5,5 εκατ. € μας κόστισε η προστασία του καθεστώτος Ράμα από την ΠΑ – Π.Καμμένος: «Θα ανακαλέσουμε τα μαχητικά εάν…»

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

5.350.000 € έχει κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο μέχρι στιγμής η συμμετοχή της ΠΑ για την προστασία του αλβανικού καθεστώτος.

Αυτό έγινε γνωστό από την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στον πρόεδρο της «Δύναμης Ελληνισμού» (και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής) Δημήτρη Καμμένου αναφορικά με το

δημοσίευμα του pronews.gr για την προστασία του αλβανικού Εναέριου χώρου από μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ.
Στην απάντησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η αποστολή των μαχητικών της ΠΑ για την προστασία του αλβανικού Εναέριου Χώρου, (επίσημα καλείται «αστυνόμευση» air policing) μπορεί να σταματήσει «αναλόγως των εξελίξεων», εννοώντας με τη γειτονική χώρα.

Όπως διευκρινίζεται από την απάντηση του υπουργού η ΠΑ συνεισφέρει με τη διάθεση τεσσάρων αεροσκαφών σε καθήκοντα QRA (Quick Reaction Αlert) κατά τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα ανά δεκαπενθήμερο καθώς το έργο επιμερίζεται με την ιταλική Αεροπορία η οποία έχει αναλάβει το έτερο ήμισυ του έργου αστυνόμευσης.

Αυτό σημαίνει ότι όποτε διαπιστωθεί παραβίαση ή προσέγγιση αγνώστων αεροσκαφών στον αλβανικό εναέριο χώρο, τα μαχητικά της ΠΑ θα απογειωθούν από τις μητρικές τους βάσεις στην Ελλάδα για να αναγνωρίσουν ή να αναχαιτίσουν τα ίχνη αυτά.

Ακόμη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποσυνδέει το θέμα της εναέριας αστυνόμευσης με το καθεστώς Ραμα λέγοντας πως πρόκειται για ΝΑΤΟϊκη υποχρέωση που έχει ξεκινήσει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζεται και με την τωρινή, αναφέροντας και τα ποσά που έχουν διατεθεί, κατ΄έτος.

Ταυτόχρονα στην απάντησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει πως η ελληνική συμμετοχή σε καθήκοντα αστυνόμευσης απέτρεψε την Τουρκία από το να προσφέρει παρόμοιο έργο, αν και αυτό θα ήταν ουσιαστικά αδύνατο από βάσεις στην Τουρκία. Έτσι τα τουρκικά αεροσκάφη θα έπρεπε να μετασταθμεύσουν στην Αλβανία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τουρκική Αεροπορία, ιδιαίτερα κάτω από τις σημερινές συνθήκες.

Πάντως να σημειωθεί πως προκαλεί ανάμικτα αισθήματα την ώρα που η ΠΑ προστατεύει τον αλβανικό εναέριο χώρο και κατ΄ επέκταση το καθεστώς Ράμα, το τελευταίο να δίνει εντολή για δολοφονία του Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ή[πείρο, για να μην αναφέρουμε ότι η Αλβανία ήδη έχει απαγορεύσει την είσοδο σε 50 και πλέον Έλληνες στον έδαφός της και η Ελλάδα δεν έχει απαντήσει καν, με ανάλογα μετρα.

Διαβάστε την απάντηση του υπουργού:

«Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης και Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Δημήτριος Καμμένος με θέμα «Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία προστατεύει την Αλβανία κατόπιν σχετικής συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση;» σας γνωρίζω, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, τα ακόλουθα:

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, από κοινού με την Ιταλική Πολεμική Αεροπορία, ανέλαβαν την αστυνόμευση του Αλβανικού εναέριου χώρου από τον Ιούλιο 2009, καθώς μετά την εισδοχή της υπόψη χώρας στην Βόρειο-Ατλαντική Συμμαχία τον Ιούνιο 2009 ο εναέριος χώρος της συνιστά αναπόσπαστο τμήμα του «Νατοϊκού εναέριου χώρου».

Η αναγκαιότητα αστυνόμευσης του Αλβανικού εναέριου χώρου, ως νεοεισερχόμενου κράτους- μέλους της Συμμαχίας, υπαγορευόταν από το γεγονός ότι η Αλβανία δεν διαθέτει επιχειρησιακώς ενεργή Πολεμική Αεροπορία. Συναφώς, το εν λόγω έργο αναλήφθηκε από την Ελλάδα και την Ιταλία, δηλαδή τα δύο κράτη-μέλη της Νότιας Πτέρυγας με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και ικανότητα να υλοποιήσουν επιτυχώς την υπόψη αποστολή. Παράλληλα, η συμμετοχή της Ελλάδας απέτρεψε τυχόν ανάληψη του υπόψη έργου από την Τουρκία που μάλιστα εξεδήλωσε σχετική πρόθεση, το έτος 2012, η οποία απερρίφθη από τη Συμμαχία.

Η αστυνόμευση του Αλβανικού εναερίου χώρου, υλοποιείται μέσω της διάθεσης δύο ζευγών αεροσκαφών (ανά δεκαπενθήμερο λόγω επιμερισμού έργου με την Ιταλία), τα οποία παραμένουν σε ετοιμότητα απογείωσης στις βάσεις τους στην Ελλάδα. Τα υπόψη αεροσκάφη (είναι μεταξύ αυτών που ήδη τηρούνται σε υψηλή ετοιμότητα λόγω έτερων συμμαχικών δεσμεύσεων) και απογειώνονται όταν προκύψει αναγκαιότητα από συμβάν ασφάλειας.

Τα στοιχεία κόστους ανά έτος, που αφορούν τα ΝΑΤΟϊκά Αεροσκάφη Ετοιμότητας [Quick Reaction Aircraft (QRA) ] της Χώρας μας, που απογειώνονται για την εκτέλεση αποστολών Air Policing (ΑΡ) στην Αλβανία, απεικονίζονται αναλυτικάστον παρακάτω Πίνακα:

ΕΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ

2009 353.467,93 €

2010 574.052,19 €

2011 560.836,37 €

2012 561.583,07 €

2013 443.075,54 €

2014 858.243,63 €

2015 498.072,72 €

2016 544.313,08 €

2017 526.157,43 €

2018 (05/11) 407.613,64 €

ΓΕΝΙΚΟ

ΣΥΝΟΛΟ 5.327.415,60 €

Σε κάθε περίπτωση, η υλοποίηση του υπόψη έργου, αναλήφθηκε από τη χώρα μας στη βάση της αρχής της συμμαχικής αλληλεγγύης, αλλά και λαμαβανομένου υπ’ όψη του ειδικού βάρους της χώρας μας στο γεωγραφικό χώρο των Βαλκανίων.

Συναφώς, το εν λόγω έργο δεν συνδέθηκε με τη σύνθεση και την πολιτική της εκάστοτε Κυβέρνησης της Αλβανίας. Επιπλέον, το υπόψη έργο αντισταθμίζει την μη συμμετοχή μας στην αστυνόμευση του εναέριου χώρου των χωρών της Βαλτικής στο πλαίσιο των μέτρων διαβεβαίωσης (assurance measures) του ΝΑΤΟ προς τις χώρες αυτές έργο που απαιτεί μεταστάθμευση δυνάμεων και δυσβάστακτο κόστος.

Περαιτέρω, δεν υφίσταται συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Υφίσταται όμως Τεχνική Συμφωνία (Technical Arrangement, ΤΑ) μεταξύ Αλβανίας και ΝΑΤΟ (30 Jun 2009) για το «Air Policing over Albania».Η εν λόγω έγκριση συμμετοχής ανανεώνεται σε ετήσια βάση από το ΣΑΓΕ και το ΣΑΜ.

Τέλος, αναλόγως των εξελίξεων και επαναξιολόγησης του στρατηγικού περιβάλλοντος στα Βαλκάνια, η Ελλάδα δύναται να επανακαθορίσει τη συμμετοχή της σε συμμαχικές δράσεις, όπως η εναέρια αστυνόμευση σε έτερα κράτη-μέλη.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ»

triklopodia

Loading...

7 thoughts on “5,5 εκατ. € μας κόστισε η προστασία του καθεστώτος Ράμα από την ΠΑ – Π.Καμμένος: «Θα ανακαλέσουμε τα μαχητικά εάν…»

 1. Νικόλαος Μπαρμπαγιάννης says:

  Γιατί δεν αφήνουν ότι έχουν μαζί τους επάνω στους τουρκαλβανούς να ξεβρωμίσει ο τόπος τζάμπα τα καύσιμα

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΕΥΓΕ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ;
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ;
  ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ- ΚΑΝΙΒΑΛΙΑ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Π.Α;
  ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΠΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ;
  ANTE MOY ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΓΥΦΤΟΙ Ε ΓΥΦΤΟΙ.

 3. kostas xortarias says:

  τι να φυλάξει μωρέ η αλβανια απο εναέρια σύνορα..για ποιον λόγο..και απο ποιον????
  Αναγκαστικά όμως…λόγο τουρκιας πρέπει να κανουμε αυτην την δουλεια.
  Δυστυχώς….
  μπορεί ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ και τις φθορές όμως, να το αναλαβει το αλβανισταν…

 4. ριτα says:

  EΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Υ.Α. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΛΌΓΩ ΑΛΒΑΝΊΑΣ….

  ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΛΕΕΙ….ΚΑΘΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΣΚΙΠΙΤΑΡΩΝ.ΜΑΛΙΣΤΑ;;;ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΧΑΣΑΝ» ΚΑΜΠΟΣΑ ΥΠΟΒΡΎΧΙΑ,ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ….ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΤΕ…..

  ΔΗΛΑΔΗ;ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΡΥΦΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤ.ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΥΛΙΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΤΗΣ «ΣΑΠΙΟΚΑΡΔΙΑΣ» ΤΟΥ.ΣΩΣΤΑ;

  ΑΡΑ;
  ΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΑΤΟ,ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ’74,ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΚΎΠΡΙΟΥΣ,ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΖΑΡΤΙΕΡΟΑΓΓΛΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…..ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ=ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΕΊΣΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΞΑΝΑ…..ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΡΩΣΣΟΙ» ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΙΛΏΝ ΚΟΧΟΝΕΣ ΤΟΥΣ….ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ….ΑΠ’ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΝΕ….💩💩ΣΚΑΤΑ.

  ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ Ο.Υ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΡΥΠΤΕΙΑΣ,ΤΥΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΥΛΑΜΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ….ΠΩ!ΠΩ!ΣΥΓΚΟΥΝΗΘΗΚΑ Η ΓΥΝΗ!!!

  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ Η ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ;

  ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΠΑΤΣΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ «ΠΡΕΣΒΗ» ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥ.ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ;

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ;;ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΔΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΕΛΙΤ,ΟΠΛΑ+ΧΗΜΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΦΩΛΙΕΣ ΤΗΣ CIA=ΚΕΡΔΗ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ.

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ;ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΑΠ’ ΌΠΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΠΑΝΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΟΝ.

  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΡΟΥΜΑΝΙΤΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ!

  ΤΟΥΣ ΝΤΥΝΕΙ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΩΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΣΊΑ ΓΚΡΕΚΑ ΤΥΠΟΥ ΟΥΑ = ΚΩΛΟΜΠΑΡΟΝ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ;ΑΓΡΙΑ!ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ!ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΜΠΙΦΤΕΚΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.
  ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥ!!!!😯

 5. ριτα says:

  ΚΑΙ…..

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ,ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ άρθρο γ’ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΥΦΥΟΥΣ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ….

  ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΣ:ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΡΒΑΤΑ ΔΙΦΟΡΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!

  ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡ. ΑΥΦΑΝΤΗ!ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!
  ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΟΒΕΡ.ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΣΚΙΣΕ ΠΑΛΙ!

  ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΟΛΑΣΗ,ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο «ΜΟΥΣΑΚΑΣ» ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ «ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΕΓΧΑΡΑΚΤΗ ΦΟΒΙΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΚΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΑΤΟ ΓΕΛΙΟ.

  ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ.ΕΜΨΥΧΟΣ ΟΜΩΣ.

  ΚΑΘΟΤΙ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΟΥΣ-ΑΨΥΧΑ ΥΒΡΊΔΙΑ-ΑΝΟΡΓΑΝΕΣ ΥΛΕΣ=ΑΔΕΙΑ ΔΟΧΕΙΑ.
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΣΑΝ COPYCATS=ΜΙΜΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ….Α ΛΑ «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΥΑΟΥΑ».

 6. ριτα says:

  ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΣΙΧΤΙΡΨΑΧΤΗΡ ΤΟΥ YOUTUBE:EX-MASTER MASON EXPOSES THE FREEMASONS.
  ΔΕΣ ΤΟ.24.58 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΝΟΜΙΖΩ…

  ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ,ΝΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΦΤΙΣΘΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΦΩΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΑΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

  ΛΕΕΙ ΔΕ ΟΤΙ 95% ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΕΙ….

  ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΣΙΦΤΙΚΕΣ ΔΕΚΑΡΕΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ;

  ΟΙ ΤΣΙΦΟΥΤΜΠΕΗΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.
  Π.Χ.
  ΘΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΩ ΤΗΝ ‘ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ’ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ;ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΣΣΩΝΟΜΠΑΣΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ….
  Η ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΜΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΎΝΕΪ;
  ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ «ΦΥΤΕΥΟΥΝ» ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΚΑΙ …»ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝ ΑΜΥΝΗ» ΛΕΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ ΜΑΣΣΩΝΟΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΥΘΗ ΤΖΑΜΠΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ….

  ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ….
  ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΥΆΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΉ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΉ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ;ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΝΙΑΣ;ΧΜΜΜΜΜΜ;
  ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΝ ΘΗΛΥΚΟΝ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ….BIG PICTURE.YOU KNOW?

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ….ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ.ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΎΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΎΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ «INSIDE JOB» Η ΤΟ «FRENCH CONNECTION» ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ….

  Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ’ ΈΞΩ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΗΜΕΡΙΣ;

  «ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ».ΓΙΑΤΙ;
  ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΓΑΤΖΙΑ » ΟΙ ΓΚΡΗΚΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΦΑΔΕΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ», ΕΙΠΕ Ο ΧΙΛΛΥΜΠΙΛΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΝΤΡΑΠΗΚΑ H ΣΠΑΡΤΙΆΤΙΣΣΑ!!!!

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑΝ/ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ CIA,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ…..ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ CIA,ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑ PIZZAGATE THΣ ΕΛΙΤ!!!!ΤΩΡΑ;ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ;ΕΓΩ ΟΧΙ.

  ΤΟΝ ΛΑΛΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ….ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ.ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΟΝ ΛΑΛΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.

  ΕΠΕΙΔΗ «ΒΛΕΠΩ» ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ Η «ΣΙΒΥΛΛΑ»…..

  ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ…..

  ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ.
  ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΑΣ.
  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΕΣ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ ΜΠΗΚΑΤΕ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΣΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ IN A WAY….?

  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΙΔΙΟ…
  ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ/ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ.ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΧ!ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΤΕΤΟΙΟΙ,ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟΥ «ΚΑΙΑΔΟΣ».

  ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΞΗΓΗΜΕΝΑ.

  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *