Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:39 - 21/06/2013

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ…ΝΕΡΙΤ-ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και το όνομα αυτής… ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει… βρε σεις… τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται… το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς
!

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής… κατά τας φήμας που κυκλοφορούν ‘εβραίως’!

Και τ’ όνομα ΝΕΡΙΤ τι σημαίνει στα εβραϊκά; Α! σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα.

Αλλά έχει εμφανιστεί κι αλλού το όνομα ΝΕΡΙΤ:.. Στον Πόλεμο των Άστρων, εκείνη την παλιά ταινία με τον μασονικό συμβολισμό της δυαδικότητας του καλού και του κακού και τον αέναο πόλεμο τους. Ο Nerit ήταν ένα από τα ‘δίδυμα’ φεγγάρια του Ossus, όπου η Γαλακτική Δημοκρατία είχε στήσει μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις της.

Μεταξύ αστρικών πολέμων, μυστικών λεσχών που δημιουργήθηκαν από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας ελίτ και μιας κρατικής τηλεόρασης που σώπασε με ένεση ευθανασίας, γεννιέται η νέα τηλεόραση με την εκπληκτική επωνυμία ΝΕΡΙΤ Α.Ε. που απ’ ότι φαίνεται… μόνο ‘ανώνυμη εταιρεία’ δεν είναι!

Ο α-Παπαχελάς αφεντικό (μικρό αφεντικό, γιατί όπως φαίνεται άλλος είναι το μεγάλο) θα συνεισφέρει κι αυτός με τη σειρά του στην επικράτηση κι εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που όπως είπε και ο ίδιος ο Ροκφέλερ το 1991 σε σύσκεψη της Τριημερούς, χωρίς τη διακριτική σιωπή των ΜΜΕ δεν θα είχαν καταφέρει να δρομολογήσουν. Εύγε!!! Κι όπως λένε και εβραϊκά: !Ϋά ΫΡΥΣ (Το οποίο κατά λέξη μεταφράζεται: ‘Όλα τιμή!’ Φαίνεται ότι και τα εύσημα έχουν κι αυτά τιμολόγιο…) Εμείς πάλι λέμε… η τιμή, τιμή δεν έχει, και χαρά σ’ όποιον την έχει…

Πουυυυύ τέτοια χαρά!
πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 7:36 ΠΜ

    Μην ακούτε τις μπούρδες που παπαγαλίζουν τα τσοντοκάναλα και οι υπηρέτες τους .. Η ΕΡΤ ΑΕ είναι ανώνυμη εταιρεία και υφίσταται ακόμα .. Σύμφωνα με το εμπορικό δίκαιο καμία εταιρία δεν μπορεί να διαλυθεί χωρίς γενική συνέλευση μετόχων , λύση , εκκαθάριση και ρευστοποίηση .. Αυτά δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη , αλλά θέλει μήνες .. Μέχρι τότε και αν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση η ΕΡΤ παραμένει ως νομικό πρόσωπο και συνεχίζει να υπάρχει .. Μπορεί να πληρώνει , να εισπράττει κτλ..

    Κάτι άλλο παίζετε , κάποια συνομωσία έχουν στήσει .. Δεν γίνεται αυτό να μην το ξέρουν τόσοι νομικοί που κυβερνούν , αλλά και διάφοροι άλλοι …. Η κυβερνητική κρίση είναι τεχνική κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους … Μάλλον ετοιμάζουν ηρωική έξοδο …

    ================

    Λύση & Εκκαθάριση Εταιρειών

    Η λύση των εταιρειών δεν επιφέρει αυτοδικαίως και τη λήξη της νομικής προσωπικότητας της εταιρείας, αλλά οδηγεί την εταιρεία στο στάδιο της εκκαθάρισης όλων των εκκρεμών έννομων σχέσεων της. Συνεπώς, κύρια συνέπεια της λύσης της
    εταιρείας είναι η αντικατάσταση του παραγωγικού σκοπού της, όπως αυτός προβλέπεται στο καταστατικό της, από το σκοπό της εκκαθάρισης.

    Σύμφωνα με το άρθρο 18 Εμπορικού Νόμου το δίκαιο της ομόρρυθμης και της ετερόρρυθμης εταιρείας ρυθμίζεται από
    τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα για τις εταιρείες (ΑΚ 765 επ.), οι
    οποίες εφαρμόζονται αναλογικά.

    Στο άρθρο 784 εδ. β΄ΑΚ ορίζεται ότι «η προσωπικότητα της εταιρείας εξακολουθεί να υπάρχει ωσότου περατωθεί η εκκαθάριση και για τις ανάγκες της εκκαθάρισης». Συνεπώς κατά το στάδιο της εκκαθάρισης η εταιρεία διατηρεί τη νομική προσωπικότητά της. Αυτό που αλλάζει είναι ο εταιρικός της σκοπός, ο οποίος αντικαθίσταται από το σκοπό της εκκαθάρισης.

    h*tp://www.taxlaw.gr/el/practice-areas/company-law/94-dissolution-liquidation-of-companies
    =================

    Στην ΕΡΤ ακόμα δεν έχει μπει καν εκκαθαριστής .. Αυτό σημαίνει πως η εταιρία υπάρχει κανονικότητα αφού δεν έχει συγκληθεί η γενική συνέλευση των μετόχων για να λύσει της εταιρεία ..

    Το σήμα της ΕΡΤ έπρεπε ήδη να το έχουν σηκώσει στον αέρα , δεν τους λέει να περιμένουν να φτιάξουν καινούργια εταιρία για να σηκώσουν το σήμα .. Τους λέει ότι "μέχρι να κάνεις καινούργια εταιρία όπως λες πως θα κάνεις , το σήμα πρέπει να είναι στον αέρα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα της ΕΡΤ" … Όσο και να προσπαθούν να παίξουν με τις λέξεις την ουσία δεν θα την καταργήσουν όσο και αν προσπαθούν να την κακοποιήσουν …

    Υ.Γ. Προσλήψεις στο δημόσιο μπορούν να γίνουν μόνο μέσω του ΑΣΕΠ , επομένως το σχεδιο που λένε για διμηνες συμβάσεις κτλ . είναι μπούρδες

  2. Πως μπαινουν σε μια σειρα ολα…

  3. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 10:57 ΠΜ

    Το ότι απλά θέλουν να αφήσουν τον κόσμο, έρμαιο της προπαγάντας των νταβατζήδων και μόνο δεν σας περνάει από το μυαλό?
    Με την ΕΡΤ κλειστή, ποσο δυσκολο ειναι να μαντεψουμε την παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία που θα υποστουμε το επόμενο διάστημα.
    Φανταζεστε προεκλογική περίοδο μονο με Τρέμη, Πρετεντέρη, Μπάμπη, Τράγκα, τι έχουν να δουν τα ματάκια μας.
    Απο την χθεσινή παρουσίαση των γεγονότων στο Μεγκα, πηρατε μια μικρη δόση του τι θα ακολουθήσει

  4. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 12:32 ΜΜ

    Ολα καλα..αλλα ο Τραγκας τι σου φταιει ;

  5. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 7:11 ΜΜ

    ΕΡΤ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΨΩΦΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΚΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

  6. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 12:49 ΜΜ

    Και όλες να τις κλείσεις ο κάφρος θα βρει τον τρόπο να συνεχίσει να τρώει. Τα 5 ευρώ που πλήρωνες για την ΕΡΤ στα παίρνουν δεκαπλάσια με τους φόρους που ρίχνουν.

    Σωστή διαχείριση χρειάζεται και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με άμεση δημοκρατία και λαϊκές συνελεύσεις σε κάθε γειτονιά που να συζητούν για κάθε ζήτημα και να ψηφίζουν για κάθε ζήτημα και όχι κάθε 4 χρόνια να δίνει το δικαίωμα στην κάθε ελεγχόμενη κοινοβουλευτική κατσαρίδα με το προσωπείο του "υπηρέτη των συμφερόντων του λαού" να καταστρέφει γενιές και να θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τη συνέχεια σου ως έθνος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*