ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ακριβά τα γούστα του ζεύγους Μητσοτάκη

· Κατοχικά Νέα

Την ώρα που οι πολίτες έχουν γονατίσει από τους θηριώδεις λογαριασμού ρεύματος, οι οποίοι για τους περισσότερους χρειάζονται έναν μισθό ή μια σύνταξη για να πληρωθούν- και με τη βενζίνη να έχει ξεπεράσει προ πολλού τα 2 ευρώ το λίτρο και να μην κατεβαίνει με τίποτα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από το σπίτι του -λόγω της ασθένειας του- τα φτωχά μέτρα ελάφρυνσης που θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, μια λεπτομέρεια στο φόντο του πλάνου έκανε τη διαφορά και διέλυσε για άλλη μια φορά το επικοινωνιακό μέρος της ανακοίνωσης του πρωθυπουργού.

Είναι δύσκολο, βλέπετε, να πείσεις τους συμπολίτες σου ότι συμπάσχεις με όσους δυσκολεύονται να πληρώσουν τον λογαριασμό του ρεύματος ή να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους όταν έχεις πίσω σου ένα ζευγάρι θεόρατα κηροπήγια που εκτιμώνται από 16.000 έως 20.000 ευρώ. Τα οποία κηροπήγια, πιθανόν, ο πρωθυπουργός δεν θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει, γιατί δεν θα δυσκολευτεί ποτέ να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νοσοκομειακός διάδρομος - συμβολική εικόνα για αιφνίδιο θάνατο και διαφάνεια δεδομένωνΕΛΛΑΔΑ

Αιφνίδιος θάνατος στο 424 και το ερώτημα που δεν κλείνει: Δώστε τα πρωτογενή δεδομένα για εμβολιασμό, ηλικίες και αιτίες θανάτου

Ευρωπαϊκό αστικό τοπίο - συμβολική εικόνα για το κόστος καυσίμωνΕΛΛΑΔΑ

Eurostat: +23,8% τα καύσιμα στην ΕΕ μέσα σε έναν χρόνο – Στην Ελλάδα η αύξηση φτάνει περίπου το 16%

Ιατρικό κέντρο και τεχνολογία - συμβολική εικόνα για το θέμα longevityΕΛΛΑΔΑ

Άδωνις Γεωργιάδης και longevity: από την προβολή κέντρου μακροζωίας στην αυστηρή γραμμή για την πλασμαφαίρεση – Τι πραγματικά προκύπτει

2 απαντήσεις στο “Ακριβά τα γούστα του ζεύγους Μητσοτάκη”

  1. Γιατί ο ένας είναι μπινές η άλλη γυναίκα.

    Έχουν όμως 1 κοινό:

    ”Θέλουν να ναι μακρύ”

    Όπως καταλαβαίνετε, τα αντικείμενα πρέπει να ναι αρκετά στιβαρά για να στέκονται, όσο οι δυο τους πάνε πάνω κάτω, ειδάλλως θα σηκώνονται απ το έδαφος. Εξού και η ποιότητά τους.

  2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ 600ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ 7.000 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ 84.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΕ 2 ΘΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 670,000 ΕΥΡΩ.
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 20-150 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΡΑ 200,000 ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΑΜΑ ΤΑ ΚΗΠΟΠΗΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ 20,000 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΑΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *