ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αρχίζουν τα όργανα: Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την άγνωστη πανδημία «ΝΟΣΟΣ Χ»

· Κατοχικά Νέα

Βγήκε ξανά και ο Βασιλακόπουλος…
Προετοιμάζεται η Ελλάδα για την άγνωστη πανδημία , την οποία επικαλούνται χωρίς να ξέρουν ποιά ακριβώς είναι, λέγοντας πως πρόκειται για 70% πιο θανατηφόρος ιός από τον COVID.

Συγκεκριμένα, aνακοίνωση εξέδωσε ο ΕΟΔΥ, στην οποία αναφέρεται στον «συναγερμό» που έκρουσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) σχετικά με τον κίνδυνο εμφάνισης μιας νέας πανδημίας, τονίζοντας πως πρέπει να αποτελούν «μέρος της βούλησης και της δέσμευσης όλων των εμπλεκόμενων για την αντιμετώπιση μιας απειλής για την δημόσια υγεία».

Σημειώνεται πως ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, δήλωσε ότι είναι η ώρα για την επίσπευση των διαπραγματεύσεων με στόχο την πρόληψη της επόμενης πανδημίας, καλώντας τις χώρες να προχωρήσουν στις «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», προκειμένου να είναι προετοιμασμένες για την «επόμενη πανδημία».

Στόχος να εφαρμοστεί το σχέδιο «ONE HEALTH», το οποίο θα δίνει την ευκαιρία στον ΠΟΥ να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που θα υπερβαίνουν τις κρατικές αρχές και εξουσίες, όσων χωρών αποδεχθούν την εν λόγω συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΕΟΔΥ αναφέρει συγκεκριμένα σε σχέση με τα παραπάνω:

«Σε τακτική επιστημονική συνάντηση του ΕΟΔΥ συζητήθηκε η πρόσφατη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την άγνωστο νόσο Χ και τον κίνδυνο νέας πανδημίας.

Στην ανακοίνωση, πέραν της διαπίστωσης πως η πανδημία COVID-19 δεν αποτελεί πλέον παγκόσμια έκτακτη ανάγκη – αλλά συνεχίζει να αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία – αναφέρεται μια λίστα από γνωστά στην επιστήμη παθογόνα με πανδημικό δυναμικό, όπως για παράδειγμα ο ιός Έμπολα ή οι ιοί της γρίπης των πουλερικών. O ΠΟΥ επιπρόσθετα αναφέρεται στην πιθανότητα, μια νέα πανδημία να προκληθεί από μια υποτιθέμενη και «άγνωστη νόσο Χ», που προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Οι ανακοινώσεις του ΠΟΥ για γνωστά και άγνωστα πιθανά αίτια μελλοντικής πανδημίας είναι χρήσιμο να ερμηνεύονται και να επικοινωνούνται με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να αποτελούν μέρος της εγρήγορσης και ετοιμότητας, αλλά πολύ περισσότερο της βούλησης και δέσμευσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση μιας γνωστής ή ενδεχόμενης νέας απειλής για τη δημόσια υγεία».

Βγήκε ξανά και ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για «ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, την οποία δεν γνωρίζουμε αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτήν!»!
Έκανε λόγο για «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σχολική τάξη με μαθητές και εκπαιδευτικό - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

30.000 αναπληρωτές στα σχολεία: Ξεκινά η Α’ φάση – Το χρονοδιάγραμμα και τι ακολουθεί για τις τοποθετήσεις

Πλοίο στη θάλασσα - φωτογραφία αρχείου για την ένταση στην Ανατολική ΜεσόγειοΕΛΛΑΔΑ

Καστελόριζο: Ελληνική αντι-NAVTEX απέναντι στο τουρκικό «Μαρμαρά» – Τι πραγματικά διακυβεύεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσαΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσα

7 απαντήσεις στο “Αρχίζουν τα όργανα: Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την άγνωστη πανδημία «ΝΟΣΟΣ Χ»”

  1. «ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ»…..ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ
    ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ………..
    ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ?????
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ….ΑΜΑΝ ΠΧΙΑ.
    ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΥΡΙΕ Βλακόπουλε??????

  2. Το ότι την ονόμασαν νόσος Χ δεν είναι τυχαίο, έχει να κάνει με τον ηλεκτρομαγνητισμό, όπως οι ακτίνες Χ..Θα ενεργοποιήσουν το επόμενο όπλο τους,το 5,6,G .. Όπως τυχαίο δεν είναι ότι μας κρύβουν τον ήλιο…

  3. Ρε,να παρουμε ενα τηλεφωνο απο ‘κει που τα παραγγειλαμε, να ρωτησουμε ποτε ειναι ετοιμο και τι χρωμα εχει.Αυτο το μυγοφτυμα παλι εμφανιστηκε;Δεν τον σκοτωσε κανενας;Τελικα,και σαν ηλιθιοι ψηφιζουμε και ειμαστε κρετινοι που αφηνουμε κατικοπροκουραδα να υπαρχουν.

  4. Είναι πιθανόν να προκύψει μια πολύ απειλητική πουτσδημία για τον κώλο σας, όταν ξυπνήσουν και οι βλάκες που σας πίστεψαν και τσιμπήθηκαν με τον θάνατο που τους είχατε προετοιμάσει.

  5. Κάπως έτσι κινδυνεύουμε, κάπως έτσι ο ΠΟΥ, υπερβαίνει τις αποφάσεις κυβερνήσεων, κάπως έτσι δρομολογούν ται πάλι τα X pass, κάπως έτσι ετοιμάζονται τα νέα σκευάσματα 5 ασθένειες σε ένα..
    Κάπως έτσι μιλάμε για παγκόσμια δικτατορία, κάπως έτσι κοιμόμαστε όρθιοι. Κάπως έτσι αναρωτιέμαι πως θα επιβιώσουμε;; Κουράγιο..Καλες Αντοχες.. Καλή Δύναμη

    Όση απέμεινε..
    Δε παλεύονται. Γειά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά