Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τρόφιμος σκότωσε μία γυναίκα, ενημέρωσε τους νοσηλευτές και εξαφανίστηκε. Η 43χρονη είχε μόλις μπει για νοσηλεία στο ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ξεκόλλησε από το μπάνιο, έναν -υπό κανονικές συνθήκες- «άθραυστο» καθρέφτη, τον έβαλε κάτω από την ντουζιέρα και πηδώντας πάνω, κατάφερε να τον σπάσει.

Αφού τραυμάτισε, με ένα κομμάτι του καθρέφτη, θανάσιμα, το θύμα, απείλησε, κρατώντας το ίδιο, έναν νοσηλευτή, που έτρεξε να δει τί γίνεται και εξαφανίστηκε. Τον δράστη αναζητά η αστυνομία εντός και εκτός του νοσηλευτικού χώρου.

Αναμένεται ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ψυχικά ασθενείς, που έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και με απόφαση δικαστηρίου, μεταφέρονται στα Ψυχιατρικά νοσοκομεία, νοσηλεύονται, σύμφωνα με το νόμο, σε κανονικούς θαλάμους και όχι σε φρουρούμενες κτιριακές δομές.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο 47χρονος άνδρας επιτέθηκε στην 44χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ίδρυμα.

Είχε δολοφονήσει ασθενή και στο Ψυχιατρείο Κέρκυρας
Πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που σκότωσε τον Αύγουστο του 2023 μια 60χρονη, στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ο 45χρονος τότε άνδρας νοσηλεύονταν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Κέρκυρας, είχε επιτεθεί με στιλό και άλλα αιχμηρά αντικείμενα στην 60χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύονταν στην ίδια κλινική, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Η υπόθεση της δολοφονίας είχε εκδικαστεί το Νοέμβριο στο Μικτό Ορκωτό Ηγουμενίτσας, με την απαλλαγή του κατηγορούμενου, ενώ του επιβλήθηκε θεραπευτικό μέτρο με βάση το άρθρο 69 του Ποινικού Κώδικα, που προέβλεπε την εισαγωγή του σε δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο για 5 χρόνια.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Σοφία Πατραμάνη

ert



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek