ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ο γερμανομογγόλος Ερντογάν για Ελλάδα: "Μην πάρετε μέτρα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη χώρα"

· KORAKAS NEWS

Ας διαβάσουμε τι αναφέρει ο ξένος τύπος για την διαμάχη με τους μογγόλους και απο πίσω τους γερμανότουρκους μετά την ανακοίνωση των ασκήσεων νοτίου της Κρήτης:

“Η Τουρκία δεν θα κάνει παραχωρήσεις όσον αφορά την Ανατολική Μεσόγειο”.Αυτό δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Προειδοποίησε την Ελλάδα να μην λάβει μέτρα που θα μπορούσαν να «καταστρέψουν» τη χώρα.

«Δεν κοιτάζουμε την περιοχή των άλλων, αλλά δεν κάνουμε παραχωρήσεις όταν πρόκειται για την περιουσία μας», δήλωσε ο Ερντογάν. 

“Στη Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα, η Τουρκία θα πάρει αυτό που της αξίζει.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Η Γερμανία φοβάται την κλιμάκωση: Έλληνες και Τούρκοι «παίζουν με τη φωτιά», η Τουρκία προειδοποιεί ενάντια στις προκλήσεις από την ελληνική πλευρά”

Οι δηλώσεις ειπώθηκαν λίγο μετά όταν η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι θα διεξήγαγε στρατιωτικές ασκήσεις νότια της Κρήτης, μαζί με τη Γαλλία, την Ιταλία και την Κύπρο.

Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χέικο Μάας βρισκόταν στην Ελλάδα και την Τουρκία χθες για διαμεσολάβηση μεταξύ των χωρών, αλλά αυτό δεν μείωσε αμέσως την ένταση. Σύμφωνα με τον Μάας, οι χώρες είναι πρόθυμες να αρχίσουν τον διάλογο.

Βλέπουμε λοιπόν ένα βρωμερό και στημένο παιχνίδι από τους γερμανότουρκους για να μας οδηγήσουν στο τραπέζι διαπραγματεύσεων των χωρικών μας υδάτων. Στήνουν ένα κλίμα σύγκρουσης των δυο χωρών που έχουν μια παλιά ιστορία γενοκτονιών για να μας οδηγήσουν στην λύση τους, την μοιρασιά.

Τον πόλεμο τον φοβούνται οι γερμανότουρκοι και γι αυτό θα προσπαθήσουν μέσω των πρακτόρων που έχουν στην ελληνόφωνη κυβέρνηση, να μοιράσουν το Αιγαίο με τις υπογραφές αλά Χαβά-ναγκίλα Μακεδονία, για την Ειρήνη και ευημέρια στην περιοχή.

KORAKAS NEWS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αθήνα Ακρόπολη, συμβολική εικόνα για τις ελληνοαμερικανικές διπλωματικές σχέσειςFEATURED

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την πρεσβεία στην Αθήνα – Οι καταγγελίες και η διπλωματική διάσταση

Δικαστικό κτίριο - συμβολική φωτογραφία, όχι η MarfinFEATURED

Marfin: Βαρύτερη δίωξη για τρομοκρατία και συμπληρωματικές απολογίες – Τι αλλάζει στην υπόθεση 16 χρόνια μετά

Φωτογραφία διαμαρτυρίας αρχείου, όχι από τη σημερινή φοιτητική κινητοποίησηFEATURED

Φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα για τη στέγη – Η ακρίβεια απειλεί τις σπουδές χιλιάδων νέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *