ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ !!!ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 
ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, σας παρακαλούμε συγχωρέστε μας για την …όποια αναστάτωσή σας.
Αλλά!, αυτά που σας γράφουμε/κοινοποιούμε/ διαβάζετε δεν είναι τίποτε δικό μας!
Πνευματικά παιδιά και απλοί «ιμάντες πληροφοριών-ευλογιών» είμαστε…
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: «ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ»!
ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ/ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ:
1. Ως Ελλάδα, είμαστε κοντά: στην προφητευμένη μεγάλη πείνα-λιμό, στο Γ’ Γενικό Πόλεμο (έρχεται από τη Συρία) και στο σφράγισμα. Είμαστε πολύ κοντά στα ΠΡΌΔΡΟΜΑ Έσχατα της Ιερής Αποκάλυψης του Ιωάννου.
Γι’ αυτό: Προετοιμαστείτε τώρα!, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε ανθρώπινο ή κοσμικό επίπεδο. Έγκαιρα.
2. Σε Πνευματικό Επίπεδο, προετοιμάστε από σήμερα τα ακόλουθα για την οικογένειά σας:
– ξύλινο Τίμιο Σταυρό, για το κάθε μέλος της οικογένειας
– Εικόνες Του Ιησού Χριστού και της Μητρός του Παναγίας,
– Αγία Γραφή,
– Ψαλτήρι,
– Αγιασμό,
– Αντίδωρο, κομμένο σε πάρα πολύ μικρά «κυβάκια» (κάθε πρωί),
– Θυμίαμα, καρβουνάκια και Κεριά.
3. Σε Κοσμικό ή ανθρώπινο επίπεδο, προετοιμάστε από σήμερα τα επόμενα, έστω και στοιχειωδώς:
– Τροφή για 6-8 μήνες (πχ, λάδι, αλάτι, αλεύρι, ζάχαρη, φασόλια, ρύζι, φακές, ρεβίθια, ζυμαρικά).
– 3-4 μπιτόνια πετρελαίου ή βενζίνης (τα σούπερ μάρκετ, καθώς και τα βενζινάδικα, θα κλείσουν «ξαφνικά», έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει λεπτομερώς οι «τιτανο-τραπεζίτες» που προσκυνούν τον Εωσφόρο),
– 1 όπλο, που θα δύναται να προσφέρει προσωπική άμυνα και ασφάλεια στην οικογένειά μας και τους συγγενείς μας (Ο Άγιος Κοσμάς έλεγε 1ον: «Θα σας ζητήσουν όπλα. Να’ χετε διπλά. Να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα γλυτώσει». Και έλεγε επίσης 2ον: «Οι άνθρωποι πρέπει να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βγούνε στα βουνά όταν θα αρχίσει ο πόλεμος!»).
4. Όταν φτάσουν τα δεινά, τότε: «μη βγείτε στους δρόμους, αλλά στα χωριά-βουνά, με πολλούς άλλους μαζί να ζείτε» (Άγιος Πατροκοσμάς).
5. Διαβάστε κάθε μέρα, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ, οπωσδήποτε, την Αγία Γραφή και το Ψαλτήρι (ειδικά! τους ψαλμούς: 26, 33, 47, 78, 111, 117, 118, 131 και 143).
6. Αυτά που έχετε εμπρός σας και τώρα τα διαβάζετε, όπως μας είπαν οι μοναχοί, σας παρακαλούμε κι εσάς: Διαδώστε τα τώρα με τη σειρά σας! Και εσείς! Μαζικά! Ως δική σας Θεία Τριαδική Ευλογία! (Και όσοι πιστοί προέλθετε…)
7. Τέλος, και κυρίως, να έχετε ατέρμονη: ΥΠΟΜΟΝΗ! (Η Ελλάδα μας θα βοηθηθεί άνωθεν σκανδαλωδώς και θα δοξασθεί!).
ΑΜΗΝ.
ΥΓ. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ – ΣΥΝΝΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟ – ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ
facebook.com/Ellinoromioi

 Θέματα ορθοδοξίας – Blogy

Loading...

106 thoughts on “ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ !!!ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 1. Αθηνά says:

  ΝΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ@@@Ν ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΓ ΟΡΟΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ !

  • Ανώνυμος says:

   Ιερό αλσος της θεάς Αρτέμης ήταν και θα ξαναγίνει.. Η ώρα της ιουδαϊκης προπαγάνδας έφτασε στο τέλος.. Η Ελλάς θα νικήσει.

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

   Πάλι για το παρελθόν σκοτώνεσαι μαζί τους, ποιο το νόημα;
   Ντάξει, ούτε εγώ συμφωνώ με το δόγμα της εκκλησίας αλλά εσείς το χετε παραξηλώσει…
   (Όποιος καταφύγει σε βια, κατά συνέλληνα, δεν με νοιάζει τι πιστεύει και που, είναι προδότης, αυτό να το θυμάστε και οι δυο και είναι κάτι που το χουμε υπ όψην μας εκατοντάδες). Γι αυτό συνέλθετε!
   Όσον αφορά το Άγιον όρος, όταν ανοίξει τις στοές του με την κρυμμένη γνώση, ίσως και να τα βρούμε, μέχρι τότε, ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν…

  • APO-11 says:

   ΧΑΧΑ…. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ??? ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ DIS…???

   AΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΙΣΤΟΙ….. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ !!!

   Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ !!!!

  • Χ.Ο says:

   Σύμφωνα με έρευνα της Γ.Τ.Μ.Τ.Α. Τεράστιες ποσότητες φασολαδας καταναλώνουν στην Ελλάδα αθεοι,αριστεροι, δωδεκαθεοϊστες και λοιποί μαλακες για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα κλασιματος των ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ. Φροντίστε να έχει και κατηφόρα σημείωση δική μου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Εσύ δε, έλα με τον κολο για να έχει και σασπενς.

  • croif101 says:

   Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛ,ΦΟΙΒΟΣ ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗΣ,ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΤΟΣ,ΑΠΟΛΛΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ.
   ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟ,ΔΛΔ ΣΚΟΤΕΙΝΟ!!!
   ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ,ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΟΣ!!!
   ΟΥΑΙ Σ ΕΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΑΥΤΟ.
   ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ,ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,Σ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΣΙΒΥΛΛΕΣ.
   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΚΟ,ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ.
   ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ!!!
   ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙ!!!
   ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΕΒΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΤΟΝ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΣΑΣ.
   ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΚΛΑΥΤΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ.

 2. Ανώνυμος says:

  Δεν γνωρίζω εάν οι τραπεζίτες είναι του Εωσφόρου…. αλλά γνωρίζω ότι οι ιερείς κάθε μήνα που πληρώνονται, πληρώνονται και πληρώνουν μέσω των τραπεζών! Και εδώ τίθεται ένα ερώτημα.. εάν οι τραπεζίτες είναι του Εωσφόρου… τότε ο Εωσφόρος είναι ο μεσάζων των οικονομικών της ορθοδόξου εκκλησίας Ελλάδος, και όλο αυτό εν γνώση των ιερέων; Εαν ναι…. τότε αυτό είναι μια ενδιαφέρον εξέλιξη, μιας και οι πιστοί έχουν τον ίδιο ειδικό μεσάζοντα στα οικονομικά τους! Και αφού στα οικονομικά του, σύσσωμο το ορθόδοξο πλήρωμα έχει για ειδικό μεσάζοντα τον «τραπεζίτη» Εωσφόρο… τότε γιατί επικαλείται τον Ιησού Χριστό, αφού άλλη «τράπεζα» η μια, άλλη «τράπεζα» η άλλη! Αυτά. Υγ. https://www.youtube.com/watch?v=gPGRDEj8fns

  • Ανώνυμος says:

   Πολυώνυμο είναι αλγεβρική παράσταση σταθερών και μιας μεταβλητής που συνδέονται μεταξύ τους μόνο με τις πράξεις της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού, ενώ η μεταβλητή μπορεί να εμφανίζεται υψωμένη σε διάφορες φυσικές δυνάμεις. Ουσιαστικά το πολυώνυμο είναι άθροισμα μονωνύμων της ίδιας μεταβλητής. Κάθε δύναμη εμφανίζεται μία φορά στο πολυώνυμο, δηλαδή στην τελική μορφή του αθροίσματος δεν εμφανίζονται δύο μονώνυμα με την ίδια δύναμη της μεταβλητής. Οι συντελεστές των μονωνύμων θεωρούνται και ως συντελεστές του πολυωνύμου. Συνήθως το πολυώνυμο της μεταβλητής x συμβολίζεται με P(x). Οι συντελεστές συμβολίζονται με ένα γράμμα με δείκτη συνήθως τη δύναμη της μεταβλητής που συνοδεύει. Ο σταθερός όρος έχει συνήθως δείκτη μηδέν. Έτσι, η γενική μορφή του πολυωνύμου είναι: P(x)=ανxν+αν-1xν-1+…+ακxκ+…+α1×1+α0

  • Ανώνυμος says:

   Η παράγωγος ενός πολυωνύμου anxn + an-1xn-1 + … + a2x2 + a1x + a0 είναι το πολυώνυμο nanxn-1 + (n-1)an-1xn-2 + … + 2a2x + a1. Αν οι τοποθέτηση των συντελεστών δεν περιέχει τους ακεραίους (για παράδειγμα αν οι συντελεστές είναι ακέραιοι modulo κάποιου πρώτου αριθμού p), τότε kak πρέπει να ερμηνευθεί ως το άθροισμα του ak με τον εαυτό του, k φορές. Για παράδειγμα, πάνω απ τους ακεραίους modulo p, η παράγωγος ενός πολυωνύμου xp+1 είναι το πολυώνυμο 0.
   Αν ο διαχωρισμός απ τους ακεραίους επιτρέπεται στην τοποθέτηση των μεταβλητών, ένα πρώτο η μη παραγωγίσιμο του πολυωνύμου anxn + an-1xn-1 + … + a2x2 + a1x + a0 is anxn+1/(n+1) + an-1xn/n + … + a2x3/3 + a1x2/2 + a0x +c, όπου c αυθαίρετη σταθερά. Άρα x2+1 είναι ένα πολυώνυμο με ακέραιους συντελεστές των οποίων οι παράγουσες δεν είναι πολυώνυμα πάνω απ τους ακεραίους. Αν αυτό το πολυώνυμο θεωρείται ως πολυώνυμο πάνω απ τους ακέραιους modulo 3 δεν έχει καθόλου παράγουσα.

   • dedalos says:

    Αντιγράφεις απ’τη wikipedia και – να το ξέρεις – δεν είναι σωστό. Δεν θα σου κόψουμε το γραπτό σήμερα αλλά αύριο θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Λοιπόν, ασκήσεις για το σπίτι: (1) O Καρτέσιος στο La géometrie πως ορίζει το πολυώνυμο; (2) πως υπολογίζουμε το όριο ενός πολυωνύμου όταν το χ τείνει στο άπειρο; Τώρα, όσον αφορά το ζήτημα εδώ για την εκκλησία και τις τράπεζες, τα μπέρδεψες διότι αφορά άλλο μάθημα, τη μαγειρική. Έχουμε και λέμε: πως να κάνουμε μια γευστική σαλάτα; παίρνουμε πίστη, θρησκεία, θεολογία, πνευματικότητα, υποκριτικό ιερατείο, αγνούς πιστούς, προφητολόγους και θρησκόληπτους, τράπεζες και ελλαδέμπορους. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με μπόλικο πιπεράκι ειρωνίας και έχουμε μια όμορφη σαλάτα! Και όπως είπαμε παιδιά: η άγνοια είναι ευλογία. Πάμε όλοι μαζί: Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!! Μπράβο! Αύριο πάλι.

    • Ανώνυμος says:

     αύριο θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο… θα εχεις ολα τα «αυριο» μεχρι τις Γερμανικες Εκλογες… Μετα, δεν θα υπαρχουν «αυριο»… Μα δεν θα καταφερουμε να επιβιωσουμε ολοι απο αυτο που ερχεται το Φθινοπωρο… Σου αρεσουν τα σπανακια ?

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ; ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ;

    • Μητσος εξ Αγγλιας says:

     ποια ειναι η εβραικη προπαγανδα γιδι εσυ και το υπολοιπο κοπαδι που συμφωνουν μαζι σου;

     • Χ.Ο says:

      Αριστεροι αλήτες απομειναρια αυτών που εσφαζαν Ελληνες μαζί με τον άχρηστο βελουχιωτη. Εχθροί της Ελλάδος, εχθροί των ηθων και των αξιών της πατρίδας μας. Ανυπότακτοι ανταρτες πού λυμαινονται την χώρα μας. Όταν φτάσει η ώρα της Θείας δικαιοσύνης και λειτουργησουν οι πνευματικοι νόμοι θα φάτε καλά. Κατακαθια της κοινωνίας. Βρωμιαρηδες γαμω την φαρα σας. Ανανδροι και κουτοπονηροι που το παίζουν άντρες και πατριώτες. Φροντίστε να αλλάξετε ροτα γιατί δεν αργεί η ώρα που θα επελθει καθαρση. Πολεματε τι;;;;; Εκατομμύρια εκατομμυρίων σκουπίδια σαν και του λόγου σας πέρασαν πολεμοντας τον Ιησού Χριστό. Εκείνος μένει στους αιώνες όμως ενώ εσείς θα πάτε εκεί απ’οπου και προηλθατε μην μπορωντας και αυτή η γη η ίδια να σας χωνεψει. Πολεμηστε λοιπόν την ορθόδοξη πίστη τα ήθη και τις αιωνιες αξίες που προβάλλει έως εσχατης αναπνοής σας και τότε θα καταλάβετε ότι πήρατε κι εσείς αυτό που πήραν οι ομοιοι σας. ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!!!!!!ΒΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ. Φανερωστε κάθε μέρα την αδυναμία σας έναντι του Κυρίου.

     • Ανώνυμος says:

      ΠΡΟΣ Χ.Ο.: ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΟΜΑ. Ο Χ.Ο. ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

     • croif101 says:

      ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙΠΟΤΕ!!!
      ΠΑΝΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΙΚΗ ΛΙΑΚΑΔΑ.
      ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.

 3. Ανώνυμος says:

  ΟΚ, καλο ειναι να ειναι κανεις σε εγγρηγορση. Ελπιζω να ΜΗΝ παει κανεις διακοπες, να συμμαζεψει τα εξοδα του και τα λεφτα του να επενδυθουν σε τροφιμα μακρας διαρκειας, ενας φραπες κοστιζει πιο πολυ απο ενα κιλο αλευρι, ή ενα κιλο ζαχαρι, ή ενα κιλο αλατι, ή ενα κιλο μακαρονια… Οπου ναναι πεφτει η Κυβερνηση και αρα θα παμε σε αναταραξεις, διοτι τουσ σιχαθηκε ο λαος ολους τους, μετα το καλοκαιρι η δολοφονια Ερτογαν απο κεμαλικους, εν τω μεταξυ βγαινει η Λεπεν με τις παντες και συνεχιζεται το ξηλωμα της Ε.Ε., ολα κρατιουνται με τα χιλια ζορια σε τεχνητη ηρεμια μεχρι τις Γερμανικες Εκλογες… και μετα… επειδη ΔΕΝ θα εχει εκλεγει νεα Κυβερνηση στην Ελλαδα, νασου η «Πολιτειακη Ανωμαλια, θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο, το διεθνες» κλπ κλπ κλπ κλπ… τερμα οι μικρο-σπαταλες, ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ !

 4. Ανώνυμος says:

  σταυρώστε πόρτες παράθυρα με ιερό έλαιο ευχελαίου
  θυμιάζετε καθημερινά
  οι πιστοί
  οι άπιστοι καλή μετάνοια και καλή απολογία

 5. γιωργοσ αλεξ says:

  Αμαν βρε συ ΑΘΗΝΑ. Τοση χολη πια. Ισωσ θα επρεπε να αναλογιστεις στα σοβαρα την περιπτωση, ολη αυτη ηαρνητικη ενεργεια να σου επιστραφει.ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ.Με ειλικρεινη συμπαθεια και στενοχωρια..

 6. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΆΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΑΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΑΔΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ.

   • ΠΔ. says:

    Που σε χανω που σε βρισκω,ολο σε θρησκευτικα θεματα σχολιαζεις.Μηπως καποιος σου χτυπαει την θυρα…;Ανοιξε τα ματια και τα αυτια σου…

    • Ανώνυμος says:

     Το γνωστό μαλακισμένο τρολάκι του ΣΥΡΙΖΑ που ‘’σχολίαζε’’ με το ψευδώνυμο ‘’ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ’’. Πάντα έκανε επιθέσεις σε άρθρα και σχολιαστές που αφορούσαν την ορθοδοξία. Όταν πια τον πήραν όλοι χαμπάρι το άλλαξε. Έγινε ‘’Μήτσος εξ Αγγλίας’’. Κλασσικό αριστερό μ@υνο πανάκι!

   • Ανώνυμος says:

    Το γνωστό μαλακισμένο τρολάκι του ΣΥΡΙΖΑ που ‘’σχολίαζε’’ με το ψευδώνυμο ‘’ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ’’. Πάντα έκανε επιθέσεις σε άρθρα και σχολιαστές που αφορούσαν την ορθοδοξία. Όταν πια τον πήραν όλοι χαμπάρι το άλλαξε. Έγινε ‘’Μήτσος εξ Αγγλίας’’. Κλασσικό αριστερό μ@υνο πανάκι!

    • Μητσος εξ Αγγλιας says:

     ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΙΔΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ.
     ΕΓΩ ΒΕΤΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΓΙΔΟ.
     ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΖΩΟΝ.

  • APO-11 says:

   ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ…??? ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ…. ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΥΔΡΑΤΜΟ…Η ΟΧΙ…???

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ….!!!

 7. Είδη Υγιεινής says:

  «Σε Πνευματικό Επίπεδο, προετοιμάστε από σήμερα τα ακόλουθα (Είδη Υγιεινής) για την οικογένειά σας:» Και ακολουθεί η λίστα με τα Είδη Υγιεινής που γράφει το άρθρο! χαχαχα!

 8. lykaonas says:

  ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΘΕΛΩ ΒΑΡΔΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΩ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΔΑΚΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

 9. Νικητας says:

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!……ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!! ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!……………………..Ομως , μην πει καποιος οτι ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ,και γιαυτο ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΡΑΞΕ !!! Μακαρι να μετανοησουμε ολοι μας και να εξομολογηθουμε , για να κοινωνησουμε ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ !!!…………………………Τωρα ..,οι ‘μαγκιες’ ειναι ανεξοδες !!! Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο !!!!

  • lykaonas says:

   Φίλε Νικήτα δεν είναι θέμα πίστης είναι θέμα πολιτικής και χειραγωγησης,σου περνά από το νου καθόλου γιατί δεν προφητεύουν τίποτε ευχάριστο αλλά σεισμούς λοιμούς πολέμους γενικά καταστροφές αυτά τα κόλπα τα κάνουν αιώνες αλλά και σε εσένα βλέπω μια τάση εκδίκησης που δεν συνάδει με τον χριστιανισμό. Φιλική συμβουλή μελέτησε σοβαρά ιστορία

   • Νικητας says:

    ΛΥΚΑΟΝΑ.., νομιζω ΔΕΝ καταλαβες καθολου το σκεπτικο και την προτροπη μου !!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .με τοση ευκολια να ‘βαφτιζεις’ την ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ….ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ; Μιλω για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ του καθενος μας , και ΠΙΣΤΕΥΩ πως ειναι απολυτο δικαιωμα αυτο !!! Το να υποστει καποιος τις συνεπειες των επιλογων του ,οταν προειδοποιηται γιαυτες…ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟ;…..μαλλον εσυ πρεπει να το ψαξεις φιλε ,και να μην βλεπεις παντα ‘εχθρους και εκδικητες’ γυρω σου !!

    • lykaonas says:

     Aνώτερο από την δικαιοσύνη είναι το έλεος, εάν παίρναμε τα αποτελέσματα του ανταποδοτικού νόμου τότε θα είχαμε εξαφανισθεί από τον πλανήτη. έχουμε παραβεί όλους τους νόμους αλλά το θεϊκό έλεος επιτρέπει την μαθητεία μας. Εάν είχες αγωνία για το μέλλον του ανθρώπου θα μπορούσες να ακούσεις και τον πόνο του και με οποιονδήποτε τρόπο θα είχες κατανόηση και αγάπη χωρίς όρια γι’ αυτόν, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από τα γραφόμενα σου μάλλον καλείς η πιστεύεις σε έναν τρομερό εκδικητή θεό που υπάρχει μόνο μέσα σου γιατί τον ταΐζεις κι εάν δεν του κάνεις τα χατίρια στα τάρταρα όλα αυτά που γράφεις αφορούν εσένα και τους όμοιους σου πρόσεξε όμως μήπως πέφτεις έξω

     • Νικητας says:

      Μακαρι να ωφελησει ο διαλογος αυτος !! ΛΥΚΑΟΝΑ..,εξακολουθεις να λες ανυποστατα για τα γραφομενα μου !! Διακρινεις εκδικητικες τασεις απο εναν Θεο που ΜΟΝΟ εγω εχω μεσα μου και οι ΟΜΟΙΟΙ μου; ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ !! Αντιθετως θα επρεπε να αυτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ,οταν μιλατε και γραφετε για την Ορθοδοξια !!!………….Τωρα ,αν συγχιζεις την αμυνα με την εκδικηση …,τι μπορω να σου πω εγω πλεον; π.χ. Τι κακο βρισκεις ,οταν υπερασπιζω την Ορθοδοξια που εσυ π.χ. κατηγορεις ασυστολως οτι δηθεν ειναι γκετο χαραμοφαιδων και εκμεταλευτων ,διαχωριζοντας την απο τον ΧΡΙΣΤΟ;………..ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕ μου καμια ταση εκδικησης ,αντιθετως εχω συμπονια για τον συνανθρωπο μου !! ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ..,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,η οποια αποψη τους ειναι να πεισουν τους Ορθοδοξους οτι βρισκονται σε πλανη !!!………………..ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !!! Αυτος που υποστηριζει το ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ δεν ειναι φανατικος ,ουτε τρελος !!………………ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ !!! Αλλοι κανουν την δουλεια αυτη ….ΟΧΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ !! Οι ορθοδοξοι απλως, αντιπαραθετουν και ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αυτων που επιτιθενται !!!…………Αυτο ας γινει κατανοητο , και ας ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ !! Καντε και λιγο αυτοκριτικη …,θα βοηθηθητε απο αυτην !!!……Φιλικα !!

     • lykaonas says:

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΕΠΕΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡ ΜΥΡΙΑΔΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΜΕΝ ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΚΒΑΛΑΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΟΝ ΑΜΥΝΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΠΕΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΝΟΣΟΣ ΛΟΙΜΟΙΚΗ ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΤΑ ΑΥΤΟΣ-ΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΩΣΤΙΑ ΘΕΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΠΡΑΤΗ ΤΟ ΚΑΚΟ

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      KAI MENA ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΛΑΚΤΑ.

      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ

      ΧΤΕΣ?

     • ΠΔ. says:

      Aυτο που λες ειναι το ΄΄Εσεις ακομα με περιμενετε΄΄ νομιζω και δεν ειναι του Μαγγου αλλα του Κατακλυσμου Νωε.Εμενα με μαλωσαν στο ΄΄Λογια του Χριστου που εξαφανισαν απο παντου΄΄και αραιωσα λιγο τα σχολια χθες,μονο στον τζιχαντιστη που εγινε χριστιανος σχολιασα και σε ενα παλιο αρθρο.Δεν καταλαβαινω ποιο εννοει ο Ασχετος, συγνωμη φιλε ασχετε.

 10. Dark_Angel says:

  Ανόητοι!
  Οπαδοί και συρφετός του αγύρτη που στ’όνομά του έχετε κατασφαξει ολο τον κόσμο!
  Και πρώτοι-πρώτοι όλοι αυτοί εκεί πάνω που κρύφτηκαν πίσω απο αλλαγές ονομάτων κι έγιναν παρθένες σε μια νύχτα!

  Προσπαθείτε εδώ και καιρό αλλα το καντηλάκι σας σβήνει .

  Δεν έχετε άλλα περιθώρια πια,ξεκουμπιστείτε δια παντός να ξεβρωμίσει ο τόπος απο τα λιβανίσματα και τις ιαχές σας στον άξεστο απατεώνα.

  Όσο για τους «πιστούς» σας, νομίζουν οτι θα κρυφτούν στα μεγάλα φουστάνια σας και θα γλυτώσουν.
  Δεν υπάρχει σωτηρία ,θα τιμωρηθούν όπως τους αρμόζει.

  • ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ says:

   Γιατί σ’αγαπάω ρε μπαγάσα ;;

   Απο το πολύ το κύριε ελέησον σκύβουν ή τους έχει μείνει συνήθεια ;

   Γέννεσις
   19:31 ΕΙΠΕΝ ΔΕ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΑΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΗΜΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΣΤΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΣ ΕΙΣΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ ΩΣ ΚΑΘΗΚΕΙ ΠΑΣΗ ΤΗ ΓΗ.

   19:32 ΔΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΩΜΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΗΜΩΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΩΜΕΝ ΜΕΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΠΕΡΜΑ.

   19:33 ΕΠΟΤΙΣΑΝ ΔΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΝΥΚΤΙ ΤΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΗΔΕΙ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΜΗΘΗΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΝΑΙ.

   19:34 ΕΓΕΝΕΤΟ ΔΕ ΤΗ ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΑΝ ΙΔΟΥ ΕΚΟΙΜΗΘΗΝ ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΠΟΤΙΣΩΜΕΝ ΑΥΤΟΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΤΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΙ ΜΕΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΠΕΡΜΑ.

   19:35 ΕΠΟΤΙΣΑΝ ΔΕ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΝΥΚΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙΝΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ Η ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΚ ΗΔΕΙ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΜΗΘΗΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΝΑΙ.

   19:36 ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΟΝ ΑΙ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΛΩΤ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΩΝ.
   ————————
   Βασιλείς

   1:1 ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΑΥΙΔ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΕΒΗΚΩΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΙΜΑΤΙΟΙΣ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΘΕΡΜΑΙΝΕΤΟ.

   1:2 ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΩΣΑΝ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΗΜΩΝ ΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙ ΠΑΡΘΕΝΟΝ ΝΕΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΑΙ ΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑΛΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕΤ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΘΗΣΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ.

   1:3 ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΝΕΑΝΙΔΑ ΚΑΛΗΝ ΕΚ ΠΑΝΤΟΣ ΟΡΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΥΡΟΝ ΤΗΝ ΑΒΙΣΑΚ ΤΗΝ ΣΩΜΑΝΙΤΙΝ ΚΑΙ ΗΝΕΓΚΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ.

   1:4 ΚΑΙ Η ΝΕΑΝΙΣ ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΙ ΗΝ ΘΑΛΠΟΥΣΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΕΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΩ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΥΚ ΕΓΝΩ ΑΥΤΗΝ.

  • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

   Δεν νομίζω να θες να δεις από κοντά τους ισλαμοταλιμπάν. Γιατί τότε θα παρακάλαγες να καταπιείς τη γλώσσα σου.

 11. croif101 says:

  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ!!!
  ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ,ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΟΛΑ!!!!
  ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!
  ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΗ,ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ!!
  ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ,ΗΤΑΝ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΤΩΡΑ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!
  ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΑΔΙ,ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!!!
  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ,Η ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΚΟΜΗ,ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
  ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΙΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
  ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

   • croif101 says:

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΤΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ USER,ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΠΑΠΑΛΑ!!!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΘΑ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!
    ΤΟ ΜΝΜ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ.
    ΣΙΜΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΚΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΠΟΙΜΗΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΛΕΓΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚΕΙΝΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ,ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

 12. APO-11 says:

  ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Η ΟΧΙ…?

  ΟΚ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΗΔΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΧΡΗΜΑ – ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ( 2 ΣΚΕΛΗ ) ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ !

  1.ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ?
  2.Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ??

  ΤΙ ΑΠΟ Τ 2 ??? ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ( ΘΕΟΣ Η ΑΝΤΙΘΕΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΛΠ ) ?

  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΜΕΤΑΞΥ 1 Κ 2 ???

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ Κ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ???

  ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ- ΠΑΝΑΓΑΘΙΑΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ 1 ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ 2

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….!

 13. Ανώνυμος says:

  Κάτι δεν καταλαβαίνω σε ένα άρθρο με ημερομηνία 23:41 – 01/09/2017 και σχολιασμούς από τον Απρίλιο του 17…αναδημοσίευση,αλλά γιατί?

 14. Κάποτε στην Ελλάδα... says:

  Κάποτε η θρησκεία ένωνε τους Έλληνες τώρα τους διχάζει.

  Κάποτε η οικογένεια ένωνε τους Έλληνες τώρα τους διχάζει.

  Κάποτε η φτώχεια ένωνε τους Έλληνες τώρα τους διχάζει.

  Κάποτε η Ελλάδα ένωνε τους Έλληνες τώρα οι Έλληνες «διχάζουν» την Ελλάδα….

  Έλληνες ενωθείτε πέρα από μίση, θρησκείες, πολιτικές θέσεις, «εγώ», καρέκλες.

  Κάτω τα χέρια όλων από την Ελλάδα!

  Θυμηθείτε όμως πρώτα οι ίδιοι τα σύνορά της και μετά να απαιτείτε από τους ξένους ή από τους ανθέλληνες κρυφό Εβραίους να το πράξουν οι ίδιοι!

  Τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα του Έλληνα είναι η ψυχή του και αυτή καμμία φωτιά καμμία καταστροφή δεν μπορεί να την περιορίσει γιατί είναι μέσα του και είναι απέραντη!

  http://katohika.gr/ellada/ta-sinora-tis-elladas/

 15. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ !!!!!! ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ !!!!! ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΑΙ ΠΧ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ!!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ : ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΡΓΗ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ!!!!!!!!!!

 16. Ανώνυμος says:

  Το Αγιο Ορος ειναι θεοκρταικη δημοκρατια που διοικειται απο αντιπροσωπους βασικων μοναστηριων.Την ονομαζουν ιερη κοινοτητα και εχει την εδρα της στις Καρυες που ειναι το διοικητικο κεντρο του Αθω.Υπαρχει μικρη μοναδα αστυνομιας μαλλον ασχετη με την αστυνομια του Αθω που αποτελειται απο μοναχους.
  Εκφραζουν αυτοι οι μοναχοι καποιο επισημο μηνυμα- προειδοποιηση, του Αγιου Ορους η μιλουν μονο εκ μερους της Παναγιας? Καλυτερα να υπαχει κατι πιο επισημο.

 17. ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ... says:

  Διαφημιστεs του εμποριου..καλοπερασακιδεs αποτυχιμενοι απο την ζωη βρηκαν ασηλο στο βουνο.μια παριμεια λεει πηραν τα βουνα..

 18. 5 D says:

  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  Α ΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΟ;;;ΑΠ¨ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΔΟΥΜΕ» ΘΕΟ.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΗΠΙΑΚΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ.

 19. BIG BAD WOLF 369 says:

  Γιατι τοσο άγχος και φόβος ρε παιδιά ? Στο τελος ολοι θα πεθανουμε…οπως και να εχει.Καλου κακου απλα παρτε τροφεε μακριας διάρκειας νερο όπλα είναι μεγαλες οι πιθανοτητες το συστημα να καταρεύσει οπως και η Αμερικη ενημερωστε οσους ποιο πολλους μπορείτε και απλα περιμενετε οποιδηποτε ενδεχομενο ενωθειτε και μην φοβαστε τίποτα και αμα εχουμε προβληματα με τους μουσουλμάνους απλα θα γελάσουμε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ και μην μασάτε.
  Κατάρα και ανάθεμα σε κάθε πούστη Οβριό και εχθρό του Ελληνισμού.

  ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

   • Πρακτωρ says:

    Και για να καταλάβουμε την ηλιθιότητα μας …και το γιατί είμαστε άξιοι δεινών θα δώσω μία απλη παρατήρηση …………………….
    Αν αυτό ήταν ένα έντυπο με μια βήμα βήμα τεχνική για να βρείς τους αριθμούς του ΤΖΟΚΕΡ …….
    Θα το είχαμε ξεσκονήσει και θα το είχαμε δοκιμάσει αν λειτουργεί …….ποιός το έγραψε … τι ξέρει …κλπ κλπ κλπ

    Αυτοί είμαστε …

    Μας αρέσει δεν μας αρέσει ……
    Κατα τα αλλα για τα παραπάνω σχόλια και το δηλητήριο σας παραπέμπω απλά στα καθημερινά θαύματα που συμβαίνουν …….

    Τίποτα άλλο προς το παρόν …

    Καλή δύναμη

 20. Ανώνυμος says:

  ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΧΤΗΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΘΥΝΗΘΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

 21. Αιτωλός says:

  Η διχόνοια που κρατάει ….
  ένα σκήπτρο η δολερή ….
  καθενός χαμογελάει ….
  «πάρ’το» λέγοντας «κι εσύ
  σε αυτή τη πατρίδα …οι κιότες ….έχουν δυνατή φωνή …πριν τους αγώνες ….και μετα τους αγώνες του Εθνους …κατα τη διάρκεια ομως των αγώνων ή κρύβονται ή τα βρίσκουν με τον εχθρό …αυτή τη φορά όμως ο εχθρός …δυστυχώς για αυτούς . ..δε θέλει «φίλους» …. τα λέμε …

 22. ΣΟΦΟΣ says:

  ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!!! ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!
  ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ!! ΑΚΟΥ 5000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΑΝ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!

 23. Ακούων says:

  γαμω τους θεους και τους διαβολους ολων εδω μεσα! εσεις δημιουργειται βρε παπαρες!~ ουτε ο χριστος ουτε ο διαολος ουτε η αρτεμις! ξυπνατε βρε ζωα και διαβαστε κανα βιβλιο να ξεκολλησετε απ τις αποψεις σας! αλλαξτε ρε! ολα αλλαζουν γυρω σας κι εσεις μενετε στασιμοι! ειστε παρα-φυσιν!!!!

 24. Κατερίνα says:

  Κάθε μέρα έρχεται το τέλος του κόσμου για αρκετές χιλιάδες ανθρώπους. Ασθένειες, Καρδιακά, Εγκεφαλικά, θρομβώσεις, Ανευρύσματα, Ατυχήματα, Ανθρωποκτονίες και άλλα ωραία τυχερά, κλείνουν την αυλαία για αμέτρητο κόσμο. Σε όλο τον πλανήτη κοντά στους 40.000 πεθαίνουν κάθε μέρα. Φεύγουν κατά ομάδες σαν πακέτα!!! Κάθε επόμενη μέρα, σε 40 χιλιάδες έρχεται το τέλος του κόσμου. Άρα ποιο το συμπέρασμα;;; Δε χρειάζεται το τέλος του κόσμου να είναι μαζικό για όλο τον πλανήτη σε μια στιγμή, αλλά γίνεται σταδιακά και με τάξη. Κι αν ισχύει ότι ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση, τότε όλοι αυτοί έχουν πεθάνει μαζί και λίγοι-λίγοι μέσα στο αιώνιο Παρόν, απλά σε διαφορετική στιγμή του Τώρα! Μην αγχώνεστε λοιπόν. Η Αποκάλυψη έχει ήδη συμβεί σε όλους, κι ο καθένας θα τη βιώσει στη δική του χρονική στιγμή μέσα στην απάτη του ψεύτικου χωρόχρονου. Καλή Συγκομιδή να έχουμε και καλό Θερισμό σε όλους!

 25. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΦΕΤΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ.

  EITE TON ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ

  ΘΕΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΣΕ

  DISSLIKE H ΑΘΗΝΑ ?

 26. croif101 says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ STRANGER,ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ.
  ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΑΔΕΙΑΣΕ!!!
  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ.
  ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *