ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Ιστορική Προδοσία από την Ελλάδα!! Επικίνδυνη Κλιμάκωση των Προκλήσεων!!!

ALERT! Η Άγκυρα Στήνει (και Πάλι) Σκηνικό Έντασης! Πόσο θα Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα;

ΑΦΗΝΙΑΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»

Με πολύ έντονα και επικριτικά σχόλια υποδέχθηκε την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για μη έκδοση των οκτώ αξιωματικών στην Τουρκία, ο τουρκικός Τύπος.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου και η μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών από την Ελλάδα φιγουράρει σήμερα στις πρώτες σελίδες των τουρκικών εφημερίδων με ιδιαίτερα επικριτικούς τίτλους.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι «Η γειτονική χώρα έγινε ασπίδα για τους 8 προδότες πραξικοπηματίες». Ο τίτλος της εφημερίδας μέσα κάνει λόγο για: Ιστορική προδοσία από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah, κατά τη χθεσινή συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των ΥΠΕΞ Τουρκίας και Ελλάδας, ο Τούρκος ΓΓ, προειδοποίησε τον Έλληνα ΓΓ ότι η απόφαση μη έκδοσης θα έβλαπτε τις σχέσεις των δυο χωρών. Να σημειώσουμε ότι η συνάντηση αυτή κράτησε 6,5 ώρες.

Η εφημερίδα Milliyet, στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει «Η Ελλάδα δεν δίνει τους 8 πραξικοπηματίες στρατιωτικούς».

Η HabarTürk στο πρωτοσέλιδό της έχει τίτλο «Η χώρα που προστατεύει τους πραξικοπηματίες» (σε εισαγωγικά, γιατί αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τουρκικού ΥΠΕΞ).

Η Akşam στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «Απόφαση – ρεζίλι από τη γείτονα χώρα», ενώ η Vatan χρησιμοποιεί τον τίτλο «Δεν γίνεται γείτονα».

Η Cumhuriyet, στο ίδιο μήκος κύματος με τους υπόλοιπους, αναφέρεται σε κρίση ‘πραξικοπηματιών’ με την Ελλάδα.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…


hellasforce.com

Loading...

One thought on “ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Ιστορική Προδοσία από την Ελλάδα!! Επικίνδυνη Κλιμάκωση των Προκλήσεων!!!

  1. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

    ΝΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΟΓΓΟΛΑ !!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!!!!! ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΡΙΧΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ Θ’ΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΥ ΜΕΛΙΑ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙΑ !!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *