Απίστευτο!!! Ψάχνουν 2.000 μετανάστες στα νησιά για την επίδοση της απόρριψης αιτημάτων ασύλου

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Το πρώτο αβίαστο συμπέρασμα είναι πως μάλλον … εξαφανίζονται! Πρώτα λιάζονται και μετά … εξαφανίζονται.

Το δεύτερο ότι η
χώρα εξακολουθεί να διατηρεί τις διαχρονικές της ιδιότητες. Ήταν και παραμένει ξέφραγο αμπέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το bloko.gr, οι επιτροπές ασύλου που δραστηριοποιούνται στα 5 ακριτικά νησιά που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού- προσφυγικού προβλήματος (Σάμος, Λέσβος, Χίος, Κως και Λέρος) κι επιτέλους ξεκίνησαν να λειτουργούν κρίνοντας πλέον με κανονικούς ρυθμούς τα αιτήματα καθώς αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 10, έχουν αποφανθεί αρνητικά μεταξύ άλλων και για τουλάχιστον 2.000 μετανάστες, οι οποίοι … αγνοούνται!!!

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη της αστυνομίας, είτε κατάφεραν να ξεφύγουν από το καθεστώς «συντηρητικής» κράτησης και να επιβιβαστούν στα πλοία για τον Πειραιά υπό την σκέπη και τις ευλογίες δουλεμπορικώ κυκλωμάτων, είτε όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στα νησιά, αλλά κανείς δεν γνωρίζει που μένουν!

bloko

Loading...

5 thoughts on “Απίστευτο!!! Ψάχνουν 2.000 μετανάστες στα νησιά για την επίδοση της απόρριψης αιτημάτων ασύλου

  1. Ανώνυμος says:

    Να στείλουν την Τασία να τους βρει, αυτή η σκροφα τους κάλεσε αυτή να τους βρει … Αλλά ξέχασα αυτή δεν ενδιαφέρεται για να τους διώξει, μόνο για να τους φέρνει ενδιαφέρεται, τέτοιο σκουλίκι είναι! Η κατάρα μου σε αυτό το σκουλίκι είναι να σέρνεται όσο ζει και να μην απολαύσει τίποτα από αυτά που κέρδισε από την μειοδοσία της πατρίδας μας! Η σιχαμένη!

  2. σαντοσ says:

    Άσε μας μωρέ που τους ψάχνουν για να τους επιδώσουν απορριπτική απόφαση για άσυλο. Αφού κανέναν δε διώχνουν. Ποιος ξέρει τι μπουμπούκια είναι αυτοί και πήραν είδηση ότι τους ξέφυγαν και τρέχουν. Και δε μπορούν να τους βρουν ε; Να τους πω εγώ μερικά στέκια; Άντε με τα καραγκιοζιλίκια κάθε τρεις και λίγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *