19:00 - 16/12/2018

ΑΛΗΘΕΙΑ… ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ.

Με άλλο μάτι…

τα μηνύματα που μας έδωσαν οι πρόγονοί μας στο τώρα των Ελλήνων.

Η αφύπνιση του γένους, η οδός της ανάστασής του.

Αυτό που τρέμουν οι εχθροί είναι η αδερφοσύνη και η αγάπη των Ελλήνων. Για αυτό κάνουν τα πάντα για να παραμένουμε διαιρεμένοι και αποπροσανατολισμένοι… για αυτό και διαστρεβλώνουν τα πάντα… για να ζούμε μια κόλαση με τούβλα παραδείσου.

 

 

SOCRATESNIOS

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 12/16/2018 @ 11:05 ΜΜ

  Ο Γέροντας Ιωάννης ερμηνεύει την Ελληνική μυθολογία και σκορπά άφθονο γέλιο. Ο κάτω κόσμος πρέπει να είναι η τράπεζα της Ελλάδος μας λέει. Προς το τέλος του βίντεο ρωτάει: «Ποια είναι η φωτιά της ψυχής σας»;

  Να σε πω. Είναι αυτή που θα κάψει όλους τους παραμυθολόγους σαν και σένα που κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τον Εβραίο Ιησού από το σπέρμα του Εβραίου Δαβίδ που στο πρόσωπο του εκπληρώθηκαν και καλά οι μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης των Εβραίων.

  Ο Εβραίος κατά σάρκα Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία.
  Όσο για την σωτηρία οι Έλληνες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από αυτόν. Σύμφωνα με τα ευαγγέλια ο Χριστός απέτυχε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του για σωτηρία και συνεπώς τούτος εδώ ο Γέροντας Ιωάννης, είναι άλλος ένας παραμυθολόγος από τους πολλούς που παραμυθιάζουν τον κοσμάκη που έχει άγνοια επί του θέματος.

  Αλλά να! Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

 2. Α να Δ ω Ν 12/17/2018 @ 10:09 ΠΜ

  Says
  Αλλά να! Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος
  ΟΜΜΑ/ΑΜΜΟ
  ΙΜΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh