ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αρχίζουν τα όργανα: «Ζητάμε 3.000 δις ευρώ από την Ελλάδα για την «κατεχόμενη Μακεδονία»

· Κατοχικά Νέα

Η καθηγήτρια, Τάνια Καρακαμίσεβα, αναρωτιέται, προκαλώντας, ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, αναρωτήθηκε αν αιτία είναι αυτό που έγραψε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.

Ο Πετρόφ, μεταφράζει το Βαλκανικό Περισκόπιο, έγραψε ότι η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (3.000 милијарди евра) για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 μέχρι σήμερα.

«Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες», έγραψε η Καρακαμίσεβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Σκοπιανοί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι μέλλει γενέσθαι και δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους.

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

16 απαντήσεις στο “Αρχίζουν τα όργανα: «Ζητάμε 3.000 δις ευρώ από την Ελλάδα για την «κατεχόμενη Μακεδονία»”

  1. Ο Τοντόρ Πετρόφ, έγραψε στο Facebook (χαχαχαχαχαχαχαχα) ότι η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ!!!!! Δηλαδή 3 Τρις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Και αυτό, για να έχει την ανάλογη εγκυρότητα, το έγραψε στο Facebook κάτω από τον τοίχο του Παναγιώτη, του Γιάννη, της Ελεάνας και της Μαρούλας που ψάχνουν συντροφιά και τον έκαναν φίλο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Σε χαρτονομίσματα των 100 Ευρώ, ή των 200 Ευρώ, τα θέλεις ρε Τοντόρ;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Λιώσαμε από τα γέλια! Ρήξη σπλάχνων θα πάθουμε! Σε καλό μας τα γέλια ρε Θοδωρή (Τοντόρ) Πετρόπουλε (Πετρόφ) ! Πάντως εγώ με τέτοιο επώνυμο πιο πολύ για κάτω από τα αυλάκι σε κόβω παρά για Μακεδόνα (ακόμα και Πετρίδη να σε έλεγαν από τον Πόντο θα ήσουν)

    Σε καλό μας ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Υ/Γ.: Ρε Θοδωρή πες και σ’ εμάς τί πίνεις……

    • Αυτός ξέρει τι πίνει, αλλά σίγουρα δεν πίνει από αυτό που πίνεις εσύ! Οτι λιώνεις είναι γεγονός, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο μελλοντικό λιώσιμο. Πάντως έχετε και οι δύο ένα κοινό : κονομάτε από το ίδιο αφεντικό. Συμβουλή: ζητήστε του περισσότερα όσο είναι καιρός…κάτι ξέρω κι εγώ…Οσο για το επώνυμο, πες μου πως σε λένε, να σου πω εγώ για τι σε κόβω!

      • Ανόητε Τουρκόσπορε, όλοι εδώ μέσα σχολίασαν ειρωνικά τα 3 Τρις (Τρις όχι Δις ανόητε) κι εσύ μιλάς για μελλοντικό λιώσιμο βλάκα;;;; Ποιός θα μας λιώσει ρε ανθέλληνα;;; Οι μπάσταρδοι σλαβομογκόλοι που υποστηρίζεις, ή οι φίλοι τους οι Τούρκοι;;;;; Άντε να χαθείς ρεμάλι ανθέλληνα που θα μας απειλήσεις με τους ξεβράκωτους ομοεθνείς σου!!!!!!

        Αν όμως δεν είσαι ανθέλληνας, τότε είσαι βλαξ και η βλακεία είναι ακατανίκητη, οπότε λιώσε όσους θέλεις ανίκητε βλάκα.

  2. Που να δης την δικιά μας χαρά, όταν θα σας κουτουπωσουμε το μ@νι που σς πέταγε ! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ! Και δώρο σας εχουμε !κάτι σκροφες που μιλανε Ελληνικά,άντε μωρή ! μην αργειτε !

  3. Μαριονέτες της ΝΤΠ, θελουν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο. Τέχνη τους το ψέμα και η προπαγάνδα.

  4. Eμείς μονο τρία δίνουμε.
    Αν θελετε το επαναλαμβάνουμε σε δόσεις.
    Και οπως λεει και ο Μητροπανος
    “Εδώ που μάθανε τα χρόνια μας να φταίνε
    κι όλοι οι γειτόνοι μας ζητάνε μερτικό
    παίξε το τζόγο σου και βρίσε τους καημένε
    με λεξιλόγιο πολύ ελληνικό”

  5. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα μικρό κρατίδιο……………Γι’ αυτό, η πρώτη και βασική αλήθεια που ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεως είναι η ύπαρξι του Θεού: «Πιστεύω εις ένα Θεόν». Και ο απόστολος Παύλος τονίζει: «Πιστεύσαι δει τον προσερχόμενον τω Θεώ ότι έστι και τοις εκξητούσιν αυτόν μισθαποδότης γίνεται» (Εβρ. 11, 6).

    Δηλαδή, εκείνος που πλησιάζει το Θεό για να Τον λατρεύσει, θα πρέπει προηγουμένως να πιστέψει ότι υπάρχει Θεός και ότι θα αποδώσει στον καθένα κατά τα έργα του.
    Αφού λοιπόν η ύπαρξι του Θεού είναι το θεμέλιο της πίστεως, γι’ αυτό και πολεμήθηκε όσο τίποτε άλλο από τους υλιστές και άθεους.«Οι ουρανοί διηγούνται δόξαν θεού»

  6. Αντε μου στον διάολο βρωμο γυφτοι που ονειρεύεστε ονομα πολυτελείας, ένδοξους προγόνους και ιστορία. Κόπρανα.

  7. Εμείς να δείτε πόσα θα απαιτήσουμε για την παραχάραξη και υφαρπαγή της ιστορίας μας. Αλλά όταν λέγαμε στους δικούς μας ανθρώπους να μην ψηφίσουν αυτούς τους άθεους απάτριδες έλεγαν “θα μας καταργήσει το ΕΝΦΙΑ”. Φάτε τους τώρα!

  8. Αγαπητοί φίλοι…. δεν χρειάζονται πολλά, μόνο το τρίτο Σώμα Στρατού καί 24 ώρες. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΊΤΩ!!!

  9. ….. Τώρα μου ζητάτε τα υπάρχον μου Ως κι την ψυχή μου, που χω πάνω μου.. Δε θα μου τα πάρεις ούτε από τον τάφο μου…… Εγώ σε γέννησα σ’ έχω αναθρεψει κι ότι δικό σου ΕΣΥ το έχεις ΚΛΕΨΕΙ…για αυτό θα πάρετε μια μάντρα… @ρχ@δι@..Καταλαβες……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά