14:06 - 25/10/2017

Αλλόκοτα πράγματα δημιουργειται ανεμοστρόβιλος ενώ όλο το νησί έχει ηλιοφάνεια μόνο σε εκείνο το σημείο έχει σύννεφα !!!!

Λάβαμε μία φωτογραφία από αναγνώστη μας στην Πάρο όπου καταγράφει τη δημιουργία ενός ανεμοστρόβιλου στα σύννεφα… Από ότι φαίνεται στην περιοχή δεν επικρατούν καιρικές συνθήκες που να δικαιολογούν αυτή την συμπεριφορά.

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν είμαστε σίγουροι ότι με την επιβολή στον καιρό που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια σύντομα και στην Ελλάδα θα έχουμε καιρικά φαινόμενα που τα βλέπουμε μόνο σε περιοχές όπως η Αμερική ,Βραζιλία κοκ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανωνυμος 10/25/2017 @ 4:00 ΜΜ

    Σημερα τα συννεφα ειναι στα πιο χαμηλα τους …..με τοσο ψεκασμα ….θα μας πλακωσουν ….σε λιγο θα περναμε απο μεσα απο τα αστραποβροντα…

  2. Ξεχάσατε μήπως που όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μαζικούς αεροψεκασμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα;

  3. γιώργος 10/26/2017 @ 4:33 ΠΜ

    Tην περασμένη Κυριακή πρωϊ στον δρόμο προς τα Μέγαρα, ενώ ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος, πάνω στις κορυφές των βουνών κάθονταν κατάμαυρα πυκνά σύννεφα. Ήταν ένα θέαμα μη φυσιολογικό.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*