ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ το Πολεμικό Ναυτικό… Με 17 πολεμικά πλοία «σφραγίζει» τα θαλάσσια σύνορα από τους εισβολείς…!!!

· Κατοχικά Νέα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσφυγές ροές στο νησί της Λέσβου, καθώς μόνο σε ένα 24ωρο έφτασαν στις ακτές της 300 πρόσφυγες και μετανάστες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των φιλοξενουμένων στη Μόρια στους 11.000 περίπου.

Την ενεργοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση αποτροπής των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε χτες το πρωί προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα, μετά την κατακόρυφη αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.

Είχε προηγηθεί η έκφραση δυσαρέσκειας από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια προς τον πρέσβη της Τουρκίας, για τη μη συμμόρφωση της γειτονικής χώρας με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία της με την ΕΕ το 2019.

Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός από το Μέγαρο Μαξίμου τα επόμενα 24ωρα 17 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού (κάθε τύπου πλην φρεγατών) θα «σαρώσουν» όλη τη θαλάσσια περιοχή από τη Λέσβο μέχρι τα Δωδεκάνησα, με σκοπό να αποθαρρύνουν όσους δεν έχουν δικαίωμα ασύλου και δεν θεωρούνται πρόσφυγες, όπως και τους σύγχρονους δουλέμπορους, από τυχόν προσπάθεια να φτάσουν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την περισυλλογή των μεταναστών θα κάνουν σκάφη του Λιμενικού που θα τους μεταφέρουν στα κέντρα ταυτοποίησης.

Η κυβέρνηση θα ζητήσει και την αύξηση των πλοίων του ΝΑΤΟ που περιπολούν για τον ίδιο λόγο στο Αιγαίο, από τέσσερα σήμερα σε διπλάσιο αριθμό τουλάχιστον.

Η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε νησιά του Αιγαίου από την αύξηση των ροών.

stoxos.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Άγγλοι τα κατάφεραν. Εμείς;

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΕΛΛΑΔΑ

Θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μέσα στο 2026; Τα σημεία έντασης, οι κόκκινες γραμμές και τα σενάρια

ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδρόμιο Αθήνας: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός επέκτασης – Αλλάζει το σχέδιο καθώς η κίνηση ξεπερνά τις προβλέψεις

5 απαντήσεις στο “ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ το Πολεμικό Ναυτικό… Με 17 πολεμικά πλοία «σφραγίζει» τα θαλάσσια σύνορα από τους εισβολείς…!!!”

  1. ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΗΣΑΤΕ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ… ΧΑΧΑΧΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΥΡ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ? ΤΣΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ?? ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?

  2. Την περισυλλογή των μεταναστών θα κάνουν σκάφη του Λιμενικού που θα τους μεταφέρουν στα κέντρα ταυτοποίησης.χαχαχαχαχαχαχα θα βαλουν και τους λιμενικους να τους μαζευουν κιολας χαχαχαχαχαχαχα.για να δουμε και τους λιμενικους τωρα θα το σηκωσουν το φουστανακι;

  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ , ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

  4. Μέτρα αποτρεπτικού χαρακτήρα χρειάζονται.
    Σύλληψη των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών ( ΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ) άμεση δίκη, επιβολή προστίμου, φυλάκιση για ένα χρόνο και απόδοση έργου υπέρ Δημοσίου.
    Μετά το πέρας της ποινής, ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.
    Δε πρόκειται να ξαναπατήσει κανείς τους στην Ελλάδα.
    Το είχε προτείνει η Χ.Α αλλά δε θέλατε.

    Περαστικά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *