Άρχισε η «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» .Το 2019 σε Γαλλία και κάτω χώρες , Ελλάδα , Ιταλία , Σκωτία και Ισπανία οι πρώτες «εκρήξεις »

Υπάρχει σχέδιο κατά της Ευρώπης πολλών δις ευρώ που ενεργοποιήθηκε με αφορμή την έξοδο της Μ Βρετανίας από την ΕΕ.

Θα δούμε ένα ντόμινο αντιδράσεων σε χώρες της Ευρώπης που θα «πατάει» στις αδυναμίες των πολιτικών τους συστημάτων και στα κενά που έχουν , που όλα μαζί , καθρεπτίζουν την αποτυχία ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Οράματος . Σκοπός ,να σπάζει στα δύο η ΕΕ έως το 2027 σε Βόρειους και Νότιους . Με τον τρόπο αυτό θα επέλθει μια φυσική ισορροπία , ως αποσυμπίεση της αποτυχίας ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού οράματος όσον αφορά το εσωτερικό της ΕΕ , αλλά και μια αφορμή για προσωρινή ανακωχή στον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο μεταξύ Αμερικής και Κίνας . Κερδισμένη πάντως από αυτήν την καραμπόλα θα βγει η Ρωσία , που καθώς βρίσκεται σε μια αντεπίθεση προκειμένου να ξανά επεκταθεί εκεί που είχε ζωτικά συμφέροντα , θα βρει πολλές ευκαιρίες .

Ιδού το σχέδιο :

Μετά την Γαλλία και τη «Γαλλική επανάσταση » των κίτρινων γιλέκων που θα καταστήσει το πολιτικό σύστημα της Γαλλίας «ετοιμόρροπο » -η Γαλλία το 2019 θα αυξήσει το δημόσιο έλλειμμά της, αλλά στην συνέχεια θα επιστρέψει εντός των προβλεπόμενων οικονομικών παραμέτρων – μια μικρότερης έντασης «επανάσταση» αρκετά συμβολική όμως , θα λάβει χώρα σε Βέλγιο και κυρίως Ολλανδία , με κίνητρο τους ίδιους λόγους .

Το 2019 θα είναι έτος αναταράξεων στην Ευρώπη. Με την αντιπαράθεση μεταξύ Ιταλίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης να μαίνεται ,με το ελληνικό δημόσιο χρέος να είναι πολύ υψηλότερο από το ιταλικό και με τη Μαδρίτη στη φάση αυτή να έχει κυβέρνηση μειοψηφίας αλλά τα δημοσιονομικά της να είναι πιο υγιή από της Ιταλίας , τη σκυτάλη της «Γαλλικής επανάστασης » θα πάρει η Ιταλία , άσχετα εάν ο Σαλβίνι έσπευσε να την προλάβει

Στην Ελλάδα , όπου το προεκλογικό 2019 θα έχει το χρώμα των ανοικτών μετώπων με προεξέχον το Μακεδονικό, θα γίνει αισθητή η οικονομική της καραντίνα ( οι τράπεζες εξαιτίας των κόκκινων δανείων δεν θα μπορούν να χρηματοδοτήσουν την πραγματική οικονομία και η υψηλή φορολογία θα κλειδώσει αφού , η έξοδος στις αγορές θα πιστώσει πάλι το τραπεζικό σύστημα ) και η συμπιεσμένη κατάσταση που πάλι θα δημιουργηθεί , εύκολα θα κατευθυνθεί να εκραγεί στα Εθνικά θέματα

Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές , τόσο η ένταση στην Ελλάδα θα κλιμακώνεται . Η Ελληνική αστυνομία ας προετοιμαστεί … όπως η Γαλλική σήμερα .

Όσο ο ομφάλιος λώρος της Μ Βρετανίας με την Ευρωπαϊκό Ένωση θα υπάρχει , τόσο η κατάσταση στη Γαλλία θα είναι ρευστή ( κάποιοι δεν θέλουν η Γαλλία να γίνει το πρωτοπαλίκαρο της ΕΕ , φοβικά κατάλοιπα από το παρελθόν).

Εν τω μεταξύ , το ίδιο σχέδιο θα ενεργοποιηθεί στην Ισπανία με αφορμή τον προϋπολογισμό της . Ο ισπανικός προϋπολογισμός θα εξοκείλει ως προς τους βραχυπρόθεσμους δημοσιονομικούς στόχους τους, δεν θα ικανοποιήσει τους στόχους για μείωση του δημοσίου χρέους και στο φόβο να αποσταθεροποιηθεί το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης στην ΕΕ , η πίεση θα μεταφερθεί μέσο φορολογίας στον Λαό και να , έτοιμη η συνταγή , όπως στη Γαλλία . Η Κυβέρνηση μειοψηφίας των Σοσιαλιστών θα παραιτηθεί .

Η κυβέρνηση της Καταλονίας από την άλλη , που οφείλει 77 δισ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου 60 δισ. δολάρια είναι χρέος προς στην ισπανική κυβέρνηση , θα «κλειστή » περισσότερο στον κόσμο της , δεδομένο που θα οδηγήσει στον πάτο την Ισπανική οικονομία , και η κατάσταση θα εκραγεί .

Μέσα σ όλα αυτά , κι όταν θα συνυπάρξουν χρονικά ( Φθινόπωρο 2019 ) , θα δούμε τη Σκωτία που εν των μεταξύ δεν θα έχει συναινέσει στη νομοθεσία για το Brexit , να παραμένει ( με τοπικό δημοψήφισμα ) στην ΕΕ . Η καινούργια αυτή προοπτική θα συντονιστεί στην πυξίδα των «επαναστατικών τάσεων » που προαναφέρθηκαν και αφού θα γίνει αισθητή η ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί το Ευρωπαϊκό όραμα , όλο αυτό , θα αντιπαρατεθεί στη Γερμανία ( στην οποία θα χρεωθεί η αποτυχία ) γύρω από την οποία θα συσπειρωθούν οι δορυφόροι της .

Ο συνασπισμός , Γαλλίας και Ιταλίας , θα επιταχύνει τη διάσπαση της ΕΕ σε Βόρειους και Νότιους . Η Ελλάδα που αρέσκεται να πατάει σε δύο και τρεις βάρκες , θα παγιδευτεί αρχικά στην υπεροψία της ( πάλι ) ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν γέφυρα και να σώσει τα χαμένα , μάταια όμως .

Οι πληγές που άνοιξαν τα χρόνια των μνημονίων , οι προδομένες ελπίδες ,θα αναγκάσουν το ( συμφεροντολογικό ) πολιτικό σύστημα να συνταχθεί με το συμφέρον των φτωχών του Ευρωπαϊκού Νότου .

Εδώ κρατηθείτε . Η Αμερική θα επωφεληθεί της κατάστασης ( γιαυτό σπεύδει σήμερα να πετάξει έξω τη Ρωσία από τα Βαλκάνια ) και θα ολοκληρώσει το σχέδιό της που δεν είναι άλλο – μεταξύ άλλων – από την πλήρη μετατροπή της Ελλάδας σε Αμερικανικό προτεκτοράτο.

Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανατιστείτε. Κρατήστε αυτό το ..μικρό άρθρο !

Καλές Γιορτές , με την ευχή οι ηγέτες της ΕΕ να μην επιτρέψουν να υλοποιηθούν τα παραπάνω

Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης , Τμήμα γεωπολιτικής στρατηγικής

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “Άρχισε η «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» .Το 2019 σε Γαλλία και κάτω χώρες , Ελλάδα , Ιταλία , Σκωτία και Ισπανία οι πρώτες «εκρήξεις »

  1. Αναγνώστης says:

    ήδη ξεκίνησε στην Γαλλία με τα κίτρινα γιλέκα , όποιος δεν θέλει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα είναι προσκυνημένος και προδότης , φωτιά και τσεκούρι

  2. Νωντας Μπακαλακος says:

    Ένας αγαμητος μαλακας είναι, που η πρώτη και τελευταίο φορά που είδε γυναικείο αιδιο ήταν όταν γεννήθηκε, της μάνας του δηλαδη… Η εγκυρότητα και η σοβαρότητα το εν λόγω ενδοπαλαμιακου παλινδρομιστη είναι αντίστοιχη του χταποδιού Πολ, που έδινε προβλέψεις για το μουντιάλ… Ή για να είμαι πιο ακριβής, το χταπόδι ήταν πιο έγκυρο από τον συγκεκριμένο καραγκιοζη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *