ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΩΛΗΣΗ” ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ

Όργανο των Τούρκων ο Σκάι;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Κατάφερε λοιπόν, υπό την ανοχή της ελληνικής κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή και της προτροπής της (;;;), ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να παρουσιαστεί στη Θράκη μας ως ο “ελευθερωτής” της, ξεσηκώνοντας την μουσουλμανική μειονότητα και υπό την προδοτική στάση της Μπολσεβίκικης κυβερνήσεως να μιλήσει εξ ονόματος και των Ρομά και των Πομάκων της περιοχής!
Άλλωστε, ποιος πίστευε ότι ο Τούρκος Σουλτάνος θα τηρούσε το “πρωτόκολλο συμφωνίας” που συνάπτεται μεταξύ δυο χωρών σε παρόμοιες επισκέψεις αξιωματούχων μιας χώρας σε άλλη;
Εκτός και αν, όσα ισχυρίστηκε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς πριν την έλευση Ερντογάν στην Αθήνα, ήταν φούμαρα με μεταξωτές κορδέλες!

Τραγικός ΣΚΑΙ, τραγικός Αλαφούζος, τραγικός Παπαχελάς…

Λίγο πριν φθάσει στην Ελλάδα ο Τούρκος Σουλτάνος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι (ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου) και στον δημοσιογράφο – εκλεκτό της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ – Αλέξη Παπαχελά!
Στην οποία συνέντευξη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε όσα λίγες ώρες μετά διατράνωσε μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!
Του έδωσαν βήμα (Σκάι, Αλαφούζος, Παπαχελάς) προκειμένου να μιλήσει για όλες εκείνες τις παράλογες αξιώσεις του – θα αναφερθώ ενδελεχώς σε άρθρο μου τις επόμενες ημέρες – πριν συναντηθεί με τον ΠτΔ και τον Πρωθυπουργό!
Και εδώ γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:
Αφού ο ΠτΔ και ο Πρωθυπουργός γνώριζαν τις αλυτρωτικές αναφορές και τις παράλογες απαιτήσεις του Τούρκου Σουλτάνου εκ των προτέρων – και αν υπήρχε πρωτόκολλο συμφωνίας της ατζέντας της ελεύσεώς του το είχε ήδη παραβιάσει – γιατί δεν ανέβαλαν την έλευση Ερντογάν προκειμένου να μην εκθέσουν ανεπανόρθωτα την Πατρίδα;
Δόθηκε από την πλευρά της κυβερνήσεως “εμπιστευτική οδηγία” όπως λέγεται στα ΜΜΕ; Γιατί, αν δόθηκε και την παραβίασε ο Σκάι, τότε πρέπει να του επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις! Εάν όχι, τότε η κυβέρνηση υπέπεσε σε πολύ σοβαρό ατόπημα και πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης! Τα οποία θα πρέπει να προκαλέσουν συζήτηση στη Βουλή για τις ευθύνες της κυβερνήσεως, του ξεσαλώματος του Ερντογάν στη Θράκη μας!
Γιατί δεν είναι δυνατόν, υπέρ καμιάς υψηλής τηλεθέασης να τίθενται σε κίνδυνο τα Εθνικά μας θέματα, τα οποία κρεμάστηκαν στα μανταλάκια από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, τον Παπαχελά και τον Αλαφούζο!

Ποιος ο ρόλος του Γιάννη Αλαφούζου;Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αλλά, ο ρόλος του Γιάννη Αλαφούζου, θα έλεγα πως, είναι τουλάχιστον περίεργος! Έγραφα λοιπόν στο “Κόκκινο πιπέρι” την 1η Αυγούστου 2017: «Επί μήνες ο ελληνικός λαός, ο δυστυχισμένος και σκληρά πενόμενος ελληνικός λαός – ευτυχώς όχι στο σύνολό του – αποχαυνωμένος παρακολουθούσε στην τηλεόραση μια από τις προπαγανδιστικές εκπομπές, που λειτουργούν ως η βαλβίδα εξαέρωσης της οργής του στη χύτρα που βράζει! Το Survivor, που παρουσιαζόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, τον ΣΚΑΙ! Του οποίου παραγωγός ήταν ο Τούρκος Acun Ilicali, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε την ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων και πρόβαλαν την ίδια ημέρα επεισόδια του Survivor για τη μάχη Ελλάδος – Τουρκίας! Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας – δεκτή η κάθε διάψευση – ο Acun Ilicali συνεργάζεται στενά με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ)! Αληθεύει αυτή η πληροφορία;; Αληθεύει επίσης, ότι ο αδελφός του πρώην Υπουργού της ΝΔ κ. Μάκη Βορίδη, Κώστας, ήταν ο αρχισυντάκτης του Survivor;; Είναι επίσης αλήθεια, ότι μετά τους δεσμούς “αίματος” που αναπτύχθηκαν μεταξύ Acun Ilicali και Γιάννη Αλαφούζου, ο ιδιοκτήτης της ιστορικής Ομάδος του Παναθηναϊκού σκέπτεται να πουλήσει τον ΠΑΟ σε τούρκικα συμφέροντα;; Όταν η Ελλάδα περνάει τη μεγαλύτερη οικονομική και αξιακή κρίση της, οι Τούρκοι επιχειρηματίες βλέπουν ως μεγάλη ευκαιρία την αγορά της Ελλάδος…»!

Προτεραιότητα η αγορά του Παναθηναϊκού…

Έχω αναφερθεί σε πολλά άρθρα μου στην προσπάθεια της Τουρκίας να “τουρκέψει” την Αθήνα και όχι μόνο! Όταν οι Τούρκοι στην Αθήνα έχουν επιτύχει σε μεγάλο βαθμό την επιχειρηματική – οικονομική διείσδυση και εδραίωσή τους, αγοράζοντας ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα ρούχων, μπαρ, βιομηχανίες επίπλων κλπ! Η διείσδυσή τους είναι εξόχως ανησυχητική στο δυτικό τμήμα των Αθηνών, δυτικά της οδού Αιόλου! Γιαυτό, στις προτεραιότητές τους αυτήν την στιγμή είναι η αγορά του Παναθηναϊκού! Με την αγορά του Παναθηναϊκού – στα πρότυπα της Αγγλίας και άλλων χωρών – επιτυγχάνουν την “κατάκτηση” της καρδιάς των πολυάριθμων φίλων του ιστορικού Αθηναϊκού Συλλόγου και εισχωρούν βαθύτατα στην ελληνική Κοινωνία! Εμείς γνωρίζουμε την μεγάλη απήχηση που είχαν τα δημοσιεύματά μας στην Ελεύθερη Ώρα, από τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού! Φρέναραν προς το παρόν το αντεθνικό σχέδιο της οικογένειας Αλαφούζου, αλλά δεν το ματαίωσαν!

Προπομπός ο Άρης…

Και ενώ αυτά έγραφα για τον Παναθηναϊκό, εδώ και κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα έχει ανοίξει κύκλος συζητήσεων για την χορηγική συνεργασία της ΚΑΕ Άρης με Τούρκους επιχειρηματίες! Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του μπασκετικού Άρη, που εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη υπόθεση διαδικτυακής πώλησης χρυσού, για τον ίδιο και τη σύζυγό του, συζητάει με τον Τούρκο ιδιοκτήτη εταιρείας εμπορίας κοσμημάτων πολύτιμων λίθων κλπ, Αϊχάν Γκιουνέρ και τον εκπρόσωπο μιας εταιρείας γαλακτοκομικών, τον Τανιέλ Γιλμάζ! Σε αυτό το χορηγικό πακέτο, που όπως ισχυρίζεται η πλευρά Λάσκαρη θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην ΚΑΕ Άρης, όπως μας μετέφεραν, θα συμπεριλαμβάνεται και η αντιπροεδρία του Θεσσαλονικιού Καλαθοσφαιρικού Συλλόγου στο Διοικητικό Συμβούλιο! Άρα, θα δημιουργηθεί μελλοντικός δίαυλος αγοράς της ΚΑΕ Άρης από τους Τούρκους! Η ίδια αξιόπιστη πηγή, μου μετέφερε ότι, η πώληση της ΚΑΕ Άρης στους Τούρκους θα λειτουργήσει ως προπομπός του διακαή στόχου του Ερντογάν, δηλαδή της αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους Τούρκους! Αλήθεια, τι έχει να πει επί όλων αυτών ο Γιάννης Αλαφούζος; Ο οποίος έχει τεράστια οικονομικά ανυπέρβλητα προβλήματα, που οδηγούν τον Παναθηναϊκό σε μαρασμό και απαξίωση! Ο επενδυτής που θα σώσει λοιπόν, τον Παναθηναϊκό θα είναι Τούρκοι επιχειρηματίες – επενδυτές;

Διπλωματία και Τουρκία, είναι ταυτόσημες έννοιες…

Και αν κάποιοι αφελείς αναρωτηθούν, μα είναι δυνατόν ο Τούρκος Πρόεδρος να ασχοληθεί με την αγορά του Παναθηναϊκού, θα τους απαντήσω πως, οι Τούρκοι είναι διαχρονικά σιγουράντζες και δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη! Λειτουργούν σήμερα, για να έχουν τα οφέλη τους, αν όχι άμεσα, τα αμέσως επόμενα χρόνια! Γιατί, διπλωματία και Τουρκία, είναι ταυτόσημες έννοιες! Όπου, η Ελλάδα επί σειρά δεκαετιών μένει μετεξεταστέα! Άλλωστε, είναι τυχαίο το γεγονός πως, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας Turkish Airlines είναι ο επίσημος χορηγός του UEFA Champions League; Δυστυχώς για μας, οι Τούρκοι, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και εμείς – τουλάχιστον – κοιμόμαστε, όπως τη “μαύρη νύχτα” των Ιμίων, όταν μέσα σε ένα βράδυ διεθνώς, τα Ίμια από ελληνική περιοχή, έγιναν “ακαθόριστη” περιοχή, δηλαδή, γκρίζα ζώνη!!

5 thoughts on “ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΩΛΗΣΗ” ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ

 1. Έλληνας says:

  Πότε έγινε επίσημος χορηγός του Uefa champions league η turkish airlines; Από όσο ξέρω είναι στην euroleague του μπάσκετ.Οσο για το αν ο Παναθηναϊκός καταλήξει σε τούρκους, αυτά να τα βλέπουν οι λεφταδες παναθηναϊκαρες που έχουν αφήσει τον ιστορικότερο και μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας στο έλεος του… Αν είναι να χώσουν χοντρά φράγκα στον σύλλογο ας είναι και από τον Νιμπίρου….

  • Στέλιος Κόρινθος says:

   Εν μέρη,έχεις λίγο δίκιο,,,αλλά νομίζω, είναι πιο βαθύ το πράγμα…..Μη κοιτάμε μόνο την επιφάνεια…….ας δούμε λιγάκι και πίσω από το δέντρο….

 2. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ says:

  αυτο το νεοταξικο λαμογιο πουλαει τους παντες και τα παντα , υπανθρωπος χωρις αξιες ,χωρις αξιοπρεπεια και χωρις τιμη …αυτο ειναι ο αλαφουζος ,υπηρχε καμμια περιπτωση να μην πουλαγε και την χωρα μας ? Εχει βαλει στο σκαι ολα τα καθικια που στηριζουν την πολυπολιτισμικοτητα,την λαθρομεταναστευση και τον εποικισμο της χωρας απο τους βαρβαρους.

 3. Θεσσαλονίκη Βασίλης says:

  Είμαι φόλα αρηανος. Τα παραταω τώρα αν γίνει κάτι τέτοιο. Καί βεβαίως συμφωνώ ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω και θα το ανακαλύψουμε στην πορεία. Τούρκος καλός μονο νεκρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *