Τα σύνορα της Ελλάδας

 

Κάποτε η θρησκεία ένωνε τους Έλληνες τώρα τους διχάζει.

Κάποτε η οικογένεια ένωνε τους Έλληνες τώρα τους διχάζει.

Κάποτε η φτώχεια ένωνε τους Έλληνες τώρα τους διχάζει.

Κάποτε η Ελλάδα ένωνε τους Έλληνες τώρα οι Έλληνες “διχάζουν” την Ελλάδα….

Έλληνες ενωθείτε πέρα από μίση, θρησκείες, πολιτικές θέσεις, “εγώ”, καρέκλες.

Κάτω τα χέρια όλων από την Ελλάδα!

Θυμηθείτε όμως πρώτα οι ίδιοι τα σύνορά της και μετά να απαιτείτε από τους ξένους ή από τους ανθέλληνες κρυφό Εβραίους να το πράξουν οι ίδιοι!

Τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα του Έλληνα είναι η ψυχή του και αυτή καμμία φωτιά καμμία καταστροφή δεν μπορεί να την περιορίσει γιατί είναι μέσα του και είναι απέραντη!

11 thoughts on “Τα σύνορα της Ελλάδας

 1. Ανώνυμος says:

  Ρίνα… Ως άνθρωπος και ως Έλλην… αν δεν λύσω μια για πάντα το θέμα με τη στυτική μου δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα… δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
  0  0
  • ΠΠ369 says:

   Αὐτό εἷναι ἕνα πολύ σοβαρό θέμα! Ἡ ἀδιαφορία και ἡ ἀνοχή των ὅσων γνωρίζουν περὶ “ὑποσυνείδητων μηνυμάτων – subliminal messages” εἷναι ἐγκληματική! Εἶναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ νὰ δεχόμαστε να μας σερβίρουν ὑψηλῆς διατροφικῆς ἀξίας “πνευματικῆς τροφῆς” με μολυσματικά καὶ δηλητηριώδη συνοδευτικά στὸ ἴδιο τραπέζι καὶ νὰ μὴν διαμαρτυρόμαστε! ΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ! Το ξαναλέω!!
   0   0
  • Κατοχικά Νέα says:

   Αγαπημένε μου συμπατριώτη εδώ Ρίνα!

   Ευτυχώς που γίνονται παρεμβάσεις και ψύχραιμα σχόλια σαν και το δικό σου και έχω σταματήσει να θυμώνω και να οργίζομαι για την κατάσταση της χώρας μου.

   Γιατί κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα θέλουν να ονομάζονται Έλληνες! Γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα πηδήξουνε και δεν έχουν καταλάβει τόσο καιρό πως τους πηδάνε από πίσω γιατί προφανώς τους αρέσει όντας παθητικοί (όρος γνωστός στους ομοφυλόφιλους και στους ουρολόγους) και δεν χρειάζονται στύση. Αυτό που τους φτιάχνει είναι να τον παίρνουν!

   Τωρα επειδή όπως κατάλαβες από τα παραπάνω γνωρίζω και από τέτοια θέματα που σε απασχολούν την ώρα που καταστρέφεται η πατρίδα σου σου προτείνω το βότανο τριβόλι που φύεται και στις στάνες πλάι στα πρόβατα οπότε δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις!

   Παρεπιπτόντως είναι βότανο ελληνικότατο γιατί όπως καταλαβαίνω έχεις υψηλά το ελληνικό φρόνημα και απλά προσπαθείς να βελτιώσεις το σεξουαλικό…
   0   0
   • Νικόλαος says:

    Τὶ τοῦ ἀπαντᾶς Ρίνα; Ὁ ἄνθρωπος πάσχει ἀπὸ καταναγκασμὸν αὐτοκαταχρήσεως, ὁπότε χάνεις τὰ λκόγια σου.
    Τὸ ἄρθρον σου μοῦ ἐθύμισε τὸν πλοίαρχον πατέρα μου ὅστις ἐρωτούμενος εἰς τὰ διάφορα ἀνὰ τὸν κόσμον λιμάνια ποῖον τὸ μέγεθος τῆς Ἐλλάδος, ἀπαντοῦσε ὅτι ἡ Ἑλλὰς εἶναι ἀπέραντος, καὶ πρὸ τῆς ἐκπλήξεως τῶν συνομιλητῶν του ἐσυνέχιζε λέγων ὅτι Ἑλλὰς εἶναι ὅπου εὑρίσκονται οἱ καρίνες τῶν πλοίων της.
    0    0
   • ΠΠ369 says:

    Ρίνα, ἡ ἀπάντησή σου εἷναι κατατοπιστική! Ἐπικυρώνει,τρόπο τινά, την ἐγκυρότητα της διαμαρτυρίας μου. Ξεκινάει εὐγενικά κ με ἀγάπη καὶ καταλήγη σε χολή.

    Νίκο, το νοῦ σοῦ, TRIPLE INTERLACED LOOP σὲ ἐξελίξη.
    0    0
  • Νικόλαος says:

   Προσπαθεῖς νὰ ‘πεῖς κάτι;
   Καὶ γιατὶ μᾶς προσβάλλεις ἀφοῦ γράφεις εἰς μίαν γλῶσσαν τὴν ὁποίαν ἐμεῖς οἱ ἄλλοι δὲν γνωρίζουμε;
   Καὶ αὐτὸ τὸ “ΕΛΛΙΝΑΣ” τὴ εἰς τὴν εὐχὴν σημαίνει;;
   Θὰ σὲ παρακαλέσω ἄν γνωρίζεις τὴν Ἑλληνικὴν νὰ ἀπαντήσεις, ἄλλως μὴ ξαναγράψῃς.
   0   0
 2. ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ says:

  Το να μιλας ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεν σε κανει αυτοματως ΕΛΛΗΝΑ ..Αλλοιμονο εαν οσοι ομιλουν ΑΓΓΛΙΚΑ στον κοσμο να ειναι κσι ΑΓΓΛΟΙ.ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;;;
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.