14:27 - 20/03/2017

Απίστευτο!!! Ψάχνουν 2.000 μετανάστες στα νησιά για την επίδοση της απόρριψης αιτημάτων ασύλου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το πρώτο αβίαστο συμπέρασμα είναι πως μάλλον … εξαφανίζονται! Πρώτα λιάζονται και μετά … εξαφανίζονται.

Το δεύτερο ότι η
χώρα εξακολουθεί να διατηρεί τις διαχρονικές της ιδιότητες. Ήταν και παραμένει ξέφραγο αμπέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το bloko.gr, οι επιτροπές ασύλου που δραστηριοποιούνται στα 5 ακριτικά νησιά που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού- προσφυγικού προβλήματος (Σάμος, Λέσβος, Χίος, Κως και Λέρος) κι επιτέλους ξεκίνησαν να λειτουργούν κρίνοντας πλέον με κανονικούς ρυθμούς τα αιτήματα καθώς αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 10, έχουν αποφανθεί αρνητικά μεταξύ άλλων και για τουλάχιστον 2.000 μετανάστες, οι οποίοι … αγνοούνται!!!

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη της αστυνομίας, είτε κατάφεραν να ξεφύγουν από το καθεστώς “συντηρητικής” κράτησης και να επιβιβαστούν στα πλοία για τον Πειραιά υπό την σκέπη και τις ευλογίες δουλεμπορικώ κυκλωμάτων, είτε όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στα νησιά, αλλά κανείς δεν γνωρίζει που μένουν!

bloko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. εδω δεν ξερετε ποσες δεκαδες χιλιαδες ειναι στην Ελλαδα το που βρισκονται θα ξερατε?

  2. ΠουτανοΤασιααααα;

  3. Να στείλουν την Τασία να τους βρει, αυτή η σκροφα τους κάλεσε αυτή να τους βρει … Αλλά ξέχασα αυτή δεν ενδιαφέρεται για να τους διώξει, μόνο για να τους φέρνει ενδιαφέρεται, τέτοιο σκουλίκι είναι! Η κατάρα μου σε αυτό το σκουλίκι είναι να σέρνεται όσο ζει και να μην απολαύσει τίποτα από αυτά που κέρδισε από την μειοδοσία της πατρίδας μας! Η σιχαμένη!

  4. Άσε μας μωρέ που τους ψάχνουν για να τους επιδώσουν απορριπτική απόφαση για άσυλο. Αφού κανέναν δε διώχνουν. Ποιος ξέρει τι μπουμπούκια είναι αυτοί και πήραν είδηση ότι τους ξέφυγαν και τρέχουν. Και δε μπορούν να τους βρουν ε; Να τους πω εγώ μερικά στέκια; Άντε με τα καραγκιοζιλίκια κάθε τρεις και λίγο.

  5. Τους ψάχνουν με τη προσωπικό. Εδώ δεν υπάρχουν άνδρες στα ΑΤ Με τα κιαλια μπορεί ο μουσακάς,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*