ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αυτός είναι! Χειροπέδες στον 30χρονο γυμναστή του 6ου δημοτικού σχολείου Ασπρόπυργου.

· Γιώργος Μαριόλης

Τον γλίτωσε ο διευθυντής πριν τον λιντσάρουν οι γονείς, όταν ήρθε η ΕΛΑΣ να τον συλλάβει. Οι βαριές καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια και η κακουργηματική ποινική δίωξη.

edolio5 team

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στον Ασπρόπυργο μετά τις καταγγελίες για παρενόχληση των μαθητών του 6ου δημοτικού σχολείου από τον γυμναστή τους.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος γυμναστής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα υποστηρίζουν μαθητές και γονείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το πιο πρόσφατο περιστατικό, που στάθηκε ως αφορμή για τη σύλληψή του, αλλά και για προγενέστερα συμβάντα, δόθηκαν οχτώ ένορκες καταθέσεις από τους γονείς των μαθητών. Μάλιστα, κατέθεσε και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ασπροπύργου.

Όπως έγινε γνωστό, για την υπόθεση διατάχθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ ο 30χρονος έχει παυθεί ήδη από τα καθήκοντά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, πλήθος γονέων συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Ωστόσο, ο διευθυντής του σχολείου, μαζί με άλλους δασκάλους, κατάφεραν να σταματήσουν την επιθετική κίνηση των γονέων ενάντια του καθηγητή, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο 30χρονος συνελήφθη.

Η εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του καθηγητή. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή. Μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο έχει το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Στην Ασφάλεια κλήθηκαν και κατέθεσαν οχτώ γονείς μαθητών, σύμφωνα με τους οποίους, τα παιδιά τους τους περιέγραψαν τα όσα ζούσαν στο σχολείο.
Στην πρώτη περίπτωση, η μητέρα μαθήτριας υποστήριξε πως ο γυμναστής είχε ανεβάσει το μπλουζάκι 8χρονης με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο έχει γρατζουνιστεί, χωρίς όπως είπε το παιδί, να έχει γρατζουνιά. Στη δεύτερη περίπτωση, μαθητής της Β Δημοτικού και παιδί της ΣΤ Δημοτικού κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος συχνά προβαίνει σε θωπείες – χαϊδέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλα παιδιά ανέφεραν στους γονείς τους πως ο γυμναστής δεν τους άφηνε να βγουν στο προαύλιο και τα κρατούσε στην τάξη. Μάλιστα, προέβαινε στο γαργαλητό των παιδιών χωρίς τη θέλησή τους.

edolio5.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη ΘήβαΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 56χρονος σε σφοδρή σύγκρουση αγροτικού με φορτηγό έξω από τη Θήβα

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο ΑλεξάνδραςΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της ΑττικήςΕΛΛΑΔΑ

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της Αττικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά