Αιγαίο: Μπαράζ υπερπτήσεων από τουρκικά μαχητικά

Σεφτέ στις υπερπτήσεις για τον μήνα Ιούνιο έκανε η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, τετράδα τουρκικών F-16 πραγματοποίησε συνολικά 7 υπερπτήσεις πάνω από τις νήσους Μαυριά, Λέβιθα, Κίναρο και Αγαθονήσι.

Οι τουρκικές υπερπτήσεις έγιναν μια μέρα μετά το αυστηρό μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, κατά την επίσκεψη του στο ΥΠΕΘΑ και αποτέλεσαν απάντηση στην αναφορά του ΠτΔ για την ευρωπαϊκή ζώνη προστασίας στην οποία ανήκουν πολλά από τα ελληνικά νησιά και νησίδες.

Υπενθυμίζεται, ότι η Κίναρος, η Λέβιθα και το Αγαθονήσι είναι ενταγμένα στο δίκτυο Natura 2000 ως καταφύγια σπάνιων πουλιών.

Επιπροσθέτως, οι τουρκικές υπερπτήσεις ήρθαν μετά τις τελευταίες απειλές που εξαπέλυσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγκ με αφορμή την απελευθέρωση των τούρκων στρατιωτικών.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα ελληνικά αεροσκάφη επιφυλακής της μονάδας ετοιμότητας της Κω.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Ειδικότερα, σχηματισμός τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενος από τέσσερα F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 10:35, μεταξύ Χίου και Λέσβου. Το ένα ζεύγος πραγματοποίησε υπερπτήση στις νήσους Μαυρία και Λέβιθα στα 27.000 πόδια και ακολούθως στις 10:49 υπερπτήση στη νήσο Μαυρία στα 27.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών στις 10:57.

To δεύτερο ζεύγος F-16 πραγματοποίησε στις 10:45 υπερπτήση στη νήσο Κίναρο στα 26.000 πόδια, στις 10:48 στη νήσο Λέβιθα επίσης στα 26.000 πόδια και στις 10:50 στη νήσο Μαυρία. Ακολούθησε στις 10:59 υπερπτήση στο Αγαθονήσι στα 26.000 πόδια και το δεύτερο ζεύγος αεροσκαφών εξήλθε του FIR Αθηνών στις 11:03, μεταξύ Σάμου και Κω.

onalert.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιγαίο: Αυτή είναι η αναβαθμισμένη τουρκική προκλητικότητα που είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *