ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

25η Μαρτίου 2021. Η παρέλαση της ντροπής

· Ελευθερία Ζώη

Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες, αφού φρόντισαν να αποκλείσουν τον λαό από την δυνατότητα να γιορτάσει την επανάσταση του 1821 που συμβολίζει τον αγώνα για ανεξαρτησία και ελευθερία ενάντια στο ξένο κατακτητή, επιφύλαξαν μια ακόμα χειρότερη έκπληξη για αυτόν.

Έβαλαν τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας να παρελάσουν με φίμωτρα. Αυτούς που είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να προασπίσουν τα σύνορα της Ελλάδας, τους ξεφτίλισαν αφαιρώντας τους το αγέρωχο ύφος που εμπνέει το εθνικό αίσθημα στο λαό και προκαλεί φόβο στον αντίπαλο.

Τους  παρουσίασαν ότι φοβούνται ακόμα και ένα ιό και σαν αδύναμα ανθρωπάκια παρελαύνουν στον ανοιχτό χώρο φορώντας τα φίμωτρα.

Η εικόνα αυτής της σημερινής παρέλασης  προκάλεσε οργή σε όσους την είδαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πλέον φανερό και στον πιο δύσπιστο ότι αυτοί που διοικούν σήμερα την πατρίδα μας, μόνο ντροπή και ήττες μπορούν να προσφέρουν στον λαό μας, φροντίζοντας να ρίχνουν συνεχώς το εθνικό  φρόνημα, εξυπηρετώντας έτσι τα σχέδια των ξένων  αφεντικών τους για χωρίς αντίσταση σμίκρυνση του ελλαδικού χώρου.

Το ΕΠΑΜ καλεί σε δημοκρατική πατριωτική συμμαχία όλο τον λαό, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να απαλλαγούμε από τους κοτζαμπάσηδες και τα αφεντικά τους, να υπερασπιστούμε την εδαφική μας ακεραιότητα και να γιορτάσουμε πραγματικά ελεύθεροι την επέτειο της επανάστασης του ’21.

Αθήνα, 25η Μαρτίου 2021
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας Έλληνας Ιεράρχης στην Μόσχα εν μέσω εξελίξεων

Φωτοβολταϊκά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε περίοδο γεωπολιτικής ενεργειακής κρίσηςΕΛΛΑΔΑ

ΕΕ: Εγκρίθηκε το ελληνικό Κοινωνικό Κλιματικό Σχέδιο των 4,77 δισ. ευρώ – Ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη χρηματοδότηση

Τραπεζικές καταθέσεις και μεταφορά χρημάτων – ελληνική οικονομίαΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

2 απαντήσεις στο “25η Μαρτίου 2021. Η παρέλαση της ντροπής”

  1. Φανταζομαι οτι στο στρατο θα εχουν κανει τεστ.
    Στο στρατοπεδο φορανε κι εκει μασκες ολη μερα και οταν κοιμουνται?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά