Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:55 - 10/12/2010

«Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μας επιβεβαιώνει»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας της ΝΔ σχολίασε την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέροντας τα «αδιέξοδα της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής» και τις «αστοχίες» του μνημονίου. Για τη ΝΔ «αποδεικνύεται, έτσι, για ακόμη μία φορά η αναποτελεσματικότητα του μείγματος οικονομικής πολιτικής». Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Οι θριαμβολογίες της Κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τα εύσημα που, δήθεν, έλαβε απεδείχθησαν έωλες.
Η Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία εκτέλεσης του “Μνημονίου” αποτυπώνει τα αδιέξοδα της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής, αναδεικνύει τις αστοχίες του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής (“Μνημόνιο”), και επιβεβαιώνει τις ανησυχίες και ενστάσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Έκθεση:
Η εφαρμογή του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής έχει καταστεί δυσχερέστερη.
Εντοπίζονται καθυστερήσεις στην προετοιμασία διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Η πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις, από το καλοκαίρι, είναι βραδύτερη.
Η ύφεση θα είναι μεγαλύτερη (4,6% στο 3ο τρίμηνο του έτους σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009)).
Η ανεργία θα είναι υψηλότερη από τις προβλέψεις (ήδη στο 12,6% τον Σεπτέμβριο).
Η υστέρηση στο σκέλος των εσόδων συνεχίζεται.
Ο στόχος για το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2010 δεν θα επιτευχθεί.
Το έλλειμμα εκτιμάται στο 9,6% του ΑΕΠ για το 2010, 1,5% του ΑΕΠ υψηλότερο από τον στόχο του “Μνημονίου”.
Τα 2/3 της υπέρβασης στο έλλειμμα του 2010 οφείλονται στην υστέρηση των εσόδων (τουλάχιστον 4 δις. ευρώ υστέρηση έναντι των στόχων) και μόνο το 1/3 στην αναθεώρηση των δημοσιονομικών μεγεθών για το 2009.
Η Κυβέρνηση, για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, δεσμεύτηκε να εφαρμόσει νέα μέτρα, εκτός “Μνημονίου”, ύψους 6,1 δισ. ευρώ (2,5% του ΑΕΠ) για το 2011.
Εκτοξεύει, έτσι, το συνολικό ύψος των μέτρων της δημοσιονομικής προσαρμογής στα 14,3 δισ. ευρώ για το 2011.
Παράλληλα, υποχρεούται, το Μάρτιο του 2011, να εξειδικεύσει νέα, πρόσθετα, μέτρα ύψους τουλάχιστον 13 δισ. ευρώ (πάνω από το 5% του ΑΕΠ) για την επίτευξη του στόχου για το έλλειμμα την περίοδο 2012-2014.
Μέτρα υψηλότερα από αυτά που καταγράφει το “Μνημόνιο”, λόγω μεγαλύτερης ύφεσης, χαμηλότερων εσόδων και λήψης μη-μόνιμων μέτρων το 2011.
Αποδεικνύεται, έτσι, για ακόμη μία φορά η αναποτελεσματικότητα του μείγματος οικονομικής πολιτικής.Πολιτική, η οποία δεν επιτρέπει στην προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής να πιάσει τόπο, αφού, όλο και περισσότερο, απορροφάται από τη διευρυνόμενη ύφεση.
Συνεπώς, απαιτείται αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής με συγκερασμό της απαραίτητης δημοσιονομικής προσαρμογής και μέτρων τόνωσης της οικονομίας. Η Κυβέρνηση οφείλει να κάνει, επιτέλους, τις κατάλληλες αλλαγές, απαλλασσόμενη από το σύνδρομο κατοχής της μοναδικής αλήθειας, για τη θεραπεία των μακροχρόνιων παθογενειών της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, για τις οποίες, άλλωστε, φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης».

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*