ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αγνοείται Έλληνας σκιέρ, καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

· Κατοχικά Νέα

Στο χιονοδρομικό του Μπόροβετς στη Βουλγαρία

Χιονοστιβάδα έπληξε ομάδα Ελλήνων σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς στη Βουλγαρία.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Markujik 3, με αποτέλεσμα ένας Έλληνας σκιέρ να αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά μέλη της ομάδας κατάφεραν να γλιτώσουν από τη χιονοστιβάδα, αλλά ένα άτομο παραμένει θαμμένο κάτω από το χιόνι. Η Ορεινή Υπηρεσία Διάσωσης ειδοποιήθηκε για την κατάσταση γύρω στις 14:13 από μέλος της ομάδας. Ενώ ο ακριβής αριθμός των ατόμων στην πληγείσα περιοχή παραμένει ασαφής, πιστεύεται ότι υπήρχαν τέσσερις Έλληνες υπήκοοι την ώρα που τους πλάκωσε η χιονοστιβάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάνω από 15 ορεινοί διασώστες εξοπλισμένοι με τέσσερα σκυλιά αναζήτησης έχουν αναπτυχθεί για να εντοπίσουν τυχόν σημάδια του αγνοούμενου Έλληνα σκιέρ. Η χιονοστιβάδα εκτιμάται ότι είχε μήκος περίπου 150 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα.

Η Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης εξέδωσε προειδοποίηση που συστήνει στα άτομα να αποφεύγουν τις βόρειες, βορειοανατολικές και ανατολικές πλαγιές του Μπόροβετς. Οι προσπάθειες έρευνας συνεχίζονται καθώς οι διασώστες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν και να σώσουν τον αγνοούμενο Έλληνα σκιέρ που έχει παγιδευτεί κάτω από το χιόνι.

Με πληροφορίες του novinite

lifo.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΝΗ ΣΙΝΑ – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ; Τα αναπάντητα ερωτήματα για περιουσία, αυτοδιοίκητο και μοναχούς

Πλάκα Αθήνας, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από το συμβάνΕΛΛΑΔΑ

ΠΛΑΚΑ – ΕΞΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ: Τα ερωτήματα για την ασφάλεια του δικτύου αερίου

Ενδεικτική φωτογραφία καταιγίδας, όχι από την κακοκαιρία AgnetaΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ AGNETA: Η ΕΜΥ αναβάθμισε το δελτίο – Πού αναμένονται επικίνδυνες καταιγίδες απόψε και αύριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *