ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…

ΑΝΕΝΤΙΜΕ ΚΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΕ & ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!

ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΙΟΥΣ ΣΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ & ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ & ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ & ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ & ΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ & ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ & ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΟΥ & ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ & ΛΑΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ; ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ & ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

ΑΘΛΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΑΝΟΗΤΕ & ΔΟΛΙΟ ΣΙΧΑΜΑ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΙΕΡΟ ΜΙΑΣΜΑ & ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ!
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ & ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ, ΔΟΣΙΛΟΓΟ & ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΑΘΛΙΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ & ΑΕΝΑΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΝΑ ΖΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ!

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ & Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ‘ΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!
ΑΛΕΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΜΙΑ ΘΑ ‘ΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ‘ΧΕΙΣ!!!!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…

 1. Πέτρος Μ. says:

  Καταρχάς, υπερβάλλεις. Γράφεις «τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια». Το ξεπούλημα της Ελλάδας έγινε όμως μόνο για …99 χρόνια.
  Ύστερα, θα σου πω ότι βρίζεις. Και δεν είναι …πρέπον.
  Στον Τσίπρα δεν μπορούμε να αποδείξουμε όλα αυτά που γράφεις, είναι όμως αποδεδειγμένα προδότης και ψεύτης.
  Και δεν βρίζω, την πραγματικότητα γράφω.
  Προδότης ονομάζεται αυτός που προδίδει. Όταν κάποιος προδίδει τα όνειρα, τις προσδοκίες, τα πιστεύω και την ελπίδα του ελληνικού λαού, είναι προδότης.
  Επίσης όταν κάποιος λέει ψέματα ονομάζεται ψεύτης. Να μην αναλύσω τώρα ένα προς ένα, όλα τα ψέματα που είπε ο Τσίπρας, έτσι;

  Επίσης είναι και εθνοπροδότης, αφού συμφωνεί στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος. Και άρα διαπράττει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
  Το Σύνταγμά μας αναφέρει ότι η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.
  Αυτή η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί νομίμως από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις αυτοί που την ψήφισαν καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
  Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
  Θα ενημερώσω επίσης ότι εφόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας δεν υπογράψει αυτό που ψήφισε ο βουλή, διενεργείται δημοψήφισμα. Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.
  Εφόσον όμως θα υπογράψει, θα έχει διατελέσει και ο Πρόεδρος εσχάτη προδοσία.
  Ακόμα και για τα μνημόνια και την παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, ισχύει η εσχάτη προδοσία. Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.

  Τέλος, όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για τους τόκους του δήθεν χρέους μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο, μόλις αυτοί που τα έκαναν καταδικαστούν για αυτές τους τις πράξεις, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
  Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.-

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

   Σωστοτατος. Μια μικρη διαφωνια ομως. Η ηθικη ικανοποιηση των Ελληνων θα ηταν να δουμε κρεμασμενους Τσιπρα κοτζια κ καμενο κ προεδρο της δημοκρατιας ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ. Αλλα αν δεν ειναι εφικτο ας σαπισουν στη φυλακη σε διπλανα κελια με πακιστανους. Η μοναδικη ευχαριστηση τους ας ειναι να κανουν τις γυναικες εναλλαξ ανα εβδομαδα για να χαιρονται και οι αγαπημενοι τους πακιστανοι

 2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Οταν οι συμπτώσεις έχουν χιούμορ.
  Το CIPRALEX είναι ένας Εκλεκτικός Αναστολέας Επαναπρόσληψης Σεροτονίνης (Selective Serotonin Reuptake Inhibitor-SSRI) και ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων γνωστή ως αντικαταθλιπτικά. Τα φάρμακα αυτά βοηθούν στην ομαλοποίηση των επιπέδων σεροτονίνης στον εγκέφαλο.
  ΤσίπρΑλέξ και ως ψυχοφάρμακο για να μην την γλιτώσουμε ούτε στο τρελοκομείο….

 3. Χρυσό Αυγό το Πάσχα says:

  Μπράβο! Πολύ καλή η επιλογή σας να βάλετε σε αυτό το άρθρο τη φωτογραφία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου με κουκούλα. Μια νεοναζιστική προδοτική εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Ο πακιστανός αρχηγός μαζί με την Κασιδιάρα Λουλού, θα μας οδηγήσουν στη νίκη! Ζήτω η Νίκη! Ζήτω η τομφαλούλα Ουρανία!

 4. Σακης says:

  Ο φίλος Πέτρος μια χαρά τα είπε αλλά νομίζω ότι δεν έλαβε μάλλον υπ’οψιν ένα πράγμα:τη συνταγματική Αναθεώρηση που θα την κάνουν μέσα σε μια βδομάδα ενώ στα πολιτισμένα κράτη γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων χρόνια γι’αυτό το θέμα έτσι θα νομιμοποιηθούν τα μνημόνια θα παραγραφουν τα πάντα και θα γλυτώσουν τα λαμόγια.

 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Εαν δεν τα κανουν …χανουν τα κεφαλια τους απο τους μαυρο ιερατηδες ,εαν τα κανουν …θα χασουν τα κεφαλια τους απο εμας ,μεσω τριτων ….χαχαχαχα! για οσους διαφευγουν απο εμας ,θα ακολουθη η ΕΧΕΤΛΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *