Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:39 - 19/09/2020

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
___________________

ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (ΑΡΘΡΟ 285 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
___________________

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (285 Π.Κ.)

ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (259 Π.Κ.) ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
__________________

ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
__________________

Είχα δημοσιοποιήσει τη μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για τις μαζικές παραβιάσεις των δικών τους μέτρων για την “προστασία της δημόσιας υγείας”.

Τα μέτρα με τα οποία μας έχουν τρομοκρατήσει. Τα μέτρα με τα οποία έχουν καταδυναστεύσει τη ζωή μας. Τα μέτρα με τα οποία έχουν διαλύσει την οικονομία.

Γιατί τα μέτρα αυτά ΔΕΝ μπορεί να ισχύουν για τους ιθαγενείς ΑΛΛΑ ΟΧΙ για τους άρχοντες.

6 μήνες στη Ρόδο. 4 χρόνια στη Μύκονο. Ποινές κάθε μέρα σε βάρος πολιτών. Αυτόφωρα και ποινικές διώξεις κατά των γονέων-οργανωτών των διαμαρτυριών για τις μάσκες στα παιδιά μας. Για τα μέτρα που παραβίασαν ενώ την ίδια ώρα προκλητικά τα παραβιάζουν αυτοί που μας τα επιβάλλουν.

Τώρα ήρθε η δική μας ώρα. Με τα δικά τους, και όχι τα δικά μας, καλούνται τώρα αυτοί να δώσουν λόγο. Για τις παραβιάσεις αυτές για τις οποίες μας κουνάνε το δάκτυλο, Μητσοτάκηδες, Χαρδαλιάδες, Τσιόδρες, Σύψες και τα δικά τους μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ήρθε -για αρχή- η ώρα του ανιψιού του Μητσοτάκη. Του πρωθυπουργού μας που κουνούσε το δάκτυλο στους “επιπόλαιους” νέους, την ίδια ώρα που αυτός παραβίαζε τα ίδια μέτρα στις θάλασσες και στης Κρήτης τα φαράγγια, στα μετρό και στης γραμμής τα καράβια.

Καλούμαι ως μάρτυρας-μηνυτής και πολιτικώς ενάγων κατά του Κώστα Μπακογιάννη, εναντίον του οποίου διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προκαταρκτική εξέταση για παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, με απειλούμενη ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια.

Και κατά της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για παράβαση του άρθρου 259 του Ποινικού Κώδικα περί παράβασης καθήκοντος, για την ανοχή που επέδειξε στις διερευνούμενες παραβιάσεις, ενώ την ίδια ώρα αστυνομεύει τον ελληνικό λαό και επιβάλλει το ένα πρόστιμο μετά το άλλο.

Και θα ζητήσω να εξεταστούν τα “κρούσματα” που ανακοινώθηκαν τις επόμενες ημέρες της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και τις ομολογημένες από τον Μπακογιάννη μαζικές παραβιάσεις (ζήτησε συγγνώμη την άλλη μέρα -αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει από την ποινική ευθύνη: συνιστά ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ) στα εγκαίνια του συντριβανιού στην Πλατεία Ομονοίας:

Ένα μόνο κρούσμα να συνδέεται με τη συναυλία ή τα εγκαίνια, η παράβαση γίνεται κακουργηματική, με βάση την παράγραφο 2, και η προβλεπόμενη ποινή μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη.

Η άσκηση ποινικής δίωξης, η παραπομπή στο δικαστήριο και η καταδίκη του Κώστα Μπακογιάννη, όπως σε ΟΛΕΣ τις ΟΜΟΙΕΣ περιπώσεις των ιθαγενών που αντιμετώπισαν την ίδια κατηγορία, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Δικαιοσύνη.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αποφύγει ο ανιψιός του Μητσοτάκη την ποινική δίωξη και την καταδίκη. Να αποφύγει δηλαδή την κατάρρευση της αξιοπιστίας των κυβερνώντων και των μέτρων που μας επιβάλλουν.

Γιατί εάν τα πράγματα είναι όπως μας τα λένε, κανένας Μπακογιάννης δεν θα διακινδύνευε την υγεία και τη ζωή τη δική του και των εκατοντάδων ανθρώπων που παρέσυερε στη συναυλία και τα εγκαίνια. Με τα δικά τους. Πάντα:

Να κριθεί από την Εισαγγελία ότι υπήρξε παραβίαση των μέτρων (δεν μπορεί να κρίνει αλλιώς), αλλά δεν υπήρχε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Και να καταρρεύσει το οικοδόμημα της “πανδημίας”.

Αυτό θέλω!

Να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης!

Και μαζί του να ΑΘΩΩΘΟΥΝ όλοι οι Έλληνες που καταδικάστηκαν ή διώκονται για την ίδια παράβαση.

ΘΕΛΩ να χάσω !!

Θέλω να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης !!

Γιατί αν χάσω, θα κερδίσουν όλοι οι Έλληνες:

Με δύο λόγια…

…ρουά ματ.

Υ.Γ.1.
-Έρχεται τις επόμενες ημέρες και η ώρα των νοσοκομείων. Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σωτηρία και προχωράμε σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Στην ποινική δικογραφία του φακέλου “ψευδή κρούσματα, νοσηλείες, θάνατοι με/από Covid-19”.

-Έρχεται και η ώρα Σύψα & Τσιόδρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Στο άλλο ρουά ματ,

-Έρχεται και η ώρα του ΣΚΑΪ και του OPEΝ. Στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια.

-Και η ώρα Τσιάρα & Χρυσοχοΐδη. Στα πολιτικά δικαστήρια.

Και όλα τα άλλα…

Υ.Γ.2.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών από τις νομικές ενέργειές μου με βάση “τα δικά τους”.

Γιατί δεν θα ανεχθώ να διώκεται για πρόκληση σύγχυσης και παραπλάνηση του κοινού, και κλονισμό της εμπιστοσύνης του κοινού στην ιατρική επιστήμη, ο Φαίδων Βόβολης, επειδή τόλμησε να πει την ιατρική αλήθεια, και να συνεχίζουν να αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Σύψας, ο Τσιόδρας και η Λινού, ενώ έχουν παραπλανήσει και παραπληροφορήσει τον ελληνικό λαό, ο οποίος “δικαιολογημένα δεν τους εμπιστεύεται”, όπως δημόσια ομολόγησε η Αθηνά Λινού στις 28 Ιουλίου. Και αυτή είναι μία μόνο περίπτωση. Έχουμε πολλές άλλες. Όπως κάτι παραβιάσεις των ίδιων μέτρων σε κάτι γκαλά σε κάτι γιορτές -Αγίας Μαρίνας, αν θυμάμαι καλά.

Και πολλά άλλα…

Με τα δικά σας.

Με τα δικά σας θα σας πάμε όλους.

Μέχρι το τέλος.

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Φωτεινή Μουτσουλα 09/19/2020 @ 3:09 ΜΜ

    ΕΥΓΕ!!!

  2. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 09/19/2020 @ 3:11 ΜΜ

    ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τελειωνει ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, εκει πανε ολες αυτες οι διαδικασιες, νομικα δεν υπαρχει καμια τυχη.

  3. Ευαγγελια βραχνου 09/19/2020 @ 3:11 ΜΜ

    ΕΥΓΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

  4. Ο ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 09/19/2020 @ 3:27 ΜΜ

    Αέραααα!!!!

  5. Γιώργος Μαριόλης 09/19/2020 @ 8:20 ΜΜ

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ. Νίκο Αντωνιάδη…. Επιτέλους, κάτι αρχίζει να κινείται…
    Απορία μου: Γιατί μόνο ο κ. Αντωνιάδης ;;; Δεν υπάρχουν άλλοι νομικοί στη χώρα ;;; Τούς κατάπιε όλους το Σύστημα ;;;

  6. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ και το βιντεο απο την γιορτη της δημοκρατιας τους , στο προεδρικο μεγαρο.
    ολοι αγκαλιες , γλωσσοφιλα , κλπ , και κανενα μετρο προστασιας.

  7. Artemisia Gogou 09/20/2020 @ 3:45 ΠΜ

    Αντε Νικο αγορι μου..μαντρωσε τους ολους αυτους στα κ@λουπογεια τους στις βιλιτσες τους ..Να μην βγουν ποτε απο κει και ο λαος να ανασανει ελευθερος χωρις την κ@λομασκα στην μαπα ποια .Ολα μια κινηση ματ ειναι ..Καντε την

  8. Ο τρελός του χωριού 09/20/2020 @ 12:08 ΜΜ

    Όλοι μαζί μωρέ δεν μπορούμε να καταθέσουμε αγωγή σε βάρος αυτής της γελοιας κυβέρνησης? Ένας έντιμος δικηγόρος δεν βρίσκεται? Ένας έντιμος εισαγγελέας ? Τίποτα δεν έμεινε πια? Μακάρι να τα βγάλεις πέρα γιατί αυτή Λερναία Ύδρα έχει παντού και κεφάλια και πλοκάμια!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*