in

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – 5 ΜΚΟ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

35 στελέχη τους ελέγχονται για σχέσεις με διακινητές και τρομοκράτες – Εντοπίστηκαν οι συνομιλίες τους με Τούρκους δουλέμπορους

Για κατασκοπεία ερευνώνται πέντε ύποπτες ΜΚΟ στην Ελλάδα οι οποίες σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή είχαν αναπτύξει στενούς δεσμούς με την τουρκική μαφία των δουλεμπόρων προκειμένου να προωθούν μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Οι συγκεκριμένες ΜΚΟ λειτουργούσαν με δομή οργανωμένης εγκληματικής συμμορίας όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία τα οποία περιήλθαν στην κατοχή των κλιμακίων της ΕΥΠ.

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στην Kontra news ότι οι ελληνικές υπηρεσίες κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις συνομιλίες που είχαν στελέχη των συγκεκριμένων ΜΚΟ με Τούρκους λαθρέμπορους.

Στην Κατεχάκη θεωρούν δεδομένο ότι το δίκτυο των πέντε ΜΚΟ συνεργάζονταν και με πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι κατευθύνουν τους μετανάστες στην Ελλάδα, μέσω ελεγχόμενων κυκλωμάτων δουλεμπόρων.

Δεν αποκλείεται μια σειρά από μεγαλόσχημα στελέχη των δήθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων όταν ολοκληρωθεί η έρευνα να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η κατασκοπεία.

Οι δραστηριότητες των ΜΚΟ έχουν μπει στο μικροσκόπιο και άλλων κρατικών υπηρεσιών.

Στην κατεύθυνση αυτή εξετάζονται εξονυχιστικά οι κινήσεις λογαριασμών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ γιατί υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι ξεπλένονταν μαύρο χρήμα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρούν να διασταυρώσουν λογαριασμούς οι οποίοι κατέληγαν σε Τούρκους δουλέμπορους αλλά και σε άλλα στελέχη της εγκληματικής συμμορίας.

Οι συγκεκριμένες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται κυρίως στα ακριτικά νησιά αλλά και στην Αθήνα.

Μάλιστα η μια από αυτές βρίσκονταν πίσω από τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων για τα οποία μάλιστα εισέπραττε και επιδοτήσεις.

Βέβαια τα στελέχη των ΜΚΟ με μαφιόζικες πρακτικές υποχρέωναν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που εγκαθιστούσαν στα κατειλημμένα κτίρια να πληρώνουν μεγάλα ποσά για τη διαμονή τους.

Σε διαφορετική περίπτωση τους απειλούσαν με έξωση και με ξυλοδαρμούς.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τις συγκεκριμένες ΜΚΟ είναι φωτιά και έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση της ΕΥΠ και της κρατικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος σε όλες τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο μεταναστευτικό.

Ο έλεγχος δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στις οικονομικές συναλλαγές αλλά και στη διαδρομή διαφόρων στελεχών τους που για χρόνια έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Πρόκειται για επαγγελματίες ακτιβιστές, οι οποίοι κατά περίεργο τρόπο είναι εκπαιδευμένοι σε διάφορα συστήματα επικοινωνιών ενώ παράλληλα εμφανίζονται να έχουν διασυνδέσεις τόσο με συμμορίες δουλεμπόρων αλλά και με σεσημασμένους τζιχαντιστές.

Στόχος της έρευνας είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις ΜΚΟ και να απελαθούν διάφοροι πράκτορες οι οποίοι συγκαλύπτουν τη δραστηριότητά τους με το φερετζέ της φιλανθρωπίας.

Το αποτέλεσμα των ερευνών δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναταράξεις φωτίζοντας τον ύποπτο ρόλο συγκεκριμένων ΜΚΟ που δρουν ως συμμορίες και λυμαίνονται τεράστια ποσά από μετανάστες και πρόσφυγες.

Πληθαίνουν τα κρούσματα

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, πριν από τέσσερις εβδομάδες συνελήφθησαν στην Χίο γιατί έκαναν μπάνιο σε απαγορευμένη περιοχή στην οποία είναι εγκατεστημένη στρατιωτική βάση.

Στην απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι είναι στελέχη ΜΚΟ και δεν έχουν σχέση με κατασκοπεία.

Λίγες μέρες αργότερα το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμαρχος, έκανε έκπτωτη μια Βασκική ΜΚΟ.

Πρόκειται για την οργάνωση SALVAMENTO MARITIMO η οποία διακινούσε τεράστια ποσά ενώ παράλληλα απαιτούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και στην περίθαλψη των μεταναστών.

Η απόφαση του δημάρχου Χίου έχει άμεση σχέση με την έρευνα που πραγματοποιεί η ΕΥΠ για τον ρόλο ύποπτων ΜΚΟ που συνδέονται με τρομοκρατία και δουλεμπόριο.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Για κατασκοπΕία. Κατασκοπε-υω
    Μέχρι το ε είναι στο θέμα της λέξεως για αυτό κρατά το ε κ προστίθεται το ι οπότα ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ
    Μην σε ξεγελά ο μπαμπινιώτης που καταστρέφει την γλώσσα.

  2. Πολύ σωστά. Αλλιώς ο τόνος αλλάζει και πάει στην προπαραλήγουσα. Ενώ δηλαδή είναι κατασκοπεία, με τονισμένη την παραλήγουσα, λέμε βοσκοτόπια, με τονισμένη την προπαραλήγουσα.

    (Νομίζω δηλαδή, είναι και 6:20 το πρωί)

  3. Ο  κύριος .Κουμουτσακος του ταξιδιωτικου γραφειου Μητσοτακης investors travels and accommodation. Πηγε στην Τουρκια ,να συζητηση με τους Τουρκους συνεταιρους  του γραφειου .Μια και μετα απο  το default της  Captain  Cook ,πολλοί Αφρικανοι πελατες ,που ειχαν κλείσει θεσεις  για τα νησια μας δια μεσου  Τουρκιας ,εχουν μεινει στα αεροδρομια ,του Μαροκου .Περιμενωντας να ταξιδεψουν στην Κωνσταντινουπολη και μετα να ελθουν κρουαζιέρα απο τα παραλια της Τουρκιας στην Ελλάδα.

  4. όχι, αποκλείεται. Με τίποτα. Οι ΜΚΟ είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, που απαρτίζονται από αλτρουιστές συνανθρώπους μας με αγάπη προς το συνάνθρωπο που ήρθαν μόνο για να βοηθησουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τραγωδία με βομβαρδιστικό αεροσκάφος του Β’ ΠΠ στις ΗΠΑ

Σεισμός τώρα: 5,2 Ρίχτερ στη Ρόδο