08:59 - 27/03/2019

Άρθρο 13 – Έμφυλες ταυτότητες, έκφυλη παιδεία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπερψήφισε το άρθρο 11 και 13 που εν ολίγοις φιμώνει το ίντερνετ από τους youtuber μέχρι τα μικρότερα μεγέθους ανεξάρτητα site βάζοντας πνευματικά δικαιώματα στο σχολιασμό αλλά και την αναμετάδοση ειδήσεων.

Το πρώτο παράδειγμα εφαρμογής του νόμου εν Ελλάδι το εντόπισα στο Πρώτο Θέμα οπού κάτω από την επικεφαλίδα είχε αυτή την ανακοίνωση:

Το εν λόγο άρθρο είχε αντικείμενο τις νέας προσθήκες στη θεματική εβδομάδα Έμφυλες Ταυτότητες στα γυμνάσια και λύκεια. Άξιο περιέργειας το ότι μόνο σε αυτό το άρθρο υπήρχε η άνωθεν ανακοίνωση και όχι στα υπόλοιπα με την ίδια ημερομηνία έκδοσης.

Έτσι και εμείς πήραμε το υλικό της θεματικής εβδομάδας που είναι αναρτημένο στη σελίδα του υπουργείου παιδιάς και το αναλύουμε χωρίς να χρειαζόμαστε την άδεια των καθεστωτικών δημοσιογράφων οι οποίοι μας ζητούν πνευματικά δικαιώματα λες και τώρα είναι καλλιτέχνες και τούτοι.

Άρθρο 13 – Έμφυλες ταυτότητες, έκφυλη παιδεία:

Σε αυτό το σύνδεσμο θα βρεις το εκπαιδευτικό υλικό για τις Έμφυλες ταυτότητες.

Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείς να κατεβάσεις τους τέσσερις φακέλους και μια λίστα από βίντεο που είναι μέρος του εκπαιδευτικού υλικού

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*