κειμένου που φέρεται να το υπογράφει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.)» και με το οποίο ζητούν «την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και την σύμπραξη λαού – στρατού»….

Το περιεχόμενο του άρθου προκάλεσε έντονη ανησυχία και με αφορμή αυτό πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στον Αρειο Πάγο.

Προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση στον ιστότοπο διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη με παραγγελία της στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο διαδίκτυο η Κ.Ε.Ε.Δ. ζητά την «άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης λόγω αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε εργασία (άρθρο 22), υγεία, παιδεία, Δικαιοσύνη, ασφάλεια» και την «συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής ανάγκης υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας εκτός πολιτικής σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών».

Επίσης, καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί «σε κατάλληλο χρόνο για την διευκόλυνση των εξελίξεων που επιθυμεί ο Ελληνικός λαός».
ADVERTISING inRead invented by Teads Σημειώνεται ότι στις 28 Σεπτεμβρίου η ΚΕΕΔ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος (4.00 μ.μ.) με στόχο, όπως αναφέρει, «την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας.»

Στη συγκέντρωση έχει δηλώσει συμμετοχή η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών Α.ΚΙ.Σ. που, όπως αναφέρει η ΚΕΕΔ «αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται, έχοντας σωστή κρίση και συντάσσονται μαζί μας για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας».

Στη σύσκεψη η οποία έγινε υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εμμανουήλ Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Σακελλάκος και εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας.

Η εισαγγελικοί λειτουργοί θα συνεδριάσουν ξανά για το συγκεκριμένο θέμα την Πέμπτη οπώτε αναμένεται να λάβουν και τις οριστικές αποφάσεις.

Ακόμη, οι εισαγγελείς εξέτασαν και σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian στο οποίο γινόταν αναφορά για «στοιχεία» του Ελληνικού Στρατού που εκπαιδεύουν ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής, ενώ 3.000 μέλη της, παραστρατιωτικού σχεδιασμού, φέρονται να δέχονται εκπαίδευση για μάχη από στρατιωτικούς.

Αναλυτικά το κείμενο των Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων όπως αναρτήθηκε στον ιστότοπο keed-hellas.blogspot.com έχει ως εξής:

«ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:

1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.

13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.

14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.

15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.
• Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.

• ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.

• ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ».

epilekta

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (52)

 1. Αντί να τους μπουζουριάσουν με συνοπτικές διαδικασίες και να περάσουν στρατοδικείο θα τους κάνουν και ήρωες.
  Προς υποστηρικτές τους:
  Αν γίνουν αυτά που λένε τα φαντάρια
  α) Με τι θα πληρωθούν οι συντάξεις και οι δημόσιοι υπάλληλοι?
  β) Τι θα γίνει με το χρέος
  γ) Τι θα κάνετε σε περίπτωση “ασύμετρων απειλών” ? όπως τότε με τις πυρκαγιές και τα Δεκεμβριανά?
  δ) Με ποιανού την κάλυψη θα αντιμετοπιστεί πιθανή κρίση με την Τουρκία?
  ε) Απο που και πως θα εξασφαλίζουμε τις εισαγωγές σε πετρέλαιο, φάρ

  • μακα , πρώτες ύλες κτλ?
   στ) Τι θα γίνει με τις καταθέσεις ? (μπορεί οι πεινάλες να μην έχουν φράγκο αλλά υπάρχουν 150-170 δις ευρώ στις τράπεζες ως καταθέσεις )
   Με τα λάθρο τι θα κάνουν ?
   Αν δεν απαντήσετε στα παραπάνω με τεκμηριωμένες γνώμες τότε δεν θα ασχοληθώ με την πάρτη σας

   • kai τωρα με τι πληρωνονται ρε παπαγαλε?με τα δανεια του σοιμπλε?εε .
    εσυ δηλαδη προτιμας να εχουν φυγει 500.000 επιστημονες που μπορουν να φτειαξουν την ελλαδα παρα να μεινουν απληρωτοιτα καθαρματα που βγαζαν τον ΠΟΥΣΤΗ τον Καραμανλη και τον αχρειο μισοεβραιο πρακτορα των ροκφελερ τον Παπανδρεου?
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    • Οποιος ηληθιος σε πιστευει θα συνεχισει να βλεπει να ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ο μισθος και η συνταξη του και να περνα η ΓΗ και ΤΟ νερο ΣΤΑ χερια των αφεντικων σου, να δημευεται η περιουσια τους να φευγουν οι επιστημονες ππυ μπορουν να ξαναχτισουν την ελλαδα δηλαση ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .
     Λυπαμαι οσα δειλα ανθρωπακια δεν παιρνουν αποφαση οτι με μονο μονοι μας μπορουμε να αποκτησουμε αυτα που χασαμε ουτε προφητιες ουτε ρωσοι ουτε κανεις δεν μπορει και θελει να μας βοηθησει.

    • σας ειπα ο ανθρωπος ειναι πολυ μαλακας τοσο που δεκα εκατομυρια ελληνες να τον παιζουμε, παλι δεν τον φτανουμε φτου σου καραγκιοζη

   • Να ξέρεις με τη δική σου λογική λειτουργούσαν 400 χρόνια και η Πατρίδα ήταν σκλαβωμένη. Μέχρι που κάποιοι “τρελοί” τα πήραν ανάποδα το 1821 για να μας ελευθερώσουν. Επειδή η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται ελπίζω και εύχομαι αυτοί εδώ οι “τρελοί” να μην κάνουν πίσω και εγώ θα είμαι μαζί τους στην απελευθέρωση της Πατρίδας. Πολλές φορές η λογική σε αφήνει στάσιμο στο βούρκο ενώ το συναίσθημα και η καρδιά σε κάνει να πετάξεις…

   • Vlamene o ethnikos ymnos sou ti leei?
    Kalitera mia wra eleytheris zwis. Ante trava re xezmentze na glypseis kana kwlo se mia xoufta egklimaties.

   • Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα συνεδριάσει ο Αρειος Πάγος γιαυτό. Φαίνεται ότι το σύστημα αρχίζει και φοβάται.. Προχθές πάλι βγήκε η ανακοίνωση της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ… Λέτε να άρχισε κάτι να κινείται ;;; Όσο για σενα φίλε που θες να σου απαντήσουμε τεκμηριωμένα μάλιστα πως θα γίνουν αυτα που ρωτάς, ένα θα σου πώ… Κοίτα πόσα αρνητικά σχόλια έχεις μαζέψει και βγάλε τα συμπεράσματά σου, αν μπορείς. Εάν όχι, θα στο πω πολυ ευγενικά: ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΟΙ.

   • Σε περιμένουν να πάρεις στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και διαλέξεων στο ΚΘΨΠΑ για να σου πουν πότε θα δώσεις διάλεξη … επί παντός επιστητού …

   • Μη σώσει να πληρωθούμε, αέρα δυνατέ! Και παρότι η είδηση είναι παλιά και μη επίκαιρη (?) πλέον, αν είναι να γίνει για να ελευθερωθούμε, ας γίνει! Τώρα αν σε καίει να μην πληρωθείς ΕΣΥ (!) και το ρίχνεις και καλά γενικά για τους άλλους, μάθε πρώτον ότι δεν μας πιάνει όλους αυτό, και δεύτερον ότι αλίμονο σε αυτόν (δηλαδή εσένα) που προτιμάει την πικρή γεύση της σκλαβιάς, γιατί φοβάται μήπως δεν του αρέσει η γλυκιά γεύση της ελευθερίας.

   • Άντε να σου πω και ένα τελευταίο, μιας και το άνοιξα το ρημάδι. Ουδείς ασφαλέστερος σκλάβος, από εκείνον που εσφαλμένα νομίζει πως είναι ελεύθερος. Τέτοια ελευθερία, να τη βράσω!

   • ΡΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΛΥΨΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΣ [ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ] ΑΞΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΥΛΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ//// ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ . ΕΛΑ ΣΤΟ ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ . ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ .ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ….

  • αερα αδυναμε ΒΟΥΛΩΝΕ. (για αρχη στο λεω φιλικα….)

  • ΑΕΡΑ ΔΥΝΑΤΕ ΑΜΕ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

  • δυναμη εν τη ενωση 10/01/2017 @ Οκτώβριος 1, 2017 4:23 μμ

   σε λυπαμαι αερα χεστη

  • … Σε περιμένουν να πάρεις στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και διαλέξεων στο ΚΘΨΠΑ για να σου πουν πότε θα δώσεις διάλεξη … επί παντός επιστητού …

   • Θα παρευρίσκονται ντυμένοι με τις στολές τους ο Νέρων, ο Ναπολέων, ο Χίτλερ και άλλοι πολλοί … Αέρα δυνατέ στην αίθουσα θα διατίθεται για σας η στολή του Εφιάλτη … Μετά θα ακολουθήσει δεξίωση των παρευρισκομένων … θα διατίθενται φαγητά εμποτισμένα με ηρεμιστικά και άλλες ψυχωφελείς ουσίες .

  • ΞΕΦΤΗΛΗΣΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! ΞΕΠΟΥΛΟΙΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ !ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ! ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΟΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΗΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΩΝ ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΕΤΣΕΙ ΞΕΙΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

 2. Κουντζαμανη η διαπλεκόμενη που “προφυλάκισε” για 2 χρόνια την χρυσή αυγή, θα φάνε καλά οι σειρουλες…

 3. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ . ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !

  • Προσωρινη Αχτιδα Φωτος . Και επειδη αλλοι κινουν τα νηματα, δυστυχως, καθε προσπαθεια ανακτησης εθνικης κυριαρχιας θα ναυαγει .
   Λυπουμεθα, μα το “παιχνιδι” ειναι χαμενο απο χρονια .
   Ευχομαι να μη βγουν αληθινα τα λογια μου .
   Ομως η αντισταση και ο αγωνας του λαου μας ειναι επιτακτικα και αναγκαια .

 4. μακαρι να ειναι αληθεια αλλα δεν το βλεπω….και οχι μονο 3.000 αλλα 300.000 εθνικιστες πρεπει να εκπαιδευτουν και να ειμαστε ετοιμοι να αντιμετωπισουμε μαρξιστο-αναρχοκομουνιστες και λαθροεποικιστες….

 5. Οι κυβερνήσεις Διαλύονται και όχι τυχαία…οι πολίτες εξαθλιώνονται στην ανεργία και την φτώχια…τους παίρνουν τα σπίτια και μας γεμίζουν με λαθρομετανάστες.
  Τα κράτη Ευρωπαικά Κράτη αλλάζουν άρδην…μετά απο μία μεγάλη μπόρα και εφόσον όλα φτάσουν στο πιό άθλιο τέλμα…τί νομίζετε οτι θα γίνει;;;
  Θα έρθει ο Αντίχριστος Σωτήρας που με το χάραγμα και την παράδοση ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που θα σας στερήσει, θα πεί οτι έχει την λύση για όλα τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ίδιος!!!
  Ψέμα;;; Ίδωμεν

 6. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ ΑΥΤΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

 7. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ 09/30/2017 @ Σεπτέμβριος 30, 2017 8:40 μμ

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΥΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΙΚΙΛΑ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ..ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ!!ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1821 ..ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

 8. Οπα εδω τι γινεται ? Σωστες οι εντολες των Α.ΚΙ.Σ. και Κ.Ε.Ε.Δ.
  Πρεπει να γινει απο ολους αντισταση.
  Ειναι προδοτικο να μενουν
  οι καταστροφεις να κυβερνουν χωρις ορια.
  Θα αφησουμε να μας παρουν οτι δυνατοτητες κ ελευθεριες ειχαμε μεσα στην ιδια μας την χωρα επειδη καποιοι κλεφτες ,ανθελληνες κ ανεγκεφαλοι εχουν την εξουσια??
  Να κανουμε αντισταση αλλιως θα ειμαστε συνυπευθυνοι στη διαλυση της πατριδας μας. ΕΛΛΑΣ ΞΥΠΝΑ!

 9. και μετα ξυπνησανε

 10. Opoios ferei antistasi tha theoreite filikos prws tin katoxiki kyvernisi.

 11. και μετα ξυπνησαν.ποιος θα τα εφαρμοσει αυτά οι στρατιοτικοι οι δικαστικοι η οι πολιτικοι ολοι πληρονονται από αυτό το κρατος και αυτοι είναι η ραχοκοκαλιά να παρετηθει ο πακης . να χασει τα 11561 κολοευρω τον μηνα να φυγουν οι εθνοπατερες από την βολη που για 5 με 7 γενιες οι οικογενειες τους είναι μεσα στο συστημα μεγα ανεκδοτο

 12. Ο κοσμος εχει παρει φωτια …και εμεις ακομη κουβεντιαζουμε….και περιμενουμε να μας σωσουν…..ποιο ακριβως θα ερθουν προς σωτηρια ;;; δεν εχω καταλαβει ακομη …

 13. Καλά το τερματίσατε εδώ στα Κατοχικά!!!
  Που ξετριπώσατε την μπαγιάτικη είδηση!!!
  Χαχαχαχαχα

  Και το κοινό σας σχολιάζει!!!
  Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…

  • μεγαλη μπουκια φαεεεε…..

  • ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 10/01/2017 @ Οκτώβριος 1, 2017 1:09 πμ

   Χαχαχαχ και το παραδέχεσε κιώλας ότι συναίβει παλαιότερα και δήθεν προειδοποιήσατε χαχαχαχα τελεσίγραφα τάχα μου χαχαχαχα και τελικά δεν κάνατε τίποτα χαχαχαχα γιατί είστε μόνο λόγια χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
   (Τι αστείο ε; Σ’αρεσε; Άλλη φορά να μην το παίζεις έξυπνος!)

   • Άντε για άρμεγμα ραγιαδάκο, που έχεις και άποψη. Χα χα χα χα χα χα χα

    • Γιατί αλλάζεις το θέμα; Δεν σε παίρνει;
     Συγνώμη ρε φίλε, καταρχάς, πιστεύουμε ακριβώς τα ίδια και σε πολύ ελάχιστα διαφωνώ με την διακύρηξη. Π.χ. διαφωνώ με το ν’αναλάβει η ακαδημία Αθηνών και η Κουτζαμάνη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι άλλο: Καλέσατε τις κυβερνήσεις σε παραίτηση; Παραιτηθήκαν; Και τι κάνατε γι αυτό; Οργανώσατε τον πολίτη; Ιδρύσατε τοπικά συμβούλια ανά την Ελλάδα; Κάνατε έστω κάτι απ αυτά που είπατε; Γιατί εφόσον μπορούσατε και είχατε τα μέσα δεν κάνατε τίποτα;

    • Γιατί δεν οργανώσατε ένα δίκτυο του πατριωτικού και εθνικιστικού χώρου πανελλαδικώς, με συμβούλια όπου θα συζητιώνται θα εκλέγονται και θα λαμβάνονται πανελλαδικές αποφάσεις προκειμένου να εφαρμοστούν αυτά που λέει η διακύρηξη και να κινηθούμε ως σύνολο συνταγματικά και επίσημα; Γιατί; Ποιος θα το κάνει; Εγώ; Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ γιατί δεν έχω κοινό στο οποίο ν απευθυνθώ, εσείς όμως είχατε και τι κάνατε; Τους επαναπαύσατε με διαμαρτυρίες για να νομίζει ο κόσμος ότι δήθεν κάνει αντίσταση…

 14. Καλησπέρα αδέλφια
  Έκανε κανείς τον κόπο να δεί απο πότε είναι αυτή η ανακοίνωση !!!!
  Είναι μία τακτική υπηρεσιών για να δούν μέσα απο τις αντιδράσεις τί παίζει ….. μέσα απο την σιωπή …….

  Εσύ βρε ρε εξυπνάκια ..οχι του κατοχικά .. που σκέφτηκες να αναμασήσεις για να πάρεις χαμπάρι … δεν φοβάσαι οταν νίωθεις οτι σε έχουν πάρει χαμπάρι ?????

  Όταν θα έρθει η ώρα λοιπόν πίσω απο τα κάγκελα δεν θα είναι σκοπευτές !!!
  Θα είναι κάτι αλλο,,,
  Αυτά μου είπε σε όνειρο μία σκιά !!!!

 15. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ….ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν.

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !!!! ΑΠΑΙΤΟΥΝ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

  ΑΡΑ ……. ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ .

  ΚΑΛΟ Γ……ΣΙ .

  • ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…ΕΜΜΕΣΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ(ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑ,ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ)ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

 16. αυτη η ειδηση ειναι απο το 2013… οπως παντα τιποτα δεν εγινε

 17. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!;!;!;! ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ!!!!!;;!;!;!;! ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΣΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ!!!! ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ….

 18. Βασικά θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς τους “μάχιμους” απόστρατους και να τους ρωτήσω το εξής απλό. Γιατί ρε δειλοί, συμφεροντολόγοι τα λέτε όλα αυτά όταν αποστρατεύεστε? Ούτε μιλιά όταν είστε μέσα στην μάσα και την βόλεψή σας. Ως στελέχη έχετε την δύναμη αλλάξετε την κατάσταση αλλά θα έχει κόστος. Τα βάζετε λοιπόν κάτω και λέτε, δεν βαριέσε, θα πάρω πρώτα την σύνταξη και θα μιλάω εκ τους ασφαλούς για να με ακούσουν άλλοι μήπως και βρεθεί κάποιος “τρελός”-ικανός να ηγηθεί.

 19. Άσχετα αν είναι παλιά η είδηση όσοι στρατιωτικοί είναι από ταξιάρχους και πάνω είναι όλοι πουλημένα τομάρια και κοματόσκυλα

 20. δυο δρομους εχει για την βουλη 10/01/2017 @ Οκτώβριος 1, 2017 1:21 πμ

  τους ζητουλες κανεις δεν τους υπολογθζει .Μονο την μποτα στο κεφαλι και την κανη στον κροταφο.Αρα διαλεγεις και παιρνεις

 21. Για να ισχύσουν τα παραπάνω είναι επιτακτική ανάγκη να διακοπεί η εξάρτησή μας από τον διεθνή ερπετοσιωνισμό, να κλείσουν όλες οι δυτικές πρεσβείες και να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες ένταξης της χώρας στην Ευρασιατική Ένωση και τους B.R.I.C.S. Ειδάλλως θα μιλάμε για γράμμα κενού περιεχομένου μιας και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΔΝΤ διεμήνυσαν σ’ όλους τους τόνους πως η Ελλάδα θα παραμείνει για πάντα στο στόχαστρο υπερθερμοπυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση που γίνει αποδεκτό το αίτημα της Κ.Ε.Ε.Δ.

 22. Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να διαφωνεί με την κίνηση αυτή.Αν αυτό δεν είναι ομαλή μετάβαση στη δημοκρατία Κ ανεξαρτησία Κ κυρίως διάσωση της χώρας από τους λαθρομετανάστες. Τότε τι είναι.Οι δυνάστες Κ βολεμένοι η φρουρά δηλαδή του καθεστώτος πάει να αντιδράσει.θα περάσει της Δημοκρατίας Κ της ανεξαρτησίας του έθνους ομως

 23. Ακόμη μια φορά παρακαλώ δεν είχε ΦΛΑΣ..

 24. Θυμίζει λίγο το κίνημα στο Γουδί το 1909. Βέβαια άλλες οι συνθήκες τότε και άλλες τώρα. Αλλά αν όντως ισχύουν τα γραφόμενα και γίνει κάτι τέτοιο, είναι νομίζω η ιδανική λύση.

 25. Συμφωνω απολυτα με τη διακηρυξη.Να μην μεινουν στα λογια.Ειδατε αντιδραση οι υπηρετες των μνημονιων;

 26. ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ 10/03/2017 @ Οκτώβριος 3, 2017 12:28 πμ

  Το συγκεκριμένο άρθρο-διακήρυξη είναι από το 2013. Απορώ πώς οι διαχειριστές του ιστολογίου το παρασιωπούν, εμφανίζοντάς το γεγονός, ως να έγινε πριν από 3 ημέρες. Μάλλον ψάχνουν για επισκεψιμότητα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*