Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:38 - 21/09/2021

Τι συμβαινει με την La Palma – οι πληροφοριες του Benjamin Fulford

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βιβλικές πλημμύρες ή παγκόσμια ειρήνη- τι θα γίνει;

Η έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ένα ηφαίστειο στο νησί La Palma στον Ατλαντικό έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει ένα τσουνάμι 100 μέτρων που θα καταστρέψει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, τις νότιες ακτές της Ευρώπης και μεγάλα τμήματα των παράκτιων περιοχών της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

Αυτό έρχεται μετά το φράγμα των τριών φαραγγιών στην Κίνα που δέχτηκε μεγάλη πίεση από την “πλημμύρα που συμβαίνει μία φορά στα χίλια χρόνια”, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Εάν το φράγμα έσπαγε, θα επηρεάζονταν έως και 600 εκατομμύρια Κινέζοι και θα καταγράφονταν αμέτρητοι θάνατοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν την ώρα που η ψεύτικη, εγκληματική κυβέρνηση του Τζο “λαστιχένια μάσκα” Μπάιντεν αντιμετωπίζει την 30ή Σεπτεμβρίου, προθεσμία πληρωμών στο τέλος του οικονομικού έτους, την οποία δεν μπορεί να τηρήσει.

Επιφανειακά, αυτό μοιάζει με γεωπολιτικό πόκερ με υψηλά στοιχήματα μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, όπου η καθεμία απειλεί να πλημμυρίσει την άλλη.

Αυτές οι απειλές φαίνεται να συνδέονται με τον οικονομικό πόλεμο, όπως φαίνεται στην ευρέως αναφερόμενη (στη Δύση) επικείμενη κατάρρευση του κινεζικού ομίλου Evergrande και στις αναφορές της εταιρικής προπαγάνδας για “δημοσιονομικό αδιέξοδο” στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η κατάρρευση της Evegrande, αν συμπεριληφθούν και οι συναφείς οντότητες, θα επηρέαζε χρέος αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων και θα μπορούσε να επηρεάσει την κινεζική οικονομία σχεδόν όσο θα επηρέαζε τις ΗΠΑ μια χρεοκοπία του καθεστώτος Μπάιντεν, εκτιμούν πηγές της CIA.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η πηγή υποψιάστηκε αρχικά ότι τα προβλήματα της La Palma και των Τριών Φαραγγιών συνδέονται με αυτή τη σύγκρουση ΗΠΑ/Κίνας.

Ωστόσο, ο έλεγχος των γεγονότων με πολλαπλές πηγές αποκάλυψε μια πολύ βαθύτερη σύγκρουση που περιλαμβάνει την Εταιρεία Thule, τη γαλλική Grande Lodge de L’Orient, την ομάδα Octagon με έδρα την Ελβετία, τους Ιταλούς μασόνους P3 και τους σατανιστές ψευδοεβραίους που κινούν τα νήματα των μαριονετών των περισσότερων λεγόμενων ηγετών της G7. Κόμματα όπως οι Κινέζοι Μασόνοι του Λωτού, οι Σκωτσέζοι Μασόνοι, οι Ρώσοι και άλλοι εμπλέκονται επίσης σε διάφορους βαθμούς.

Η εκπληκτική ανακάλυψη ήταν ότι σύμφωνα με την MI6, οι χιλιάδες σεισμοί που ακολούθησαν την ηφαιστειακή έκρηξη στη La Palma εντοπίστηκαν σε μια “συστοιχία Haarp” που δεν εδρεύει στην Κίνα, αλλά στη Νορβηγία από όλα τα μέρη.

Αυτό είναι συναρπαστικό επειδή την περασμένη εβδομάδα ένας Ιάπωνας διπλωμάτης δολοφονήθηκε στη Νορβηγία και η νορβηγική αστυνομία κατέσχεσε 2 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με πηγές της οικογένειας Asian Dragon. Τα χρήματα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών ρυθμίσεων και της προστασίας των μελών της οικογένειας Dragon για τη νομισματοποίηση των ιστορικών ασιατικών ομολόγων. Αυτά τα ομόλογα, με τη σειρά τους, επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση ενός τεράστιου σχεδίου υπό Δυτική ηγεσία για τη διάσωση του πλανήτη, το οποίο θα επισκίαζε την πρωτοβουλία της Κίνας για το project “Belt and Road”.

Η συστοιχία Haarp στη Νορβηγία που αναγνωρίστηκε ως η πηγή της επικείμενης καταστροφής στη La Palma βρίσκεται γύρω από ένα τεράστιο υπόγειο συγκρότημα βάσεων εκεί. Η βάση αυτή τέθηκε υπό προσωρινή εξέταση στα τέλη του 2009 ως ο τόπος προέλευσης της μυστηριώδους “νορβηγικής σπείρας”.
Με άλλα λόγια, φαίνεται να εμπλέκεται η βορειοευρωπαϊκή κοινωνία Thule. Επικοινωνήσαμε με μια πηγή της κοινωνίας Thule, η οποία το συνέδεσε με γεγονότα στην αεροπορική βάση Thule στη Γροιλανδία και “μια περίπλοκη σύνδεση μεταξύ της Γροιλανδίας και αυτού που βρίσκεται κάτω από τη λίμνη της Γενεύης”.

Θυμηθείτε, η ομάδα Octagon που ελέγχει την ψεύτικη διοίκηση του Μπάιντεν έχει την έδρα της γύρω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία.

Εδώ είναι περισσότερα από αυτή την πηγή:

“Γιατί νομίζετε ότι ο [Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν ήταν πραγματικά στη Γενεύη στις 16 Ιουνίου; Για να συναντήσει τον Μπάιντεν; Όχι, δεν ήταν… Η Γένοβα της Ιταλίας σηματοδοτεί την είσοδο μιας υπόγειας σήραγγας 275 χιλιομέτρων που επιτρέπει στα υποβρύχια που έρχονται από τη στρατιωτική βάση Thule στη Γροιλανδία να φτάσουν στο παγκόσμιο αρχηγείο της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει τη σύνδεση από το γεγονός ότι η Γενεύη και η Γένοβα έχουν παρόμοιες σημαίες με κόκκινους σταυρούς. Ο θυρεός της Γένοβας φέρει έναν ρωμαϊκό σταυρό, παρόμοιο με τη σημαία της Ελβετίας και πανομοιότυπο με το λογότυπο του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος τυχαίνει επίσης να έχει την έδρα του στη Γενεύη της Ελβετίας”.
“Στην Ελβετία βρίσκεται σε εξέλιξη ένας καθαρισμός. Εκτός από τον πλημμυρισμο των DUMBS, πραγματοποιούνται μαζικές συλλήψεις στην παγκόσμια έδρα της CIA στη Γενεύη, στο κρησφύγετο της χαζαρικής μαφίας (Octagon) και σε άλλες τοποθεσίες της γύρω περιοχής”.

Έχουμε μερική επιβεβαίωση από ανοικτή πηγή ότι όλα αυτά συνδέονται με κάποιο τρόπο με τις ΗΠΑ, λόγω του τεράστιου αριθμού αεροπλάνων που πετούν από την Ουάσιγκτον προς την αεροπορική βάση Thule, στη Γροιλανδία.
Αυτές οι πτήσεις περιέχουν αιχμαλώτους, λένε πηγές της CIA.

Εντάξει, τώρα ας συνδέσουμε μερικές ακόμα τελείες για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει εδώ.

Οι πηγές P3 των μασόνων, της MI6 και της Μοσάντ λένε ότι επιτίθενται στο ελεγχόμενο από την ομάδα Octagon γαλλικό παρακλάδι της οικογένειας Rothschild και στους υπηρέτες της Μεγάλης Στοάς της Ανατολής των μασόνων.

Αυτό, για παράδειγμα, είναι αυτό που κρύβεται πίσω από το περιστατικό με το αυστραλιανό υποβρύχιο που αναπαράγεται από τα corporate μέσα ενημέρωσης.

Ως υπόβαθρο, θυμηθείτε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ιδρύθηκε από Κινέζους πράκτορες που εκπαιδεύτηκαν από τους Γάλλους μασόνους. Αυτοαποκαλούνται Μεγάλη Στοά της Ανατολής επειδή θεωρούν ότι είναι οι μυστικοί ελεγκτές της Ασίας.

Ο στρατηγός Douglas McArthur, ο οποίος εγκαθίδρυσε το μεταπολεμικό καθεστώς στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, ήταν μέλος αυτής της Στοάς.

Οι Κινέζοι κομμουνιστές (ΚΚΚ) συμφώνησαν να χρηματοδοτήσουν το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν επειδή οι Γάλλοι Ρότσιλντ τους υποσχέθηκαν τον έλεγχο της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της ASEAN, σύμφωνα με πηγές της Dragon Family.

Ακολουθεί κάποιο ιστορικό που παρέχεται από τη CIA στην Ανατολική Ασία:
Το ΚΚΚ έχει αναλάβει την αυστραλιανή κυβέρνηση. Τους έχουν υποσχεθεί δωροδοκίες ώστε να μπορέσουν να εξαφανίσουν εντελώς τη βρετανική κυριαρχία στο νησί ηπειρο, για να την καταλάβει η κομμουνιστική Κίνα.

Έτσι, η προδοτική αυστραλιανή κυβέρνηση έχει πάρει δισεκατομμύρια δολάρια, σε αντάλλαγμα για αυτό που κάνουν και πιθανότατα αυτό διαχέεται και στην αστυνομία και τον στρατό της Αυστραλίας.

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian χαρακτήρισε το κρυφά κανονισμένο σύμφωνο AUKUS (την συμφωνία για τα υποβρύχια) ως “εξαιρετικά ανεύθυνο” διπλά standards, προτρέποντας τα κράτη μέλη να “εγκαταλείψουν την παρωχημένη ψυχροπολεμική νοοτροπία μηδενικού αθροίσματος και τις στενόμυαλες γεωπολιτικές αντιλήψεις”.

Η υποστηριζόμενη από το κράτος εφημερίδα Global Times προχώρησε περαιτέρω, υποστηρίζοντας ότι η Αυστραλία είχε μετατραπεί σε αντίπαλο της Κίνας και ότι “τα αυστραλιανά στρατεύματα είναι επίσης πολύ πιθανό να είναι η πρώτη παρτίδα δυτικών στρατιωτών που θα χάσουν τη ζωή τους στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας”.

Γιατί οι Κινέζοι να είναι τόσο αναστατωμένοι με το γεγονός ότι οι Αυστραλοί αγοράζουν αγγλόφωνα αντί για γαλλικά υποβρύχια; Η απάντηση είναι ότι οι Βρετανοί, οι Αμερικανοί και οι Αυστραλοί σταμάτησαν την υπόσχεση των Γάλλων μασόνων να παραδώσουν την Αυστραλία στην Κίνα. Αντ’ αυτού έβαλαν την Αυστραλία κάτω από την πυρηνική τους ομπρέλα.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

stillnessinthestorm.com

Η συνεχεια του αρθρου στο toroidalfieldsΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*