Το αποφασίσαμε: Θα μοιράσουμε τα 600 δις του Σώρρα σε όλους τους πιστούς εντελώς δωρεάν!

Του Ελευθέριου Ρήνου*
* μελλοντικού αρχηγού της Ε.ΣΥ.

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω σημαντικές δηλώσεις που με κάνουν να αναρωτιέμαι για τη λογική του πράγματος. Μια από τις πιο εμφατικές ειδήσεις των τελευταίων ωρών είναι η υπόθεση ότι η αποκάλυψη της απάτης Σώρρα οφείλεται στη μήνυση που έκανε ο ίδιος το 2012 κατά του συνόλου των βουλευτών, επειδή δεν δέχονταν τα υποτιθέμενα «χρήματά του», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το πόρισμα του εισαγγελέα Χαράλαμπου Λακαφώση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, το πόρισμα του εισαγγελέα κατέληξε το Φεβρουάριο 2016 στο εξής συμπέρασμα:

«Εν όψει του δυσθεώρητου ύψους του ποσού που ο μηνυτής κατείχε, το αίτημά του αντιμετωπίζεται ευλόγως με δυσπιστία, καθώς ο σχετικός έλεγχος που έγινε κατέδειξε αφενός μεν ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως κατέχει περιουσία περίπου 72 δισ. δολάρια, αφετέρου δε ότι το ποσό των εντόκων γραμματίων αμερικανικού Δημοσίου σε κυκλοφορία παγκοσμίως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ανέρχεται σε περίπου 1,5 τρισ. δολάρια».

«Υπό τα δεδομένα αυτά ο ισχυρισμός ότι κάποιος κατέχει το ήμισυ του κυκλοφορούντος ποσού παγκοσμίως των αμερικανικών εντόκων, ευλόγως εκτιμάται ως εξωπραγματικός. Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι προς πληρέστερη διερεύνηση της υπόθεσης, με την από 20/1/2015 παραγγελία μας, ζητήσαμε να ληφθεί κατάθεση από φυσικό πρόσωπο, υπό στοιχεία Stephen Robinson, ο οποίος φέρεται ως διαχειριστής στην Ελλάδα της εταιρείας Federal Stock Transfer, στην οποία φέρεται να τηρείται υπό τη μορφή Trusury Bills υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας κηδεμονεύοντας λογαριασμός με το ως άνω ποσό, ο οποίος όμως αναζητηθείς δεν ανευρέθη».

Δεν θέλω να μειώσω το πόρισμα εισαγγελικού λειτουργού, ούτε θα το κάνω ποτέ, όμως το 2016 υπήρχαν στον τύπο τόσα στοιχεία που ξεπερνούσαν τον μη εντοπισμό του Stephen Robinson. Υπήρχαν απαντήσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών και αναλύσεις από δημοσιογράφους και οικονομολόγους που ήδη από το 2014 είχαν συμπληρώσει το παζλ της απάτης. Για παράδειγμα, η καναδική εταιρεία Federal Stock Transfer, της οποίας εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι ο… Stephen Robinson, δεν υπάρχει καν στον Καναδά…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελικά, μετά από τόσα χρόνια και δεκάδες άρθρα στο mignatiou.com, συγκινήθηκε η ελληνική δικαιοσύνη κάτω από την πίεση της δολοφονίας της άτυχης Θέμης Κουμπούρα, αλλά και από τη σαφή μείωση εσόδων του κρατικού μηχανισμού, εξαιτίας των παλιμπαιδισμών και των φαντασιώσεων του Αρτέμη Σώρρα και των οπαδών του. Αποτέλεσμα ήταν η άσκηση ποινικής δίωξης για σωρεία εγκλημάτων κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, κάτι που όμως δεν πτοεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτός από την αργοπορία της δικαιοσύνης στη διαλεύκανση της απάτης, είδα με έκπληξη τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως ο Alpha να παίρνει ρεπορτάζ από το Mignatiou.com και να μην κάνει την παραμικρή αναφορά στην πηγή. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη διαφοροποίηση του δικηγόρου του Σώρρα κυρίου Βασίλειου Νουλέζα, ο οποίος τον Ιανουάριο 2017 μιλούσε για κακουργήματα και απάτες, ενώ σήμερα είναι σίγουρος πως τα 600 δις του πελάτη του υπάρχουν…

Το εν λόγω άρθρο με τίτλο «Με απειλές και ψεύδη προσπαθούν να γλιτώσουν τον απατεώνα Αρτέμιο Σώρρα από τη φυλακή!» χρησιμοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μαζί με δηλώσεις μου, πριν τις οποίες ξεκαθάρισα πως επιθυμώ να αναφέρομαι ως «Δημοσιογράφος Mignatiou.com». Δυστυχώς, παρά τη μισάωρη παρουσίαση του θέματος στο δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ και τη σημασία της αποκάλυψης του ρεπορτάζ μας, η πηγή ουδέποτε αναφέρθηκε!

Επειδή λοιπόν κατανοώ πως οι αποκαλύψεις και η πολύχρονη αρθρογραφία μου χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν, και ουσιαστικά δεν είναι μόνο ο Σώρρας που εύχεται να μην υπήρχα, αποφάσισα να περάσω στην απέναντι όχθη! Από εδώ και μπρος θα κάνω παρέα σε γνωστούς και έγκριτους νομικούς, που αποδέχονται την ύπαρξη των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, παρά τις σαρωτικές ποινικές διώξεις της εισαγγελέως κυρίας Αυλίδου.

Και δεν μένω μόνο στα 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτά είναι η αρχή, αφού υπάρχει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο με το αμερικάνικο δημόσιο που αποφέρει στον μεγάλο ηγέτη του Έθνους άλλα 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το σύνολο ακριβώς είναι 2,875 τρισεκατομμύρια. Ακούσατε προδότες όλοι σας;

Λόγω της αδικίας λοιπόν που υφίσταται το Mignatiou.com από τους συναδέλφους, αποφασίσαμε να μοιράσουμε το βράδυ σε όλους τους επισκέπτες μας τα 600 δις του ευεργέτη Αρτέμιου Σώρρα. Αφού ο Σώρρας ισχυρίζεται πως τα «λεφτά» δεν τα έχει πια, αλλά τα έχει δώσει στον ελληνικό λαό, εμείς ως το ηλεκτρονικό περιοδικό με τη μεγαλύτερη εμπλοκή στο θέμα, πήραμε την απόφαση να «κατεβάσουμε» τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» και να τα προσφέρουμε απλόχερα σε όλους τους οπαδούς, φανερούς και κρυφούς, του υιού του Απόλλωνα.

Το βράδυ της 29ης Μαρτίου 2017, στις 19.00 ακριβώς, το mignatiou.com θα «κατεβάσει», θα «ανεβάσει» και θα διανείμει την αποκλειστική, κρυφή, εμπεριστατωμένη επιστολή του αμερικανού δικηγόρου του Σώρρα William Mulligan, ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία στον κόσμο! Η επιστολή αυτή χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο που αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και το Μανώλη Λαμπράκη από την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Φήμες λένε πως μόλις αντίκρυσε τα χρεόγραφα ο Εισαγγελέας τυφλώθηκε μέχρι το τέλος της δίκης, ενώ η Δικαστής τραγουδούσε το «Πόσες φορές» της αγαπημένης Πάολα.

Η επιστολή αυτή περιλαμβάνει τα «ομόλογα των 600 δις» σε πλήρες μέγεθος, χωρίς την παραμικρή σημείωση, σκίαση ή μαύρισμα, όπως ακριβώς τα έχει στον κλειδωμένο με το μαγικό κλειδί στο χαρτοφύλακά του ο Αρτέμιος Σώρρας. Μαζί θα σας περιγράψουμε πως ακριβώς θα λάβετε το ποσοστό που σας αναλογεί.

Σήμερα στις 19.00 ακριβώς, τα «χρήματα κατεβαίνουν» για όλους τους πιστούς! Ο συντάκτης Ελευθέριος Ρήνος, ως μελλοντικός αρχηγός της οργάνωσης και υποψήφιος για την αρχηγεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», θα αποκαλύψει το μυστικό των μυστικών. Που πάτε με Θεωδορόπουλους, Καλογερόπουλους και Ηρακλείδηδες… Ο άλλος με τον παππού που έχασε τη βαλίτσα με τα ράιχμαρκς δεν κάνει ούτε για να ταΐζει δελφίνια στο δάσος! Προτείνετε εμένα για αρχηγό σας και θα δείτε το μέλλον!

Στο δεξί χέρι κρατώ το δακτυλίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το δικό μου είναι το αληθινό, ενώ αυτό που έχει ο Σώρρας είναι από τα πατατάκια. Στο αριστερό χέρι έχω το δακτυλίδι του Αδάμ και στο λαιμό φέρω αλυσίδα με το πραγματικό δακτυλίδι που νομίζει αυτός ο χαζός Χόμπιτ με τις τριχωτές πατούσες ότι πέταξε στο ηφαίστειο! Με αυτά τα παγκόσμια εργαλεία, τα «χρήματα θα κατέβουν το βράδυ». Και δεν έφτασα ακόμη στην κοιλιά και την ακτογραμμή του Σύμπαντος!

Συντονιστείτε συμπαντικά ακριβώς σήμερα 29 Μαρτίου στις 19.00 στο Mignatiou.com και γίνετε μέρος της συμπαντικής ιστορίας. Εμείς και οι δεινόσαυροι! Λεφτά υπάρχουν και το Mignatiou.com τα μοιράζει δωρεάν!
mignatiou.com

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *