00:32 - 21/09/2021

Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την γενοκτονία των Ελλήνων.

Πόσοι γιατροί, πόσοι φαρμακοποιοί και πόσοι νοσηλευτές έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες
για τα εμβόλια covid19 στην Ελλάδα;

Πόσοι από τους τηλεοπτικούς τρομοκράτες αναφέρθηκαν στην κίτρινη κάρτα, που είναι υποχρεωμένοι
να συμπληρώνουν οι επαγγελματίες υγείας;

Ποιός Εισαγγελικός Λειτουργός διερεύνησε την παραίτηση του καθηγητή Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου
από την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης τον Απρίλιο του 2021;

Τι είναι η κίτρινη κάρτα;

Η Κίτρινη Κάρτα είναι ένα μέσο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων (και των εμβολίων).

Οι Eπαγγελματίες Yγείας (ιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές) έχουν την υποχρέωση και οι Aσθενείς έχουν το δικαίωμα να συμπληρώνουν την Κίτρινη Κάρτα κάθε φορά που υποψιάζονται ότι ένα φάρμακο (ή ένα εμβόλιο) μπορεί να έχει προκαλέσει μία ανεπιθύμητη ενέργεια.

https://www.eof.gr/web/guest/yellowgeneral#message

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Έλληνας 09/22/2021 @ 10:59 ΜΜ

    Είμαι περίεργος, αν στη χώρα μας ζήταγε κάποιος ενδιαφερόμενος την κάρτα για να την συμπληρώσει, θα του έδιναν ή θα έλεγαν “δεν έχουμε”;
    Στο βίντεο που ανέβασες σήμερα από Phoenix, Az. είπε η υγειονομικός ότι είναι ανύπαρκτες οι κάρτες στα νοσοκομεία εκεί. Εδώ άραγε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*