Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:17 - 29/04/2022

Αλλοιώνουν και την αρχαία Ιστορία μας για μας τεμαχίσουν ευκολότερα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που προκύπτουν στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα εργασιών που ξεκίνησαν πριν από χρόνια. Καταστάσεις που προετοιμάστηκαν, ύπουλα, μεθοδικά και με διαρκή εμμονή, από τους εχθρούς της πατρίδος μας. Ως παράδειγμα αναφέρω το «Μακεδονικό». Το Μακεδονικό ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου 1944 όταν ο Ιωσήφ Μπρος (Τίτο), ο οποίος επισήμως είναι αγνώστου πατρός, άλλαξε το όνομα της περιοχής της Νοτιοσλαβίας (στα σλάβικα «Γιουγκοσλαβία») από «Βαρντάρσκα», σε «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ουδείς στην Ελλάδα ενοχλήθηκε. Κατόπιν, άρχισαν ν’ αποκαλούν ένα σλάβικο γλωσσικό ιδίωμα «μακεδονική» γλώσσα, και σιγά – σιγά φτάσαμε στην ανθελληνική Συμφωνία των Πρεσπών με υπογραφή και συναίνεση διαφόρων «ψεκασμένων» αρνητών της Ελλάδος και της Μακεδονίας, διότι οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδος ευρίσκονται εντός αυτής.

Με αφορμή τώρα την «δωρεά» κάποιων αρχαίων αντικειμένων της οικογενείας Μητσοτάκη στο νέο αρχαιολογικό μουσείο Χανίων, ας αναλογισθούμε μήπως αυτό αποτελεί κρίκο αλυσίδος γεγονότων, των οποίων η κατάληξη θα είναι επιβλαβής για το έθνος μας. Τίθεται το ερώτημα. Μήπως κάτι μισελληνικό προετοιμάζουν και στην Νότιο Ελλάδα, στην Κρήτη, του οποίου τις συνέπειες θα τις δούμε σε λίγα χρόνια; Δεν μπορεί οικογένεια που έχει συνδέσει το όνομά της με εθνική καταστροφή, με εθνικούς διχασμούς, τροχοπέδες σε εθνικούς αγώνες, με συμφορές της Ελλάδος, να θέλει τώρα το καλό της Ελλάδος και όχι το καλό τῆς πατρίδος της. Κάτι ύποπτο υπάρχει. Αυτό προκύπτει από τέσσερα γεγονότα που προς το παρόν φαίνονται ασύνδετα και μακάρι να παραμείνουν έτσι. Ας τα δούμε.

Γεγονός 1. Την δεκαετία του ’80 έγινε η δημοσίευση μιας πολύ περίεργης είδησης. Ιστιοπλοϊκό σκάφος περιέπλεε την Κρήτη με μερικούς τουρίστες που απολάμβαναν τις ομορφιές του νησιού. Το σκάφος παρέμενε αγκυροβολημένο σε κάποιο μέρος για ημέρες. Το παρακολουθούσαν όμως οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, διότι ενδεχομένως θα είχαν κάποιου είδους πληροφόρηση. Μια μέρα, οι «τουρίστες» αυτοί συνελήφθησαν διότι έθαβαν αρχαία αντικείμενα. Επαναλαμβάνω, έθαβαν αρχαία αντικείμενα. Τα έθαβαν, για να τα βρουν προφανώς κάποιοι άλλοι αργότερα. Στημένες δουλειές. Οι «τουρίστες» μετά την σύλληψή τους απελάθηκαν. Απελάθηκαν στην χώρα τους, το Ισραήλ.

Τι είδους πληροφόρηση είχαν οι υπηρεσίες μας και παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο σκάφος; Πρώτη φορά γινόταν αυτό; Πως ξέρουμε ότι δεν ξαναήλθαν άλλοι «τουρίστες» για να συνεχίσουν το έργο των προηγουμένων ή ότι δεν ξαναείχαν έλθει παλαιότερα;

Γεγονός 2. Ο από το 1979 έως το 1991 επικεφαλής της προσωπικής φρουράς τοῦ πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη, και μετέπειτα διευθυντής ασφαλείας Αττικής ο Μιχ. Νηστικάκης, είχε κατηγορηθεί για αρχαιοκαπηλία. Οι αρχαιοκάπηλοι Φανουράκης και Αλεξάκης συνελήφθησαν και ονόμασαν τον Νηστικάκη ως συνεργό τους και έμμεσα υποστήριξαν ότι αυτός μάζευε αρχαία αντικείμενα για την συλλογή Μητσοτάκη, ο οποίος είχε άδεια συλλέκτου. Ο Μητσοτάκης είχε τα αρχαία αντικείμενα στο σπίτι του στα Χανιά. Η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη, εκ Χανίων, όμως είχε αποκαλύψει ότι ο Μητσοτάκης κατείχε αρχαία αντικείμενα από λαθροανασκαφές (μια χρυσή ταινία). Πως όμως μπορεί να γνωρίζει κάποιος από ποιες τοποθεσίες πάρθηκαν αυτά τα αρχαία αντικείμενα;

Γεγονός 3. Στις 22 Ιουλίου 2018, Κυριακή στις 9 και μισή το βράδυ, κάηκε ολοσχερώς, από άγνωστη αιτία, στα Χανιά το Πολεμικό Μουσείο που όμως δεν είχε εκθέματα. Ίσως είχε κάποιο μικρό αρχείο. Το κτίριο ήταν ένα εκπληκτικής ομορφιάς διατηρητέο κτίριο που διεκδικούσε ο Δήμος Χανίων από τον Ελληνικό Στρατό, αλλά αυτό το «Πολεμικό» παρέπεμπε στον τροπαιούχο ελληνικό στρατό κάτι που αναμοχλεύει αναμνήσεις δυσάρεστες για τους ανθέλληνες εποίκους στην Κρήτη. Επίσης, κάτι που δεν ήθελαν, ήταν να μην υπάρχει η σύγκριση, από αρχιτεκτονικής απόψεως, με το νέο αρχαιολογικό μουσείο που ετοίμαζαν. Το δε αρχαιολογικό μουσείο Χανίων στεγαζόταν στην Μονή Φραγκισκανών.

Γεγονός 4. Τον Απρίλιο του 2022, εφέτος, εγκαινιάσθηκε το νέο αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων στο οποίο εκτίθενται και αρχαία αντικείμενα (όχι όλα) της συλλογής Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργεύων πρωτότοκος άρρεν της οικογένειας, Κ. Μητσοτάκης, στα εγκαίνια του μουσείου δήλωσε ξεκάθαρα ότι η συλλογή τους «γίνεται κτήμα του λαού των Χανίων και της Κρήτης», δηλαδή μας είπε ότι δεν γίνεται κτήμα της Ελλάδος. Καταλαβαίνετε τις σατανικές λεπτομέρειες φαντάζομαι. Ποιος μας εγγυάται ότι μετά από κάποια χρόνια, όταν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες, ότι δεν θα στείλουν τους δικούς τους ειδικούς που θ’ ανακαλύψουν ότι η Κρήτη έχει σχέση με τους ιουδαίους. Ότι η θρησκεία του Σαρπιδώνος επέστρεψε, κλπ!

Επίσης, η κάτοψη του νέου μουσείου θυμίζει τμήμα του εβραϊκού αστεριού, και το οποίο φυσικά δεν συνάδει με την αρχιτεκτονική της πατρίδος μας. Η αεροφωτογραφία είναι αποκαλυπτική! Δηλαδή το νέο Μουσείο Χανίων δεν εκφράζει την Ελλάδα αλλά δυσσεβείς πόθους κάποιων. Το δε λογότυπο του μουσείου, με τις 3 πυραμίδες, είναι υποτίθεται τα αρχικά ΑΜΧ (Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων) αλλά μην είστε σίγουροι ότι τα γράμματα του λογότυπου είναι ελληνικά. Μήπως τελικά η δωρεά, με τον χαρακτηρισμό «υποχρεωτική», ήταν προσχεδιασμένη;

Αυτά είναι τα τέσσερα γεγονότα, αλλ’ ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα σε περίπτωση που το Ισραήλ δεχθεί επίθεση, οι εβραίοι, όσοι προλάβουν, να μεταφερθούν στην Κρήτη και όχι στην Κύπρο που είναι πιο κοντά, για να σωθούν. Δηλαδή, το Ισραήλ εποφθαλμιά την Κρήτη.

Πολλοί θα υποστηρίξουν το οφθαλμοφανές, ότι δηλαδή θέλει το Ισραήλ τα κοιτάσματα της Κρήτης. Αλλά μόνο για τα πετρέλαια της Κρήτης δεν ενδιαφέρεται το Ισραήλ, διότι ούτως ή άλλως μέσω των προδοτικών μνημονίων και του «ιδιωτικού τομέα» τα έχει, ή θα τα έχει, υπό την κατοχή του. Υπάρχουν άλλα πολυτιμότερα τιμαλφή στην Κρήτη. Μπορεί να ενδιαφέρεται π.χ. για τον Τσούτσουρα όπως έδειξε η δραστηριότητα των ισραηλινών πολεμικών αεροσκαφών F-16 την ημέρα που δεν κατάφερε να προσγειωθεί το Columbia στις ΗΠΑ. Ή π.χ. για τα Δικταίο και Ιδαίο Άντρα στο όρος Ίδη. Ή π.χ. για το ισραηλινό υποβρύχιο που όπως λένε κάποιοι στο νησί είναι βυθισμένο αύτανδρο στο Νοτιοανατολικό άκρο της Κρήτης που κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο της μυστικότητας. Ή ποιός ξέρει για ποιους άλλους λόγους που μας είναι αδύνατο να φανταστούμε λόγω ελλείψεως πληροφοριών.

Μήπως πρέπει να πούμε στον Μητσοτάκη να «πάρει τα τσουκαλάκια του και να μας αφήσει ησύχους»! Αυτό κατ’ αντιστοιχία με το εξής γεγονός. Ο Σλήμαν είχε αγοράσει απ’ τους τούρκους αρχαία αντικείμενα από την Τροία και τα δώριζε στην Ελλάδα, αλλά η Βουλή στην Ελλάδα δεν έκανε δεκτό το αίτημά του και κάποιος υπουργίσκος πολιτισμού Βαλασόπουλος είπε: «Ας πάρει τα τσουκαλάκια του ο Σλήμαν και ας μας αφήσει ήσυχους»! (Μαρτυρία σε Συνεδρίαση της Βουλής, 21 Μαΐου 1996) Κάποιος άλλος, γνωστός μου, είπε να γίνει η συλλογή Μητσοτάκη γαρμπίλι 3Α, διότι ισχύει το ρητό του Βιργιλίου «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες».

Το να έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που αποδεδειγμένα εργάζονται για το κακό της Ελλάδος, για να μην πω «για τον αφανισμό» της, αποτελεί ύψιστη πράξη υποτέλειας και αχαριστίας στην χώρα η οποία μας έχει καταστήσει τόσο υπερήφανους. Και υλιστικά να το δούμε, μέρος του ΑΕΠ, μας το δίνουν οι αρχαίοι πρόγονοί μας. Ας είμαστε λοιπόν φιλύποπτοι σε ενέργειες ατόμων που προκαλούν βλάβες διαρκείας στην χώρα μας.

Άκου, γαρμπίλι 3Α, μαζί με το κτίριο του Μουσείου. Καλή ιδέα δεν είναι; Ίσως προληφθούν γεγονότα!

Χρήστος Μαντζιάρης

Σας Ενδιαφερουν:

Αυτό το κρυμμένο ιαπωνικό μυστικό καταπολεμά το άγχος & την πίεση
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Normadex.Το 80% όλων των ασθενειών προκαλούνται από παρασιτικές λοιμώξεις. Πώς να είναι δυνατόν να π...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το μυστικό της νεότητας: η θεραπεία που χρησιμοποιεί και η Salma Hayek
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Oculear είναι 100% αποτελεσματικό και προστατεύει την όραση
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Επαναφορά της όρασης με 1 κύκλο θεραπείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και ραντεβού με γιατρούς
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παρασιτικη Λοιμωξη ποσο σημαντικο ειναι να την διορθωσουμε !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να απαλλαγείτε από κιρσούς: Μια κρέμα για την οποία δεν μιλάνε στην τηλεόραση βοήθησε εμένα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Όταν οι αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η ιστορία μου για τη αντιμετώπιση της ψωρίασης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς θα Φαίνεστε Υπέροχη Μέσα στο Φόρεμα των Ονείρων Σας
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. το ρητό δεν είναι του Βιργιλίου. Αυτό είπε ο Λαοκόωντας όταν αντίκρισε τον Δούρειο ίππο.Και τότε έστειλε ο Ποσειδώνας φίδια που τον πνίξανε…..

 2. ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ 04/29/2022 @ 7:09 ΜΜ

  Φυτεύουν* και ύστερα θερίζουν καρπούς,
  Κρήτη
  Κράτη
  Κράτι
  Κράτος

 3. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟ 1 ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*