Αμυράς: Η Παγκόσμια Τράπεζα εμφανίζει το βόρειο Αιγαίο σαν μέρος της Τουρκίας

Χάρτης στην επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας εμφανίζει τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου εντός των ελληνικών θαλάσσιων συνόρων με την ένδειξη “Νorth Aegean, Turkey”Η Παγκόσμια Τράπεζα εμφανίζει το βόρειο Αιγαίο ως μέρος της Τουρκίας, επισημαίνει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Ο κύριος Αμυράς παρατήρησε πως στην επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας υπάρχει ένας χάρτης που εμφανίζει τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου. Το σχετικό “pin” όμως βρίσκεται εντός των ελληνικών θαλάσσιων συνόρων, αν και φέρει την ένδειξη “Νorth Aegean, Turkey” και αναφέρεται στο τουρκικό πρόγραμμα “Turkey SME Energy Efficiency Project GEF (P122178)”.

Αμυράς: Η Παγκόσμια Τράπεζα εμφανίζει το βόρειο Αιγαίο σαν μέρος της Τουρκίας - Εικόνα 0

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας Δόκτορα Τζιμ Γιόνγκ Κιμ, ο βουλευτής ζητάει την άμεση διόρθωση στον επίμαχο χάρτη.

«Το Βόρειο Αιγαίο δεν είναι Τουρκία», είναι το μήνυμά του προς τον δόκτορα Κιμ, ενώ τον καλεί να διορθώσει άμεσα τον χάρτη. Ο κος Αμυράς εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η αναφορά έγινε εκ παραδρομής κλείνει την επιστολή του με την ευχή για άμεση διόρθωση.

protothema.gr


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

2 thoughts on “Αμυράς: Η Παγκόσμια Τράπεζα εμφανίζει το βόρειο Αιγαίο σαν μέρος της Τουρκίας

  1. Ανώνυμος says:

    ΚΑΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΠΑΣΑΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ) ΚΑΙ Η ΚΑΝΔΕΛΙΟΥΣΑ (ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ) ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΜΑΠΣ ΚΑΙ ΩΣ PASA ADA KAI CERTE ADA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΝΩ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΜΑΠΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ. ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΚΟΥΓΚΛ ΜΑΠΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΛΕΒΙΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *