Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:48 - 12/01/2016

Υπάρχει περίπτωσή στις επόμενες 48-72 ώρες να αντιμετωπίσετε προβλήματα αναγνωσιμότητας του κατοχικά νέα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Stranger11

Υπάρχει περίπτωσή στις επόμενες 48-72 ώρες να αντιμετωπίσετε προβλήματα αναγνωσιμότητας του κατοχικά νέα!

Στην προσπάθεια εξέλιξής μας αλλά και διόρθωσης λαθών που έχουν διαρκέσει δυο χρόνια τουλάχιστον περνάμε σε πλήρη διόρθωση και αλλαγή του κατοχικά νέα !

Σύντομα το κατοχικά νέα θα έχει την τελειωτική του μορφή και θα έχει μεγάλες ταχύτητες όπως και πλέον θα εχει όλα του τα άρθρα σωστά οργανωμένα αλλά και με σωστή καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης !

Σας ευχαριστούμε που για δυο χρόνια η εμπιστοσύνη σας αλλά και η αγάπη σας για την αλήθεια εμπόδισε όλους όσους έντεχνα και με δόλια μέσα προσπάθησαν να μας αφανίσουν!

Στην κυριολεξία εσείς είστε η αιτία που το κατοχικά νεα δεν εξαφανίστηκε από το ίντερνετ παρα τις φιλότιμες προσπάθειες “φίλων” και εχθρών!

Αν δεν υπήρχατε εσείς σήμερα δεν θα μας έβλεπε ούτε ένας άνθρωπος αφού φρόντισε ο σκατοψυχης ..είτε από λάθη ..είτε από μεγάλους εγωισμους και γνώση κοκόρων …ειτε απο επιθεσεις για φιμωση και αποδομηση .. να έχουμε εξαφανιστεί εδώ και δυο χρόνια σε όλες τις λέξεις κλειδιά που πριν ήμασταν κυρίαρχοι!

Αντεξατε ενώ τεχνολογικά στην κυριολεξία το κατοχικά νέα είχε καταρρευσει σε όλα τα επίπεδα … θα αντέξουμε και εμείς από δω και πέρα …όπως πρέπει ..με την ιστοσελίδα που πρέπει….και τον λόγο που σήμερα χρειάζεται η Ελλάδα για να αφυπνιστεί!

Λίγες ώρες υπομονή ακόμα!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 01/12/2016 @ 3:08 ΜΜ

    Τι παιδεύεστε ρε παιδιά… σε λίγο θα τα κλείσουν όλα τα μπλοκ αφού θα απαγορεύεται η κριτική στην κυβέρνηση και στην ευρωπαϊκή πολιτική…..

  2. ΙΩΑΝΝΗΣ 01/12/2016 @ 3:26 ΜΜ

    ΝΙΚΟ ,ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΑΝΤΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ -ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ .
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΔΩΣΤΕ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΛΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ -Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟ (θα μιλησουμε και τηλ.)

  3. Ανώνυμος 01/12/2016 @ 5:08 ΜΜ

    Κύριε Νίκο μια ερώτηση. Ονομάζομαι Παναγιώτης και εγώ και αρκετοί φίλοι της μέσο e-mail ή μέσο
    Facebook μας έρχονται μηνύματα εδώ και 2 ημέρες από τον γνωστό Αρτέμη Σωρρα Βασικά από άτομα που εργάζονται γ αυτόν ή τον υποστηρίζουν.. Και γίνετε μια πλήρη εγκεφάλου για Ελλαδα χρέος ήρθε η ώρα Κ.τ.λ.γνωρίζετε κάτι ?

    • Τι να γνωριζω ; Για τον σωρρα και τους ακολουθους του τα εχω πει … τον διαμελισμο της ελλαδας θελουν και ολα τα τσιρακια γυρω του ειναι γιατι τους εχουν ταξει εκατομυρια ..

    • Κόναν ο Βάρβαρος 01/13/2016 @ 10:21 ΜΜ

      Ελα μωρε ειναι απλα ενας γνησιος Ελληνας που ψαχνει για ομοιους του. Κανενας μη γνησιος Ελληνας δεν θα τον επαιρνε ποτε στα σοβαρα.

      Εν τω μεταξυ παρατηρησα και τα μογγολικα χαρακτηριστικα του πιθανως Τουρκοσπου σχιζοματη υπερελληνα και αναρωτηθηκα αν και αλλοι εχουν κανει αυτη την διαπιστωση και οντος ψαχνοντας στο google διαπιστωσα οτι ειναι παρα πολλοι που εχουν κανει την ιδια διαπιστωση. Δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι σοβαροτερο πισω απο αυτη την αρρωστημενη υποθεση, καθως τους θεωρω ολους βλακες και ψυχασθενεις, αλλα ειναι πιθανον να μιλαμε για καποιον συμπλεγματικο Τουρκοσπορο που εχασε τις ριζες του. Εδω ειναι απλα ενα χαρακτηριστικο σχολιο που βρηκα ψαχνοντας στο google: ο σχιζομάτης μογγόλος σώρρας, τα πλαστά ομόλογα που πήρε από τα αφεντικά του τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, τα κατέθεσε στο παγκόσμιο ταμείο με τα ανύπαρκτα ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ……. >> Απο:strovoliotis.wordpress.com/2014/06/28/%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9-%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81/

  4. Ανώνυμος 01/12/2016 @ 5:21 ΜΜ

    Μην ξεχασεις να βαλεις tag

  5. Με το κάλο Νίκο….αδερφέ εύχομαι όλα να πάνε καλά!

  6. ΓΙΑΓΚΟΣ 01/13/2016 @ 7:05 ΠΜ

    Όλα να πάνε κατ ευχήν, με οδηγό το φως και μόνο.
    Αφύπνιση για τους Έλληνες και όλα γίνονται.
    Καλή δύναμη!

  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

  8. ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*