Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:02 - 14/08/2018

2018 – Η καταστροφή της Ελλάδας;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ελα, έλα, μην τσιμπάτε! Έβαλα πιασάρικο τίτλο, γιά να σας τραβήξω την προσοχή στον υπέρτατο βαθμό.

Παρένθεσις. Αυτό είναι ένα κόλπο, που είχε εφαρμόσει ο Διογένης ο Κυνικός. Μιά μέρα, άρχισε απ’ το πρωΐ να μιμείται κραυγές πουλιών: τσίου-τσίου, κοκοκό, τουΐτ-τουΐτ-τουΐτ, τσάβ-τσάβ (έτσι κάνουν οι σπουργίτες, αν απορείτε! λόλ!!!), κτλ. Περνάει έτσι κανένα δίωρο-τρίωρο με τις …άριες των πτηνών …μπάϋ Νταϊότζηνιζ δή Σύνικαλ, καί «περί αγοράν πλήθουσαν» είχε μαζευτεί γύρω του ένα τεράστιο πλήθος περιέργων. (Τον ξέραν πως είναι λίαν ιδιόρρυθμος, αλλά πάντα είχε καινούργια πράγματα να τους πεί. Έτσι, …έδωσαν σημασία.)

Οπότε, τότε σταματάει ο Διογένης ξαφνικά τα τσίου-τσίου, σηκώνεται, καί τους παίρνει όλους στο κυνηγητό με τη μαγκούρα! Ουρλιάζοντας ταυτόχρονα ότι: «- Γιά ν’ ακούσετε καμιά σοφία, δεν έρχεστε εδώ. Γιά μαλακίες, όμως, είσαστε πρώτοι καί καλύτεροι!»:-)

Μην ανησυχείτε, όμως, διότι εγώ δεν συνηθίζω να μιμούμαι φωνές πτηνών! Λόλ!!!

Το σημερινό σημείωμα είναι μία «υποδειγματική μελέτη» (case study, που λένε κι οι νεοέλληνες – οι οποίοι δεν υπομένουν ζυγόν στον τράχηλό τους, ούτε κάν της γλώσσας των αφεντάδων τους, των άγγλων), που δείχνει επακριβώς το τί εννοώ με τη χρονική περιοδικότητα των ιστορικών φαινομένων.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το -όπως όλα- υπέροχο τελευταίο άρθρο του Μάρκο ντεΣάντ, όπου ένας αναγνώστης με ρωτάει πώς γίνεται ν’ ανοίξουμε τα «εγκεφαλικά κουτιά» μας. Απάντησα πως αυτό μπορεί να γίνει καί χωρίς να επισυμβεί θεία επέμβαση, δηλαδή να έρθει κι «εκ των κάτω». Πώς; Αυξάνοντας την παρατηρητικότητά μας, όταν εξετάζουμε ιστορικά γεγονότα. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα σχόλια γιά τα πολύ σημαντικά, οπότε εκθέτω τις ιδέες μου εδώ. (Άσε που τέτοιος όγκος κειμένου δε χωράει κιόλας σε σχόλια.)

Πολύ πρόχειρα, λοιπόν, θυμόμαστε κι εξετάζουμε τρείς διαδοχικές από τις πλέον πρόσφατες εθνικές καταστροφές. Αυτές είναι:

Ο «ατυχής πόλεμος» του 1897.
Η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.
Καί ο πόλεμος που ξεκίνησε το ΚΚΕ εναντίον του (ιδιοκτησίας της αγγλίτσας) «επίσημου» κράτους μας, το 1947. (Μην πετάγεστε γιά αντιρρήσεις, γνωρίζω Ιστορία – καί το μυαλό μου ακόμη δεν σταμάτησε να δουλεύει. Θα επανέλθω γιά επεξηγήσεις.)

Τί παρατηρούμε;

Αμέσως-αμέσως, βλέπουμε πως η διαφορά μεταξύ δύο διαδοχικών εθνικών καταστροφών είναι ακριβώς 25 χρόνια. Άρα, αν θέλουμε να μαντέψουμε το μέλλον της χώρας, ξεκινάμε με μία δεδομένη καί αναμφισβήτητη αριθμητική παράμετρο.

Επομένως, η επόμενη εθνική μας καταστροφή ήρθε το 1947+25=1972; Όχι… πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη μας κι άλλο φαινόμενο της ιστορικής περιοδικότητας: την «κουτσή πεντάλφα». (Παράδοξο φαινόμενο, όντως, αλλά ισχύει. Το πρωτοεπεσήμανα εδώ.) Επομένως, πάρτε έτοιμο το χρονοδιάγραμμα των εθνικών αυτών καταστροφών:

22

Βλέπουμε, λοιπόν, πως (σύμφωνα με το περίεργο αυτό φαινόμενο των τριών χτυπημάτων/δύο παύσεων) η επόμενη εθνική συμφορά μας περιμένει το 2022. Τότε, όμως, γιατί έγραψα στον τίτλο «2018»;

Υπομονή, ένα-ένα.

Ο λόγος που ανέφερα τη χρονολογία 2018, είναι πως, όντως, ο -με τη μία, ή την άλλη μορφή- εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Ελλήνων ξεκίνησε από το 1943, κι όχι το 1947. Τήι επισπεύσει των άγγλων… οι οποίοι έριξαν τους «συμμάχους» τους ηπαπαραίους, διότι ήξεραν από προπολεμικά πως οι τελευταίοι τους έσκαβαν τον λάκκο, καί βιαζόντουσαν να προλάβουν τις εξελίξεις.

(Τις οποίες, όμως -πχ ανεξαρτησία Ινδίας- τελικά δεν απέφυγαν. Πώς αλλοιώς θα στηνόταν η μεταπολεμική παγκόσμια δικτατορία των ηπαπάρα, αν δεν διαλυόταν η έως τότε «αυτοκρατορία» της αγγλίτσας; Ας μην ξεχνάμε πως δίπλα στον Γκάντι -μερικοί φαρμακόγλωσσοι λένε …πολύ δίπλα, όσο δεν πάει άλλο δίπλα- βρισκόταν συνεχώς ο ηπαπαραίος δημοσιογράφος -ή «δημοσιογράφος»- Γουώκερ. Ο οποίος με κάθε στραβή των ψηλομύτηδων άγγλων έστελνε έναν καταρράκτη τηλεγραφημάτων στις ηπαπάρα. Καί φρόντιζε, ώστε οι ηπαπαραίϊκες εφημερίδες της επομένης να τραβάνε ένα περιποιημένο ξέχεσμα της αγγλίτσας, παραπονιόταν-δεν παραπονιόταν η πρεσβεία της αγγλίτσας στην Ουάσινγκτων. Δήθεν στο όνομα του «ανθρωπισμού».

Μην απορείτε, δεν άλλαξαν καί πολύ αυτά στην εποχή μας.)

Επομένως, με βάση το 1943, τα δύο επόμενα «νεκρά» σημεία 25ετίας είναι το 1968 καί το 1993. Καί το επόμενο ενεργό είναι το 2018… του τίτλου του παρόντος.

Όμως, θα ισχύσει;

Όχι, ΔΕΝ θα ισχύσει. Γιά τρείς λόγους. Που δείχνουν αυτό που είπα: πως τα λαμόγια μπορεί να ξέρουν πράγματα, αλλά δεν ξέρουν το 100%. Κι ακόμη κι αν -υποτεθεί πως- το ξέρουν, όλο καί κάτι θα τους πάει στραβά την τελευταία στιγμή.

Ο πρώτος είναι πως, άπαξ καί ξεκίνησε η «κουτσή πεντάλφα» με συγκεκριμένο βήμα, δεν αλλάζει στην πορεία. (Μη με ρωτήσετε τον λόγο, διότι ούτ’ εγώ ξέρω το βαθύτερο επίπεδο αιτιών του Μάτριξ. Ακόμη βρίσκομαι στο επίπεδο των παρατηρήσεων.) 25 χρόνια θα παραμείνει. Ίσως καί να μην επιτρέπεται να έχει διαφορετικό βήμα, έξω από έναν συγκεκριμένο «κατάλογο» βημάτων. Αξίζει να πούμε πως αυτός (ο «κατάλογος» βημάτων, δηλ.), σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής παρατηρήσεις μου, περιλαμβάνει:

τις δυνάμεις του 10,
τις δυνάμεις του φί (ακόμη καί την -1, δηλ. το 1/φ, δηλ. το 0.618),
τους αριθμούς 19, 25, 19.47,
τα πολλαπλάσια του 36.
Καί οποιαδήποτε πολλαπλάσια αυτών των αριθμών μεταξύ τους.

Φυσικά καί δεν είναι πλήρης. Πώς θα μπορούσε; Έχοντας περιορισμένο χρόνο καί περιορισμένες ικανότητες, πώς θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι ανακάλυψα τα πάντα γύρω από το θέμα αυτό; Αλλά είναι πλήρως αξιοποιήσιμος.

Όμως, προχωράμε.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως «αυτοί» είχαν εξ αρχής στο μυαλό τους το έτος 1947 ως κομβικό. Γιατί; Διότι το 19.47 είναι ένας πασίγνωστος «υπερδιαστατικός» αριθμός. (Γιά περισσότερα, ξεκινάμε πχ από αυτήν εδώ την υποσελίδα. Το συγκεκριμένο σάϊτ έχει κι άλλες σχετικές, διαβάστε τις.) Θυμηθήτε τί έγινε τότε – εκτός απ’ το μπάμ-μπούμ στα βουνά της Ελλάδας: η περίφημη πτώση του ufo στο Ρόσγουελλ των ηπαπάρα. (Έγινε; …Ποιός να ξέρει… Μην ξεχνάτε πως παράλληλα μαίνεται κι ο πόλεμος των συμβόλων / ελέγχου των συνειδήσεων.)

Καί τί άλλο σημαντικό θα γινόταν επάνω στο υπερδιαστατικό έτος 1947;

Αυτό που έγινε τελικά το …1948.

Νομίζετε πως αστειεύομαι; Μάγκες μου, τα περί χρονικών αποστάσεων κτλ «αυτοί» τα ήξεραν άριστα από παλιότερα. Διότι… μήπως θυμάστε τί άλλο έγινε το 1897, τότε που μας την έπεσαν εμάς οι Τουρκαλάδες; Άρα, ήταν προγραμματισμένα τα βήματα 25ετίας γι’ «αυτούς». Μόνο που μου διαφεύγει τί σχετικό έγινε το 1922. (Μπορεί καί να ήταν πχ μιά μυστική συνάντηση, άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά.)

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. Ανώνυμος 04/01/2016 @ 7:53 ΜΜ

    ωραιος ρε φιλε για ….συνεχισε!

  2. Ανώνυμος 04/01/2016 @ 8:16 ΜΜ

    το ΠΑΣΧΑ του 2018 ειναι το τελος του ΚΟΣΜΟΥ

    • το ΠΑΣΧΑ του 2018 ειναι εναρξη του τριτου παγκοσμιου πολεμου…!!!

      • Καιρος για Σπανακια ! 08/23/2016 @ 12:02 ΜΜ

        ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
        ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ !

        Βατοπεδινος : “το 2018 θα ειμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ” (στα παραλια της Ιωνιας) !

        Αγιοταφιτης Γεροντας : “Το ετος 2018, θα ειναι ο Βατατζης” !

        ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ !

  3. Benjamin Strong, 1914-1928
    In 1922, Strong unofficially scrapped the gold standard and instead began aggressively pursuing open market operations as a means of stabilizing domestic prices and thus internal economic stability. Thus, he began the Federal Reserve’s practice of buying and selling government securities as monetary policy

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 04/01/2016 @ 10:07 ΜΜ

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ. ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΑΛΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ”ΚΑΛΑ” ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ”ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ”.
    ΝΑ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ LINKS ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΦΘΑΣΤΟΥ ΛΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ, ΤΟΥ ΚΕΝ ΛΟΟΥΤΣ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ”ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ”ΤΗΣ ΙΓΓΛΑΤΕΡΑΣ.
    ΘΑ ”ΕΔΕΝΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ” ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ”ΓΚΑΝΤΙ” ΣΤΟ YOUTUBE, AΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ.

  5. δεν υπηρξε κανενας εμφυλιος που αρχισε το 43.
    το 43 οι εαμοβουλγαροι κομουνιστες αρχισαν να σφαζουν τον ελληνικο λαο, τους ΜΗ αριστερους(βασιλικους βενιζελικους δεξιους κεντρωους ακραιους μεσαιους κ.λ.π)
    ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος τοτε τσακισε την κοκκινη πανουκλα,τους εαμοβουλγαρους σεπαρατιστες στο γραμο βιτσι.
    σημερα παλι ολοι οι ελληνες οι ΜΗ αριστεροι ενωμενοι θα τσακισουμε μια για παντα τους αριστερους και τους λαθρομεταναστες τους

  6. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 04/01/2016 @ 10:45 ΜΜ

    Ωραίος ρε μεγάλε αλλά μεταξύ μας μέχρι το 2022 θα έχουμε αφανιστεί πλήρως αν δεν αντιδράσουμε…….

    Η επίθεση των ερπετών είναι επιταχυνόμενη τον τελευταίο χρόνο….. τα γεωπολιτικά πιέζουν γαρ…..

  7. Εύγε φίλε μου. Από τις λίγες φορές που αισθάνομαι υπερήφανος διαβάζοντας ένα Νεοελληνικό διαδυκτιακό άρθρο. Ο καιρός γάρ εγγύς.

  8. ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ... 04/01/2016 @ 11:33 ΜΜ

    Η δικη μας πενταλφα ποτε βλεπεις να ολοκληρωνεται;

  9. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ “ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ΤΟ 2018” ….ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ;;;

    • Ανώνυμος 04/02/2016 @ 9:17 ΠΜ

      Το 2018 θα γινει το παγκόσμιο kaboom!!!
      Θα είναι παρασκευη!!
      Μιά Παρασκευή, που όλοι οι θα φύγουμε από τις δουλειές μας (όσοι εχουμε) για την αργία του Σαββατοκύριακου, θα γίνει το μεγάλο μπαμ και όλες οι τράπεζες θα κλείσουν και όλοι οι στρατοί θα μπούνε σε κατάσταση επιφυλακής και θα βγουν στους δρόμους και όλα τα κοινοβούλια θα κλείσουν και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα καταργηθούν και όλα τα σούπερ μαρκετ θα αδειάσουν και όλα τα χρήματα δεν θα ισχύουν και θα αποτελούν παλιόχαρτα.

      Μόλις ξημερώσει Δευτέρα, ο στρατός με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας θα είναι στους δρόμους για να μας βάλει σε τάξη.

      Για να καταλάβεις τι έρχεται, δες το ντοκυμανταιρ GREY STATE! (σημ. ο σκηνοθέτης αυτου του ντοκυμανταιρ, καθώς και η γυναίκα του και η κόρη του, βρεθήκαν δολοφονημένοι)

      Βγήκαμε απο την εποχή του Ιχθύος (όπου τα πάντα γίνονταν μυστικά απο τις μυστικες καστες – Μασωνία -Illuminati κλπ.) και μπήκαμε στην εποχή του Υδροχόου (όπου όλα πλέον θα γίνονται φανερά!)

      Σύντομα θα πάψουμε να μιλάμε για ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Αυτός ο όρος θα αντικατασταθεί από τον όρο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!
      Μιά εντελώς νέα εποχή ξεκινά, καθώς οι δυνάμεις του Διαβόλου, χωρίς να κρύβονται πλέον, θα προχωρήσουν στην εδραίωση μιάς παγκόσμιας χούντας.
      Μιας χουντας με προσχημα την ασφαλεια, που θα παρακαλαμε τον ίδιο τον αντίχριστο να ερθει ως παγκοσμιος ηγετης να κυβερνησει του λαούς ωστε να βαλει ταξη και να μας παρεχει ασφάλεια απο τις ορδες των τζιχαντιστων που θα φερουν το ΧΑΟΣ σε καθε πόλη τηου πλανητη και θα σφαζουν στο όνομα του αλλάχ!

      Τα τελευταια χρόνια συνέβησαν πολλά και άλλα πολλά θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018 εως και το 2020.

  10. Το μεταφέρω ελπίζοντας να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο: Πολλοί εκ των λαθρομεταναστών έχουν ήδη έλθει σε επαφή με πυρήνες αλβανών τζιχαντιστών οι οποίοι έχουν μεταφέρει εντός της χώρας τεράστιο όγκο οπλισμού και πυρομαχικών. Ο καθένας ας πράξει αυτό που θα τον φωτίσει ο Θεός σε συνεννόηση πάντα με τον πνευματικό του. Προσευχηθείτε για την Ελλάδα και τα παλληκάρια της που θα κληθούν να την υπερασπίσουν. Ο καθένας ας είναι έτοιμος να προφυλάξει την οικογένειά του. Καλή σαρακοστή.
    http://hggiken.pblogs.gr/

  11. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 04/02/2016 @ 1:40 ΠΜ

    ολα εχουν σχεσει με την συνφωνιας μπολσεβικων που εριξαν τον τσαρο και εδιδαν στην τουρκια πλεον και αυστρουγγαρια εδαφη της Ρωσίας.το 1919-21…αμεσως η μικρασιατικη καταστροφη,,μετα απο 25 ο εφυλιος παλι μποσλεβικικο μεσα,,,,μετα κυπρος ,,πολυτεχνειο …μετα ιμια,,κλεινει και παμε τωρα στο δικο μας χτυπημα με το χοντρο δαχτυλο….γιατι ο πουτιν δεν υπογραφει οποτε ζητα τα εδαφη πισω,,,,, αυτη η συμφωνια ανανεωνεται καθε 25 χρονια,,,τελευταιος ο περεστροικα υπογραψε,,,,οι καθολικοι σταυρώνοντε με πεντε δαχτυλα οι ρωσοι με δυο εμεις με τρια τα δυο εννωμενα και το μεγαλο ξεχωρο,αρα οι πενταδα περιμενει το δικο μας μεγαλο και το ξερουν ,,,,,,

  12. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 04/02/2016 @ 1:58 ΠΜ

    οσο για τον γκαντι και μαο το μεγαλυτερο κολπο να διαλυθουν οι τοπικες αυτοκρατοριες και να κλεψουν το χρυσο των διαλυμενων αυτοκρατοριων ,,,,το ιδιο κολπο και με τους μπολσεβικους και τον χιτλερ ,,,,,πια αμερικη και πια αγγλια κολπο του σιτυ του λονδινου στημενο σε συνεργασια με το σιτυ της νεας υορκης και βατικανο,,,να μαζεψουν το χρυσο του κοσμου,,,και ετσι αφου διωξανε απο την αγγλια τον νομιμο βασιλια φερανε τον βαβαρο ,,οποτε η αυτοκρατωρια που δεν δύει ο ηλιος χωρις χρυσο να μεινει ενα νησακι,,,,και ο κοσμος να φαει δοξα ,,αλλα να του φανε τον ιδρωτα,,,,οι πρακτωρες γκαντι ,, μαο ,,χιτλερ,, μουσολινι,, τρωσκι λενιν κλπ συνομοταξια ,,,να κανουν τελεια δουλεια για τα σιτυ [λαμογια] και οι αυτοκρατωρες οι καισαρες οι τσαροι δογηδες να μεινουν και χωρις δεσποτατο και χωρις φραγκο,,,αυτοι που παρακαλαγαν για ενα τιτλο εστω του σερ του δον του φων να γινουν τωρα κυριαρχοι διαχειρειστες

  13. Ανώνυμος 04/02/2016 @ 4:20 ΠΜ

    Καλά τα λες κι όμορφα αλλά ξεκινάς ορίζοντας τα 25 χρόνια ως “βήμα” κι αυτό με βάση την παρατήρηση ότι ο εμφύλιος συνέβη το 47… κατόπιν όμως λες ότι ξεκίνησε το 43 … αυτό δεν αντιτίθεται στην αρχική παραδοχή των 25 ετών ???

  14. Bρε τον Που… τον Διογένη τι πήγε και σκαρφίστικε!

  15. ακατανομαστος 04/03/2016 @ 12:08 ΠΜ

    με ενα ζεστο γαλα και ενα ζιπρεξα θα εισαι μια χαεα

  16. Νοματέος 08/14/2018 @ 9:36 ΜΜ

    εχουμε μπει στα γεγονότα, οντως το 2018 ξεκινησε η επανασταση ολοκληρωνετε μεχρι το 23, οπου θα εχουν διαλυθεί όλα τα καθεστωτα και οι ελληνες θα πρεπει νανε καθαροι για να δασκαλέψουν ξανα, πνευματικά τους αθρωπους, θανε σχεδόν ετοιμοι όλοι για αφυπνιση, οι αθρωποι σε ολη αυτη την ιστορια θα πρεπει να αξαγνιστουν και να επιλεξουν ανωτερα ιδανικά, θετική ζωή , δημιουργικοτητα , υγεια σωματος – πνευματος , αρμονια, ενώ οι χριστιανοι να αποδειξουν την πιστη τους στο χριστό με όλη τους την δύναμη

  17. Α να Δ ω Ν 08/14/2018 @ 9:45 ΜΜ

    ΙΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ Η 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ
    ΗΜΕΡΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΘΕΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑ
    ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΙΒΑ= ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΒΛΕΠΕ CERN
    ΤΥΧΑΙΟ?

  18. Α να Δ ω Ν 08/14/2018 @ 10:23 ΜΜ

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ
    ΤΟΝ ΣΚΟΤΟΣΕ Ο ΚΡΟΝΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ
    “Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ”

  19. Λοιπόν θα γράψω εδώ ότι την χριστιανική ορθόδοξη γιορτή τις ανάστασις του Χριστού το 2022 θα γίνουν τα γεγονότα και θα επιστρέψω να δω το ίδιο κείμενο 20/4/2024..περιμένετε εσείς όλο και κάποιος θα έρθει.

  20. τα πρωτα σχολια ειναι απο το 2016 ?! χρονικη λουπα η’ καθοδηγητικο τεχνασμα ?

    • ΑμερικανόςΚαστοραςΑντριουΜπρανσον 08/15/2018 @ 4:02 ΜΜ

      Αναδημοσιευση λέγετε, οπως λεμε αναχρηματοδωτηση; κατι παρόμοιο.

  21. Ασχετο εγω..,
    Παντως η αληθεια ειναι πως οι γερμανοι ειναι πραγματι πολυ πειθαρχημενος λαος – μουγκα στη στρουγκα ολοι…
    …Ενω εμεις οι Έλληνες βρε παιδι μου ενα πραμα.. απειθαρχητοι… ανυποτακτοι… δεν υπακουουμε με τιποτα…
    Και με την λογική, έτσι ειναι. Ο Ανθρωπος δεν υπακουει στο ζωο..

    ..ασχετο παλι.., οι γερμανοι εκτος απο γερμανικους ποιμενικους εχουν και γερμανικα προβατα…;

    ..δε πιστευω να χει καμια σχεση αυτο με το 1922.., ετσι; μπα.. ασχετο..

  22. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 08/20/2018 @ 12:02 ΠΜ

    το έκλεισε το μαγαζί και ο εργ πανω ατην ωρα που έπρεπε να δώσει το κρεσεντο του και όχι μόνο αυτό αλλά εσβησε και ολο το ιστορικό του… εργ γ@μιεσ@ι ρε που θες να γινεις και αισυμνητης τομαρι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*