ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ «MY MARKET»! – «Είμαστε αιχμάλωτοι των 300 ευρώ»

Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη – εργαζόμενο στα σούπερ μάρκετ «My Market», όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Περιγράφει τις συνθήκες γαλέρας που, όπως ισχυρίζεται, βιώνει ο ίδιος αλλά και χιλιάδες άλλοι που εργάζονται στην συγκεκριμένη αλυσίδα.

Διαβάστε την καταγγελία του απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ μας Στέφανο Χίο:

«Στέφανε καλημέρα. Θέλω να σου καταγγείλω την εξαθλίωση που ζούμε και το εργασιακό περιβάλλον αιχμάλωτοι των 300 ευρώ στα καταστήματα my market… Μας έχουν βάλει να υπογράψουμε πληθώρα χαρτιών για να είναι καλυμμένοι με τον εκβιασμό. Αν δεν τα υπογράψεις σε στέλνουνε σε πολύ μακριά καταστήματα από τη δουλειά σου και αναγκάζεσαι λόγω των εξόδων σε παραίτηση.

Διευθύνσεις αποφασίζω και διατάζω υπερωρίες συνεχώς χωρίς συγκατάθεση του εργαζομένου ελλειπή προσωπικό, εγκαταστάσεις επικίνδυνες για την υγεία μας και απάντηση από κανέναν,πλήρης αδιαφορία από την εταιρεία και πολύ κακή συμπεριφορά στελεχών περιφερειακών γιατί η εταιρεία δεν μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενους καλά και πληρώνει κάτι αμόρφωτους που πήραν μια θέση και το παίζουνε εξουσία….

Στα μεγάλα μαγαζιά όπως είναι των Βριλησσίων της Αγίας Παρασκευής και άλλα το πρόβλημα αυτό εντείνεται καθημερινά σε μεγάλο βαθμό.. Σε παρακαλώ πολύ στα παντελόνια που φοράς σε παρακολουθώ χρόνια και σε στηρίζω να θίξεις το θέμα… Ξέρω ότι μπορεί να σας είναι αδιάφορο αλλά είμαστε εργαζόμενοι και απαιτούμε σεβασμό από τους Έλληνες επιχειρηματίες όταν αυτοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους και όχι με λαμογιές!!

Καλημέρα και καλή δύναμη»

makeleio

Loading...

4 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ «MY MARKET»! – «Είμαστε αιχμάλωτοι των 300 ευρώ»

 1. Νέρια πρώην ανώνυμη says:

  Το άρθρο στερείται λεπτομερειών και είναι ως ένα βαθμό ύποπτο. Σε ποιο υποκατάστημα εργάζεται ο εν λόγω καταγγέλων; Σε τι θέση είναι; Πόσα χρόνια; Ποια είναι τα επικίνδυνα στοιχεία της δουλειάς που αντιμετωπίζουν;
  Δεν έχω καμμία σχέση με σούπερ μάρκετ ούτε ως εργαζόμενη ούτε ως εργοδότης ούτε με άλλο τρόπο παρά μόνο ως καταναλωτής.
  Έκανα όμως τη σκέψη, μήπως και τυχόν κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν ελληνικά καταστήματα με οποιοδήποτε τρόπο;
  Αν η καταγγελία ισχύει, ας δοθούν κι άλλες λεπτομέρειες.

 2. John says:

  Έχω φίλους που δουλεύουν στο υποκατάστημα των Βριλησσίων και δεν άκουσα κανένα παράπονο για συνθήκες γαλέρας και εργασιακό Μεσαίωνα. Όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον Αριστοτέλη Παντελιάδη.

  Το δημοσίευμα του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ είναι προβοκατόρικο και δεν ευσταθεί.

  Στοχοποιείται η οικογένεια Παντελιάδη από ξένα συμφέροντα επειδή απέτρεψε το λουκέτο στον Βερόπουλο σώζοντας χιλιάδες κόσμο από τον εφιάλτη της ανεργίας.

  Δεν είναι η πρώτη φορά που πλήττεται τόσο βάναυσα η ελληνική επιχειρηματικότητα.

  Τις προάλλες οι ερπετοσιωΝΑΖΙ δολοφόνησαν τον Στέλιο Σκλαβενίτη με τον ιό H1N1 γιατί έσωσε τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου από την ανεργία. Αυτή τη φορά επιστρατεύτηκαν τα fake news για να σταλεί ένα μήνυμα και σε άλλους ντόπιους επιχειρηματίες που αντιστέκονται στη τεχνητή κρίση που προκάλεσαν ο John Paulson και η Goldman Sachs.

  Καλώ τον Στέφανο Χίο να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τις καταγγελίες ειδάλλως θα υποβάλλω μυνήσεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση της οικογένειας Παντελιάδη και των συνεργατών της. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν σοβαρό επιχειρηματία δίχως να έχεις σαφείς αποδείξεις για αθέμιτες πρακτικές σε βάρος των εργαζομένων μιας επιχείρησης.

 3. Pingback: Συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ η διευθύντρια των My Market που έστειλε την επιστολή για τα χαμόγελα και τα 300 ευρώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *