in

«Αεροπειρατεία του ISIS στον Αερολιμένα» και …Εισβολή της ΕΚΑΜ σε Αεροσκάφος

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι Άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ. μετείχαν στην ετήσια Άσκηση Ετοιμότητας Ευρείας Κλίμακας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που έγινε στο πλαίσιο των τακτικών ασκήσεων που πραγματοποιείται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

Στην συγκεκριμένη άσκηση που τιτλοφορείται «Αεροπειρατεία στον Αερολιμένα» πήραν μέρος αρκετά άτομα, ανάμεσά τους υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι συναρμόδιων Φορέων, Υπηρεσιών και λοιπών Αρχών Ασφαλείας

Το σενάριο τής άσκησης αφορούσε στη θρησκευτική τρομοκρατία σύμφωνα με πληροφορίες του bloKo.gr …Όπου μέλη της οργάνωσης του ISIS είχαν καταλάβει αεροσκάφος cargo και απειλούσαν ότι θα το τινάξουν στον αέρα, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. (Ένα σενάριο καθόλου φανταστικό )

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες, τόσο του αεροδρομίου όσο ομάδα διαπραγματευτών και στελέχη της ΕΚΑΜ.

Την εκπαίδευσή τους είχαν αναλάβει έμπειροι σε θέματα θρησκευτικής τρομοκρατίας αξιωματικοί από το εξωτερικό.Μετά την πολύωρη διαπραγμάτευση ακολούθησε εισβολή ομάδας ΕΚΑΜ στο αεροσκάφος.

Σκοπός ήταν να δοκιμαστούν τα υφιστάμενα επιχειρησιακά σχέδια, που διασυνδέονται με τον Εθνικό Κανονισμό Ασφάλειας Πολιτικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκνόμων Ενεργειών κατά της Πολιτικής Αεροπορίας, με κωδική ονομασία «Ίκαρος», το Σχέδιο Αντιμετώπισης Καταστάσεων Ανάγκης Αερολιμένα καθώς και τα ειδικά Σχέδια: Διαχείρισης Κρίσιμων Περιστατικών και Κρίσεων και Διαπραγματεύσεων, με την κωδική ονομασία «Νίκιας» της Ελληνικής Αστυνομίας.

veteranos.gr

triklopodia.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Μαύρη μαγεία σε ανυποψίαστους πολίτες από ζευγάρι σατανιστών!

Ρόδος: Χωρίς ρεύμα ολόκληρο το νησί