Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αλβανοπροστάτης και Ελληνοφάγος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Η κατασκευή του Τσενάι

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, με τίτλο: “Τσάμηδες και Ουτσεκάδες στις Ένοπλες Δυνάμεις” έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση και τούτο διαπιστώνεται από το γεγονός πως έχει αναρτηθεί σε πολλές σελίδες του διαδικτύου, αλλά και στα social media. Επίσης προκάλεσε μεγάλο ταράκουλο στο πολιτικό μας Σύστημα. Αφού σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας και θέλοντας να καθησυχάσει το “ποίμνιό του”, χαρακτήρισε το δημοσίευμά μας ως κινδυνολογία!!

Ωστόσο, η εφημερίδα μας, επανήλθε και την επομένη ημέρα, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 με το άρθρο – ρεπορτάζ και νέες φωτογραφίες της Μάχης Γραικού: “Ανταρσία στο στρατό από Τσάμηδες”. Όπου αναφέρει πως ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Δάφνης, πρώην Γενικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV για το θέμα των Αλβανών Οπλιτών στο Κέντρο Εκπαιδεύσεων του Μεσολογγίου: “Για την πράξη των Αλβανών Οπλιτών δεν πρέπει να επιβληθεί καμιά απολύτως ποινή, αλλά αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας των Οπλιτών και των οικογενειών τους και άμεση απέλασή τους στην Αλβανία”!!

Συγχαρητήρια στον πρώην Γενικό Στρατιωτικό Εισαγγελέα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον πρώην Γενικό Στρατιωτικό Εισαγγελέα των Ενόπλων Δυνάμεων για την τόλμη και την παρρησία του, παρ΄ ότι θα προτιμούσα να ισχυριζόταν ότι θα έπρεπε να επιβληθεί η μεγαλύτερη των ποινών στους συγκεκριμένους Οπλίτες, από τη στιγμή που είναι στρατιώτες του Ελληνικού Στρατού!!

Ταυτόχρονα, συγχαρητήριά μας είπε να απευθύνουμε προς τον Στρατηγό και η ανώτερη και άκρως υπεύθυνη πηγή μας, από τη στιγμή που διαπιστώνει πως για το ζήτημα των Αλβανών Οπλιτών, ο Στρατηγός είναι πολύ καλά ενημερωμένος!!

Σχέδιο άριστα οργανωμένο από τις Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες!! 

Έτσι, σύμφωνα με την πηγή μας, το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, είναι ένα σχέδιο άριστα οργανωμένο από τις Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες και όλες τις πολιτικές ηγεσίες της γείτονας χώρας (τα όσα ακολουθούν αποδεικνύονται από έγγραφα που δεν μπορούν να δημοσιευθούν και τα οποία είχαν αποδέκτες συλλήβδην την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μας).

Για όσους Αλβανούς εισήλθαν παρανόμως στην Ελληνική Επικράτεια, από το 1990 και εντεύθεν, η Αλβανική Υπηρεσία Πληροφοριών διέθετε οργανωμένο σχέδιο για την μόνιμη εγκατάστασή τους στην Πατρίδα μας, ανατρέποντας κάθε ποσόστωση παρανόμων μεταναστών από άλλες χώρες που εισέρχονταν την ίδια χρονική περίοδο και συγκεκριμένα μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Συνασπισμού (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια κλπ).

Συμμέτοχο το πολιτικό ελληνικό Σύστημα!!

Σ΄ αυτήν την παράνομη ελληνοποίηση με πλαστά στοιχεία, Αλβανών πολιτών, συνέβαλαν δυο βασικοί παράγοντες!!

Από τη μια μεριά, όλο το πολιτικό Σύστημα της Ελλάδος, μηδενός εξαιρουμένου, που έκανε πάντα τα στραβά μάτια στην ενημέρωση που είχαν από τις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες μας.

Όλη αυτήν τη διαδικασία της απρόσκοπτης εγκατάστασης παρανόμων Αλβανών στην Πατρίδα μας και την οργάνωσή τους σε πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο, την  υπέθαλπαν με την αδιαφορία τους για τον ύψιστο Εθνικό κίνδυνο και με το πρόσχημα της ενίσχυσης του εργατικού δυναμικού της Ελλάδος, συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα διαφόρων πολιτικών σχηματισμών καθώς και κυβερνητικών στελεχών των δυο (τότε) κομμάτων Εξουσίας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!!

Όπως, πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος χαρακτηριζόταν ως Αλβανοπροστάτης και συνάμα Ελληνοφάγος (δεν είναι τυχαία τα προσωνύμια), με “δράση” κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και ο οποίος “έπαιξε” ρόλο στην μυθοποίηση του Τσενάι!! Τον οποίο φρόντισαν και έστειλαν – με το υστέρημα του Ελληνικού λαού – στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Θόδωρος Πάγκαλος!!

Ο ρόλος κάποιων Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων!!

Από την άλλη μεριά κάποιοι Σύλλογοι Βορειοηπειρωτών που ιδρύθηκαν μετά την κατάρρευση των κομμουνιστικών Καθεστώτων του Ενβέρ Χότζα (1985) και του Ραμίζ Αλία (1992) στην Αλβανία.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με την άκρως ενημερωμένη πηγή μας, κάποια στελέχη αυτών των Συλλόγων, εξέδιδαν πιστοποιητικά σε Αλβανούς Τσάμηδες, τους οποίους παρουσίαζαν ως Έλληνες της ζώνης της Βορείου Ηπείρου, αλλά και εκτός αυτής!!

Αυτά τα (λίγα θέλω να πιστεύω) στελέχη των Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων ελέγχονταν από τις Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες. Ορισμένα δε στελέχη αυτών, είχαν συλληφθεί και εγκλειστεί σε φυλακές της Αλβανίας (Σπατς, Μπουρέλι κα) ως αντικαθεστωτικοί, παίρνοντας έτσι, το ελεύθερο “διαβατήριο” για την Ελλάδα (ένας εξ αυτών διετέλεσε μεταφραστής επί σειρά ετών στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και ταυτόχρονα μεταφραστής στα Ελληνικά Δικαστήρια, Αλβανών κατηγορουμένων για έκνομες πράξεις).

Η “κατασκευή” του Τσενάι!!

Το πραγματικό όνομα του Τσενάι (ψευδώνυμο) είναι Oldin Plika του Zamir, του οποίου την καθοδήγηση και την εκπαίδευση της καλής χρήσης της ελληνικής γλώσσας, την είχε αναλάβει ανώτατο στέλεχος της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σε συνεργασία με τον τότε Αλβανό Πρέσβη στην Αθήνα, καθώς και με μια συγκεκριμένη Αλβανίδα δημοσιογράφο, που φέρεται πως ήταν πράκτορας της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών!!

Βέβαια, στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Τσενάι, προδόθηκε αυτή η επέμβαση, αφού είχε διδαχθεί την Δημοτική και με την επέμβαση των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας έμαθε την καθαρεύουσα!!

Ωστόσο, παραμένει πάντα υπό διερεύνηση ο ρόλος του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, οποίος χρήσθηκε ΝΟΝΟΣ του και έτσι επετεύχθη ο εξαγνισμός του “Οδυσσέα” στην ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινή γνώμη!!

Έτσι, χαρακτηρίσθηκε ως ορθή και επιβεβλημένη η κίνηση εντυπωσιασμού του “άριστου” μαθητού να σηκώνει ως Σημαιοφόρος την Ελληνική Σημαία!!

Την Σημαία μας, που όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες θεωρούν ότι είναι σχολικό έπαθλο, ενώ αντίθετα εμείς θεωρούμε ότι είναι το Υπέρτατο Σύμβολο του Έθνους μας, καθαγιασμένο με το Αίμα γενεών και γενεών Ελλήνων!!

Ήταν αυτή η “κατασκευή”, μέρος ενός ευρύτερου καλοστημένου σχεδίου “κατασκευής” αρίστων Αλβανών μαθητών στα Ελληνικά Σχολεία, που χρησιμοποιήθηκε προπαγανδιστικά, στην προσπάθεια εντυπωσιασμού του Αλβανικού στοιχείου από την Ελληνική Κοινωνία!!

Πρωτεύοντα ρόλο παίζει η Αλβανική Πρεσβεία!!

Σε αυτό το οργανωμένο διαχρονικά σχέδιο της Αλβανοποίησης της Ελλάδος, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει παίξει και εξακολουθεί να παίζει η Αλβανική Πρεσβεία της Αθήνας και το αντίστοιχο Προξενείο τους, με τη δημιουργία ισχυρών Αλβανικών θυλάκων στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος!! Όπως, τα Γιάννενα, η Ηγουμενίτσα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Καστοριά, νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη, η Ζάκυνθος κα.!!

Σε αυτό το σχέδιο σημαντικό ρόλο έχει παίξει επίσης, η Αλβανική Μαφία των Βαλκανίων, η οποία με τα τεράστια έσοδα που διαθέτει, χρηματοδοτεί με μυστικά κονδύλια κάθε δραστηριότητα του Αλβανικού στοιχείου στην Ελλάδα!!

Όπερ μεταφράζεται, σε αγορά, όχι μόνο κατοικιών, αλλά ολόκληρων πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, ενοικίαση – αγορά περιπτέρων σε διάφορα επίμαχα και κομβικά σημεία της Ελληνικής Πρωτεύουσας, αλλά και άλλων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα τα περίπτερα, έχει διαπιστωθεί, ότι κατά βάση χρησιμοποιούνται ως υποσταθμοί της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας!!

Οι κινήσεις της Αλβανικής Πρεσβείας και του Προξενείου τους, χαρακτηρίζονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες τους, ότι πρέπει να διέπονται από: μεθοδικότητα, οργάνωση, διεισδυτικότητα και η κίνηση να είναι αθόρυβη!!

Στοιχεία που λείπουν από την πολιτική νομενκλατούρα της Πατρίδος μας!!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι την Κυριακή…

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Loading...

10 thoughts on “Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

 1. Νικητας says:

  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ !! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ !!!………ΣΤΙΣ 31/1/1996…ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ !!!! ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ..ΣΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!……….ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ;………..Α Ν Τ Ε Γ Α Μ Η Θ Η Τ Ε !!!!!!!!!!……..ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ !!!!…..ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΡΕΕΕΕΕ…..ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕ …..ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!….ΑΛΛΙΩΣ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΦΥΙΑ !!!!!!

 2. Heron says:

  Οι Αλβανοί νομίζουν οτι θα μας κάνουν κακό ή οτι θα μας αρπάξουν εδάφη ! Δέν λέω βέβαια οτι όλοι τους είναι ύπουλοι και κακοί , υπάρχουν και καλοί. Ωστόσο , χωρίς να το θέλουν χάρη σε αυτούς θα αναγεννηθεί η πατρίδα μας , και θα ξυπνήσει απο τον λήθαργο στον οποίο έχει πέσει τις τελευταίες δεκαετίες . Θέλοντας να μας κάνουν ζημία ( μάλλον η κυβέρνηση τους μαζί με ένα μέρος του λαού – Τσάμιδες κυρίως )επειδή θεωρούν οτι βρίσκουν και κάνουν. Δυστυχώς γιαυτούς όμως , θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα . Αν είχαν καθήσει ήσυχα πιθανώς να κέρδιζαν περισσότερα . Πιστεύω πως θα γίνει κάτι ανάλογο με το 1940 οπου ένας αριθμός Αλβανών μουσουλμάνων και Τσάμιδων πήγε με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς . Αφού έχασαν όλες τις μάχες απο τον Ε.Σ. ξαναγύρισαν μετά μαζί με τους Γερμανούς διαπράττωντας όχι μόνο προδοσία, αλλά ένα σωρό φριχτά εγκλήματα και κλοπές , και τώρα έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα . Ας δοκιμάσουν ! Να δούμε ποιός θα βγεί χαμένος .

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ. ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΑΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑ.

 4. Ορθοδοξος ελληνας says:

  Δεν με νοιαζει τι κανουν οι τσαμηδες,τι κανουν οι αλβανικες μυστικες υπηρεσιες ή τι κανει ο καθε αλβανος λαθρεποικος στη χωρα μου.με νοιαζει τι κανουμε ΕΜΕΙΣ.αν εμεις ειχαμε σωστους νομους που να εφαρμοζονται επισης,λιγο θα με ενδιεφεραν οι προθεσεις των αλβανων.αλλα μαλλον ολοι αυτοι που νομοθετουν,δεν ειναι και τοσο ελληνες απ’οσο φαινεται.αν δεν υπηρχε νομος που να δινει ιθαγενεια στον ΕΧΘΡΟ τωρα δεν θα υπηρχε θεμα να ασχολουμαστε.πως γινεται βρε συννελληνες,εξηγειστε μου εσεις,να δινουμε στον καθε περαστικο απο την πατριδα μας και απο μια ιθαγενεια.ιθαγενεια σημαινει ολοκληρωτικη ΑΦΟΣΙΩΣΗ-ΠΙΣΤΗ-ΥΠΑΚΟΗ-ΑΓΑΠΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΘΥΣΙΑ στους νομους της χωρας που θα γινω μονιμος κατοικος.στην αποκτηση ιθαγενειας υπογραφεις πως θα υπακους στους νομους.και σε περιπτωση πολεμου θα παρω το οπλο υπερ της νεας πατριδας.για πειτε μου εσεις,ολοι αυτοι οι αλβανοι που πηραν ιθαγενεια,αρνηθηκαν την χωρα τους;;;;;;;αποδεχτηκαν πως απο δω και περα ο πολιτισμος τους και η προκοπη τους θα βασιζεται στους αρχαιους ελληνες φιλοσοφους;;;;;;πειτε μου βρε συννελληνες αποδεχτηκαν να ζουν αναμεσα μας και να κανουν παρελαση στις εθνικες επετειους ομολογωντας ετσι οτι καλα εκαναν οι παπουδες και οι προππαπουδες μας ελληνες και σκοτωσαν τους δικους τους προγονους αλβανους στα ελληνοαλβανικα συνορα;;;;;αποδεχτηκαν αν γινει πολεμος με την πρωην χωρα τους να πατησουν σκανδαλη εναντιων των αδερφων τους απεναντι;;;;;;δεν μπορω να συνεχισω αλλο.σταματαει η λογικη εδω.αν παει παραπερα η κουβεντα,σηκωνει χαπια η υποθεση ή αλλιως G3A3 και «κατα ρυπας»

 5. Fos says:

  Viva la greek paranoia….ολα τα σεναρια αυτα που τα βρικατε…??Ο φοβος φαινεται στο καθε γραμμα που γραφετε βρε παλικαρια του κ..ου και να μην πω για την σαπια ψυχη σας…και να υπαρχη και λογος να το καταλαβω…τον πολεμο τον εχετε στο μυαλο σας μονο,η φαντασια σας σαν απο ταινιες του Χαρη Ποτερ!!Ελεοοοοοςς!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   Αρρωστιαααα!!!
   Αντε σε κανεναν γιατρο, οχι οφθαλμίατρο, ουτε ΩΡΛ, γιατι νομιζω πως ακούς και βλεπεις μια χαρα, αλλα σε ψυχίατρο, γιατι το πρόβλημα σου ειναι στο μυαλό.

 6. Morris says:

  Θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με δαύτους…
  Η αποστολή τους είναι να χτυπάνε αμάχους μέσα στις πόλεις μας, αλλά και τα μετόπισθεν του ΕΣ!!!

  Η φωτογραφία στο μεσολογγι όπως και στον ελβετικό στρατό, ήταν συνιαλο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *