Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:22 - 18/03/2017

2163 χρόνια είναι η Ελλάδα σκλαβωμένη.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το 1821 επιχείρησαν οι αγωνιστές να την σώσουν αλλά τους δίκασαν ακόμα και το πατριαρχείο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!!!! Εκκρηκτικό κοκτέιλ άγνοιας, ανοησίας (και ανορθρογραφίας). “Μετά ελευθερώθηκε η Ελλάδα από τον Μ. Αλέξανδρο”. Εμ… ο Αλέξανδρος πολέμισε τους Αθηναίους και τους κατέκτησε! Με το σπαθί και το αίμα ενώθηκε η Ελλάδα. Έλληνες εναντίον Ελλήνων. Για το Βυζάντιο λέει “άρχισαν να καταστρέφουν τα Ελληνικά μνημεία”. Τους Δελφούς και τη Δοδώνη Βυζαντινοί τους κατέστρεψαν; Ρε πάτε καλά; ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Το 167 π.Χ., το ιερό της Δοδώνης, όπως και άλλες 70 ηπειρωτικές πόλεις, καταστράφηκαν από τους Ρωμαίους με επικεφαλής τον Αιμίλιο Παύλο, αλλά το μνημείο ανοικοδομήθηκε πάλι από τον Αύγουστο μόλις το 31, μετά τη νίκη του στο Άκτιο, ο οποίος και μετέτρεψε και το θέατρο σε αρένα. Σε αρένα!!!! Και οι Ελληνιστές 12θεϊστές έγλυφαν καθε κατουρημένη ποδιά (όπως κάνουν και σήμερα). Το 168 π.Χ. οι Δελφοί πέρασαν σε ρωμαϊκή κυριαρχία. Κατά τη διάρκεια των Μιθριδατικών πολέμων οι Δελφοί λεηλατήθηκαν από τον Ρωμαίο στρατηγό Σύλλα το 86 π.Χ. Οι “σταυροφορίες κατά των Ελλήνων” από τους χριστιανούς σε ποιες ιστορικές πηγές αναφέρονται; Τύφλα να έχει το CNN και το Μέγκα μπροστά στην “αξιοπιστία” των νεοπαγανιστών. Τις γνώσεις, λέει “τις έκρυψαν στο Βατικανό” οι Βυζαντινοί. Ρε τι πίνετε; Δηλαδή το Βυζάντιο πήρε την “κρυφή γνώση” και μετά την έκρυψε στο Βατικανό; Ανοίξτε και κανένα βιβλίο ρε παιδιά, δεν κάνει κακό. Τρώτε ΑΜΑΣΗΤΗ κάθε αρλούμπα που σας προμηθεύει το τοπικό κατάστημα νοοπολιτικής της γνωστής πρεσβείας.

    • ΜΟΛΟΣΣΟΣ 03/18/2017 @ 8:41 ΜΜ

      ΕΙΔΕΣ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ). ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

      Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΟΣ….ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΔΕΡΒΙΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ;

      • Ο Πλεύρης ΔΕΝ δίδαξε την αλήθεια αλλά την έκρυψε. Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του την περίοδο της δικτατορίας ο Πλεύρης εργαζόταν ως πράκτορας της ΚΥΠ. Τα χρήματα της ΚΥΠ έμπαιναν κατευθείαν από λογαριασμούς από την Αμερική. Η Χούντα έγινε στην Ελλάδα για να εξυπηρετήσει τα γεωστρατηγικά σχέδια του Ισραήλ και οι πορωμένοι εθνικιστές είναι ανέκαθεν (λόγω χαμηλής νοημοσύνης και πνευματικής καλλιέργειας) τα πιο εύκολα θύματα. Αφίνω στην λογική του καθενός να υποθέσει ποιος πληρονώταν, και εξακολουθεί να πληρώνεται από τον Σιωνισμό τον οποίο, υποτίθεται, καταγγέλει.

    • Ο Αλέξανδρος απελευθέρωσε την Ελλάδα από τους Πέρσες! Εκτός αν Ελλάδα εσυ εννοείς από το αυλάκι και κάτω!

  2. ΜΗΤΣΑΡΑΣ 03/18/2017 @ 6:09 ΜΜ

    Ρε παιδιά πάλι τα ίδια… Το σάλιο είπαμε κάνει καλό, εκτός από απόλαυση, δεν συγκαίγεσαι, αλλά δεν ακούτε!

  3. ΗΛΕΚΤΡΑ 03/18/2017 @ 6:21 ΜΜ

    Παντα το ελεγα. Απο τοτε που σκλαβώθηκαμε απο τους Ρωμαίους, δεν εχουμε ελευθερωθεί, δυςτυχως.

  4. Μια χαρά τα λέει! Έτσι είναι!!! Αλλά εμείς σφυράμε αδιάφορα 2163 χρόνια νομίζοντας ότι οι ροχάλες είναι στάλες!!!!

  5. Ανώνυμος 03/19/2017 @ 12:45 ΠΜ

    (έστω και μετά από 2163 χρόνια) ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΑΝ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

  6. Ανώνυμος 03/19/2017 @ 2:30 ΜΜ

    Κατά καιρούς έχω κάνει ιστορικές αναφορές σε όλα αυτά, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Αυτό που πρέπει κάποιος να ερευνήσει σε βάθος είναι ότι τόσο τους Πέρσες (τότε ανατολή), όσο και τους Ρωμαίους (τότε δύση) κάποιοι ελληνικής καταγωγής τους βοήθησαν για να επικρατήσουν στο εσωτερικό της Ελλάδας… αργότερα ακόμα και επί 2ης Ρώμης, κάποιοι ελληνικής καταγωγής βοήθησαν ώστε να επικρατήσει ο αρχικός ιουδαιοχριστιανισμός. Η 2η Ρώμη ήταν για 1.000 χρόνια ότι είναι σήμερα η Η.Π.Α. και η Κωνσταντινούπολη ότι η Ουάσιγκτον. Η ίδρυση της νέας Μουσουλμανικής θρησκείας για τους λαούς της Μέσης Ανατολής πάρθηκε επί Ιουστινιανού, χρησιμοποιήθηκε όλο το χρυσάφι από την κατάκτηση τριών βασιλιάδων επί Βελισάριου… το σχέδιο υλοποιήθηκε από τους μετέπειτα επιγόνους του Ιουστιανιανού, και από τις πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, όπου εάν και εφόσον δεν εκπαίδευαν και δεν προστάτευαν τον νεαρό Μωάμεθ για τον νέο του ρόλο… οι εβραίοι της εποχής θα τον είχαν ξεκωλιάσει εξ΄απαλών ονύχων. Η νέα θρησκεία χρειάζονταν στις μάζες, ώστε να επιτέλεση ρόλο Φύλακα για τυχών ανέγερση του ναού του Σολομώντα. Αργότερα σε ειδικές αποστολές επί άγιου Φώτιου δημιουργήθηκε το κράτος τον Ρως, για φύλακες ως προς την Ασία στον Καύκασο, και στην ανατολική Ευρώπη εναντίων των δυτικών Σταυροφόρων. Είναι γνωστός ο ρόλος στην μάχη του Μαντζικέρτ του Ενωτικού Μιχαήλ Ψελλού υπέρ των δυτικών Σταυροφόρων, όπως δε και αργότερα ο ρόλος του Ανθενωτικού Γεννάδιου Σχολάριου, που παρέδωσε την άλλοτε Ορθόδοξη Κωνσταντινούπολη στους εκπαιδευμένους για τον νέο αυτοκρατορικό τους ρόλο, ανατολικούς Οθωμανούς κ.λ.π. τα ίδια γίνονται και σήμερα… και όπως έγραφε ο Αριστοφάνης στην κωμωδία “Ειρήνη”, πριν από σχεδόν 2.500 χρόνια, …”η γαρ Σελήνη χω πανούργος Ήλιος, υμίν επιβουλεύονται πολύν ήδη χρόνον τοις βαρβάροισι προδίδοντο την Ελλάδαν”… Αυτά. Υγ. Είναι σίγουρο ότι ο Βαρθολομαίος φοράει βρακί;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*