07:24 - 23/04/2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Το έγκλημα της 23ης Απριλίου 2010 – Οταν ο ΓΑΠ “πούλησε” την Ελλάδα και τους Έλληνες

Διαφημίσεις

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την «αποφράδα» ημέρα της 23ης Απριλίου του 2010 που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετέβη στο ακριτικό Καστελόριζο για να εκχωρήσει την κυριαρχία της Ελλάδας και να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές. Τρία χρόνια από την έναρξη μιας εγκληματικής πολιτικής που γύρισε την Ελλάδα δεκαετίες πίσω και κατέστησε τους Έλληνες υπόδουλους και ανήμπορους ακόμη και για τα προς το ζην.

Κι όμως, ο πρωτεργάτης αυτής της εγκληματικής ενέργειας παραμένει ελεύθερος, να περιδιαβαίνει από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού και να δίνει διαλέξεις για το πώς μπορείς να καταστρέψεις μία χώρα, να χλευάζει την εξεταστική επιτροπή που διερευνά τη λίστα Λαγκάρντ και να προκαλεί τους Έλληνες με τις απόψεις του, ότι δήθεν έσωσε τη χώρα, αμειβόμενος ως… Έλλην βουλευτής.

Τρία χρόνια μετά (αν και πολύ νωρίτερα) όλοι κατάλαβαν πώς το σχέδιο ήταν προσχεδιασμένο και προμελετημένο. Η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο της Ευρώπης και το παράδειγμα προς αποφυγήν. Κανέναν δεν τον ενδιέφερε τι θα απογίνει ο λαός, σε ποιους θα κατέληγε η κυριαρχία της χώρας. Και ο ΓΑΠ επέλεξε το ακριτικό Καστελόριζο για να ανακοινώσει την ένταξη της χώρας μας στο μνημόνιο υποστηρίζοντας χωρίς καμία αιδώ πώς η προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης είναι απλά μονόδορμος. Τρία χρόνια μετά η ελληνική κοινωνία είναι αγνώριστη, η οικονομία έχει καταστραφεί ολοσχερώς και κάποιοι εξακολουθούν να μας δουλεύουν πώς το μνημόνιο ήταν η μόνη λύση και έρχεται η… ανάκαμψη.

Έλεγε τότε ο κ. Παπανδρέου ότι «σήμερα, η κατάσταση στις αγορές απειλεί να αποδομήσει, όχι μόνο τις θυσίες του ελληνικού λαού, αλλά και την ομαλή πορεία της οικονομίας. Και κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες από τα ακόμη μεγαλύτερα επιτόκια δανεισμού και ακόμη χειρότερα από τη δυσκολία δανεισμού. Δεν θα το επιτρέψουμε. Ήρθε η στιγμή, το χρόνο που δεν μας δίνουν οι αγορές, αυτόν το χρόνο να μας τον δώσει η απόφαση που πήραμε όλοι μαζί οι ηγέτες των χωρών της Ευρώπης, για να στηριχθεί η Ελλάδα». Απίστευτες δηλώσεις κι’ όμως αληθινές.

Κατά τον τότε πρωθυπουργό ήταν «ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην ΕΕ. Έχω ήδη δώσει εντολή στον υπουργό Οικονομικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Και οι εταίροι μας θα συνδράμουν άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να παράσχουν στην Ελλάδα το απάνεμο λιμάνι που θα μας επιτρέψει να ξαναχτίσουμε το σκάφος μας με γερά και αξιόπιστα υλικά. Άλλα και να στείλουν και ένα ισχυρό μήνυμα στις αγορές, ότι η ΕΕ δεν παίζει και προστατεύει το κοινό μας συμφέρον και το κοινό μας νόμισμα». Ήταν ανάγκη εθνική κατά τον ΓΑΠ να παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία.

Πριν βέβαια τα πει όλα αυτά, είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου περί χώρας «Τιτανικού», δήλωση που εκτόξευσε πέραν του διπλάσιου τα spreads των ομολόγων, ο ίδιος ο Παπανδρέου μίλησε για «διεφθαρμένη χώρα», ενώ αρνήθηκε να προχωρήσει σε δανεισμό αρκετών δις ευρώ με χαμηλό επιτόκιο πριν μπει στο μνημόνιο, λέγοντας με θράσος πώς αυτό δεν μπορούσε να αναστρέψει την κατάσταση. Το σχέδιο προσφυγής στο… μηχανισμό στήριξης περιελάβανε πολλές ακόμη προδοτικές ενέργειες.

Έριχνε τις ευθύνες ο κ. Παπανδρέου στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ., λέγοντας πώς γνώριζε αλλά απέκρυπτε τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας. «Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε ότι το 6% έλλειμμα για το οποίο δεσμευόταν η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, ότι το έλλειμμα πήγαινε για διψήφιο αριθμό. Δεν το γνωρίζαμε ότι το έλλειμμα είχε ήδη φτάσει στο οχτάμηνο στο 10%, ότι η ΕΕ προειδοποιούσε από τον Ιούλιο για έλλειμμα μεγαλύτερο του 10%», έλεγαν οι ΠΑΣΟΚοι.

Η τριετία του μνημονίου τελικά άλλαξε τα πάντα μετά βεβαιότητας προς το χειρότερο. Οι πιο σημαντικές επιπτώσεις; Παρέτεινε για μία τριετία τουλάχιστον την ύφεση στην ελληνική οικονομία (άγνωστο έως πότε), οδήγησε σε μαρασμό την αγορά και εκτίναξε την ανεργία στο 27% (το επίσημο ποσοστό). Μείωσε τους μισθούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ίσως και περισσότερο από 50%, ισοπέδωσε το κράτος πρόνοιας, κατάντησε τις συντάξεις-φιλοδώρημα, κατήργησε διαχρονικές πρόνοιες για τις εργασιακές σχέσεις, περιόρισε τον δημόσιο τομέα.

Διέλυσε την κοινωνική συνοχή, προκάλεσε μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις και δοκίμασε πολλές φορές τη λειτουργία του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, μεταφέροντας εξ αντικειμένου μέρος της εξουσίας από την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο στους δανειστές, που υπαγορεύουν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις.

Σήμερα ο ελληνικός λαός ζει καταστάσεις Κατοχής. Και πουθενά δεν φαίνεται φως. Και το χειρότερο είναι ότι ο ΓΑΠ παρέδωσε με νόμους την κυριαρχία της Ελλάδας στην τρόικα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 04/23/2013 @ 8:21 ΠΜ

    κοιτα να δεις…..ολους αυτους τους βαζουν το διλημμα…..με τον τροπο τους παντα…..η μας δινεις την χωρα αναιμακτα η σε κανω γιουγκοσλαβια……αυτοι πιστευω οτι δεν μπορουν να βγουν (και σωστοι να ειναι) στον καθε λαο μια χωρας και να πουν την αληθεια…..γιατι σιγουρα θα τρωνε απειλες σε προσωπικο επιπεδο οσο και σε εθνικο…..κατι τετοιο εχω καταλαβει…..τωρα αμα βρεθεις σε αυτη την θεση τι κανεις?……εδω ειναι το μεγαλο ερωτημα…..η λες ελευθερια η θανατος η τους λες…..μαζι σας παιδια και οπου μας βγαλει…….αν πεις το δευτερο…..εχεις δρομο να κανεις….γιατι πρεπει να πεισεις τον λαο της χωρας με διαφορα τερτιπια οτι το σωστο ειναι αυτο…..πραγμα δυσκολο γιατι αμα κανει κρα οτι ειναι λαθος αντε να πεισεις τον λαο οτι ειναι σωστο……οποτε εγω τους θεωρω ολους αυτους θυματα της νεας ταξης (θυματα οσοι δεν ξερουν….γιατι υπαρχουν και αυτοι που ξερουν και τους εχουν φυτεψει για αυτον τον σκοπο)…..και ετσι η νεα ταξη σιγα σιγα κερδιζει τις χωρες και τις εξουσιες…..και εμεις ο απλος λαος δεν μπορουμε να κανουμε κατι…..ετσι πιστευω θα παει η δουλεια μεχρι τελους……..τωρα….οποιος εχει λυση για αυτην την κατασταση θα ηθελα πολυ να την μαθω (αυτα τα γραφω γιατι αυτη ειναι η ουσια του προβληματος……πρεπει ολοι σοβαρα να κατσουμε και να βρουμε μια λυση…..και μετα αφου βρουμε λυση θα βρουμε και χρονο να τους καταδικασουμε ολους αυτους)

  2. Ανώνυμος 04/23/2013 @ 8:36 ΠΜ

    Ε και?
    Ποιος πραγματικά αντιδρά?

    Ο λαός? που είμαστε οι άμεσα θιγόμενοι? τι κάνουμε? μαζευτήκαμε στο σύνταγμα ρίξαμε μούντζες, οργανώσαμε happenings με διάφορους αρλεκίνους που βρήκαν ευκαιρία να προβληθούν και κάναμε πορείες και απεργίες και διαδηλώσεις 24ωρες το κάθε σωματείο για τα συμφέροντά του μη χάσει κάποιο επίδομα και κάποιο ποσοστό του μισθού του.

    Μπράβο μας.

    Τα κόμματα και οι βολευτές μας? που έχουν αράξει στις πολυθρονούλες της βουλής και πλερώνονται 20 χιλιαρικάκια το μήνα, βρέξει-χιονίσει, και μιλάνε μιλάνε μιλάνε μιλάνε για να βρίζουν ο ένας τον άλλον μην βγάζοντας αντίδραση σε τίποτα που περνάει η τρικομματική? ποιο το αποτέλεσμα? και μεις μιλάμε! αντίδραση? αποτέλεσμα? ΜΗΔΕΝ. και ο μισθός πέφτει κάθε μήνα (για αυτούς, όχι για μας)…

    Μπράβο τους.

    Τρικομματική σου λέει…
    Καταρχάς ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να ενωθούν? Εγώ ψήφισα το τάδε κόμμα, εσύ το τούδε κλπ. Με ρώτησε το κόμμα που ψήφησα αν επιτρέπω να διαχειριστεί την ψήφο μου με αυτό τον τρόπο? Δεν θέλω με τίποτα να ενωθούν δεξιά με κέντρο και αριστερά! Εγώ ψήφισα αυτό! ΤΕΛΟΣ. αν δεν βγαίνεις μόνος σου σημαίνει ότι δεν πείθεις άρα δεν σου αξίζει η εξουσία! αυτονόητο.

    Το Σύνταγμα θα μου πεις τους δίνει το δικαίωμα!

    Το Σύνταγμα που έχει "αλλάξει" ο μπένι θα σε ρωτήσω εγώ? για το "καλό" μας… ρε κάτι μου θυμίζει αυτό, α ναι ένα τραγούδι..

    Το ίδιο Σύνταγμα που "χάρισε" 50 έδρες στο πρώτο κόμμα! 50 έδρες! 11μυρια Έλληνες δια 300 έδρες = 1.833.333 ψήφους τζαμπαντάν! κάποτε λέγαν οι πασόκοι ότι τον καραμανλή τον ψηφίσαν και τα δέντρα, τώρα που χαρίσαν το 16,6% από ψήφους που ΔΕΝ ψήφισαν το πρώτο κόμμα αντίδραση μηδέν όχι μόνο ο λαός αλλά και τα θιγόμενα κόμματα! α καλό ε?
    16,6% !!!!! μιλάμε ότι σκοτώνονται νδ-σύριζα για 0,5% και έχουν χαρίσει 16,6% αέρα στην νδ έτσι ρε αδερφέ, είμαστε large εμείς. αλλά προφανός το πασοκ (ο μπένι) το έβαλε αυτό για να ξαναβγούν οι ίδιοι, σιγά μην το έκανε δώρο στην νδ αν ήξερε. Και έτσι έχουμε μια κυβέρνηση που δεν θα έπρεπε να είχε βγει εξαρχής να μας κυβερνάει.

    Μπράβο όλων μας!

    θα μου πεις και τι να γινόταν? να κάναμε αβέρτα εκλογές μέχρι να βγει κόμμα που να έχει 151 έδρες ώστε να περνάει ΟΤΙ γουστάρει στην βουλή?

    Θα απαντούσα με ερώτηση: γιατί να έχουμε κυβέρνηση με 151 έδρες να περνάει ότι γουστάρει? ποια Δημοκρατία μιλάμε όταν με 151 περνάει ότι γουστάρει? ας έχουν από 50 έδρες 6 κόμματα και να ψηφίζουν κατά συνείδηση οι βολευτές μας πράττοντας το συμφέρον του λαού! αν πράξουν τον ημετέρων θα το δει ο λαός μην νομίζετε, τόσο πια ηλίθιοι δεν είμαστε όπως πιστεύουν και πολύ απλά αυτό το κόμμα θα φάει κι άλλο μαύρισμα στις επόμενες εκλογές. Αυτό δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? κάνω λάθος?

    Δημοκρατία σου λέει, για πείτε μου, πότε σας ρώτησαν τελευταία φορά για οτιδήποτε!
    Δήμο-κρατία = αποφασίζει ο λαός. Για ποιο πράγμα αποφασίσατε στην διάρκεια της ζωής σας για κάτι Δημόσιο? (εκτός από τις εκλογές που ψηφίζουμε τα ψέματά τους και μετά κάνουν τα αντίθετα από αυτά που είχαν ως προεκλογικό πρόγραμμα)

    Για ποιο πράγμα σας ρώτησαν τα τελευταία …. ας πούμε 10-20-30 χρόνια θέλετε? Σας ρώτησαν για το μετρό να το φτιάξουν? κάποιο δρόμο? κάποιο πάρκο? κάποιο φόρο? κάποιο νόμο? κάποιο μέτρο? κάποιο φανάρι να βάλουν-βγάλουν-μετακινήσουν? έναν κάδο σκουπιδιών να βάλουν τους πασσάλους του εδώ και όχι εκεί? όχι ε? ούτε και μένα. περίεργο. Εντάξει δε λέω δε μπορούν να μας ρωτάνε για κάθε τι αλλά κάτι ! ένα μικρό κάτι ! Δημοκρατία έχουμε! έστω τι ώρα να περνάει το σκουπιδιάρικο γιατί τώρα δημιουργεί μποτιλιάρισμα ρε αδερφέ!

    όχι ε? ούτε και μένα…

    Εντάξει θα μου πεις δεν θα τρέχουμε στα εκλογικά τμήματα κάθε μέρα να αλλάζουμε ωράριο την σκουπιδιάρα. οκ. ίντερνετ δεν έχουμε? sites κρατικά δεν έχουν? sms δεν στέλνουμε χιλιάδες σε γκόμενες κάθε μέρα? ε τι ? δεν μπορούμε να στείλουμε και μία ψήφο στο κράτος για κάτι που έθεσε προς ψηφοφορία ο Δήμος η μια Κρατική υπηρεσία?

    Αλλά πως θα κάνουν ότι θέλουν μετά? Είπαμε, για το καλό μας.

  3. Ανώνυμος 04/23/2013 @ 3:06 ΜΜ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟ 60…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ 2 ΕΙΤΕ 92 ΧΡΟΝΩΝ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ(ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ(ΦΟΡΟΙ-ΔΙΟΔΙΑ)….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕΣ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ(ΨΑΞΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ DIGITAL)…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΘΗ,ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ Η ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΤΕ ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ….ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ(ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ)….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  4. Ανώνυμος 04/23/2013 @ 4:42 ΜΜ

    Η έννοια πολιτικός έχει ξεφτιλιστεί παγκοσμίως…Μάλλον κάτι καινούριο πρέπει να αναγεννηθεί αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι και πως. Σίγουρα ήλθε η ώρα να ωριμάσει ένα νέο μοντέλο πιο κοντά σ' αυτό που λέμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ή κάτι άλλο… πιο μεγάλο!!..

    SIMPLICISSIMUS

  5. Ανώνυμος 04/23/2013 @ 6:19 ΜΜ

    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΕΙ.

    ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΕΦΛΕΓΕΘΟΝΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*