ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ

Το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού, σκοπίμως ακατήχητο σε θέματα Ορθοδοξίας δεν γνωρίζει τους Κανόνες Λειτουργίας της Εκκλησίας. Εκκλησία είναι οι Ορθόδοξοι ιερείς και ο Ορθόδοξος λαός. Έτσι, σήμερα η ελληνική κοινωνία έφτασε σε αυτήν την κατάντια, γιατί ο κλήρος δεν τηρεί τους κανόνες και ο λαός δεν τους γνωρίζει.

Υπάρχουν Κανόνες των Αποστόλων που ορίζουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να συμβαίνει στους Ορθοδόξους Χριστιανούς, εν προκειμένω στους Έλληνες. Και επίσης, υπάρχει άρθρο του συντάγματος που επιβάλλει ότι θα πρέπει ο κλήρος να τηρεί τους Αποστολικούς Κανόνες και τις Συνοδικές αποφάσεις.

Έτσι, εύκολα αποδεικνύεται ότι οι μεν κληρικοί και όπως προβλέπουν οι Κανόνες που παραβιάζουν αυτούς είναι καθαιρετέοι. Πώς λοιπόν ένας εν δυνάμει καθαιρετέος μπορεί να ορκίζει μια κυβέρνηση; Και πώς ένας πολιτικός που με βάση τους Κανόνες είναι εν δυνάμει αφορισμένος μπορεί να ασκεί καθήκοντα; Και πώς ένας επίορκος μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση;

Η απάντηση είναι απλή: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Και επειδή Εκκλησία είναι και ο λαός, αυτός είναι που πρέπει να απαιτήσει να εφαρμοστούν οι Κανόνες. Αρκεί και ένας καλόγηρος να κρατήσει την Ορθοδοξία, αν και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ευτυχώς.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Με βάση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 Κανόνες του Ιερού Πηδαλίου (Κανόνες Λειτουργίας της Εκκλησίας) και άλλα 4 άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος καθαιρούνται και αφορίζονται αναδρομικά αυτοί που όρκισαν τις κυβερνήσεις αλλά και τις κυβερνήσεις που ορκίστηκαν από αυτούς αντίστοιχα.

Είναι όλοι τους εν δυνάμει καθαιρετέοι και αφορισμένοι.

Έτσι, ό,τι κακό εναντίον του ελληνικού Ορθοδόξου λαού έγινε έως τώρα είναι άκυρο και ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ αμέσως, όπως για παράδειγμα καταργούνται αμέσως όλα τα μνημόνια, όλες οι αποφάσεις για την αντίχριστη παιδεία που επέβαλλαν, για την μουσουλμανοποίηση της χώρας, κι ένα σωρό άλλες κακόβουλες, αντεθνικές και αντορθόδοξες αποφάσεις.

Το Ιερό Πηδάλιο είναι το βιβλίο που περιέχει όλους τους έγκυρους Κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Βέβαια, οι Κανόνες δεν είναι μόνο για ό,τι μας “συμφέρει”, αλλά πρωτίστως υπάρχουν για να προφυλάσσουν τον λαό από κινδύνους πνευματικούς και υλικούς και πρέπει να τηρείται με σκοπό, όπως εξαγγέλλεται στο προοίμιο του βιβλίου, να ωφεληθούν οι χριστιανοί. Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ο θεμελιώδης νόμος επάνω στον οποίο βασίζεται η διαμόρφωση ολόκληρης της νομοθεσίας της Ελλάδας όσον αφορά τα δικαιώματα και υποχρεώσεις του πολίτη, την οργάνωση και βασικούς κανόνες λειτουργίας του ελληνικού κράτους και των θεσμών.

Ελληνικέ λαέ κατοχυρώνεσαι στο Δίκαιο βάση των Κανόνων Λειτουργίας της Εκκλησίας αλλά και με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΕΡΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ και Μετάφραση:

ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ ΙΑ, Σ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Μηδείς εν τω ιερατικώ καταλεγομένων τάγματι, ή λαϊκός, τα παρά των Ιουδαίων άζυμα εσθιέτω, ή τούτους προσοικειούσθω, ή εν νόσοις προσκαλείσθω, και ιατρείας παρ΄αυτών λαμβανέτω, ει εν βαλανείοις τούτοις παντελώς συλλουέσθω. Ει δε τις τούτο πράξαι επιχειροίη, ει μεν Κληρικός είη, καθαιρείσθω, ει δε λαϊκός αφοριζέσθω.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Κανόνας ΙΑ’: “Κανένας από εκείνους που συγκαταλέγονται στο ιερατικό τάγμα ή λαϊκός (πολίτης) να μην τρώει τα άζυμα από τους Εβραίους, ούτε να γίνεται φίλος με αυτούς, ή όταν είναι ασθενής, να τους προσκαλεί και να λαμβάνει θεραπεία από αυτούς, ούτε σε δημόσια λουτρά να μην λούζεται καθόλου μαζί τους. Και αν κάποιος επιχειρήσει να πράξει αυτό, αν είναι κληρικός, να καθαιρείται, αν είναι λαϊκός, να αφορίζεται”.
[ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ προσοικειούσθω: προσοικείω (προσοικειώνω) -ση, η εξοικείωση (μτφ.) το να πάρει κανείς κάποιον με το μέρος του συνώνυμα: προσεταιρισμός].

ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ
ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ…..

Κανών 45ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ
“Επίσκοπος ή Πρεσβύτερος ή Διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς ως κληρικοίς ενεργήσαι τι, καθαιρήσθω”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Αν κάποιος Επίσκοπος, Πρεσβύτερος ή διάκονος με τους αιρετικούς συμπροσευχηθεί μόνο, να αφορίζεται, κι αν επέτρεψε σε αυτοὺς ως κληρικοὶ να πράξουν κάτι, τότε να καθαιρούνται οι ορθόδοξοι που το επέτρεψαν.

Κανών 46ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ
«Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι, εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών, προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

“Αν κάποιος κληρικός ή λαϊκός εισέλθει σε συναγωγή Εβραίων ή αιρετικών, για να προσευχηθεί, και να καθαιρείται και να αφορίζεται”.

Κανών 11ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ
“Ει τις καθηρημένω κληρικός ων κληρικώ συνεύξηται, καθαιρείσθω και αυτός”.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Εάν κάποιος συμπροσεύχεται μαζί με καθηρημένο κληρικό να καθαιρείται και αυτός.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άρθρο 3, §1.

«Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928».

Άρθρον 16,§2
Η παιδεία αποτελεί βασικὴ ἀποστολὴ του Κράτους, έχει δε ως σκοπὸ την ηθικὴ, πνευματικὴ, επαγγελματικὴ και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως και την διάπλαση αυτών ως ελευθέρων και υπευθύνων πολιτών.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΗΘΟΣ;;;!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ;;; !!! :

Άρθρο 33
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίδει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθον όρκον . “Ορκίζομαι εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ διά την πιστήν τους τήρησιν, να υπερασπίζω την εθνικήν ανεξαρτησίαν και ακεραιότηταν της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τας ελευθερίας των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδον του Ελληνικού λαού.”

ΜΟΥΓΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ…..

 

Άρθρο 59
Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους, δίδουν εις το Βουλευτήριον και εις δημόσιον συνεδρίαν τον ακόλουθον όρκον “Ορκίζομαι εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος να είμαι πιστός εις την Πατρίδαν και το δημοκρατικόν πολίτευμα, να υπακούω εις το Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώ ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου”.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ

ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΟΥ

ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ

ΤΜΗΜΑ Δ’: Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

SOCRATESNIOS

 

22 thoughts on “ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ

 1. ΕΠΩΝΥΜΟΣ says:

  …καλο το ανεκδοτο αλλα δεν βοηθα ουτε για δυσκολο χεσιμο. Μην προσβαλλετε την απλοικη λογικη με τετοιες σκεψεις σημερα , διοτι ηδη εχει ανακαλυφθει η δυναμιτιδα η οποια σβηνει τα θαματα , ενω παλαια υπηρχε μονο η πυρομανια που ηταν θελημα θεου….απο χερι πρωταγωνιστη της καινοπαλαιας διαθηκης τουσινα.

 2. Αργυρούλα says:

  “Σας παραγγέλουμε μάλιστα αδελφοί στο όνομα του Χριστού να απομακρύνεστε από κάθε έναν αδελφό που περπατάει άτακτα και όχι σύμφωνα με την παράδοση που παρέλαβε από μας” (Επιστολή προς Θεσσαλονικείς Β΄, κεφ. 3.3). Εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι κληρικοί που δεν τηρούν τις παραδόσεις των Αποστόλων, άρα το ποίμνιο πρέπει να φύγει μακριά τους!

 3. 11:11 says:

  Διαβάζω αυτά που λέτε και στεναχωριέμαι για την όλη κατάσταση και επειδή όλα αυτά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν οδηγούν πουθενά να πω και εγώ τα δικά μου.

  Άποψη μου είναι ότι για να υπάρξουν ελπίδες να επιβιώσει η εκκλησιά πρέπει πρέπει να αναδομηθεί εκ βάθρων και να κοιτάξει μπροστά και όχι να εγκλωβίζεται στο παρελθόν από τις ιερές συνόδους κλπ αλλιώς αναπόφευκτα όλο το οικοδόμημα θα καταρρεύσει.

  Αν και δεν βλέπω διέξοδο απλά να πω τι νομίζω εγώ.

  Αρχικά θα πρέπει να γίνει μια θεολογική επαναπροσέγγιση μέσα σε ένα Νεοπλατωνικό πλαίσιο και για αυτό για θα πρέπει να ακυρωθούν όλες οι “ιερείς” συνοδοί και να παραιτηθούν όλοι οι αρχιπαπάδες και να πάνε στα μοναστήρια η όπου αλλού θέλουν και την διοίκηση της εκκλησιάς να την αναλάβουν έγγαμοι κοσμικοί μαζί με τις γυναίκες τους και η θεολογία του ευνούχου “Γαμπρού” να γίνει η θεολογία του Γαμπρού και της Νύμφης και να επανέλθει η πρωτότυπη παράδοση του Ιερού Γάμου την οποία έχουν διαστρεβλώσει οι ευνούχοι.

  Αυτός ο Ορθόδοξος ιερέας προσπαθεί να προσεγγίσει το όλο θέμα:

  https://www.sthermanmpls.org/article.php?id=2198

 4. 11:11 says:

  Μια επι της ουσιας θεολογικη και φιλοσοφικη μελετη και των Εβραικων γραφων και δηλαδη και της Π.Δ κλπ και της Ελληνικης φιλοσοφιας και της Γνωστικης θεολογιας αλλα και ολων των θεολογικων παραδοσεων συνιστα την υπαρξη της θηλυκης πλευρας του Ολου την οποια οι Εβραιοι που βασιζονται στις ιδιες γραφες με τους χριστιανους προσδιοριζουν ως την Shekinah και η οποια περασε στο θρησκευτικοπολιτικο κατασκευασμα της Ρωμης ως το Αγιο Πνευμα και αυτο εχει τις αναλογες επιπτωσεις, καθως η θεολογια της πατριαρχικης πανουκλας με καθαρα εξουσιαστικη στοχευση, προσπαθει να εκβιασει την ψυχη του Ολου σε υποταγη στους μαυροφορεμενους τραγους και να εγκλωβισει την θηλυκη η αλλιως την ψυχικη ενεργεια μεσα σε ανισορροπα θρησκευτικα καλουπια που κακοποιουν και την ψυχη και τον νου και οδηγουν σε μια αδιεξοδη πορεια που κατεληξε στο βδελυγμα της ερημωσεως το οποιο βιωνουμε σημερα.

  Αυτο φυσικα δεν μπορει να συνεχιστει και στον Νεο Αιωνα καθως η φυση εκδικειται και αμα δεν ανοιξετε τα ματια και τα αυτια σας στην πραγματικοτητα για να ακουσετε την Μητερα της πλασης κανενας “θεος” δεν μπορει να σας σωσει.

  Αμα θελετε να στοχευσετε καπου για την σωτηρια και της ψυχης και της εκκλησιας κλπ αυτο μπορει να γινει μονο μεσα σε ενα σχημα οπου το κεφαλι της εκκλησιας θα ειναι ειτε γυναικα η οποια θα αναπαριστα την θηλυκη αρχη και γιατι οχι να επαναφερθει η μυθολγια της Βασιλισσας Σοφιας ειτε ενα ανδρογυνο που θα αναπαριστα το Ουρανιο Βασιλικο Ζευγος και δηλαδη της Σοφιας και του Χριστου και θα εχουν απολυτη θρησκευτικη εξουσια ανεξαρτητα με τις αθλιοτητες των “ιερων” συνοδων. Διαφορετικα τα πραγματα ειαι πολυ δυσκολα και το κακο που σας εκαναν οι τραγοι ειναι ανυπολογιστο.

 5. ΑΡΑΧΝΗ143 says:

  οι ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ γηναν ”γραφικοι” τρομοκρατες” ”σχιζματικοι”
  τα ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ γηναν ”αγιοι” κατα κοσμον…
  παλι οι ΤΡΕΛΟΙ θα πολεμησουν ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
  …ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…..

 6. 11:11 says:

  Σε οτι αφορα τα χρυσοβουλα στο αλλο θεμα και αυτο ειναι εκτος πραγματικοτητας. Μιλαμε για ενα νομικο καθεστως το οποιο εχει παψει να ισχυει εδω και αιωνες και τα χρυσβουλα δεν εχουν καμια νομικη ισχυ και η επαναφορα τους ειναι αδυνατη γιατι θα προκληθουν πολλαπλες περιπλοκες που θα οδηγησουν σε νομικα αδιεξοδα και η ολη φαση θα θυμιζει το σκηνικο με τον Σωρρα και θα οδηγησει σε μια παρομοια και ισως και χειροτερη κατασταση καθως κανενα συγχρονο κρατος δεν αναγνωριζει αυτα τα χαρτια και αρα δεν εχουν καμια αξια.

 7. 11:11 says:

  Η λυση για τα οικονομικα προβληματα του πλανητη και οχι μονο της Ελλαδας μπορει να ερθει μονο απο αριστερα μεσα απο ενα πανεθνικο κινημα το οποιο να επιζητει δικαιοτερη κατανομη του πλουτου και δημευση της περιουσιας των ολιγαρχων αλλα για να γινει κατι τετοιο και να μην οδηγηθουμε σε φασιστικα καθεστωτα οπως αυτο της Σοβιετικης ενωσης πρεπει να υπαρχει συνειδηση και οραμα το οποιο θα μπορουσε ασφαλως να εχει θεολογικο περιεχομενο σε αντιδιαστολη δηλαδη με την υλιστικη προσεγγιση του Μαρξ. Αλλη λυση για τα οικονομικα του πλανητη ποτε δεν υπηρξε και αυτα που κερδισε ο φτωχος τα κερδισε με αιμα και στην εποχη του Ιησου και εδω που ειμαστε αμα δεν προκυψει ενα νεο οραμα και ενα νεο συστημα αξιων απλα θα πρεπει να περιμενουμε τον επομενο δυναστη και της ψυχης μας ακομα ειτε απο αριστερα ειτε απο δεξια.

 8. 11:11 says:

  Μεγαλωσα μεσα στα ψεματα και την βρωμια της δεξιας και τωρα που φτασαμε σε αυτο το σημειο συνειδητοποιησα οτι η καρδια μου απο παντα κτυπουσε αριστερα και απλα παρασυθρηκε το λογικο μου απο την επιφανεια των πραγματων που συνιστα το αντιθετο και οτι και καλα η καρδια μας βασικα δεν ειναι αριστερα αλλα δεξια και αυτα ειναι ανοησιες που εχει φτιαξει η πατριαρχικη πανουκλα μεσα στους αιωνες πριν και μετα τον Χριστο οι οποιες σε τελικη αναλυση στοχευουν τις συχνοτητες γκαου που προσφερουν μια δηλητηριασμενη πατατα στους πεινασμενους η οποια σε μεταμορφωνει σε ζομπι.

  Λενε οι εθνικιστες για παραδειγμα οτι ειναι χριστιανοι κλπ ομως εγω βασικα χριστιανους βρισκω μονο σε οσος η καρδια τους κτυπαει απο αριστερα και λεω η καρδια τους και οχι ο νους τους καθως ο νους μπορει να ειναι ο μεγας πλανος που σε κανει να πιστευεις οτι εισαι χριστιανος η αριστερος κλπ αλλα επι της ουσιας συμβαινει ακριβως το αντιθετο καθως αυτος απομακρυνεται απο την καρδια που κτυπαει αριστερα.

  Το κινημα του Ιησου ηταν ενα διεθνιστικο κινημα και οι χριστιανοι που υπεστησαν σφαγες ηταν οι φτωχοι και αδυναμοι ανεξαρτητως φυλης. Αυτη ειναι η καρδια του Χριστιανισμου που κτυπαει αριστερα και οχι το κατασκευασμα της Ρωμης που σου σοδομιζει το μυαλο με ψεματα και ανοησιες και που κατελξε σημερα να ταυτιζεται με τον εθνικισμο μεσα στα πλαισια της τεχνητης πολωσης για την οποια υπευθυνοι ειναι ολοι ανεξαρτητα με τις ατζεντες που την κατευθυνουν.

 9. 11:11 says:

  O Χριστος μπορει να ερθει μονο απο αριστερα εκει οπου βρισκεται η καρδια και οποιος ισχυριζεται το αντιθετο εχει υποστει πλυση εγκεφαλου απο τις πατριαρχικες δομες και ακομα και απο τους Ελληνες φιλοσοφους που και αυτοι ανθρωποι ηταν και οχι θεοι καθως ακομα και ο Πλατωνας επι του προκειμενου μιας και μιλησα για Νεοπλατωνισμο ηταν φαλλοκρατης και ελεγε βασικα οτι οι αμαρτωλοι ανδρες θα γεννηθουν ς γυναικες στην επομενη τους ζωη για τιμωρια και δεν θα το παω και στο αλλο το γνωστο θεμα που καιει καθως εκει ειναι ο πραγματικος πονος αναφορικα με το ψεμα και την βρωμια της εθνικιστικης πανουκλας.

  Αυτοι λοιπον που μας μιλανε για τον Χριστο κλπ θα πρεπει να το παρουν αποφαση οτι η ουσια της διδασκαλιας του Ιησου δεν συμβαδιζει καθ’ουδενα τροπο με την εθνικιστικη παρακρουση και αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι πρεπει να παμε στο αλλο ακρο και να καταργησουμε τα εθνη κλπ αλλα θα πρεπει να το χωρεσουν καποιοι μεσα στο μυαλο τους οτι κανενας Χριστος δεν προκειται και δεν ειναι δυνατον εκ των πραγματων να ερθει μονο για ενα εθνος η μονο για ενα δογμα και επι του προκειμενου για την ορθοδοξια.

  Αυτο που θα επρεπε εκ των πραγματων να περιμενετε ειναι μια νεα πνευματικη διδασκαλια που θα σας φερει πιο κοντα στην αληθεια του ΟΛΟΥ και που θα ερθει απο αριστερα και οχι καποιον να σας τακτοποιησει τα οικονομικα του πατριαρχικου κατεστημενου και να δωσει ισχυ στα χρυσοβουλα για παραδειγμα.

  • Αντικειμενικος says:

   Πάντως η Αλήθεια δεν βρίσκεται στο μίσος που δείχνουν τα λόγια σου, ούτε η Διδασκαλία του Χριστού αφορούσε τα ανθρώπινα, η οποία πρόσβλεπε στην δραπέτευση από αυτά, των μαθητών του Χριστού, όπως διαφαίνεται από το ευαγγέλιο του Ιωάννη. Οι αλλαγές δεν γίνονται με συντάγματα και ξερούς κανόνες,
   είναι εσωτερικές διαδικασίες. Σου θυμίζω, πως όταν πήγαν κάποιοι να τους λύσει κληρονομικές διαφορές, τους είπε πως δεν είναι δικαστής και συχνά έλεγε πως η Βασιλεία Του, δεν ήταν αυτού του κόσμου.

 10. tasos says:

  Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ

  Μνημονεύεται μέσα στα Άγια τοις Αγίοις του Χριστού :
  “Του αρχιεπισκόπου και Πατριάρχη του Αλλάχ του αγίου Κορανίου.. στο αίμα του Χριστού= ορθοδόξου Χριστιανού, το πνεύμα του Βαρθολομαίου πρόσχομεν;”
  Αγίου Ποίου πνεύματος ; Του Αλλάχ ακμπάριτος στην γυναίκα που πιστεύει ότι είναι άνθρωπος να την καίνε και να την τρώνε;
  Η παιδοφιλία να είναι νόμιμη και ο Αλλάχ θα σώσει την γη από τα σκυλιά τους άπιστους … που αρνήθηκαν για Αλλάχ τους 72 μικρές παρθένες για την χαρά του φαλού τους!
  ….

  Το κρίμα για το έγκλημα….
  επάνω στα κεφάλια της εκκλησίας των Ελλήνων.
  Όλοι για τον πατριάρχη τους επισκοπεύουν… Με τον Χριστό κάνεις τους δεν είναι.

  Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΩΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ !

  ΤΕΤΕΛΕΣΤΕ.

  Ιω

  ************

  Μία στάνη, μία ποίμνη εις, ποιμήν…
  Ανθρώπου και όχι ανθρώπων και ζώων με γιδοβοσκούς που ήρθαν μέσα από την βαθιά έρημο… και βασιλεύουν στο βασίλειο των Ολυμπίων θεών την σκλαβιά και την συντριβή της Ελλάδος,
  σταυρώνοντας τον λαό Χριστό.

  Αποτειχισμένοι μου βασιλείς …
  το αίμα των έργων σας… της Σιωπή σας η αιώνια αμαρτία.
  Του Αρχιεπισκόπου τους όποιοι είναι θα πάνε στην κρίση σύμφωνα με τα κρίματα του επισκόπου τους…

  Όσοι του Αρχιεπισκόπου Κυρίου ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ….
  ακολουθείτε τον νόμο.

  Σώστε την ψυχή σας… και θα σώσετε όλο τον κόσμο.
  http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2018/02/blog-post_17.html

  Ιω.
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 6:14 π.μ.

 11. 11:11 says:

  Ποιο ειναι το μισος μωρε; Το μισος ασφαλως σπαιρνει η εθνικιστικη παρακρουση. Τα χρυσοβουλα δεν εχουν καμια νομικη ισχυ. Για τα υπολοιπα οταν θα δραπετυεσεις και εσυ απο τα ανθρωπινα και θα μιλας με τους θεους και τους αρχαγγελους ελα να μου πεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *