ΑΛΗΘΕΙΑ ή FAKE NEWS; ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον Άγιο Παΐσιο στην πυρκαγιά στο Μάτι!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ήταν η στιγμή που η πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου είχε ολοκληρώσει το καταστροφικό για ζωές και περιουσίες έργο της στον Νέο Βουτζά και στο Μάτι (ώρα 7 περίπου το απόγευμα) και άρχισε να επεκτείνεται βορειοανατολικά προς Άγιο Ανδρέα (όπου και οι παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων) και νοτιοδυτικά προς Ραφήνα.

Οι παρευρισκόμενοι στο λιμάνι της Ραφήνας (όπου είχαν καταφύγει για να γλιτώσουν, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός μου) άκουσαν να κτυπά η καμπάνα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται σε ύψωμα ακριβώς πάνω από το λιμάνι. Ήδη οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά το εκκλησάκι. Ορισμένοι ανέβηκαν στον προαύλιο χώρο του, για να δουν μήπως υπάρχει ανάγκη για βοήθεια.

Μεταξύ αυτών και μια κυρία, που πλησιάζοντας παρατηρεί στο παγκάκι του προαύλιου χώρου, δίπλα στο περιτείχισμα, όπου προσήγγιζε η φωτιά, τη μορφή ενός ρασοφόρου ιερωμένου, που καθόταν στο παγκάκι μέσα στους καπνούς και είχε στραμμένο το σώμα του προς τις φλόγες.

Εντυπωσιασμένη, τράβηξε από μακριά μια φωτογραφία με το κινητό της. Πλησιάζοντας, τράβηξε άλλη μία. Μόλις, όμως, προσήγγισε το παγκάκι, η μορφή εξαφανίσθηκε αναπάντεχα και μυστηριωδώς μέσα στους καπνούς.

Τη στιγμή εκείνη, ο δαιμόνιος θυελλώδης άνεμος σταμάτησε ξαφνικά εντελώς να φυσά, με αποτέλεσμα να μην επεκταθούν οι φλόγες προς τον οικισμό της Ραφήνας.

Αντίστοιχο φαινόμενο, ξαφνικής διακοπής του ανέμου που έσπρωχνε τις φλόγες βορειοανατολικά, συνέβη την ίδια στιγμή στην αντίθετη πλευρά, στα όρια μεταξύ Ματιού και Αγίου Ανδρέα. Αποτέλεσμα ήταν να σωθεί ο κυρίως οικισμός της Ραφήνας καθώς (και το πλέον σημαντικό) να σωθεί η περιοχή του Αγίου Ανδρέα με τις κατασκηνώσεις.

Σημειωτέον ότι οι 600 μικροί κατασκηνωτές του Αγίου Ανδρέα, πριν έλθουν τα λεωφορεία να τους μεταφέρουν στην Αθήνα, είχαν καταφύγει προσωρινά στην παραλία του Αγίου Ανδρέα. Η περιοχή του Αγίου Ανδρέα είναι κατάφυτη από πεύκα και με οργιώδη βλάστηση, όπως ακριβώς του Ματιού. Εάν έφθαναν οι φλόγες εκεί, θα εξελισσόταν μια απίστευτη τραγωδία, πολύ χειρότερη αυτής που συνέβη στο Μάτι.

Υπόψη ότι η φωτιά επεκτεινόταν με ασύλληπτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να εγκλωβίζονται στο πέρασμά της, μη δυνάμενοι να διαφύγουν, ούτε καν με αυτοκίνητο. Έτσι εγκλωβίστηκαν και τα δεκάδες άτυχα θύματα της πυρκαγιάς που βρέθηκαν στην παραλία στο Μάτι.

Η κυρία, λίγες ημέρες μετά επισκέφθηκε τον πατέρα Δωρόθεο, τον νέο σε ηλικία και σύγχρονο σε αντιλήψεις εφημέριο του ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που είναι ο ενοριακός ναός στο Μάτι. Του διηγήθηκε το περιστατικό με τον ρασοφόρο ιερωμένο που καθόταν στο παγκάκι δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και του έδειξε τις φωτογραφίες.

Αυτός καταρχήν της είπε ότι το εκκλησάκι αυτό δεν έχει εφημέριο και ότι δεν αναγνωρίζει στο πρόσωπό του κανένα κληρικό από αυτούς που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα, αναρωτήθηκε τι μπορεί να κάνει εκεί ένας ιερωμένος καθισμένος ανάμεσα στους καπνούς. Όταν, όμως, παρατήρησε καλύτερα τις φωτογραφίες, αναφώνησε με δέος :«Μα αυτή είναι η μορφή του Αγίου Παϊσίου!».

Την παραπάνω ιστορία της κυρίας αυτής διηγήθηκε προ ημερών ο πατήρ Δωρόθεος στον αδελφό μου, που μένει δίπλα στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Του έστειλε μάλιστα μέσω viber τις δύο φωτογραφίες, που έτσι έφθασαν στα χέρια μου.

Εάν κοιτάξει κανείς προσεκτικά τις δύο φωτογραφίες που επισυνάπτω στο παρόν, θα διακρίνει έναν ασπρομάλλη ιερωμένο που φοράει μόνο ράσο, κρατάει στο χέρι του κομποσκοίνι και έχει στραμμένο το σώμα του και το βλέμμα του προς τις φλόγες. Η ομοιότητα με τη μορφή του Αγίου Παϊσίου είναι εκπληκτική. Στην πιο κοντινή φωτογραφία, μάλιστα, διακρίνονται στο κεφάλι της μορφής το χαρακτηριστικό σκουφάκι του Αγίου Παϊσίου, ενώ στα πόδια της μορφής αυτής διακρίνονται σαγιονάρες με κάλτσες, χαρακτηριστικό και αυτό γνώρισμα του Αγίου.

Συμπέρασμα;

● Πρώτη εκδοχή: Οι φωτογραφίες είναι φωτομοντάζ ή/και η κυρία της ιστορίας είναι μια «θεούσα» φαντασιόπληκτη ή/και ο πατήρ Δωρόθεος είναι απατεώνας ή/και ο υπογράφων είναι αφελής διακινητής fake news.
● Δεύτερη εκδοχή: Ο Άγιος Παΐσιος, συγκλονισμένος από την εξελισσόμενη (και δαιμονικής ενορχήστρωσης) τραγωδία, προσεύχεται στον Θεό επιτόπου, προκειμένου να δώσει ένα τέλος σε αυτήν, πριν συμβούν τρισχειρότερα. Και ο Θεός εισήκουσε την προσευχή του Αγίου και έδωσε τέλος, με το να παύσει ξαφνικά και εντελώς να φυσά ο θυελλώδης άνεμος.
Διαλέγετε και παίρνετε!

hotpolitics.gr

Loading...

31 thoughts on “ΑΛΗΘΕΙΑ ή FAKE NEWS; ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον Άγιο Παΐσιο στην πυρκαγιά στο Μάτι!

 1. BEOWOLF says:

  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΑ……………………..ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ…. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…….ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ……ΑΜΗΝ!

 2. Μελινα says:

  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑΠΩ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6:ΟΟμ.μ. ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ…ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΣΠΙΤΙΑ…ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, ΚΑΤΑΒΡΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ » ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΩΣΕ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ»…ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 5′ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΑΧΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ…ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ …ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΑΠΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ…ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ, ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ, ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ…ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΛΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΦΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ, ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ , ΠΟΥ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ
  ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ…
  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ & ΩΡΑΙΟ-ΚΑΛΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ!!!

  • iolas says:

   πολυ σωστη !!!!!!!!!! η απανθρωπια μας εκανε ετσι ναζουμε σε εποχες α_χριστες διχος τον χριστο διλαδι !!! οτι σπερνουμε θεριζουμε !! ο θεος ειναι κοντα μας εμεις με τις βλακειες μας τον διοχνουμε τον ποναμε !!! ξεχασαμε την ουσια των λογων του !!!

 3. Μάρω says:

  Μένω Ραφήνα. Σε αυτό το λινκ θα δείτε αριστερά το συγκεκριμένο παγκάκι.Και όντως εκεί σταμάτησε η φωτιά. Ο χώρος είναι πράγματι ο ίδιος…. ποιος ξέρει τι εχει συμβεί. Αν είχαμε και μια πιο κοντινή φωτό όπως αναφέρεται θα μπορούσαμε ίσως να βγάλουμε συμπέρασμα.
  http://www.irafina.gr/chronia-polla-ston-agio-nikola-tis-rafinas-me-ena-ekpliktiko-vinteo/

 4. Ω says:

  Σταμάτησε τον άνεμο και είχαμε 100 νεκρούς, δεν μπορούσε να τον είχε σταματήσει πριν και να μην υπήρχε κανένας νεκρός ?? Συνέλθετε επιτέλους !!!!

 5. ΣΟΦΟΣ says:

  Και γιατί δεν κόπασε τον αέρα εντελώς ώστε να σωθούν και οι 100 άνθρωποι;αλλά τους άφησε να πεθάνουν; Ωραίο θαύμα..για γέλια και για κλάματα, χάθηκε το Ελληνικόν πνεύμα..η Νόηση στους Έλληνες δυστυχώς.

 6. Φοίβος Αλέξανδρος Νεμρώδ says:

  Τα παντα ειναι ενεργεια και σε αντιθεση με αυτο που θα πουν οι Ελληνοκαπηλοι και το πνευμα του Αντιχριστου Γιατροασχετου μπετοβλακα, αυτο θα μπορουσε να ειναι μια ενεργειακη εκφραση της αγωνιας και των προσευχων του κοσμου την ωρα μαλιστα που γινοτανε το κακο, καθως μαλιστα τετοιου ειδους φαινομενα συμβαινουν σε ολες τις θρησκειες για αυτο δεν χρειαζεται οι Ελληνοκαπηλοι να φοβονται την επονοδο του Ιουδαιοβρυκολακα, καθως στο μελλον υπαρχει μονον ο Ελληνας Χριστος και αυτον ειναι που πρεπει να φοβουνται, καθως αλλωστε οπως γνωριζουμε και ο Φοβος ειναι γιος της Αφροδιτης και δηλαδη του Πρωινου Αστερα.

 7. G says:

  Θα μπορουσε πολλα να κανει, αλλα δε τα εκανε διοτι εκεινοι που επρεπε να τα δουν δε χρειαζονται φωτογραφιες. Οι υπολοιποι πλανεμενοι τρισδιαστατοι πιθηκοι με συνολικο IQ 1 ουτε αν τα εβλεπαν στη διασταση τους θα τα πιστευαν. Εξ ου και οι αποριες του στυλ «γιατι δεν εκανε εκεινο;». Πολυ απλα βρε μπουφοι εσεις που αναρωτιεστε, υπαρχουν διαστασεις που δε μπορειτε να δειτε. Μεινετε στις 3, φατε ολη τη μερεντα και αναρωτηθειτε αν αυτα που βλεπετε στα 50 εκατοστα απο τη μυτη σας, ειναι αληθινα ή οχι. Αφηστε τις παραλληλες πραγματικοτητες για εκεινους που εχουν δει πως ειναι το φως και γνωριζουν.

 8. MariaVaia says:

  KAΘΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ…
  ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΚΡΗ ή ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ….
  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ !!!
  ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΟ… ΖΗΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ??? ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 9. Θέμις Θεοτικού says:

  Καλησπέρα σας.!
  Λέγομαι Θέμις Θεοτικού και εγώ τραβηξα την φωτογραφία στο εκκλησακι του Αγ.Νικολαου το απογευμα της 23ης Ιουλιου με το κινητο μου.
  Ο πάτερ στην φωτογραφια ήταν υπαρκτό προσωπο. Κσθόταν σε αποσταση αναπνοης απο την φωτια. Ηταν σκηφτος και ηρεμος μπροστα στην φωτια που εκαιγε τα παντα γυρω μας εκεινη την ωρα. Μενω 2 στενα πιο κατω απο τον Αγ.Νικολα και φευγοντας απο το σπιτι μου με τα παιδια μου και την μητερα μου σταματησαμε στο εκκλησακι. Εκει και ειδα την εικονα που βλεπετε κι εσεις. Ο αερας δεν σταματησε καθολου , ουτε ο πατερ εξαφανιστηκε ξαφνικα. Φυγαμε τελευταιοι γιατι η αστυνομια μας φωναζε να κατευθηνθουμε προς το λιμανι. Εφυγε κι εκεινος με ενα μαυρο αυτοκινητο που ειχε ενα οδηγο . Στην αρχη ειπα οτι ηταν μοναχος γιατι οταν φευγαμε ειδα εναν κοκκινο σταυρο στο καπελο του. Ηταν ψηλος ανθρωπος με μακροστενο προσωπο. Ακομα και πριν μπει μεσα στο αυτοκινητο κοιτουσε προς την κατευθινση της φωτιας.
  Η πιστη του ξεπερνουσε καθα ιχνος φοβου και μονο που βρισκόταν εκει σκυμμενος μεσα στις προσευχες του ήταν για μενα μια ιερη στιγμη.. μια εικονα που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου. Πολυ θα ηθελα να τον βρω ..ομως δεν ηταν γνωστο προσωπο στην περιοχη μας. Ισως ειδε την φωτια απο μακρια αν ερχοταν με καραβι ( γιατι εκεινη την ωρα φταναν καραβια απο τα νησια) και θελησε να ανεβει στο εκκλησακι. Καλο βραδυ σε όλους .

  • chris says:

   Γι αυτο δεν εσβησε η φωτια νωριτερα… βλάκα…έ βλάκα !!!

   Αυτος ο άνθρωπος αγαπουσε ολον τον κοσμο και αγαπουσε κι εσενα!

   Ειναι σαν να χλεβαζεις την ιδια σου την μάνα!

 10. Φοίβος Αλέξανδρος Νεμρώδ says:

  Αυτο που μπορειτε να κανετε για να ξορκισετε το κακο στην Ελλαδα και να ενδυναμωσετε την πιστη σας στον Χριστο ειναι να φτιαξετε η να αγορασετε ενα ανθρωπινο ομοιωμα, οπως για παραδειγμα ενα κερινο ανθρωπινο ομοιωμα η μια κουκλα βουντου και θα του φορεσετε χλαμυδες και στο κεφαλι ενα καπελο αρχι-Ιουδαιοπαπα.

  Αυτο το ομοιωμα θα το ονομαστε Αντιχριστος Γιατροασχετος Εφιαλτης Ιουδας Furby και αυτο θα το γραψετε καπου στο φορεμα του, και στον ποπο του θα γραψετε 666 και θα ανοιξετε, εκει μια τρυπα στο επιμαχο σημειο, και θα του βαλετε μεσα συμβολικα ενα μαυρο παλουκι και επειτα θα του φορτωσετε ολες τις αμαρτιες σας, και ολη την αρνητικη ενεργεια που κυκλοφορει και επειτα θα το καψετε για να ανοιξετε την πορτα της συνειδηση του Μεγαλου Αλεξανδρου.

  Οριστε και μερικες επικλησεις για την σωτηρια της Ελλαδας.

  Ανοιγω την πορτα 888 του Ελληνα Χριστου στην νεοελληνικη συνειδηση για να κοψει το κεφαλι στο πνευμα του Αντιχριστου, που μας βασανιζει εδω και χιλιαδες χρονια.

  Καλω το πνευμα του Ελληνα Χριστου Βασιλεα του Μεγαλου Αλεξανδρου να εξολοθρευσει τους εχθρους του Ελληνισμου και το πνευμα του Αντιχριστου και να μην μεινει ουτε ενας, ουτε ως αναμνηση.

  Καλω τα πνευματα των Μακεδονων πολεμιστων να σηκωθουν απο τον ταφο και να σφαγιασουν το πνευμα του Αντιχριστου νεοελληνομαλακα των απογονων του δολοφονου του Μεγαλου Αλξανδρου του Χριστου Βασιλεα των Ελληνων.

  Η Μακεδονια ειναι η Ελληνικη γιατι ο Ελληνας Χριστος Βασιλεας ειναι Ελληνας γιατι εγω τον αποδεχομαι σαν Ελληνα, και δεν ακουω στα σκουπιδια, που κανουν πολεμο στο πνευμα του εδω και χιλιαδες χρονια λογω του γαμου του με το Βαβυλωνιακο ματριξ, που ειναι αυτο που γεννησε το Ελληνικο και οχι το αντιθετο, οπως γνωριζουν ολοι οσοι θελουν και οσοι δεν εχουν σκατα μεσα στο κεφαλι τους, καθως ειναι γνωστο σε ολους οτι η Ελληνικη αστροθεολογια/αστρολογια βασιζεται στην Βαβυλωνιακη.

  Δεν επιτρεπω πλεον σε κανενα νεοελληνμαλακα να μου πηδαει τα μυαλα και να με οδηγει στην προσβολη της Μνημης του Ελληνα Χριστου Βασιλεα του Μεγαλου Αλεξανδρου.

  Και για να μην νομιζετε οτι το διεθνες πνευματικα στρατευμα του Μεγαλου Αλεξανδρου εξαρτατε απο την δικη σας επιλογη.

  I call upon the spirits of the ancient Macedonian Warriors to RISE in the name of the King!

  I call upon the spirits of the ancient Greek Warriors who show respect to the King to RISE!

  I call upon the spirits of the international army of Alexander the Great to RISE!

  I call upon the spirit of King Cyrus to rise his army in the name of God Marduk and get ready for battle!

  I call upon the spirits of the soldiers of Jesus the Christ to raise their swords and their shields!

  I call upon the spirits of the Byzantine Warriors to make the last stand for the King!

  I CALL UPON THE ARMY OF THE ROSE TO STRIKE!

  https://www.youtube.com/watch?v=DelhLppPSxY

 11. Ο Εξολοθρευτής του Δαίμονα Furby says:

  Ο Αντιχριστος Γιατροασχετος Εφιαλτης Ιουδας Furby λοιπον θα προσπαθησει να σας πεισει για καθε σχετικη ενεργειακη εκφραση, οτι αυτο ειτε οτι εισαστε ολοι αρρωστοι και χρειαζεστε ψυχοφρμακα και να αρχισετε να τα παιρνετε με το κιλο και απο πισω σε υποθετα οπως αυτος η οτι το εκανε ο «θεος» του ιερατειου, που εξυπηρετει τις εξουσαστικες δομες οπως ο Αντινοος που ηταν ταχα μου ο ενσαρκωμενος Διονυσος-Φαλλος και ταυτοχρονα ο ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ εραστης του Αδριανου και δηλαδη της εξουσιας.

  Ασφαλως στην οποιανδηποτε του εκφραση, το πνευμα του σκοταδιστη, πνευματικου εγκληματια και δολοφονου, θα εχει παντα τον ιδιο στοχο, που ειναι το καψιμο του νου της ψυχης και του πνευματος, και το θεμα με αυτο το σιχαμα της ανθρωποτητας, που βρωμιζει τον αερα που αναπνευουν οι ανθρωποι, παντα καταληγει σε αυτο τον ΣΤΟΧO, που ειναι η επιβολη στο πνευμα και ο εγκλωβισμος της συνειδησης-ενεργειας, μεσα στα καλουπια και στα ορια που θετουν οι καταραμενοι, που ειναι τα αφεντικα του στην οποιανδηποτε του εκφραση, και που μοναδικο στοχο εχουν την πλυση εγκεφαλου και το νοητικο ελεγχο.

  Δεν υπαρχει κανενας τροπος να βγαλει καποιος ακρη με τα δαιμονικα σκατα, που εχει ο Furby μεσα στο κεφαλι του, και το αυτο που θα πρεπει να γνωριζετε εκ των προτερων οτι ο μοναδικος στοχος που εχει αυτο το σιχαμα ειναι να σας αρρωστησει και να σας καψει ολους, καθως μαλιστα αποτελει στην υψιστη υβρη για τον ορκο του Ιπποκρατη, οταν μαλιστα παριστανει τον γιατρο.

  Αυτσ που λεω ασφαλως ειναι απολυτως σχετικα καθως η πιστη των πολλων στην ψυχη και στο πνευμα και τους αρχαγγελους και στις ουρανιες δυναμεις κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εξαρτωμενη απο τις εξουσιαστικες δομες, οπως ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ αυτο το σιχαμα σε ολες του τις εκφανσεις για να συνεχισει να σπερνει την πολωση και την δαιμονικη πανουκλα.

 12. Ο Εξολοθρευτής του Δαίμονα Furby says:

  Οι δυναμεις του ουρανου δεν ειναι εξαρτωμενες απο τις εξουσιαστικες δομες και παθητικες προς αυτες οπως ο Αντινοος Αντιχριστος Αντιθεος Γιατροασχετος Ιουδας Εφιαλτης Furby οπως προσπαθει να σας επιβαλει να θεωρησετε και πιστεψετε το σιχαμενο, καταραμενο και μολυσματικο πνευμα του, που γυρναει σε ολα τα θεματα οπου υπαρχει το θεμα Ιησους για να καψει το πνευμα του και να το υποταξει στον Αντιχριστο ιερατειο της Ρωμης, ακομα και μεσα απο την συνεχομενη και εμμονικη του προσπαθεια να προσαψει την ευθυνη των εξουσιαστικων δομων της Ρωμης στον Ιησου και στις δυναμεις του ουρανου στα ορια που θετουν τα ιερατεια, μεσα και απο τα κειμενα τους. Προσπαθει με καθε νεοελληνοπουστικο τροπο να εγκλωβισει το πνευμα του Χριστου, μεσα στα ορια που θετει το κρατος του Αντιχριστου με μοναδικο στοχο να επιβαλει τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ και του εθνους και του πλανητη.

  Επιλογη σας ειναι λοιπον να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ και οχι μονο με προσευχες…

 13. ΜΟΔΙΣΤΟΣ Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΚΥΘΗΣ says:

  Ολα να τα περιμενετε απο τον αγιο φαισιο τον Σαββατοκα [καππαδοκα] και τους ανθρωπους του. Καππαδοκας ντε!! Οι καππαδοκες τρομερα »’αγιοι» και επιτειδιοι ακομη απο την εποχη την ρωμαικη. Αυτοι οι σκυθες , οι της καππαδοκιας εμαθαν πρωτοι και με πτυχια τα ελληνικα και γκρεμισαν τον ελληνικο κοσμο του πνευματος αφου το λεηλατησαν με αγγελουδια , αγιους , επουρανιους ,αναστημενους , και με θαυματοποιους , δηλαδη εγιναν τα καλυτερα »μαστορια΄΄» του μανδραγορα για πολλους αιωνες ενω αρκετοι απο δαυτους εφοριακοι και εκατονταρχοι βαναυσοι και λεηλατες. Εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν ηταν ο φαισιος ο ιδιος αλλα το πνευμα του το αειθαλες και θεικοκαππαδοκικο.

 14. Ο Εξολοθρευτής του Δαίμονα Furby says:

  Ποιο πανω βλεπετε σε μικρη συσκευασια το δαιμονα Furby, που βαλλει κυριως τα μυαλα ηλιθιων που προσπαθει να κρινει τους ανθωπους με βαση την νεοναζιστικη του ψυχωση, καθως μαλιστα αγνοει οτι αυτος ειναι ενας Τουρκοσπορος και μια χαλασμενη γεννετικη μιξη απο βιολογικα αποβλητα.

  Βλεπετε λοιπον οτι ο αρρωστος ξεφτυλας νεοελληνομαλακας ειναι η απολυτη ντροπη του ανθρωπινου γενος και για αυτο θα πρεπει να αποβαλετε αυτη την ενεργειακη πανουκα απο πανω σας και να κανετε αυτο που σας ειπα με την κουκλα, και ειδικα εκει οπου λεει σχετικα με το μαυρο παλουκι στον ποπο του δαιμονα, καθως μονο ετσι μπορει να εξορκιστει το κακο του νεοελληνομαλακα.

  Να σας υπενθημισω επισης εσας που καλειτε το πνευμα του Αλεξανδρου αλλα και του Ιησου οτι και οι δυο αυτοι Χρισμενοι Βασιλεις που σταυρωθηκαν απο τους «δικους τους» δεν εκαναν καμια φυλετικη διακριση που προφανως ειναι και ο λογος που δολοφονηθηκαν απο τον δαιμονα Furby.

  Επισης θα πρεπει να καταλαβετε οτι οσους περισσοτερους ναζι ευνουχισετε τοσο μεγαλυτερο θα ειναι το bonus που θα κερδισετε απο τους ουρανους. Τα τσουτσουνακια τους ασφαλως μετα απο απολυμανση μπορειτε να τα ταισετε στα καημενα τα αδεσποτα που πεινανε.

  • ΜΟΔΙΣΤΟΣ.... says:

   Ρε συ εξολοθρευτη πιανεις συνεχως το παπαρι σου οταν κανεις πως γραφεις και αυτο βραχυκυκλωνει τον μικροξευτιλισμενο εγκεφαλο σου και παθαινεις ηλεκτροπληξια τυπου »’αρχιμαλακα περιοπης της δεκαετιας της αγιοσυνης του αγιου ουνουφριου του σουφραδωρου»’ γιαυτο προσεξε που ακουμπας μοσχοαναθρεμμενε της κοινωνιας της σημερινης -κουραδα.

 15. Φοίβος Αλέξανδρος Νεμρώδ says:

  Μην ανυσηχειτε θα σας εξορκισω ολους εγω και οσοι δεν τα καταφερετε απλα θα βουλιαξετε μεσα στην κολαση που σας ετοιμασαν τα αφεντικα σας και οι «φιλοι» σας που τους κανετε like για να νιωθετε οτι «ανηκετε» καπου και για αυτο ορισμενους τους συμπονω που ειναι θυματα του νεοελληνομαλακα Furby.

  Ελατα στο νεο θεμα να σας διδαξω για ΤΑΟ = ΟΔΟΣ.

  • Μελινα says:

   Ο ΣΟΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΠΑΛΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΥΠΟΥ ΝΕΜΡΩΔ (?), ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΟΚΑΠΗΛΕ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ….
   ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΘΕΟΣ??? ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΕΒΑΙΑ …
   ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΟΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΤΕ??? ΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ:»ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΕΙ» ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!!!
   …ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ…ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ:»ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ» ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ!
   Υ.Γ. Ή ΜΗΠΩΣ, ΝΕΜΡΩΔ(?) ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΠΕΡΣΕΑ???
   ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΑΛΗΦΘΕΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ, ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
   ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΑΣ Ή ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ..
   ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ Ή ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ…ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο Π.Χ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ: ΕΝ ΟΙΔΑ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ, ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΘΝΗΤΕ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΟΥ???
   ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟΥΣ & ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ!!!

 16. Α να Δ ω Ν says:

  Φωτεινή=1673=8
  Φοτογραφια=1555=7
  Εκκλησία=294=6
  Καλόγερος=319=4
  Παγκάκι=125=8
  Φωτιά=1611=9
  Μαύρο=811=1
  Αυτοκίνητο=1206=9
  8 7 6 4 8 9 1 9=7
  141199=7
  259=7
  777

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *