8 μέχρι στιγμής τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που παρέλαβαν φακέλους με σκόνη

8 μέχρι στιγμής τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που παρέλαβαν φακέλους με σκόνη

Μυτιλήνη (Αιγαίου)
Πολυτεχνείου Κρήτης
ΕΜΠ Αθήνα
Βόλου
Κέρκυρας
Αργοστολίου
Άρτας
ΣΕΛΕΤΕ

Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στις Αρχές, λίγες ώρες μετά το περιστατικό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου εστάλη φάκελος με ύποπτη σκόνη.

Σε Κρήτη, Βόλο, Κέρκυρα και το Πολυτεχνείο εστάλησαν την Τετάρτη ακόμη τρεις φάκελοι με ύποπτη σκόνη, μετά το περιστατικό που καταγράφηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Ενημερώθηκαν οι Αρχές για την ύπαρξη φακέλου με παραλήπτη και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Το γεγονός φέρεται να επιβεβαίωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ζήσης Μαμούρης, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ύποπτο φάκελο που εστάλη από την Ινδία παρέλαβε το απόγευμα της Τετάρτης μέσω των ΕΛΤΑ το Πολυτεχνείο Κρήτης. Σύμφωνα με τον αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου Μιχάλη Λαγουδάκη, ο φάκελος περιείχε φυλλάδιο στην αραβική γλώσσα και παραδόθηκε από υπάλληλο του Ιδρύματος, ο οποίος νωρίτερα τον είχε παραλάβει με την αλληλογραφία των ΕΛΤΑ στη Γραμματεία της πρυτανείας.

Ο φάκελος που παρέλαβε το Πολυτεχνείο ήταν σκισμένος σε ορισμένα σημεία, έφερε πλέγμα ενίσχυσης και ήταν άσπρου και πράσινου χρώματος.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “8 μέχρι στιγμής τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που παρέλαβαν φακέλους με σκόνη

  1. LUPUS IMMORTALIS says:

    Το δούλεμα πάει σύννεφο αδέρφια. Ας μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται,στα βίντεο που δώθηκαν στην δημοσιότητα,αυτοί που έκαναν αναγνώριση και συλλογή των ύποπτων φακέλων να είναι σφραγισμένοι μέσα στις κίτρινες και μπλε στολές τους ενώ οι άλλοι συνάδελφοί τους που τους έριχναν νερό και τους έτριβαν με βούρτσες απ’ αυτές που σκουπίζουν τα γιαπιά…χαλαρά απροστάτευτοι τελείως! Ντάξ’ αδέρφια γουστάρουμε να μας δουλεύετε,αλλά,όχι και στην ψύχρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *